hits

KRISTINE FJELLESTAD

Status nesten en uke etter hudfjerning

 • Publisert: 26.04.2015, 11:13
 • Kategori: Hudfjering
 • I morgen er det en uke siden jeg la meg under kniven i Bergen og formen er overraskende bra. Så lenge jeg sitter/ligger i ro har jeg nesten ingen smerter med med en gang jeg skal bevege på meg så stikker det og drar i sårene så det er tydelig at de har strammet godt inn. Verst er det på morgenen når jeg har ligget en hel natt. Da går det fort noen minutter med intense smerter før det gir seg.

  Dagene blir stortsett tilbringt liggende på sofaen og siden jeg går på endel sterke smertestillende og har vært igjennom en såpass omfattende operasjon så sover jeg opptil flere ganger til dagen. Det skal ingenting til før jeg blir helt utslitt og bare en dusj kan gjøre at jeg ikke klarer særlig mye resten av dagen.  Men nå er det jo ikke slik at jeg bare kan ta av meg tøyet og hoppe i dusjen. Her må bodyen av, plasterene fjernes, jeg må dusjes og etterpå må tapen fønes tørr så det er litt av en prosess. Det ser også ut som alt gror veldig greit og ingen tegn til infeksjon ennå så nå føler jeg at jeg er over den mest kritiske tiden. Tenkte jeg skulle skrive ett eget innlegg om dette med infeksjon og hvordan man kan forebygge det så enkelt mulig hjemme og hva man skal gjøre hvis det først dukker opp noe. Jeg har reaserchet og spurt venninner som er sykepleiere osv bare for å være godt nok forberedt og det tror jeg er gull verdt.

  På onsdag er det ti dager siden operasjonen og da skal det fjernes noen tråder, tapen kan byttes og puten jeg har på magen i bodyen kan også fjernes. Det skal bli så godt! Jeg skal også dele bilder med dere etterhvert med foreløpig er det så hovent og ikke mye pent at det er ikke så gøy med før og etter bilder da.


  Slik blir dagene mine tilbringt, med pute under knærne for ekstra støtte.

  Og gjett hva dere? Jeg har allerede fått time til ny operasjon så den 23 juni skal jeg inn å ta arm m/axille og brystløft + innlegg. Jeg har jo fått dekket arm og axille i Bergen og puppene ett annet sted men da reduksjon og skulle jeg gjort det så måtte jeg vært igjennom to ekstra operasjoner i forhold til hva som er nødvendig så derfor velger jeg å betale for brystene selv i Bergen sammen med arm operasjonen slik jeg slipper flere narkoser, mer tid borte fra jobb og generelt mindre helingstid. Jeg gleder meg sååå til å få tatt overkroppen for det er det som har plaget meg mest og det som er mest synlig.

   


  Også har Bentley endelig kommet hjem igjen. Såå godt med litt Bentley kos igjen.

  Ellers lurte jeg på om jeg skulle ha en spørsmålsrunde her på bloggen siden jeg likevel har så god tid fremover? Det har jo skjedd ganske mye i livet mitt den siste tiden så kanskje det er noe dere lurer på. Ja eller nei til spørsmålsrunde?

   

   

 • Publisert: 26.04.2015, 11:13
 • Kategori: Hudfjering
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  miriam

  26.04.2015 kl.13:49

  Absolutt ja til spørsmålsrunde☺☺

  Helene

  26.04.2015 kl.18:16

  God bedring! Jeg er 3 uker PO, mye å glede deg til :)

  Caroline

  26.04.2015 kl.20:23

  Så godt og høre det går bra med deg:) jeg har selv tatt armer og lagt inn sillikon. Tenk deg godt om før du operere det på sommeren;) jeg tok min operasjon sent i august i fjor sommer. Og det kan fort bli veldig varmt med langermet kompresjon i 6uker. Min personlige erfaring er også at brystbåndet du skal bruke (vist du legger under musklen) kan gnage godt inn i armhullene hvor du er sydd. Angret meg litt di første ukene for at jeg tok sillikon sammtidig med armene, synes nesten det er rart at den anbefaler og ta disse operasjonene sammtidig, men det var greiest sånn i forhold til sykmelding;) finn ett godt brystbånd som er litt mer polstrett, en det dem har på klinikken. Der har dem oftes bare ett med strikk! Du får kjøpt dem som er litt mer polstrett i kantene:) og det er det verdt og innvistere i! Lykke til:) det er verdt det når man ser resultatet til slutt:D

  Helena

  27.04.2015 kl.03:15

  Så utrolig tøff du er !stå på!

  Ønsker deg alt vel og lykke til! :-)

  Lene Styve

  27.04.2015 kl.13:42

  Lykke til videre :)

  E

  01.05.2015 kl.13:35

  Ja til spørsmålsrunde! Ble så glad da jeg så du hadde begynt å blogge igjen. Lykke til med neste operasjon :)

  Trine

  02.06.2015 kl.16:02

  hvor store protester skal du ha? Skal selv ta brystløft og proteser=)
  Trine: Kirurgen ville ikke legge inn mer enn 250 siden jeg kommer til å ende på en C cup ved bare løft. Vil ha de naturlige :)

  Skriv en ny kommentar