hits

KRISTINE FJELLESTAD

Partystash

 • Publisert: 31.01.2012, 19:19
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag traff jeg Stine L i byen for å shoppe inn diverse til bursdagen min på fredag. Jeg hadde planer om å lage geleshotter til alle men fant ut jeg ville gjøre det med en vri. Kjøpte derfor inn engangs champagne glass og skal fylle dem med bringerbær geleshots, paraply på toppen og rosa hjerter inni. De små shotteglassene blir fylt med kiwi shots!

  Jeg fikk også kjøpt meg prinsessekrone som såklart er obligatorisk på en bursdag og sånn pynt til å henge på vegger. Tidligere har jeg ikke giddet å bry meg så mye om pynting og diverse men i år syntes jeg det er kjempe gøy og merker at jeg gleder meg mye mer! Jeg har invitert ti venninner hjem til meg men har ingen ide om hvordan jeg skal få plass til alle og fortsatt har jeg ikke invitert alle jeg kunne tenke meg.

  Nå kan ikke fredagen komme fort nok og jeg skal selvfølgelig blogge resultatet av shottene, pynting av leiligheten og ikke minst festen! Har dere forslag til en gøy bursdagslek forresten?


  Alt man trenger for en vellykket bursdagsfeiring!


  Slik så jeg ut i dag!


  Etter shoppingen tok vi en kaffe med Tine hos naboen. Stine er desverre kamerasky..


  Og dagens middag! NAM.

 • Publisert: 31.01.2012, 19:19
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">12 kommentarer
 • En måned på lavkarbo

 • Publisert: 30.01.2012, 22:18
 • Kategori: Overvekt
 • Jeg vet jeg er superdårlig til å blogge fortiden men jeg har ikke så mye spennende å dele desverre. Dagene mine går til jobb og jeg har heller ikke fått prøvd ut nye oppskrifter i det siste så da er det litt vanskelig å dele dem med dere, men det kommer!

  På onsdag er det nøyaktig en måned siden jeg begynte på lavkarbo og jeg stortrives med min nye livsstil. Jeg har ikke hovedfokus på ketose så jeg lever på rundt 50karbo til dagen ca. Jeg er ikke så nøye med å telle karboen men jeg spiser ingenting som jeg vet inneholder mye karbo/sukker og har hovedfokuset på ren mat med mye næring i. Jeg har fortsatt klart å holde meg unna sukkerholdig drikke og spiser ikke godterier og slike ting.

  På julebordet på lørdag spiste jeg en liten porsjon med dessert og drakk ett par cider og ja, jeg vet det inneholder mye karbo. Til gjengjeld så skeier jeg ikke helt ut og tenker at "Jaja, nå har jeg uansett spist karbo så da kan jeg spise litt til". Eneste er at til helgen så har jeg ikke planer om å tenke noe som helst på kosthold siden det er bursdagen min. Da vil jeg kose meg med kake og god mat uten å tenke over om det inneholder sukker og diverse.

  Alt i alt så syntes jeg det går veldig greit med lavkarboen og kan absolutt anbefale den videre. Jeg spiser mye god mat, har mer overskudd og er bedre i magen! Vekten vil fortsatt ikke under 140kg men jeg regner med det kommer.. Neste planen min blir å kutte ut pepsi max og lavkarbo snacks fordi jeg tror det er med på at vekten stagnerer og at jeg er endel kjesken. Pepsien har liksom blitt "redningen" min så det kommer til å bli hardt å kutte ut den men hva gjør man ikke for helsa si?

  Her er noe av maten jeg har levd på etter at jeg begynte på lavkarbo:   

  Jeg lider ikke noe nød for å si det slik! HEHE

   


 • Publisert: 30.01.2012, 22:18
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">15 kommentarer
 • Jeg vant pris!

 • Publisert: 29.01.2012, 17:19
 • Kategori: Min hverdag
 • Jeg skulle jo egentlig ikke skrive så veldig mye om julebordet i går men jeg hadde det så fantastisk gøy at jeg må skrive noen ord likevel. Vi hadde fantastisk god mat,  stemningen var på topp og alle sto å shaket rompa på dansegulvet. Jeg koste meg med både gamle og nye kjente og det var gøy å være med kollegaer utenfor jobb. Herlighet så mange fantastiske mennesker jeg jobber med.

