hits

KRISTINE FJELLESTAD

En dag i stallen

 • Publisert: 06.02.2012, 00:40
 • Kategori: Hest
 • I dag kom Stine og hentet meg også tok vi turen i stallen sammen med Helene. Det var iskaldt ute så det ble en kort ridetur men fikk i det minste tatt noen bilder til dere. Denne gangen i dagslys fra hesteryggen.


  Fine Stine og fine Ymir.  Jeg er fortsatt like forelsket i fine Ymir

   

   


 • Publisert: 06.02.2012, 00:40
 • Kategori: Hest
 • 16 kommentarer
 • 16 kommentarer

  Jeanett

  06.02.2012 kl.11:48

  Herregud det der er jo dyremishandling. 150 kg på ryggen, wow!

  Marlene

  06.02.2012 kl.14:15

  Jeanett: Dyremishandling, kanskje du burde sjekke litt fakta før du kommer med anklager. En shettis kan bære ca opptil 70 kg, en islandshest kan bære ca opptil 100 kg. Dette er ponnier som er under 148 ca i mankehøyde. I middelalderen ble frisere brukt som krigshester, de bærte da voksne store menn, med ca 40 kg rustning over enorme strekninger i ulendt terreng. Ymir er en tungdøl som lett kan bære Kristine, uten noen problemer i det hele tatt. Det er ikke så ekstremt lenge siden vi brukte tungdølen til å trekke ut tømmer fra skogen og frakte oss mennesker fra A til B. Hvis du skal anklage folk for dyremishandling, så snakk heller med foreldrene til barn som er for store til sine edle og spinkle ponnier, disse tåler absolutt ikke så altfor mye ekstra vekt. Før du lærer deg litt fakta bør du holde munnen din igjen, eller plag andre med dine anklager.
  Marlene: Takk for en fin og saklig kommentar :)

  Nå skal det også sies at det kommer veldig ann på hvordan man belaster hesten. Når jeg har ridd Ymir så har jeg ridd i maks 20min av gangen hvor jeg har fått han til å gå riktig (Altså han bruker ryggen) slik at jeg belaster muskulaturen hans og ikke skjelettet.

  06.02.2012 kl.19:26

  Så fin hest! Hadde det vært en liten ponni så hadde hun vært for tung, men ikke for den gampen der!! Skikkelig sterk og flott arbeidshest.

  Min Slankekur

  06.02.2012 kl.19:47

  Kristine, jeg er imponeret over at du deler hele den her kamp, og hvordan du står model til så umenneskelige kommentarer som det nogengange medfører. Hvis Jeanett havde fulgt med havde hun vidst at du holdt meget af heste, og under ingen omstændigheder ville sidde på den hvis det var mishandling. Jeg hepper på dig! <3

  Martin

  06.02.2012 kl.19:47

  Sterk hest :o

  Har du noen slanke venninner?
  Anonym: Han er helt fantastisk :)
  Min Slankekur: Tusen takk for gode ord <3 Og du har helt rett.. Jeg hadde ikke sittet på han dersom det var dyremishandling :)
  Martin: Jeg anbefaler deg å la være å kommentere eller slutte å utgi deg for noen du ikke er før du blir anmeldt for identitetstyveri.

  Martin

  06.02.2012 kl.20:57

  Hva mener du? Er det ulovlig å hete Martin?

  Jeg kjenner ei frøken som heter Kristine og hun er ikke deg. Hun er noen år eldre enn deg så jeg får be henne anmelde deg for ID-tyveri.

  Ida

  07.02.2012 kl.12:06

  Snakk om uvitenhet. Den hesten har ingen problemer med å bære Kristine. Hvis den hadde det, så hadde vi sett det på bildene. Hvor god man er å ri og hvor stødig man er i salen har veldig mye å si. Det er bedre for hesten med en tung rytter som sitter bra, enn en liten og lett en som humper og har dårlig balangse. Når man er overvektig så er det spesielt viktig å få hesten til å bruke musklene i ryggen ja, som Kristine sier at hun gjør! Kos deg med hestene Kristine og ikke bry deg om hva andre sier og mener.

  Jeaneet

  07.02.2012 kl.13:20

  Martin har ikke utgitt seg for en annen. Han heter Martin og han publiserte en artikkel skrevet av en person som tilfeldigvis heter Martin, han har aldri sagt at det er han som er Martin Norumm. Nå er det du som må begynne å holde tunga rett i munn her.

  Martin

  07.02.2012 kl.22:09

  Takk Jeanett

  Helene

  08.02.2012 kl.00:21

  Ymir er min hest, og jeg lar kristine ri han fordi han fint kan bære henne. Han er godt trent og viser ingen tegn til ubehag når Kristine rir. I tilegg rir Kristine riktig slik at han bærer seg riktig under henne. Det er alfa/omega.

  Og til Martin: Hva får du ut av kommentarene dine? Om Kristine har slanke venniner? Ja, det har hun. Hvor er det vesentlig?
  Helene: <3

  Hege - Team Kristine :)

  10.02.2012 kl.12:20

  Ikke bry deg om det Martin og Jeanett(?) skriver. For meg virker det nesten som om det samme person!? Du tør å vise hvem du er, og du er bare helt herlig. Tror neppe de to ser ut som modeller selv akkurat. Folk som har det bra med seg selv hakker ikke på andre :)

  Skriv en ny kommentar