Baconsurret torsk med rotmosstappe


 Jeg er en person som syntes torsk er ekstremt kjedelig og skjønner ikke hvorfor man skal gidde å spise torsk når man kan spise så mye annen fisk med litt mer smak i. Likevel er torsk en veldig grei proteinkilde og nå har vi faktisk funnet noen smaks sammensetninger som gjør at dette har blitt en favoritt hos meg!

 

Du trenger:

- 1pk bacon
- 1 stor søtpotet
- 1 liten kolrabi
- 4 torskefileeter
- 1 ss smør
+ krydder etter ønske

 


Jeg tåler bacon dårlig siden det er mye fett i det så vi prøvde oss på spekeskinke i stedet men det var ikke halvparten så godt. Denne derimot er det mindre fett i men likevel veldig god smak!



Begynn med å surre bacon rundt torsken og kok opp søtpotet og kolrabi.



Stek torsken til den er gjennomstekt og når grønnsakene er ferdig kokt så moser man det med stavmikser, gaffel eller det man har for hånden. Tilsett en ss med smør og det krydderet du måtte ønske. Enklere blir det faktisk ikke og det smaker såå godt sammen!




15 kommentarer

Linn Therese

31.05.2015 kl.12:01

Dette såg kjempe godt ut, og skal absolutt prøves - kanskje til og med i dag!

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers vil jeg tipse deg om det siste innlegget mitt der spør jeg dere hva dere lurer mer på angående meg, bloggen min, forholdet til kjæresten, fremtidsplaner etc! Jeg har nemlig fått han til å svare på disse spørsmålene på video. Det eneste problemet er bare at jeg ikke har fått noen kommentarer enda, og synes det er litt flaut og synd for kjærestens del som jeg vet har forhåpninger. Så jeg vet jeg er desperat nå, men hadde blitt kjempe glad hvis du ville lagt igjen et lite spørsmål eller to :)

Nadia

31.05.2015 kl.17:24

Nam det så godt ut! Må prøves en dag :)

anne

02.06.2015 kl.15:06

Linn Therese: Det blir ikke så troverdig når du legger igjen nøyaktig den samme kommentaren på flere blogger.

Birgitte

03.06.2015 kl.15:27

ser kjempe godt ut!

Andrea

03.06.2015 kl.23:35

Så utrolig fin blogg du har! Ta gjerne en titt innom min blogg, og del den gjerne også! :)

Linda

17.06.2015 kl.15:03

Så godt ut!

slankerinna

18.06.2015 kl.19:06

hvordan går det med deg nå? Føler du deg bedre etter operasjonene og er ting grodd greit?

Håper det.

Cecilie

24.06.2015 kl.07:43

Ser utrolig godt ut! :D

Regine

24.06.2015 kl.12:47

Mums!!!

Så fin blogg :)

Sunniva

29.06.2015 kl.18:16

Så godt! Fikk nesten lyst til å slutte å være vegetarianer..
Tusen takk for oppskrift, Kristine! Jeg er en av de som ikke liker fisk, men jeg skulle gjerne likt det. Fisk er så sunt, men dessverre har jeg opplevd dårlig tilberedning flere ganger, noe som har ført til at fisken aldri har smakt godt. Denne oppskriften skal jeg helt klart prøve ut - kanskje jeg også lærer meg å like fisk :-)

Ha en fortsatt fin kveld!

Marit parit

30.08.2015 kl.15:27

Håper du oppdaterer bloggen snart!!!!! 😀
Marit parit: Det kommer en av de nærmeste dagene! :)

Mbal

30.09.2015 kl.12:53

Dette så utrolig godt ut, dette skal definitivt prøves ut! :)

Skriv en ny kommentar



Hei! Mitt navn er Kristine Fjellestad og helt siden jeg var liten så har jeg kjempet mot overvekten. Den 04.12.12 tok jeg en gastric bypass operasjon og har totalt gått ned 80kg. Jeg kommer til å skrive om veien videre som slankeoperert og alle utfordringene det byr på. Akkurat nå er lidenskapen min sunn mat og trening så det er nok noe som kommer til å gå igjen her :)

For kontakt:
kristinefjellestad@yahoo.no




hits ♡ Design av Tonjemt ♡