hits

KRISTINE FJELLESTAD

Bursdagsfeiring og ny bil

 • Publisert: 03.09.2013, 12:17
 • Kategori: Min hverdag
 • Åh i går var virkelig en helt fantastisk dag. Jeg våknet lyst våken halv ni og helt i hundre fordi jeg skulle hente min nye bil. Det føles fantastisk og endelig ha kjøpt meg en nyere bil og jeg har virkelig fått mye for pengene. Den er så fiiin og helt perfekt til meg og mitt bruk. Roadtrip neste!

  Etter jeg hadde hentet bilen dro jeg og kjøpte sushi som jeg tok med meg til travparken for å hilse på kjentsfolk. Da jeg kom hjem kapitulerte jeg helt på sofaen og våknet ikke før Rebecca kom veltende inn døren. Vi skulle nemlig til Froland for å se på en brudekjole og jammen ble den ikke med hjem igjen også. Rebecca kommer virkelig til å bli den nydeligste bruden!

  Siden Michelle hadde bursdag i går så inviterte vi oss henne med ut for å spise på brygga i Arendal. Planen var egentlig gresk eller indisk men alle stedene var jo stengt!? Vi endte opp på en plass som het madam reiersen og maten var helt fantastisk og selskapet ennå bedre. Jeg nøt hvert eneste minutt og det var så deilig å endelig kunne leve litt igjen, nyte ett bedre måltid ute, uten dumping og uten at jeg ble helt utslitt. Jeg sovnet fort når jeg kom hjem og merker jeg ikke har så mye overskudd som jeg gjerne vil men nå klarer jeg hvertfall å gjøre noe i løpet av en dag og jeg er ikke lengre sengeliggende. Amazing!

   


  Søstrene Maylam <3

   

  Jeg merker det er litt kjedelig å bestille en hel meny når jeg kun spiser litt av den men nå tok jeg jo ikke operasjonen for å spare penger. Og i stedet for å spise masse spaghetti feks (Bestile tagiatelle med kylling og sopp) så spiser jeg mye kylling i stedet slik at jeg får i meg proteinene. Vurderer ofte å kjøpe kun en forrett i stedet men de er jo så kjedelige i forhold til hovedrettene.

   

  I dag har jeg egentlig endel som må ordnes, blant annet innom sykehuset for å hente en lege erklæring, på posten å få send/hentet pakke, selge gamle bilen også kommer Rebecca på besøk før jeg kjører henne til flyplassen. Travel dag så jeg må nok presse inn en powernap i dag også slik at jeg skal holde ut. Men altså.. Livet er i grunnen ganske fantastisk :))

   

  Hvordan ser designet ut hos dere forresten? Får dere linjeskift i innleggene og headeren ser normal ut? På min pc ser det nemlig veldig rotete og merkelig ut.

 • Publisert: 03.09.2013, 12:17
 • Kategori: Min hverdag
 • 9 kommentarer
 • 9 kommentarer

  benediktenp

  03.09.2013 kl.12:26

  ha en strålende dag, og kos deg masse :D

  SuperRosa

  03.09.2013 kl.12:56

  Jeg håper du ber om doggybag når du spiser ute, da har du jo plutselig totalt 2-3 måltider :D Da er det plutselig ikke så dyrt ;)

  Bloggen ser helt normal ut her i IE :)

  Ida Kristine Eikenes

  03.09.2013 kl.13:02

  åå! Så godt å lese at livet smiler litt igjen, og at du får gjort litt og leve litt! :-) Jeg ville no trodd at en pastarett kan man få som halv portion? Har du ikke fått sån "bekreftelse kort" på at du er slankeoperert? :-)

  Ellers, så ser bloggen din fantastisk ut her ifra i allefall! :)
  SuperRosa: Jeg pleier det men de hadde ikke take away her. Og om jeg hadde tatt det med meg hadde jeg hatt nok mat til langt mer enn to tre måltider. Hehe :D

  Så bra at den ser normal ut, men merkelig at den ikke gjør det hos meg. :/
  Ida Kristine Eikenes: Jeg tenkte faktisk over å spørre om halv porsjon, pleier som regel å ta med meg restene hjem :)

  Nei, har ikke fått sånn kort men det pleier som regel ikke være noe problem der jeg har vært å spist til nå :)

  Ida Kristine Eikenes

  03.09.2013 kl.13:25

  ahh! Jeg ville hørt der du er operert om ett slik kort. Fantastisk å ha med seg til feks utlandet. ELler på slike fancy resturanter som kanskje kan være litt vanskelige. På mitt kort står det både på engelsk og norsk, noe som er veldig bra! Så slipper jeg når jeg feks er på tur, å måtte betale for full portion når jeg ikke klarer halvparten. Eller at jeg i alle fall får bestilt meg en banremeny :-)

  Men bra du ikke har hatt noen problemer med det, kanskje bare her i bergen de er litt vanskelige :-)

  Trine

  05.09.2013 kl.23:00

  Hei Kristine:jeg må si du bør være stolt av deg selv.Først gå ned så mye i vekt og så kreften

  som du har vært igjenom.

  Blir bare målløs.

  Kan ikke du legge ut noen bilder av deg selv sånn du er nå om dagen.

  vilblifrisk

  06.09.2013 kl.22:39

  Ville bare si at du er en helt fantastisk jente!!

  Tusen takk for alt du deler på bloggen :)

  Line - KONKURRANSE

  09.09.2013 kl.09:25

  Veldig flott blogg du har laget! :-) Jeg blir veldig inspirert når jeg besøker denne. Men du! Jeg har akkurat blitt med i en mega konkurranse hvor du kan vinne en reise! Vil du ikke være med du og?

  Skriv en ny kommentar