hits

KRISTINE FJELLESTAD

Radiumhospitalet på mandag

 • Publisert: 07.02.2013, 20:00
 • Kategori: Lymfekreft
 • I dag har jeg vært på besøk hos ei som mamma kjente som nettopp har blitt frisk fra lymfekreft. Det var veldig godt å prate med noen som har vært igjennom det samme og ikke minst så var hun så utrolig positiv. Mens jeg satt hos henne så fikk jeg faktisk telefon i radiumhospitalet som ville ha meg inn allerede til mandag. De sa ikke så mye annet enn at benmargsprøven ble tatt enten sent på mandag eller på tirsdagen. Heldigvis trenger jeg ikke sove på sykehuset selv om jeg blir innlagt så håper på å sove hos Rebecca og Hans ett par netter. Jeg har jo også familie i Oslo pluss at mamma blir med meg inn så det er godt.

  Det er rart å tenke på at neste gang jeg kommer hjem så er kroppen min full av gift. Likevel gleder jeg meg til å få mer svar enn det jeg har nå og ikke minst å bli frisk. Jeg gleder meg såklart ikke til den kommende uka eller å begynne på cellegift men desto fortere jeg begynner, desto fortere blir jeg frisk! Jeg vil også prøve å ha det litt koselig oppi dette så middagsdate og shopping er allerede planlagt. Heldigvis blir det ikke noe cellegift før på slutten av oppholdet..

  Jeg lurer også litt på om jeg skal få Rebecca til å oppdatere dere når jeg ikke har mulighet? Dataen blir såklart med men det kan jo være greit med litt blogghjelp :)

  Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter å ha vært med Helene i stallen hos fine Ymir. Ingenting er som litt Ymirkos og jeg er fortsatt like forelsket i den hesten. Helene lurte på om jeg ville ri og siden jeg ikke har sittet på en hest siden i sommer så sa jeg såklart ja. Når jeg skulle oppå han så stod jeg på en benk slik at det er litt lettere å komme oppå og jeg merket stor forskjell sist jeg skulle opp at det var mye lettere når jeg hadde gått ned ti kilo. Denne gangen hadde jeg absolutt ingen krefter og slet skikkelig med å komme meg på. Det var da jeg merket hvor mye muskler jeg har mistet og ikke minst hvor utmattet jeg faktisk er.. Null overskudd! Når jeg først kom meg oppå så var det fantastisk så jeg skal absolutt bruke Ymir til litt terapi for sjela fremover (Så fremt kreftene er på plalss).


  Det er litt bedre med hest på sommeren altså. Nå skal jeg hoppe rett i dusjen for å få varmen i meg!


   

  I morgen skal jeg forresten til ernæringsfysiolog! En som har peiling på både gastric bypass OG kreft. Spennende..


 • Publisert: 07.02.2013, 20:00
 • Kategori: Lymfekreft
 • 12 kommentarer
 • 12 kommentarer

  Sisko

  07.02.2013 kl.20:20

  Hei, kristinefjellestad

  Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

  hanne

  07.02.2013 kl.20:34

  Masse lykke til i uken som kommer. Selv om jeg bare er en booggleser du ikke aner hvem er, så vit at positive tanker sendes din veg hver dag:) klem

  idaen91

  07.02.2013 kl.20:34

  Lykke til på mandag, du er heldig som har så mange gode mennesker rundt deg<3 Ridning er en fin terapi og aktivitet:) Blir nok bra å komme til ernæringsfysolog og få snakket med noen som har stor peiling, og som kan gi deg tips til hva du kan spise og drikke for å få i deg det du trenger og være opplagt og sunn:)

  Michelle

  07.02.2013 kl.21:05

  Ingenting er som en god, gullfarget døl å kose seg sammen med <3

  Mor-Mette

  07.02.2013 kl.21:49

  Heisan, så hyggelig og positivt blogginnlegg i dag og godt å høre at de vil ha deg inn til uken! Nydelig hest!!!

  Rebecca Maylam Hoff

  07.02.2013 kl.21:58

  Så fine bilder! :)

  Og, ja selvfølgelig skal jeg være din lille bloggassistent når du trenger det ;)

  Gleder meg så til å se deg igjen <3 Å det gjør Hans også! :)

  PS: Vi håper også på at du kan sove hos oss ett par netter :D
  Mor-Mette: Tusen takk for nok en kommentar. Håper du vet jeg setter stor pris på hver og en av dem :) Klem
  hanne: Tuuusen takk! Det setter jeg stor pris på :)

  karoline

  08.02.2013 kl.08:21

  Det er godt å ha noen å prate med som har vært igjennom det samme, Jeg håper det går bra i oslo og at du får alle svarene du lurer på. Masse lykke til Kristine, Klem fra Karoline :)

  Ida Kristine Eikenes

  08.02.2013 kl.08:28

  Lykke til med alt. :-) Så positiv som du er, har bare godt i vente! Du kommer til å kicke kreften! :)

  Camilla

  08.02.2013 kl.08:48

  Masse lykke til den kommende uken :) Dette kommer til å gå veldig fint!

  Har en venninne som også kjemper mot lymfekreft. Hun får god hjelp på Radiumhospitalet, folka der er fantastisk støttende :)

  Sender deg masse gode tanker!

  Lita

  08.02.2013 kl.09:02

  Hest er fantastisk terapi, og ingenting er så mykt som en mule.

  Lykke til, og gleder meg til å se deg slå kreften ned i støvlene og gå smilende ut fra det hele!

  Skriv en ny kommentar