hits

KRISTINE FJELLESTAD

Bytur i finværet

 • Publisert: 18.04.2015, 17:18
 • Kategori: Min hverdag
 • Denne helgen passer vi småbrødrene mine og siden det nærmest var sommer på sørlandet i dag så bestemte vi oss for å ta med unger og hund på en liten bytur. Vi dro først ned i nupen for å lufte Bentely og la ungene leke seg litt med han før vi dro opp i byen. Der var vi både innom lekebutikk, interiørbutikk og hadde oss en god lunch på egon.

  For en gangsskyld har jeg lekt litt rosablogger og hatt med meg kameraet slik at dere får ett lite bildedryss. Det er ikke så ofte jeg tar bilder lengre men så er det jo så koselig å kunne se tilbake på. Og ikke minst slik at dere får en liten update på hvordan jeg ser ut for tiden. :)  Nå skal jeg straks i gang med å lage cookie med ungene også skal vi kose oss med lasagne og film til kvelden. På usunt vis såklart, det er jo tross alt lørda! I morgen er det avreise til Bergen så Bentely må da leveres til Rebecca som skal være barnevakt i mens vi er borte og alt må gjøres klart. Kl 11 på mandag skal jeg møte på sykehuset og kjenner nervene er i høyspenn! Oppdaterer dere så fort jeg kan igjen, så må dere ha en gooood helg! :)

   

   

 • Publisert: 18.04.2015, 17:18
 • Kategori: Min hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Lisa

  28.04.2015 kl.15:28

  Hei, skal selv ta gastric bypass men ser du legger ofte ut bilder av mat.

  Lurer på om du tålet godt det som er avbildet her? trodde mange som ble slankeoperert såvidt tålte noe fett, å hvertfall ikke chips da det er badet i fett

  Hva tåler du, og hva tåler du mindre?:)
  Lisa: Jeg tåler fett veldig dårlig og svin feks kan jeg ikke spise i det hele tatt med mindre det er indrefileet. Jeg tåler det meste så lenge jeg inntar små mengder av det og det var pastaen på bildet som var min. Dropper brødet og spiser det jeg klarer av resten :)

  Skriv en ny kommentar