  Men til overskriften.. Vi er rundt 220 mennesker som jobber i Kristiansand og i går skulle de gi ut diverse priser. Det var både årets solstråle, årets nykommer og årets kundefortelling. Og gjett hva?? Jeg vant ♥ Kan ikke skrive så mye om saken det gjaldt her men alt i alt så var det en meget fornøyd kunde. Knallgøy å få pris for noe slikt når jeg ikke har vært der så lenge og når det så mange å velge mellom. Ble mange gratulasjoner, klemmer og mye rødming. Takk gud for det tykke laget med pudder sier jeg bare!


  I dag har jeg hatt en storesøster/lillebror dag med min nydelige Erik. Vi var først på kino å så pus med støvlene før vi tok en rask tur på McDonalds (For hans skyld, jeg spiser fortsatt ikke karbo). Har hatt en vanvittig koselig helg og nå skal jeg slenge meg på sofaen resten av kvelden og gjøre ingenting. Søndag

   

  Jeg skal jo forresten feire bursdagen min til helgen og må derfor ut på en liten shoppingtur. Har dere forslag til butikker hvor man kan handle partystash?? Og ikke minst prinsesse krone? Hehe..

   
 • Publisert: 29.01.2012, 17:19
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">10 kommentarer
 • Vaskedag!

 • Publisert: 28.01.2012, 14:31
 • Kategori: Interiør
 • Helgen for meg er vasketid og merkelig nok har jeg funnet ut at lørdagen egner seg best til dette. Jeg la meg tidlig i går slik at hele leiligheten allerede er vasket og klokken er ikke mer enn to. Herlighet så fornuftig jeg begynner å bli! Jeg har allerede rukket å skifte på sengen, hengt opp en maskin med tøy, vasket en maskin med tøy, tatt oppvasken, støvsugd, tørket støv og annet dill. Finnes ikke noe bedre følelse enn en ren leilighet

  Jeg har tenkt litt på dette med julebordet, bilder og bloggen og kommet frem til at jeg lar kameraet være hjemme og lar være å skrive særlig mye om det. Noe privatliv må jeg ha og jeg tror det er lurt i forhold til jobb å holde det utenfor bloggen. Bare sånn at ikke dere begynner å mase om bilder og diverse.. Skal prøve å få tatt noen bilder før jeg går da slik at dere får sett hvordan jeg ser ut.

  Nå skal jeg slappe av litt før jeg hiver meg i dusjen og begynner makoveren av dette trøtte trynet.


 • Publisert: 28.01.2012, 14:31
 • Kategori: Interiør
 • #comments">6 kommentarer
 • Neste steg mot gastric bypass

 • Publisert: 27.01.2012, 19:40
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Jeg blir helt matt av noen av dere til tider og det er derfor jeg lar være å svare på kommentarer eller tar meg en dag med bloggfri. Jeg er så lei av dere skal mene så mye og tro at dere vet best når dere ikke kjenner meg. Ikke litt en gang! Vennene mine er alt for ærlige og de hadde ikke tenkt seg om to ganger for å advare meg mot operasjonen eller si i fra hvis de mente jeg gjorde noe feil eller var uenig. Jeg regner med det er slik uansett om man blogger eller ikke men det ligger noe i "Love your haters, they're your biggest fans" :)

  Men over til poenget.. Listen med ting du skal igjennom før du blir godkjent for operasjon og på mandag fikk jeg innkalling til sykehuset her i Kristiansand. Jeg skulle nemlig sjekkes for søvnapne (= Slutter å puste i løpet av natten). På onsdag var jeg innom sykehuset og hentet apparatet jeg skulle sove med og fikk en rask innføring i hvordan det virket. Den kunne nemlig måle snorking, puls, hvilken side jeg sov på og hvor mye jeg snudde meg i løpet av en natt. Utrolig fancy! Jeg var også så heldig at jeg fikk det eneste aparatet de hadde som var enkelt. De andre må du ha på deg masse ledninger over bryst/mage osv.  Dette var den lille saken jeg sov med. Uheldigvis var den super irriterende siden jeg hadde den store tingen på armleddet, den blå på ringfingeren, en ledning med tape på pekefingeren, en måler i halsgropa og en stor kloss på brystet. Jeg sov ingenting og pga det så fikk de ikke nøyaktige målinger men det hun så, så visst nok bra ut. Jeg hadde håpet at det skulle være noe "galt" slik at jeg forhåpentligvis fikk operasjonen tidligere men nei.

  Jeg kom på jobb i går og var HELT i koma. Jeg kan fungere på 4 - 5 timers søvn men ikke på en halv time som var det meste jeg hadde. Kom derfor hjem, tvang meg selv til å holde meg våken til halv ti og da sovnet jeg som en stein. NO MORE!! Glad for at jeg slapp å sove med dette apparatet flere ganger.

