hits

KRISTINE FJELLESTAD

Q&A del 1

 • Publisert: 11.05.2015, 18:00
 • Kategori: Spørsmål og svar
 •  Hvordan går det med deg nå for tiden?
  - Det går veldig bra. Jeg er jo fortsatt litt dårlig i formen etter bukplastikken og har fortsatt fatigue (utmattelsesyndrom) men livet smiler!

   Hvordan er planene for deg og din kjæreste? Tenker dere kanskje på giftemål osv?
  - Vi har vel igrunnen ikke noen konkret plan for fremtiden foreløpig, men vi har det utrolig bra sammen så jeg håper at jeg er så heldig å få leve med han resten av livet mitt :)

  Ønsker du å få barn i nærmeste framtid?
  - Ikke i nærmeste fremtid nei, men en gang håper jeg på å få barn.

  Hvilke planer har du for sommeren?
  - Eneste planene er å nyte sommeren, fridagene og ellers det man gjør på sommerstid. I juni skal vi en tur til Fredrikstad i 40års lag og i august blir det ny operasjon.

  Hva ønsker du å gjøre sånn med tanke på når du blir frisk, med tanke på utdanning og slikt noe?
  - Når jeg blir frisk så ønsker jeg å studere men helsen er desverre ikke bra nok til at det er noe jeg kan gjøre nå. Forhåpentligvis blir det da noe innen HR og ledelse.

  Hva gjør du en helt vanlig dag? Liksom står opp osv...
  - Akkurat nå etter operasjonen gjør jeg ikke veldig mye, men en normal dag ellers består da av jobb, tur med Bentley, trening og kvalitetstid med kjæresten.

  Kan du fortelle litt om din kjæreste? Føler ikke helt du har fortalt så mye om han, var litt sånn wupsann jeg har blitt sammen med noen. Skjønner det er privat, men kjekt for oss lesere å høre litt hvertfall :)
  - Det er rett og slett fordi han er en ganske privat person så jeg ønsker ikke å utlevere han her på bloggen. Men det jeg kan si er at han er en helt fantastisk person som er både min beste venn og det kjæreste jeg har. Kunne absolutt ikke bedt om noe bedre :)
  Føler du at du har blitt mindre religiøs i den tiden du var syk?
  - Jeg har aldri vært religiøs :)

   Vis du ville flyttet til et annet land, hvilket hadde det vært da?
  - Jeg har alltid hatt ett ønske om å bo i usa. Da aller helst sørstatene, men bortsett fra det så trives jeg veldig godt i Norge.

  Kan du lage sminkevideo? Pliis, du er såå flink til å sminke deg, var et bilde du la ut som du så ut som en dukke!
  - Takk for kompliment men jeg er nok ikke noe sminkeblogger. Det finnes garantert andre som er mye flinkere enn meg til å både sminke seg og videoblogge :)

  Hvor lenge måtte du vente på hudfjerning? Fra du var hos fastlegen og sendte henvisning og til du fikk time på sykehuset?
  - Jeg fikk innkalling i løpet av to uker og ventet ca 16 uker fra konsultasjon til operasjon men dette er individuelt fra sykehus til sykehus. Anbefaler å sjekke fritt sykehusvalg for oppdaterte lister over ventetid.

  Har det vært mye smerter/ubehag etter hudfjerningen?
  - Nei absolutt ikke! Eneste som har vært veldig vondt var da jeg våknet og når drenene skulle fjernes. Da hylte jeg av smerte og tårene sprutet. Ellers er jeg veldig positivt overrasket over hvor lite smerter det har vært!

  Kan smertene sammenlignes med slankeoperasjonen?
  - Nei absolutt ikke! Etter slankeoperasjonen hadde jeg ikke spesielt vondt da heller men jeg var konstant kvalm! I tillegg var jeg også mye svimmel, ubehag etter måltider osv. Hudfjerningen har ikke vært noenting i forhold til slankeoperasjonen.

  Hvordan er livet ditt nå kontra før slankeoperasjonen? Har det endret deg som person?
  - Jeg tror ikke det? På en eller annen merkelig måte så er jeg vel kanskje litt mer tilbaktrukken nå. Lurer på om det har noe med at når man er overvektig så må man være litt "mye" for å bli lagt merke til og bli likt. Nå ser folk meg som ett normalt menneske i stedet for bare "hun tjukke".   

  Del to kommer i løpet av uken, så dere kan fortsatt stille spørsmål hvis det er noe dere lurer på :)


 • Publisert: 11.05.2015, 18:00
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Mette Karlsen

  11.05.2015 kl.20:20

  Hei!

  Jeg skulle veldig gjerne ha snakket med deg ang slankeoprasjon, og lurte på om du kunne følge bloggen min, sånn at vi kan ta kontakt på meldinger..

  Mvh Mette

  bloggen min er: Metteskarlsen.blogg.no

  marthe

  13.05.2015 kl.08:25

  Hei :) Jeg har lyst å følge deg, men får det ikke til. Blir sendt direkte til en annen profil når jeg trykker på profilen din. Er dette et kjent problem?

  Skriv en ny kommentar