hits

KRISTINE FJELLESTAD

Når kroppen endelig spiller på lag

 • Publisert: 16.03.2015, 20:18
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag har jeg virkelig hatt tidenes økt på trening og jeg følte jeg svevde på en sky når jeg dro ut fra shapes!

  Jeg meldte meg inn på senteret i slutten av oktober hvor jeg da fikk program fra PT. Jeg var jo da fortsatt nedbrutt etter cellegift og begynte mer eller mindre uten en eneste muskel i kroppen. Selv om jeg ønsket å ned i vekt så var hovedfokuset mitt å bygge muskler, stramme opp og bli sterkere. På bare en måned fikk jeg store resultater og økte betraktelig i styrke. Vekten stod stille men bildene viste at det tydelig skjedde noe med kroppen min.

     Disse bildene skiller kun en måned så mye skjedde på kort tid. Nå har jeg jo ekstremt mye overflødig hud slik at man vil jo ikke kunne se særlig stram og fit ut uansett hvor mye man trener. Heldigvis skal dette fjernes og dette skal jeg skrive om i eget innlegg!

  Den siste tiden har jeg fokusert veldig mye på vekten da den har gått opp noen kilo. Jeg har prøvd mye forskjellig men vekten vil rett og slett ikke spille på lag. Jeg spiser alltid ren og sunn mat, kun utskeielser en gang i uken og trening tre dager i uken. Det som derimot er litt gøy er at jeg har nesten doblet vekten jeg løfter i de forskjellige øvelsene så det betyr jo at jeg begynner å bygge ganske mye muskler! Heldigvis har jeg heller ikke gått opp i fett% eller i cm så det er rett og slett vann + musklene som gjør at vekten har gått litt opp.

  Etter hvert skal jeg få fult program med diett og oppfølging av pt men kjenner at jeg ønsker å prøve og feile litt på egenhånd først. En ting er hvertfall sikkert og det er at det gir en utrolig mestringsfølelse når man merker hvordan kroppen endrer seg, blir sterkere og strammere. Jeg har også fult fokus på å bygge rumpe som var ikke eksistrerende tidligere men nå begynner det heldigvis å bli litt junk in the trunk!
  Nå gleder jeg meg bare til veien videre etter jeg har fjernet alle kiloene med hud henger og slenger rundt på meg. Selv om kropp, slanking og muskelbygging kan være utrolig frustrende til tider så er det så utrolig gøy når kroppen spiller på lag!

   

   

 • Publisert: 16.03.2015, 20:18
 • Kategori: Trening og mat
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Melissa

  16.03.2015 kl.20:57

  Så morro at du blogger igjen! Utrolig og se reaultatentene dine du er jo helt forandret! Og at dubhar gått noen kilo opp er jo ikke det værste når du blir sterkere i musklene! Stå på :-)
  Så utrolig flink du er!
  Melissa: Det har du helt rett i! :)
  Maren Helgemo: Tusen takk :)

  line

  25.03.2015 kl.22:28

  Så heldig du er. Så tynn å utrolig vakker du er og blitt.

  Skriv en ny kommentar