  Den sa god natt til meg da så litt søt var den jo. Og gjett hva jeg skal i morgen? På julebord! Jepp, i januar. Julebordet vårt ble jo avlyst pga stormen og vi skulle til Danmark med båten. Tror uansett det kan bli gøy i morgen, jeg har jo så mange fantastiske kollegaer ♥ Neste helg kommer noen av favorittjentene mine til meg for å feire min 22års dag!

   


 • Publisert: 27.01.2012, 19:40
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">8 kommentarer
 • Svar på kommentar

 • Publisert: 25.01.2012, 21:24
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Jeg fikk en kommentar i dag som jeg velger å svare på i ett eget innlegg da jeg vet at denne personen ikke er den eneste som har dette synspunktet..

   

  Tror ikke du hadde hatt helt vondt av å se den serien som går på mtv, "I used to be fat". Er nesten provoserende å se at flere og flere velger å operere seg bare fordi det er mer behagelig. Du skal ned i vekt, men det skal ikke gjøre vondt, og du skal ikke ofre noe. Guess what: det kommer ikke av seg selv å være tynn. Hva med oss helt normalvektige som sliter rævva av oss på treningssentre, spiser sunne og moderate måltider og litt sjokolade i helgen, så kommer dere feite og sier at vi ikke vet hva vi snakker om og at det ikke er bare bare å gå ned i vekt. Jo, det er bare, bare... løft på rævva og spis normale mengder sunn mat så går det av seg selv. At folk blir operert for fedme sier så sinnsykt mye om dagens samfunn, man skal bare ha og ha, men ikke villig til å ofre en dritt for det.... Selvdisiplin er cluet;)

   

  Jeg er neste litt målløs.. Skal ikke ofre noe? Skal ikke gjøre vondt? Denne kommentaren din viser jo bare hvor uviten du faktisk er. First off.. Jeg har sett "I used to be fat" og disse ungdommene har en personlig trener rundt seg 24/7 og de gjør ikke noe annet enn å trene hele døgnet. Gi meg en personlig trener som bor hos meg i tre måneder samtidig som jeg får fri fra jobb og ikke gjør noe annet enn å trene så skulle vel jeg også klart å gå ned 40kg i vekt!

  For 30kg siden (Da jeg veide 120kg) så var jeg aktiv fra morgen til kveld. Jeg var utplassert på travparken igjennom skolen en dag i uken i tillegg til at jeg var der i helgene. Jeg hadde min egen hest pluss at jeg hjalp til med to andre også. Eneste timene i døgnet hvor jeg satt stille var når jeg sov og seks timer på skolen, resten var jeg aktiv og trente HARDT. Jeg hadde aldri klart det nå med de ekstra kiloene og jeg skulle likt å se deg vært meg for en dag med mine kilo. Du hadde ikke klart å stått opp av sengen en gang!

  Og hva får deg til å si at jeg ikke trenger å ofre noe eller at ingenting skal gjøre vondt?? Det er en operasjon, selvfølgelig gjør det vondt! Og det er ikke slik at du opererer deg også kan du leve som før. Mange kan ikke spise "normale" matvarer lengre fordi dem dumper av det. Der har du både smerte OG ofring.

  Jeg blir helt sjokkert over hvordan noen av dere tenker og ikke minst kommenterer. Heldigvis ser jeg på det som ren uvitenhet.

   
 • Publisert: 25.01.2012, 21:24
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • #comments">13 kommentarer
 • Lchf tandoori kyllinggryte med salat

 • Publisert: 24.01.2012, 20:49
 • Kategori: Lchf oppskrifter
 • Det var dette med fantasien på lavkarbo da.. I dag fant jeg på en rett med noen av mine yndlingsingredienser med minimalt av karbo og masse fett! Kan jo ikke bli bedre..

  Dette er til 2 - 3 personer.

   

  Du trenger:

  Tre store kyllingfileeter
  En boks med creme fraiche
  Tandoori masala krydder
  Ost

  Og den salaten du selv ønsker/liker best.

   


  Begynner med å smøre en ildfast form med creme fraiche. Bruker hele boksen..


  Kutter opp kylling fileetene og steker med krydderet.


  Når kyllingen er ferdig stekt så strør jeg den over creme fraichen og topper med ett godt lag ost.


  Stekes til osten er gyllen


  Ferdig!


