hits

KRISTINE FJELLESTAD

Kjærlighetsferie på Tenerife

 • Publisert: 15.10.2014, 14:56
 • Kategori: Min hverdag
 •  Hei dere!

  På søndag kom vi hjem fra en fantastisk uke på Tenerife, nærmere sagt Playa de las americas. Vi har nemlig vært kjærester i ett år allerede pluss at Paul hadde bursdag, så da dro vi på ferie for å feire.

  Hele ferien var helt magisk og nærmere 30 grader på dagen hver dag. 

  Dagene ble i hovedsagt brukt til å ligge på stranden, ved bassenget, dra på sightseeing og shoppe. Her var det nemlig shoppingsenteret rett nedforbi hotellet og en lang handlegate med masse merkebutikker og andre kjeder som bershka, mango, pull and bear, zara osv. De hadde også michael kors, valentino, escada, guess og andre dyre butikker. 

  Hotellet vårt var også helt fantastisk! Det het sunprime coral suites og var 16års aldersgrense så her slapp man unger løpende rundt over alt. Egentlig hadde vi bestilt ett vanlig hotellrom men endte opp med en stor suite som egentlig kostet det dobbelte av prisen uten at vi helt vet hvorfor. Ikke turte vi å spørre heller, vi nøt bare godene i stedet. Hehe..

  Har tatt endel bilder da så her kommer ett lite bildedryss..

   

  Her er gangen sett fra ytterdøren.

   

  Og soverommet

   

  Vi hadde faktisk to bad! Her er selve vasken og inn den ene døren var det do med badekar og på det andre var det dusj og do.

   

  Utsikten fra vår svære balkong!

   

  Vi fant også raskt vår favorittbar som het Harry's og lå på safari shoppingsenter. Her hadde de fantastiske drinker!  Den ene dagen var vi på en spansk restaurant og spise tapas og så på flamenco show. Gøy med litt spansk kultur også!   

  I denne fancy bygningen lå hard rock cafe med safari senteret over gaten.

   

  Safari shopping senter sett fra topp etagen på hard rock. Rett bak hotellet man ser på bildet lå vårt hotell, så super beliggenhet.

   

  Denne restauranten ble vi anbefalt av reiseselskapet men den var ikke noe favoritt. Det var en ekslusiv restaurant og god mat men stive priser.   

  Siste kvelden var vi på favortitt restauranten vår hvor de hadde kinesisk mat. Det var noe annet enn man får på kinesiske restauranter hjemme! Her er det koreansk barbeque.
  Selv om det var litt kipt å komme tilbake til kalde norge så har jeg nå endelig fått meldt meg inn på treningssenter og er godt i gang med styrketrening og ett bedre kosthold. Treningsprogram av PT er også bestilt så nå er det fult fokus på å bygge opp kroppen igjen mens mannen er på jobbreise i en måned. 


   

 • Publisert: 15.10.2014, 14:56
 • Kategori: Min hverdag
 • 15 kommentarer
 • 15 kommentarer

  S

  16.10.2014 kl.01:48

  Så koselig å høre litt fra deg igjen Kristine! Skulle ønske du oppdaterte oftere, men skjønner jo at life happens og man blir opptatt med å leve :-) Du ser i alle fall så flott ut! Gratulerer med ettårsdag til dere.
  Liker når du oppdaterer bloggen! Det hørtes deilig ut :)

  Christine

  16.10.2014 kl.14:41

  Du lyser for tiden, Kristine. Så hyggelig å se at livet er så bra!

  Maiken

  18.10.2014 kl.22:56

  Så flott du er! Jeg har lest bloggen din lenge men er lenge siden jeg har vært innom nå. Dette er første gangen jeg kommenterer på en blogg faktisk. Må bare si at du ser fantastisk ut!!

  Elisabeth :-)

  23.10.2014 kl.16:13

  Kjære Kristine!

  Leste bloggen din for lenge, lenge siden, men sluttet vell på et tidspunkt å sjekke. Fant bloggen din igjen idag, og ble utrolig overasket over kreft-diagnosen! Det er så utrolig flott at du klarte deg, og vant kampen, ble helt rørt når jeg leste gjennom alle innleggene fra den tiden. Og så nydelig du har blitt!! Endelig speiler utsiden den flotte, blide jenta på innsiden. Håper du har det flott og virkelig nyter livet :-) Klem

  Cecilie

  25.10.2014 kl.01:53

  Ser ut som dere hadde en veldig fin ferie! Så heldige! Du ser såå godt ut nå :) Men kan du ikke blogge oftere? Savner innlegg fra deg :(

  31.10.2014 kl.21:04

  Så fine bilder! Du ser fantastisk ut Kristine <3

  Marit parit

  02.11.2014 kl.17:06

  Oioioi du er så fin!!!! 😊

  Marte

  03.12.2014 kl.18:54

  Jeg har fulgt bloggen din veeldig lenger (snakker år), og lest hvert eneste innlegg du har lagt ut. Syns det er synd oppdateringene er sjeldnere om dagen, men det er vel en god grunn til det. Håper uansett at alt er bra med deg :-) - Marte

  Vw

  09.12.2014 kl.17:21

  Utrolig flink du har vært med å komme deg ned i vekt, det er en stor respekt! Nydelig er du! Ønsker deg alt lykketil med sykdommen også! Stå på!

  Charlotte

  13.01.2015 kl.15:19

  Så fin blogg du har:) sterk! hadde settet pris på om du ville tittet innom min også :) gjerne legg igjen ett spor etter deg, det hadde gjort meg glad;) www.pourfemme.blogg.no

  Klem!

  Pernille

  19.02.2015 kl.14:58

  Røyker du!? Du som har hatt kreft?!

  Er det mulig..

  Jorun

  26.03.2015 kl.00:00

  Hei! eg vurdere å dra dit i sommerferien nå.. Har du noen favoritt resturanter og utesteder og anbefale? Hva slags tilgang på butikker var der, og hvordan var rommene ikke minst? Er de like fine som på bilde?

  Maria

  17.04.2015 kl.17:03

  Utrolig artig å se at din opplevelse av Tenerife var den samme jeg hadde for 2 år siden. Moro er det å se at du bodde på akkurat samme hotell, og spiste på de samme restaurantene som det jeg gjorde og, hehe. Verden er liten i blant :)
  Maria: Så morsomt! Fantastisk plass og hotell :)

  Skriv en ny kommentar