Før og etter jeg mistet 75kg


Jeg har rotet litt i bildenen mine for å finne bilder av meg selv når jeg var på det største, altså 150kg. Altså.. Tenk at dette var meg for bare noen få år siden!!

 


 

Og nå;

 Forandring fryder eller?

 


To måneders før/etter bilder


Bildene til venstre er tatt dagen før operasjon og de til høyre er tatt i går. På disse bildene skiller det 18,7kg. Vilt å tenke at det er på to måneder!

  

Det begynnerå bli litt forksjell.. Nå gleder jeg meg til videre fremgang :D


Kristine med to år og 30kg forskjell


Bildene til venstre er meg i desember 2010. Nøyaktig to år i mellom bildene og nærmere 30kg forskjell.


 Før/etter bilder med en måneds forskjell


Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha kjørt Rebecca og Hans til toget. Rebecca var snill å tok "etter" bilder av meg. De til venstre er tatt for nøyaktig en måned siden og dagen før operasjonen. Her viste vekten 131,7 og i dag viste vekten 117kg som altså er bildene til høyre. Selv ser jeg ikke den største forskjellen bortsett fra på bildene i undertøy men de drister jeg meg ikke til å legge ut ennå altså.

Nå gleder jeg meg bare til neste "etter" bilder. Satser på at det er større forskjell da :)

 Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Mai 2015 » April 2015


Hei! Mitt navn er Kristine Fjellestad og helt siden jeg var liten så har jeg kjempet mot overvekten. Den 04.12.12 tok jeg en gastric bypass operasjon og har totalt gått ned 80kg. Jeg kommer til å skrive om veien videre som slankeoperert og alle utfordringene det byr på. Akkurat nå er lidenskapen min sunn mat og trening så det er nok noe som kommer til å gå igjen her :)

For kontakt:
kristinefjellestad@yahoo.nohits