   

  I morgen skal jeg noe spennende som jeg håper kan hjelpe meg til å få operasjonen raskere. Noen som klarer å gjette hva det er? ;)

   


 • Publisert: 24.01.2012, 20:49
 • Kategori: Lchf oppskrifter
 • #comments">21 kommentarer
 • Veiedag

 • Publisert: 23.01.2012, 22:33
 • Kategori: Overvekt
 • Da var det mandag og klar for nok en veiedag. Forrige uke viste vekten 139,8 men siden jeg hadde omgangssyken var nok ikke det helt riktig. Jeg lå på 142 - 142, 9 hele uken og skjønte lite når vekten gikk OPP i stedet. Delte min fortvilelse med Trine som fortalte meg at jeg trengte mer fett. Jeg har jo bare kuttet ut karboen og ikke fokusert så mye på å få i meg nok fett. Etter at jeg begynte å spise mer fett, gikk heldigvis vekten nedover igjen og i dag viste den 140,5 så det er i det minste forbedringer.

  Jeg gleder meg så til jeg ser 130tallet på vekten fordi det er den kneika der jeg har slitt med å komme over i ett år. Om vekten viser 138 så klarer jeg ikke å slå meg helt til ro med det fordi jeg kan ofte skille to kilo fra dag til dag utifra hvor mye jeg har spist osv. Når vekten derimot ligger på 135 så kommer jeg til å være "fornøyd". Altså da har jeg nådd første delmål.

  Brus med sukker er heller ikke noe problem lengre så lenge jeg får pepsi max'en min. Allerhelst burde jeg droppet brusen men det er ett under at jeg klarte å gå en hel dag uten sukkerholdig drikke i det hele tatt så vi tar ett steg av gangen. Jeg har fortsatt ofte lyst på søtt men spiser aldri noe med sukker. Kjøper meg gjerne en atkinsbar eller en 70% sjokolade i stedet og det funker veldig fint. Beste av alt er jo at jeg spiser så mye godt!

  Skal prøve å være med Helene oftere i stallen også så får jeg meg litt trening. Herreguuuud så stiv og støl jeg er i dag etter den lille økten vi hadde i går på banen. Men nå rir jeg når jeg først sitter på hesteryggen, jeg lar ikke hesten gjøre all jobben ;)

  Ellers har det snødd i hele dag her på sørlandet og jeg klarte selvfølgelig å gå på trynet. Jeg blir som regel aldri sinna, men været.. Fytti!! Jeg kjenner det koker innvendig når det er glatt, blaut, og ikke minst snør i trynet mitt. Nå blir det kveldskos med taco og fruene så kanskje jeg blir i litt bedre humør.

   

 • Publisert: 23.01.2012, 22:33
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">11 kommentarer
 • På hesteryggen

 • Publisert: 22.01.2012, 19:52
 • Kategori: Hest
 • Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en fantastisk dag i stallen sammen med Helene. Jeg er jo mer eller mindre oppvokst på hesteryggen men har blitt så utrolig redd for å ri og i dag var ingen unntak. Begynte derfor å instruere Helene litt først for å se hvordan Ymir var under rytter. På slutten fant jeg ut at jeg kom til å angre hvis ikke jeg hev meg på og jammen gikk det greit!

  Prøvde å bøye og tøye han litt og jeg eier jo ikke en eneste ridemuskel i kroppen lengre, så fytti og tungt det var men utrolig gøy. Ymir var bare helt fantastisk. God i beveglesene og stor å sitte på. Veldig min type hest så det blir ikke siste gangen jeg blir med Helene for å ri! Fikk ikke tatt noen bilder fra ryggen, men ble ett par fra bakken. Er ikke det letteste å få til fine bilder i mørket men neste gang skal jeg få Helene til å ta noen bilder når jeg rir han også.
  Koooose  Hadde bare på meg sånn tjue lag med tøy for å holde meg varm. Haha! Ble helt forelsket i lille Ymir jeg. Sant han var søt?

   


 • Publisert: 22.01.2012, 19:52
 • Kategori: Hest
 • #comments">15 kommentarer
 • Lavkarbo snacks

 • Publisert: 22.01.2012, 16:39
 • Kategori: Lchf oppskrifter
 • Jeg er ekstremt glad i is og gleden var ikke liten da jeg fant diplom sin lett is. Denne inneholder for mye karbo hvis du skal i ketose men er ett greit alternativ dersom du ikke gidder å lage din egen is fra bunnen. Det er seks gram karbo pr 100gr så det er litt karbo i den men det er overkommelig. Det er jo ikke meningen å spise hele boksen heller.

