hits

KRISTINE FJELLESTAD

Min andre hudfjernings operasjon

 • Publisert: 22.10.2015, 13:54
 • Kategori: Hudfjering
 • Nå nærmer det seg tre måeder siden jeg hadde min forrige operasjon som var brystløft m/proteser, armer og axille. Jeg hadde det veldig tungt etter denne operasjonen og valgte derfor å ikke dele noe som helst bortsett fra med mine nærmeste.

  Jeg valgte å ta tre operasjoner i ett for å slippe å gå igjennom så mange narkoser, fraværsdager fra jobb og mindre helings tid. Desverre var ikke operasjonene helt vellykket og dette tok på psykisk. Jeg hadde store såroverflater, åpne sår som ikke ville gro på grunn av vanskelig område som snittene var lagt i og generelt mye smerter.

  Heldigvis var kirurgen enig med meg om at resultatet ikke var tilfredstillende men ønsket en oppdatering etter tre måneder. I løpet av de nærmeste dagene skal jeg sende han en ny mail med bilder slik at vi kan bli enige om veien videre. Jeg har jo fortsatt hofter og lår igjen så jeg er desverre langt fra ferdig med hudfjernings prossessen.  Her ser dere ett av "problemene". Snittet på høyre side er lagt lengre ned enn på venstre side slik at valken på ryggen nå er ujevn. Dette håper jeg på å få rettet opp i med en øvre ryggplastikk hvor snittet går fra bryst til bryst og over ryggen slik at de få løftet huden opp.

  I tillegg er snittet på armene lagt midt på armen slik at det er lite flatterende. Det er det nok ikke så mye å gjøre noe med og jeg har igrunnen innfunnet meg i at jeg vil heller ha ett snitt som er synlig enn all den huden jeg hadde.  Også den største frustrasjonen av dem alle. Jeg har en stor pose med hud igjen under armen (Axille) som rett og slett ser ut som en pung. Denne begynte å legge seg i en fold og gav meg store smerter. I tillegg ser snittet helt forferdelig å skjevt ut. Det er rett og slett gjort en forferdelig dårlig jobb så jeg gleder meg til det skal rettes opp i.

  Jeg kunne nok skrevet mye om hele denne operasjonen men velger nå å legge det negative bak meg og heller se fremover. Kirurgen har sagt at jeg er ett av de verste tilfellene jeg har sett så da er det ganske logisk at ikke alt kan fikses på første forsøk. Nå er alt heldigvis grodd, jeg har begynt å trene igjen og ser egentlig bare frem mot neste operasjon.

  Jeg har også skrevet ett innlegg om mine tips til infeksjonsfri hud som kommer i løpet av de nærmeste dagene. :)

   

   

 • Publisert: 22.10.2015, 13:54
 • Kategori: Hudfjering
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  22.10.2015 kl.14:11

  Jeg syns du er fantastisk sterk og flott!! Lykke til videre <3

  Ps; hvis man trykker på bildet på profilene din kommer man til http://sofiemote.blogg.no/..... feil linking?

  Ida

  23.10.2015 kl.20:29

  Er det lov å spørre hvordan bryst operasjonen gikk? Kunne ikke la vær å legge merke til at de ser veldig fine ut! :D Stå på Kristine!
  Ida: Puppene er jeg veldig fornøyd med men det er litt ekstra hud over brystvorten igjen enda. Skal høre med kirurgen hva han mener og mest sannsynlig få bort siste "rest" :)

  J

  28.10.2015 kl.09:45

  Hei! Uff kjedelig når man ikke blir fornøyd :( Kan jeg spørre hvor du tok denne operasjonen? Jeg har tatt GBP, og står på venteliste på bukplastikk + arm/axille også (hos aleris bergen..) Ble litt nervøs nå når jeg så du ikke var fornøyd... Hyggelig å høre det går bedre nå, god bedring videre! Stå på! Kjenner meg så igjen i mye du skriver om GBP og livet etter.. klem!
  J: Jeg tok både denne og omvendt t-snitt i Bergen hos Aleris :) De er utrolig dyktige der og ville ikke blitt operert noe annet sted. Skal ta hofter og lår samme sted.

  irenglede

  26.11.2015 kl.11:09

  Litt av noen runder du har vært igjennom. Dersom dette er gjort privat, så må du vel ha anledning til klage og forvente at feilene rettes opp..... Ønsker deg lykke til, og riktig god bedring. ;D

  Skriv en ny kommentar