hits

KRISTINE FJELLESTAD

Feiring av nasjonaldagen

 • Publisert: 20.05.2015, 20:23
 • Kategori: Min hverdag
 • Hei dere!

  Beklager for at jeg lover å publisere innlegg og generelt er dårlig med å få oppdatert. Grunnen er rett og slett at jeg har vært skikkelig dårlig i formen den siste tiden. Magen gror heldigvis greit men fatiguen har desverre slått inn for fult når kroppen har gått igjennom en så stor operasjon. Håper dere har forståelse og at jeg selvfølgelig prøver så godt jeg kan med å oppdatere. Skal prøve å komme med del to av spørsmålsrunden om ikke alt for lenge men i mellomtiden kommer det litt bildedryss fra min 17 mai feiring.

  Dagen ble tilbringt nokså rolig og likevel hadde jeg store smerter i magen og hovnet godt opp. Ett tydelig tegn på at det fortsatt gror inni der og at man må ta det litt med ro. Vi begynte dagen med å se brødrene mine gå i tog før vi spiste litt kake og koste oss med dem. Etterpå dro vi hjem å hentet Bentley og fikk feiret videre med Paul sin familie. På ettermiddagen var det klart for grilling med Rebecca og Hans også tok vi rett og slett en kjempe tidlig kveld.

  Litt bilder fra dagen;

   

   

   

  I dag har mannen reist på en hastetur med jobb og blir borte hvertfall to uker. Selv om det alltid er trist når han drar så kjenner jeg det er ekstra tungt nå som jeg er operert og trenger hjelp til en del ting men også fordi dagene blir lange og ensomme når jeg hverken kan jobbe eller trene. Heldigvis har jeg snille mennesker som stiller opp men ingen kan erstatte kjæresten min <3

   


 • Publisert: 20.05.2015, 20:23
 • Kategori: Min hverdag
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Kristine Hagen

  20.05.2015 kl.20:28

  så ut som en hærlig middag! ha ei fin uke videre <3

  cathrine

  20.05.2015 kl.20:52

  hvor har du kjøpt jakka? den var kjempe tøff:)
  Cathrine: Tusen takk! Den er kjøpt på only i fjor :)

  22.05.2015 kl.18:54

  Hvor mye står det på vekta nå fortiden? og hvor mange kg løshud skal du fjerne ca? Unnet deg oprasjon og nå blir livet bare bedre og bedre. Slanka meg 25 kg på egen hånd og nå er jeg normal, håper jeg :)

  25.05.2015 kl.18:11

  Where are youuuu .... you left us again :(

  Marianne Brevik

  28.05.2015 kl.18:39

  Heisann! Så fin blogg :D Ser du bruker litt produkter, og tenkte detter er yppelig for deg! Du, jeg jobber i Mary Kay og selger effektive hudpleieprodukter og sminke i massevis! Jeg er ihvertfall sjeleglad jeg har fått muligheten til å prøve de ut, fordi det er ikke mye som har fungert på huden min. Hørt om Mary Kay før? Eller er du nysgjerrig på å høre mer? Rop ut da vel. Gi lyd ifra deg, så skal jeg prøve å hjelpe deg så godt jeg kan, med å finne produkter tilpasset akkurat din hudtype. Man føler seg helt awesome etter bruk, det gjør ihvertfall jeg :D Dette kan man ikke gå glipp av. Dette høres sikkert for godt ut til å være sant. Men vi har så mye bra :D Har produkter til både kvinner og menn. Ung og gammel hud. Ja har produkter for hva enn det måtte være. Åh, er som juleaften hver gang jeg får pakke i posten fra Mary Kay.

  Håper å høre fra deg! Mvh Marianne :)

  Skriv en ny kommentar