Wine and dine


På lørdag så var meg og Paul invitert til Stine og Morten for middag og vin. De har bygget seg en splitter ny leilighet så denne måtte jo sees og innvies. Vet ikke om noen av dere har fulgt meg lenge nok til å huske når jeg bodde med Stine og rottweileren Tass? Vi hadde det vært kjempe gøy sammen i den tiden og jeg koser meg fortsatt like mye i Stines selskap. Vi er igrunnen litt som knoll og tott sammen.

 

Her er ett lite bildryss fra kvelden.

Innflyttingsgave. Jeg vurderte å kjøpe en blomst men er jo mye koseligere med en liten kurv fylt med masse ting til ny leilighet?

 Og noen oppdaterte bilder av meg. Det er mitt eget hår men som dere ser er det fryktelig tynt pga slankeoperasjonen. Håper det går seg til etterhvert og at det en gang kan bli fyldig og fint igjen.Var også godt med litt Tasskos igjen. Lille godklumpen min som jeg ble fryktelig knyttet til.

 

 

Jeg har forresten også noen spennende nyheter ang veien videre, så følg med fremover så kommer det snart ett etterlengtet blogginnlegg!

 

3 kommentarer

Iselin Renée

24.03.2015 kl.20:57

så koselige bilder :)
Oi, håret ditt er blitt langt jo! Synes det så fint ut jeg :)

Tommy

26.03.2015 kl.17:14

fint

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Kristine Fjellestad og helt siden jeg var liten så har jeg kjempet mot overvekten. Den 04.12.12 tok jeg en gastric bypass operasjon og har totalt gått ned 80kg. Jeg kommer til å skrive om veien videre som slankeoperert og alle utfordringene det byr på. Akkurat nå er lidenskapen min sunn mat og trening så det er nok noe som kommer til å gå igjen her :)

For kontakt:
kristinefjellestad@yahoo.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