Oppskrift: Pasta prima Paul


Dette er i utgangspunktet en oppskrift vi fant på rema1000 sin middagsplanlegger men som vi gjorde litt endringer på. Dette er en favoritt hos meg! Den er super enkel å lage, proppet med proteiner, sunne fettkilder og smaker fantastisk!

 Du trenger:

- 2/3 eggenudler (12gr protein pr 100gr)
- 3 kyllingfileeter
- En lime
- To avokado
- En charlottløk
- To hvitløksfedd
- Sopp etter ønske
- Spinat

 

Begynn med å kok opp eggenudlene og stek soppen. Når soppen er stekt, tilsetter du charlottløken og hvitløken.I mens lager du guacamole av to avocado og saften av en hel lime. Kjør med en stavmikser, blender eller bare en gaffel. Når nudlene er ferdig kokt så heller du av vannet før du tilsetter den ferdigstekte sopp og løkblandingen og samme med kyllingen etter av den er stekt. Når dette er blandet med nudlene så har du oppi ønsket mengde med spinat og også guacamolen før du blander. godt.

 

Deretter er det bare til å legge det på en tallerken og nyte! Du får en skikkelig god og kremet smak av denne uten å bruke fete sauser. Her er det virkelig sunn og næringsrik mat som er langt i fra kjedelig! Lov meg at dere prøver denne :D

 

 

5 kommentarer

Lureline

17.04.2015 kl.13:40

Det så kjempegodt ut!:-) Vurderer sterkt å servere dette på neste Tinder-date!

Aurora

17.04.2015 kl.16:34

Eggenudlene finnes i grov type, anbefales!

Kleinefakta

17.04.2015 kl.20:53

Det så godt ut!!
Aurora: Jeg syntes ikke dem er like gode :)
Kleinefakta: Det er kjempe godt! :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Kristine Fjellestad og helt siden jeg var liten så har jeg kjempet mot overvekten. Den 04.12.12 tok jeg en gastric bypass operasjon og har totalt gått ned 80kg. Jeg kommer til å skrive om veien videre som slankeoperert og alle utfordringene det byr på. Akkurat nå er lidenskapen min sunn mat og trening så det er nok noe som kommer til å gå igjen her :)

For kontakt:
kristinefjellestad@yahoo.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