hits

KRISTINE FJELLESTAD

Overstått bukplastikk

 • Publisert: 23.04.2015, 19:43
 • Kategori: Hudfjering
 • Hei dere!

  Nå har jeg kommet hjem fra Bergen og er klar for å oppdatere dere om di siste dagene mine. Vi reiste til Bergen på søndag ettermiddag og sjekket inn på scandic ørnen i seks tiden på kvelden. Solen skinte så vi bestemte oss for å dra ut å nyte de siste timene av finværet. Først dro vi ned på starbucks å kjøpte oss en kaffe før vi satt oss på bryggen og nøt livet. Videre derfra dro vi på fridays og spiste en bedre middag. Dersom jeg er ett sted de har fridays så kan jeg ikke unngå å dra innom minst en gang! Hehe..  Når vi kom tilbake til hotellet så var det på tide å forberede seg til morgendagen. Jeg måtte dusje hele kroppen i hibiscrub og ta på meg helt rent tøy. Det ble en tidlig kveld og siden jeg ikke skulle møte på aleris før klokken 11 så hadde vi veldig god tid på morgenen også. Da dusjet jeg på nytt i hibiscrub, tok en del piller og måtte jo såklart faste.

  Når vi kom frem til aleris så fikk jeg skifte til sykehusklær, ble tegnet på av kirurgen også var det rett inn til operasjon. Heldigvis hadde jeg tatt en valium for å holde nervene litt under kontroll men det kom noen tårer likevel. Det tok heldigvis ikke lang tid før jeg sovnet og når jeg våknet igjen på oppvåkningen så hylte jeg av smerter fordi det var så vondt. Sykepleieren gav meg masse smertestillende, kvalmestillende og lot meg få se Paul og da ble det straks bedre. Resten av dagen gikk egentlig bare til soving og hente seg inn igjen.

  Dagen etter skulle drenene tas og dette hadde jeg gruet meg VELDIG til (Dren er to små slanger som er festet inni kroppen for å få ut evt blod). I det hun dro ut det første drenet så kjentes det ut som jeg raknet innvendig men heldigvis gikk smerten fort over. Med en gang drene var tatt så kunne jeg dra tilbake til hotellet som lå ca 500 meter unna aleris og det gikk faktisk veldig greit å gå dit. Når jeg kom på hotellet så fikk jeg rullestol slik at Paul kunne trille meg rundt hvis jeg trengte det men at jeg prøvde å gå så mye som mulig.

  Vi hadde en natt på hotell og dro hjem igjen i går. Jeg var veldig glad for at vi hadde en ekstra natt i Bergen og hadde gruet meg veldig til hjemreisen. Heldigvis fikk jeg masse smertestillende og rullestol på flyplassen så det var absolutt ikke noe å grue seg til.

  Første natten hjemme har også gått veldig greit. Jeg tar nesten ikke smertestillende nå og har lite vondt når jeg sitter i/ligger men det strekker godt i sårene når jeg beveger meg. Kirurgen fjernet 1,8kg hud og fettsugde 500gr så det var endel som ble fjernet! Kjempe merkelig å plutselig ikke ha noe som henger lengre men det føles fantastisk godt! Ellers merker jeg det tar på med operasjon og sover nesten hele tiden. I dag hadde jeg første dusjen og alt ser bra ut foreløpig, det vesker litt fra navlen med det er helt normalt. Er også veldig hoven så gleder meg til å se det ferdige resultatet om noen uker til når alt har "satt"seg. Ellers må jeg også få skryte av den fantastiske behandlingen jeg har fått på aleris og ikke minst min fantastiske mann som duller og daller og gjør alt for at jeg skal ha det så greit som mulig. Jeg er så heldig :)
  Vi pratet også om neste operasjon som enten blir i juni eller august. Da er det arm m/axille og brystløft med innlegg som står på planen. Løft og innlegg må jeg betale for selv, men da slipper jeg i det minste og igjennom så mange operasjoner. Jeg er hvertfall kjempe fornøyd og har så langt hatt en veldig positiv opplevelse med hele prosessen :)

   

   

 • Publisert: 23.04.2015, 19:43
 • Kategori: Hudfjering
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Anja

  23.04.2015 kl.22:04

  må bare spør, hvorfor har du snitt oppover magen? Har aldri sett d slik før Pga en bukplastikk.

  Du ser veldig bra ut om dagen :) god bedring!! :)
  Anja: Det heter omvendt t-snitt og er for dem som har mye løshud over navlen :) På en vanlig buk blir det bare dratt nedover mens med ett t-snitt blir det dratt både ned og sammen over navlen :)

  S

  24.04.2015 kl.08:13

  Au, det så vondt ut. Gruer meg litt til det en gang blir min tur kjenner jeg... Håper det går bra med deg og at resultatet er verdt smerten :) God bedring! Klem.
  S: Jeg syntes ikke det er så vondt som det ser ut til. Når jeg ligger i ro så kjenner jeg nesten ikke smerter men det svir og trekker endel i sårene når jeg skal reise meg men absolutt overkommelig :)

  Skriv en ny kommentar