hits

KRISTINE FJELLESTAD

Blue hors hingstevisning

 • Publisert: 26.03.2012, 21:28
 • Kategori: Hest
 • Jeg må visst dele opp innleggene enda mer. Tok rundt 100 bilder på bluehors og må jo vise dere annlegget der nede også. Det var helt sykt, kan ikke kalles en stall en gang! Her er hvertfall noen bilder av hingstene som folk reiser fra hele europa for å bruke.

   


  Denne ble årets hingst på hingstekåringen i Danmark! NYDELIG.


  Dette var en nydelig fullblodsaraber! Eneste hingsten som ikke var Dansk varmblods.
  Her er forresten en film av den ene hingsten, Romanov. Heeeelt vilt å se dette i real life! Desverre hadde jeg stilt inn kameraet feil, derfor bildene ble "kornete".

   

   

 • Publisert: 26.03.2012, 21:28
 • Kategori: Hest
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Nina

  26.03.2012 kl.21:37

  Så fine, herreguuud! Vært en drøm å hatt en slik, hoho. Men huff, syns så synd på noen av dem når de går såååå langt ned på tøylen! :-( Ser jo ut som de har det vondt, stakkars..er jo ikke bra når den er SÅ bøyd!
  Nina: Ja, noen av de gikk bak loddplan men det sykeste var at de fleste av rytterene red med slakke tøyler. De rir hesten bakfra og tar derfor lite i tøylene :)

  May Ellen

  26.03.2012 kl.21:44

  Skikkelige blikkfang de hestene der!

  Lise

  26.03.2012 kl.21:56

  Flotte hester!!! :)

  MentaltSlank

  26.03.2012 kl.22:19

  Jeg må si meg fryktelig skuffet over dressuren der.. vanvittig lite kunnskap om hesten biomekanisme, og direkte skadelig riding for dem... Riding bak loddet vil 99% av forskere, vetrinærer, osteopater ta lang avstand fra, og nakkeskader er det mer av enn noen gang... På filmen ser man at hesten hode "nikker" sammed med hendene til rytteren, så at det er lett kontakt er det hvert fall ikke.. Den er anspent, sleper bakbeina med seg, har hengebro rygg, og er rett og slett dårlig dressurtrent... Sorry at jeg er negativ, men dette er et kjempeproblem... Det er hvert fall ingenting tvil om at annlegget ellers er utrolig, og at hestene er vakre! Er du interessert i korrekt dressur, klassisk, søk på "classical dressage" yotube/google, så ser du hva virkelig lett på tøylen er :)
  MentaltSlank: Jeg personlig interesserer meg mer for western og horsemanship men det er ikke tvil om at disse hestene har det godt og er nydelige å se på :)

  Lita

  27.03.2012 kl.09:08

  Mange av disse hestene er unge hester vil jeg tro. Siden det er et show for hingster. Unge hester har en tendens til å "lene seg" på tøylene og da "nikke med" hendene til den som rir.

  Jeg er nå litt misunnelig jeg på deg siden du fikk oppleve det live!

  Bare bittelitt :O)
  Lita: Ja, den ene var ridd på i bare tre uker. :)

  Skriv en ny kommentar