hits

KRISTINE FJELLESTAD

Frykten for tilbakefall

 • Publisert: 30.09.2013, 18:42
 • Kategori: Lymfekreft
 • Hei dere!

  Beklager for dårlig oppdatering men dagene mine går i ett og jeg nyter livet og høstværet til det fulleste. De siste dagene har gått til kino, ute å spist, kosekveld hos Rebecca og Hans, familiebesøk i det nye huset til Michelle på Vegårshei og litt for mye filmkos med en veldig god armkrok.

  På lørdag fikk jeg en skikkelig støkk i meg.. Jeg stod i dusjen da jeg plutselig kjente en klump på halsen. Gikk foran speilet og så den bulte ut og var stor som en klinkekule, akkurat som da jeg fikk beskjed om kreften. Jeg fikk skikkelig angstanfall og knakk helt sammen. Tårene trillet og jeg fikk ikke puste. Var sikker på at kreften var tilbake! Jeg hadde heldigvis noe valium liggende så jeg tok ett par av dem og klarte å roe meg litt ned.

  I dag dro jeg rett på sykehuset og snill som legen min er så tok han meg rett inn. Kjente på halsen og merket heldigvis ikke noe til lymfeknutene men bestilte likevel en CT for å være på den sikre siden. Han beroliget meg også med at det var minimal sjanse for tilbakefall siden prøvene mine hele veien har vært greie, men syntes likevel det var fryktelig skummelt. Jeg regner med jeg må leve med denne frykten resten av livet for det er jo alltid en sjanse for tilbakefallmen det er i det minste godt at de tar meg seriøst og at jeg får komme inn med en gang.

  Jeg fikk også hilst på alle sykepleierene på avdelingen igjen og det er alltid like koselig. Min kjære Ingrid var ikke der desverre så det var litt trist men kommer nok til å dra innom igjen om ikke lenge for å hilse på. Har jo fått så godt forhold til alle så det er superkos å hilse på dem og fortelle at alt går bra med meg. :)

  Nå er jeg helt utslitt etter helgen og alle bekymringene og har nettopp våknet fra en powernap. Tenkte å sette på filmen safe heaven og tenne masse stearinlys. Høstkos <3

   
 • Publisert: 30.09.2013, 18:42
 • Kategori: Lymfekreft
 • 12 kommentarer
 • 12 kommentarer

  Kristin

  30.09.2013 kl.19:21

  Får ikke håpe det er noe farlig.. Sånt er aldri morsomt, å jeg forstår godt at du fikk sjokk å redd for at kreften hadde kommet tilbake igjen. Jeg hadde nok reagert på samme måten. Krysser fingrene for deg!

  Mette-mor!

  30.09.2013 kl.19:23

  Flott at du handlet så raskt, krysser fingre og tær for at alt er bra!! Godt at du koser deg om dagen!

  Hilde

  01.10.2013 kl.10:38

  Ble veldig nysgjerrig på hvem denne armkroken er, jeg...? Synes du er kjempetøff og er veldig imponert over hvordan du har taklet den siste perioden!
  Kristin: Det går nok heelt fint :))
  Mette: <3
  Hilde: Tusen takk :))

  Maria

  01.10.2013 kl.15:08

  Du ser helt fantastisk ut! Og endelig går livet din vei, det fortjener du virkelig!

  Kunne du tenke deg å lage et lite, rosa innlegg for å støtte kampen mot brystkreft siden det nå er rosa sløyfe-måned? :)

  marieboe

  01.10.2013 kl.21:14

  Åh, det ER så skummelt når man oppdager det. Kjente en kul selv her om dagen, og jeg så livet i revy med en gang. Heldigvis hadde jeg kreftkontroll bare to dager etter, og det var mest sannsynlig bare en muskelknute som hadde havna akkurat der. Puhh, lettet. Men utrolig skummelt, ja!

  Nina

  02.10.2013 kl.18:06

  Til Anita!!!! Eller skal jeg kalle deg Marie som du kaller deg på en annen blogg...Vis litt respekt over hvor du legger dine kommentarer...Og til deg Kristine;Stå på!Du er ei flott jente og du har all grunn til å være stolt av deg selv:).Klem

  Henriette Haugen

  03.10.2013 kl.01:05

  Håper alt går bra med deg! kjempe fin blogg du har.

  06.10.2013 kl.14:39

  Hvilket svar fikk du fra legen når det gjelder CT-en.Min datter fikk samme diagnose for 2 år siden
  Anonym: Har ikke vært på CT ennå.

  Skriv en ny kommentar