hits

KRISTINE FJELLESTAD

Kategori: Hår - Tips/makover/produkter

Tape hairextensions

 • Publisert: 19.02.2012, 20:02
 • Kategori: Hår - Tips/makover/produkter
 • I går hadde meg og Therese prosjekt påsetting av hår. Hun hadde handlet inn tape extensions etter tips fra meg og da hun mottok den ene pakken fra rapuzel fant vi fort ut at det var for lite hår til at det skulle bli fint. Det absolutt verste jeg vet er når man har for lite hår og det ser tynt og fælt ut så hvis ikke hun hadde kjøpt en pakke til så hadde jeg nok nektet å sette det på. HEHE! Den andre pakken med hår kjøpte hun fra delightful hair hvor håret var tykkere, bedre kvalitet og til en mye bedre pris. Håret fra delightful hair var begges favoritt og jeg er ikke bare litt kresen på hår.

  Vi brukte en pakke med svart hår og en pakke med mørkebrunt for å få det mest naturlig og det ble knallfint! Vi brukte nesten opp begge pakkene som tilsvarer rundt 200gr hår men hun kunne ikke hatt noe mindre. Fra før av er håret hennes veldig tynt og hun hadde bob så da må det endel hår til for å få det naturlig.

  Jeg har aldri satt på tape extensions før men likte metoden utrolig godt! Det skader ikke håret i det hele tatt og det var superenkelt og raskt å sette på selv om vi brukte noen timer. Hva da perfeksjonist? Når jeg hadde satt inn så mye fester jeg fikk plass til så var det tid for å klippe til håret og ikke før da ble jeg ordentlig fornøyd. Vi ble enige om at jeg skulle klippe lite slik at hun kan få vasket håret og det blander seg bedre før vi evt tar en ny klipp. Therese ble faktisk så fornøyd at hun syntes jeg skulle begynne å ta betalt for det, så det var gøy å høre!

   


  En pakke med brunt fra rapunzel (Til venstre) og en pakke med sort fra delightful hair.


  Festene

   

  Dette var før klippen. Ble bedre etterpå! (Therese ville ikke på bloggen så bilde av resultatet ble fjernet.)

   

  Hvis det er noen kjentsfolk som ønsker samme type exstenisons så hyl ut. Ønsker å øve meg mer! Setter på gratis så lenge dere tar med hår  :)

   

   


 • Publisert: 19.02.2012, 20:02
 • Kategori: Hår - Tips/makover/produkter
 • #comments">12 kommentarer