hits

KRISTINE FJELLESTAD

En konstant kamp

 • Publisert: 15.04.2015, 11:46
 • Kategori: Overvekt
 • Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne si at kampen var over. At jeg hadde vunnet kampen mot overvekten, men det er desverre ikke tilfelle. Hver dag er en konstant kamp mot vekten og mot kiloene. Jeg har snudd helt om på livsstilen min, noe man må gjøre etter en slankeoperasjon ellers kommer kiloene på igjen. Det virker også som at forbrenningen er helt ødelagt på de fleste som velger og operere seg da de fleste ligger på mellom 12 - 1500kcal i døgnet uavhenig av vekt og aktivitet.

  Jeg teller ikke kcal men har fokus på å spise nok slik at kroppen har overskudd til å bygge muskler. Etter jeg var ferdig med cellegift var kroppen min såpass nedbrutt at jeg hadde ikke muskler til å holde meg selv på bena i mer enn ett par minutter. Derfor var målet mitt å bygge meg sterk og få en fin og muskuløs kropp. Jeg stabiliserte meg på 74kg etter vektnedgangen og har gått opp 4kg til etter at jeg begynte å trene i oktober. Det er tungt å se vekten gå opp men likevel tenker jeg at det i hovedsak er muskler og prisen man må betale for å øke i muskelmasse. Jeg har doblet vekter i nesten alt av øvelser og kan nå si at jeg begynner å bli sterkere enn mange andre. Desverre ser man det ikke så godt siden all huden henger over men den skal jo heldigvis fjernes.  Jeg er også en ekstremt utålmodig sjel som vil at alt skal skje over natta men å bygge muskler og gå ned i fett% samtidig er utrolig vanskelig så derfor fokuserer jeg nå på å bygge muskler før jeg skal operere magen og dermed ikke får trent på flere uker også skal jeg ned i fett% etter dette igjen.

  Selv om jeg ikke følger noe diett nå så tenker hodet konstant på mat. Jeg er kjempe nøye med hva jeg spiser og alt lages fra bunnen. Ingen ferdig sauser, kun rent kjøtt, sunne fett kilder og riktig menge karbo. Jeg trener også tre ganger i uken hvor jeg da trener ett helkropps program og avslutter med 10 minutter intervaller. Dersom jeg dropper noen økter eller skjeier ut med maten noen dager så går vekten opp med en gang så det er ikke slik at man kan tenke "Alt med måte". Jeg har likevel en dag i uken hvor jeg spiser det jeg har lyst på og det funker greit.

  Det er ufattelig tungt å føle at man er på konstant diett når alt jeg ville var å finne en gylden middelvei. Jeg skulle ønske at jeg kunne ta meg ett kakestykke midt i uken hvis vi får det på jobb feks og med god samvittighet men det går ikke. Jeg har gjort det til nå fordi jeg ønsker å kunne leve normalt. Nå vet jo ikke jeg hva normalt er, men dere som ikke er overvektige.. Gjør ikke dere det samme med mindre dere er på diett? Er det virkelig slik at for å holde seg normalvektig så må man føle at man konstant lever på diett hvor alt sukker og fett kun er forbeholdt en dag i uken? Jeg vet ikke men jeg kunne gjerne veid 5kg for mye hvis det bare betydde at jeg kunne finne en mellom ting. Litt kos av og til dersom man var i sosiale sammenhenger men ellers spise sunt og variert.

  Jeg vet ikke hvor veien tar meg videre men en ting er hvertfall sikkert.. Kampen mot overvekten er ikke over og jeg har ikke tenkt å slutte å kjempe!

    


 • Publisert: 15.04.2015, 11:46
 • Kategori: Overvekt
 • 21 kommentarer
 • 21 kommentarer

  mediakaos

  15.04.2015 kl.11:52

  Så flink du er ! Himmel du har jo oppnådd helt fantastiske resultater! Stå på, du er knalltøff!

  Sandra

  15.04.2015 kl.12:26

  Shit, for en forskjell! Du har jobba jævlig bra! Jeg er sikker på at du fikser det. Du har en enorm styrke, og det stabiliserer seg nok skal du se. Vil tro du får orden på forbrenningen så du ikke er nødt til å leve konstant på diett. Stå på videre :-)

  Lisa Myhren

  15.04.2015 kl.12:30

  Jeg mener man fint kan unne seg noe under spesielle anledninger, selv om det tilsvarer et par ganger i uka. Det går litt på mengdebegrensning :)

  Veronica S

  15.04.2015 kl.12:40

  Stå på.