  Du trenger:

  En boks med diploms lett is sjokolade
  En atkinsbar
  70% sjokolade

   
  Begynner med å kutte opp to rader av sjokoladen og hele atkinsbaren


  Strør over isen og NYT.


   

  Dette minner litt som melkesjokolade is med brownies bare MYE sunnere. Jeg spiser ikke dette ofte altså men greit å ha noe å kose seg med i helgene. Herlighet så godt det er!

  Nå tar jeg meg en tur i stallen sammen med Helene så snakkes vi senere. Tar med meg kameraet men det begynner jo å bli mørkt så vi får se hvor bra bildene blir.

   

   

 • Publisert: 22.01.2012, 16:39
 • Kategori: Lchf oppskrifter
 • #comments">7 kommentarer
 • Svar del 2

 • Publisert: 21.01.2012, 13:30
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Hva er det verste med å være overvektig?
  - Det å ikke føle seg "normal". Å ikke kunne velge å vrake i tøy, at alt er tungt og ikke minst å bli dømt pga vekten.

  Hva slags kommentarer får du av gutter på vekten din?
  -
  Det varierer men det er lenge siden jeg har fått noen konkrete kommentarer på vekten.

  Har du møtt noen av dem som blir tiltrukket av "valker" osv.?
  - Jepp, har møtt ett par som liker bedre at jenta har fett på kroppen i stedet for å være slank.

  Synes du det er pent å være modelltynn uten former, eller synes du det er penere med kurver?
   - Jeg syntes det er fint med former men det peneste er ei tynn og veltrent jente.

  Liker du å lese bøker?
  -
  Jeg leste mye bøker før men har ikke tålmodighet til det lengre. Går så mye fortere å se en film!

  Har du en favorittbok/film?
  - Favorittboken er "Hvem kan selge en venn". En bok jeg faktisk fikk i Pennyklubben for mange år siden. Skikkelig rørende bok!

  Synes du det er vanskelig å være naken foran en gutt på grunn av vekta, eller tenker du ikke noe på det?
  - Det kommer ann på gutten! Jeg har ikke noe problemer med å ta en strandtur med gutter så lenge det er noen jeg vet liker meg for den jeg er. Er jeg usikker på gutten så er jeg usikker på meg selv.

  Jeg har lest noe tidligere om at ikke alle i familien din liker at du blogger om private ting/familien. Men har bloggen ført til at dere har snakket mer om vanskelige ting?
  - Nei, igrunnen ikke. Det er få i familien som har noen konkrete meninger om bloggen bortsett fra hvis jeg skriver noe negativt om dem. Hehe!

  Kunne du skrevet noe om ting du vil gjøre og oppleve før du dør..?
  - Kan prøve å få til ett innlegg om det :)

  Hva er det beste med å blogge?
  -
  Alle de positive tilbakemeldingene, støttende ordene og ikke minst å føle at jeg har en haug med venninner der ute som vil mitt beste.

  hvorfor ble du overvektig?
  - Jeg har alltid vært over gjennomsnittet pga dårlig kosthold men da jeg var 18år solgte jeg hesten og fikk meg en stillesittende jobb. Da la jeg på meg 20 - 30kg.

  hvordan forhold har du til foreldrene dine?
  - Har ikke noe spesielt godt forhold til noen av dem men har mer kontakt med mamma enn pappa.

  er de overvektige?
  - Mamma er.

  hva ser du mest fram til etter av du har mistet kiloene du har for mye?
  - Fått dette spørsmålet før og det er så mye! Men jeg gleder meg til folk kan se meg som bare Kristine og ikke ho tjukke.
  vil du veie 10kg for mye eller 10 kg for lite? hvis du måtte velge.
  - Ti kilo for lite, helt klart!

  er det noen klær du savner å gå med? som er vanskelig som overvektig?
  -
  Jeg skulle ønske det var behagelig å gå med dongeri som overvektig. Jeg har endel dongeritights og selv om det ikke er skikkelig uhbehagelig så sitter det ikke bra. Jeg må dra i dem hele tiden fordi dem sklir og da er det plutselig ikke behagelig lengre.

  hva syns du om di som hele tiden sier du ikke bør ta operasjonen?
  -
  Hvis dem hadde kjent meg og levd med meg så hadde dem ikke sagt det samme. Jeg velger å tro at det er uvitenhet som gjør at dem prøver å "overtale" meg til å ikke operere meg.

  følger du noen spesiell religion?
  - Nei.

