Oppskrift: Sjokoladekrem med sukkerfri nonstop


Tidligere har jeg lagt denne ut både på facebook og instagram men her kommer en litt bedre forklaring med bilder. Denne er en gjenganger her hjemme hvis jeg er fysen på noe godt men også for å få i meg ekstra proteiner. Normalt pleier jeg å droppe nonstop'ene men av og til er det godt med litt ekstra søtt på. Eneste den inneholder er banan og proteinpulver så det er en perfekt måte å få i seg proteiner på i stedet for å drikke pulveret som en shake. Og det smaker sååå godt!

 Du trenger:

- En hel frossen banan i skiver
- Proteinpulver (Jeg bruker 1 1/2 scoop)
- Atkins sukkerfri nonstop

 Jeg pleier å ta opp bananen ca 30min før jeg skal bruke den, ellers får du ikke konsistensen du ønsker. Kjør bananen og proteinpulver i en blender og ha nonstop over. Enklere blir det faktisk ikke!

 
7 kommentarer

blabla

29.04.2015 kl.22:05

Må du ikke blande inn vann også? Isåfall hvor mye? og hvor får du kjøpt det proteinpulveret?

Kristina

29.04.2015 kl.23:03

Hva heter proteinpulveret?
blabla: Nei ingen vann, da får du ikke den kremete konsistensen. Proteinpulveret er kjøpt på iherb :)
Kristina: Det er dette jeg bruker http://m.iherb.com/HealthSmart-Foods-Inc-Chocolite-Protein-Chocolate-Fudge-Brownie-14-7-oz-418-g/29972

Tine Fiskaa Håvak

04.05.2015 kl.16:45

Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar og ønske deg en fin dag:) Ønsker du å lese om Kickstart og resultater av kickstart, samt aloe vera - produkter og min kampanje for å hjelpe de hjemløse dyrene i sommer? Ta en titt innom min blogg :)

Pappa Larsen

07.05.2015 kl.10:24

Dette så spennende ut! Må prøves :) Flott blogg du har her!

07.05.2015 kl.14:17

Plis blogg oftere! Så mye kjekkere å lese når du blogger ofte! Vi savner deg!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Kristine Fjellestad og helt siden jeg var liten så har jeg kjempet mot overvekten. Den 04.12.12 tok jeg en gastric bypass operasjon og har totalt gått ned 80kg. Jeg kommer til å skrive om veien videre som slankeoperert og alle utfordringene det byr på. Akkurat nå er lidenskapen min sunn mat og trening så det er nok noe som kommer til å gå igjen her :)

For kontakt:
kristinefjellestad@yahoo.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