  Maria

  15.04.2015 kl.13:03

  Så utrolig flott du var og er blitt! Kroppen bruker nok lang tid for å stabilisere seg, både i forhold til forbrenning og andre ting. Jeg var selv overvektig før, ca 85kg. Nå er jeg normalvektig, ligger på rundt 60 kg og er fornøyd med det. Men det tok også lang tid for meg, og jeg lå på 65 kg over en veldig lang periode der jeg "kjempet" for å ikke gå opp, men etter hvert slapp det litt taket, og nå kan jeg skeie ut en gang i blant uten å gå opp. Mitt tips er å alltid veie seg om morgenen, for vekta på kvelden er alltid avhengig av hva og hvor mye man har spist og drukket. Jeg kan veie 63 en kveld, og 60 den neste. Men uansett hva jeg veide kvelden før, så er vekta alltid på 60 når jeg står opp:)

  Jeanette LA

  15.04.2015 kl.14:00

  Herregud så langt du har kommet!

  Det stabiliserer seg etterhvert <3

  NN

  15.04.2015 kl.21:46

  Pleier aldri å kommentere på blogger, men jeg kom plutselig over bloggen din i dag. Fulgte deg for flere år siden, og hadde glemt deg en stund. Må ærlig innrømme at jeg den gangen ikke hadde helt troen på at du skulle komme deg ut av overvekten, men jeg ser hvor feil jeg tok!

  Jeg skal ikke skrive en hel avhandling, men jeg må gi deg skryt for at du virkelig har stått på og kommet deg til normalvekt. Ser det har skjedd en hel masse i livet ditt siden sist jeg var innom, noe som styrker det nye inntrykket av at du er en sterk, modig og oppegående dame.

  Flott at du deler din historie, den ekte og upolerte versjonen. Stå på!

  Mvh en som heier på deg :)

  16.04.2015 kl.08:47

  Fy faen for en fantastisk jobb du har gjort... Herregud ! STÅ PÅ :) Du ser lekker ut !

  Kristine

  16.04.2015 kl.19:55

  Wow, så imponerende! Så utrolig flink du har vært, du ser super bra ut :-) Alt du har fått til sier mye om deg og din viljestyrke!! Lykke til videre! Slenger med denne oppskriften på sukkerfrie cookies, http://eirinkristiansen.no/cookie-recipe/

  Klem

  Jea91

  16.04.2015 kl.20:46

  Bruker du parykk?

  Cassandra Lysgård

  16.04.2015 kl.20:57

  For en forandring!

  Kan skjønne det er vanskelig. Går ikke på noen diett men prøver å spise så sunt som mulig. Er ikke noe spesielt stor men jeg mistet (nesten) alt av muskler og kroppen ble utrolig slapp etter graviditeten. Nå trener jeg styrke og kondisjon for å miste "babyfettet" og stramme opp, synes det er vanskelig og mange ganger veldig demotiverende å se at kroppen ikke har forandret seg så mye på så kort tid som jeg skulle gjerne ønske.

  Jeg synes du er kjempe flink, så bare stå på!♥
  Jea91: På disse bildene hadde jeg mistet håret pga cellegiften, så her er det parykk ja :)
  Kristine: Tusen takk og takk for oppskrift :D
  Anonym: Tusen takk :-D
  NN: Oi så koselig å høre! Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar :)

  17.04.2015 kl.00:13

  https://www.youtube.com/watch?v=PwkHzLph0rI&feature=youtu.be

  verdens beste sang!

  Kristine

  17.04.2015 kl.10:49

  Hallo i luken! Vær stolt over hva du har oppnådd, dette står det stor respekt av! Wow, blir helt målløs! Flinke deg😊
  Kristine: Tusen takk :-D

  Daniel Miller

  17.04.2015 kl.14:14

  Utrolig bra jobbet! Du er kjempe flink og bør være så stolt :) Ha en strålende helg.
  Daniel Miller: Tusen takk og god helg til deg også! :)

  Elida

  18.04.2015 kl.06:07

  Jeg ble selv vektoperert for 20 mnd. siden og har nå en BMI på 20. Jeg skjønner jeg har vært heldig når det gjelder den kontinuerlie kampen mot vekten. Med din viljestyrke, iver og pågangsmot er jeg sikker på at du belønnes med at vekten er stabilisert. Jeg kan Skeie ut i blant, men mengdene begrenser seg jo naturlig.

  Skriv en ny kommentar