hits

KRISTINE FJELLESTAD

Proteinrik mokkamousse

  • Publisert: 14.01.2016, 15:15
  • Kategori: Proteinrike oppskrifter
  • Finnes det egentlig noe bedre enn sjokolade med kaffesmak? Jeg tror ikke det og det er helt klart en av mine favoritter! Denne gangen har jeg prøvd meg på en sukkerfri og proteinrik mokkamousse og den var heelt nydelig. Ikke nok med at den inneholder lite kcal men den er også helt uten sukker og proppet med protein. Perfekt etter trening eller om du ønsker noe godt å kose deg med på kvelden.

     


    Bildet ble tatt før jeg gjorde endringer på røren, derfor ingrediensene ikke passer helt overrens.

     

    Du trenger:

    - 200gr mager kesam
    - 2 eggehvitter
    - 20gr sjokoladeprotein
    - 10 - 20gr kakao
    - 50gr sukrinmelis
    - 2 gelatin plater
    - 0,5dl sterk kaffe (Jeg bruker to skjeer som løses opp i vann)



    Fremgangsmåte:

    - Bland sammen kesam og alt det tørre før du legger gelatinplatene i vann slik at de blir myke.

    - Stivpisk eggehvittene helt til du kan snu bollen på hodet uten at noe detter ut.

    - Smelt så gelatinplatene med kaffe før du heller dette oppi med kesam miksen og rører godt sammen.

    - Tilslutt vender du inn eggehvittene, gjerne med en slikkepott.

    - Ha blandingen oppi skål, glass eller noe annet du ønsker å servere fra og sett i kjøleskap i noen timer. Kan gjerne lages dagen før.

     

    Denne er super enkel å lage og får mettet både søtbehovet og gitt påfyll av viktige næringsstoffer til kroppen din!

     





     

  • Publisert: 14.01.2016, 15:15
  • Kategori: Proteinrike oppskrifter
  • 29 kommentarer
  • 29 kommentarer

    Iselin Renée

    14.01.2016 kl.17:17

    Det må jeg prøve :)

    Sandra Andersen

    17.01.2016 kl.21:49

    Ah, det hørtes godt ut :)

    Espolin

    26.01.2016 kl.23:04

    Hei, om du har lyst på gratis redigering av bilder eller header til bloggen, ta en titt på www.espolin.net :) Vi er en ny oppstartet side.

    Mabr

    29.01.2016 kl.09:13

    Takk for tips, høres godt ut! :)

    Hanna

    18.02.2016 kl.18:59

    Åh, det så helt nydelig godt ut! Takk for tipset, dette må jeg prøve!

    Betina

    24.02.2016 kl.18:15

    Hvordan servere du dette? Som dessert med frukt? Eller? Så kjempe godt ut.
    Betina: Jeg spiser det bare rett fra bollen som jeg lager det i, men hvis jeg skal servere til andre så kan man feks fordele røren oppi flere glass :)

    xplor

    27.03.2016 kl.16:25

    Å, NAM! Takk for oppskrift :-) God søndag videre!

    Kathrine Louise

    07.04.2016 kl.18:52

    NAM! Det så veldig godt ut :)

    Ida

    06.05.2016 kl.00:39

    Såg nydelig ut! :)

    Marlene Nilsen

    21.06.2016 kl.13:53

    Åååh nam!

    Dounia

    16.07.2016 kl.15:03

    Så sikkelig godt ut<3 Gjerne sjekk ut bloggen min!

    Marlene Nilsen

    30.08.2016 kl.23:50

    Dette MÅ jeg prøve :D

    Signe Isabel

    31.08.2016 kl.08:07

    Omg!! Dette skal prøves Idag 😀👏🏼

    tirilgrindheim

    01.09.2016 kl.19:24

    ÅÅ dette såg veldig godt ut! må prøve denne ut!

    Susanna

    12.09.2016 kl.14:30

    Yum så gott :D

    siljefjaren

    23.09.2016 kl.09:39

    NAM! Det såg utrolig godt ut :)

    Vilde

    22.01.2017 kl.14:45

    Nam! Ser deilig ut!

    Ida Øverland

    13.02.2017 kl.20:34

    herlig! denne skal jeg lage meg i morgen tihihi!

    Hanna

    15.02.2017 kl.23:43

    Er du ferdig med blogging? jeg savner å følge deg - hilsen en i noe lik situasjon som deg :)

    Silje Staxrud

    28.02.2017 kl.00:12

    Kjempe nam! Skal definitivt prøves ut..

    khulanpedersen

    13.03.2017 kl.12:58

    nammm!

    Tiril Irmeli

    06.04.2017 kl.17:42

    ååh dette må prøves!! Takk :-D

    dreamofstyle

    06.04.2017 kl.22:59

    Det så helt nydelig ut :D

    julietalivstil

    08.11.2017 kl.18:22

    ser utrolig godt ut:)

    24.11.2017 kl.21:18

    Dette så virkelig godt ut. jeg trenger virkelig noe som kan dekke søtbehovet mitt:-)

    iselinsorvik

    15.01.2018 kl.22:19

    Dette skal jeg teste ut!

    Besøk gjerne min matblogg om du vil :)

    Skriv en ny kommentar