  Er du hundre prosent etnisk norsk?
  - Nei, min morfar er indianer så mamma er ganske mørk. Det gjør vel meg kvart indianer? Hehe

  hvorfor er du så nydelig??
  - Jeg føler ikke det selv, men takk :)

  Hvordan tror du livet ditt blir som normalvektig?
  - Det tror jeg ikke det går ann å forestille seg før jeg er der, men det skal jeg selvfølgelig holde dere oppdatert på!

  Vis du kunne forandret en ting med deg selv, hva ville det vært?
  - Sånn bortsett fra vekten? Nå vet jo ikke jeg hvordan jeg ville sett ut som normalvektig så det er litt vanskelig å svare på. Det er jo ikke bare størrelsen som forrandrer seg når man går ned i vekt.

  Har du noen gang tenkt på hvordan livet ditt ville vært om du hadde vært normlvektig??
  - HELE tiden!!


  Fhm next! Hehe

  Hvorfor begynte du å blogge?
  - Fordi jeg ønsket  å dele en hverdan som overvektig med andre og vise dem prossesen mot en gastric bypass operasjon.

  Hvordan tør du å være så åpen om dette?
  - Vanskelig spørsmål.. Men overvekten er jo ett faktum så hva er poenget med å "skjule" det?

  Hva slags sjokolade liker du best?
  - Mørk sjokolade! Gjerne mørk kokesjokolade.

  Når du kjøper smågodt, hvilken type liker du best?:)
  - Sure ting.

  Liker du best sjokolade, chips, eller gelegodteri best?
  - Jeg er mest glad i is og kaker men hvis jeg må velge så er det sjokolader.

  Hva slags type bakst liker du best?
  - Tenker du da gjærbakst? Er egentlig ikke så veldig glad i det heller men må kanskje bli skillingsboller.

  Hva slags merkeklær liker du?
  -
  Har ikke ett spesielt merke jeg er veldig glad i, men kan ha plagg innenfor ett merke jeg liker. Slik som ugg'sene mine feks.
  Hva brenner du for?
  - Forståelse for dyr. Det er mange som klager over dyrene sine når faktum er at det er mennesket som ikke gjør seg forstått ovenfor dyret eller setter klare grenser. Jeg har opplevd å "fikse" dyr som andre hadde gitt opp og det er en fantastisk mestringsfølelse.

  Hva synes du om psykologi?
  - Syntes det er spennende men også komplisert. Det er så mye som vi ikke forstår.

  Hva liker du best å trene i? Tights eller joggebukse? T skjorte eller sportstopp?
  - Det kommer ann på hva jeg skal trene.

  Når du trener, pleier du å jogge eller drive med styrke?
  - Jeg jogger aldri pga ett vondt kne men jeg trener både styrke og kondisjon selv om jeg syntes styrketreningen er gøyest.

  Hva slags musikk liker du best?
  - Hører på det meste men er veldig glad i country.

  Hvilke valgfag hadde du på vgs?
  - Barn og ungdom. (Gikk helse og sosial)

  Skal du ta opp skolen igjen? Evt. hvilke fag?
  -
  Jeg skal tilbake igjen på skolebenken ja, men vet ikke hva jeg vil studerer enda.


  Strøk du i noen fag på skolen? Evt hvilke?
  - Jepp, matte!

  Hva er karaktersnittet ditt fra vgs?
  - Jeg var nesten ikke på skolen siste halvåret og skulle egentlig ikke stått men fikk legeerklæring på tiden jeg har vært borte så jeg bestod, men hadde ett vanvittig lavt snitt. Lå vel på 2,5.

  Hvilke fag på vgs likte du best og dårligst?
  - Husker ikke hva faget het men vi hadde veldig mye om kosthold og ernæring. Det var kjempe gøy! Lærte hvorfor vi trengte hvilke næringsstoffer og hva de forskjellige gjorde for kroppen.

  Kan du se for deg deg selv som lege, i så fall innen hvilket felt?
  - Nei, det er alt for lang skolegang i forhold til hva jeg ville klart men har alltid hatt ett ønske om å bli kirurg!

  Kunne du sett for deg deg selv som advokat? Innenfor hvilket felt?
  -
  Nei, advokat er faktisk noe jeg aldri kunne tenkt meg å bli. Bortsett fra lønnen da, hadde ikke gjort noe å hatt en advokatlønn! HEHE

   

  Jeg fikk endel spørmål som omhandlet politikk og Anders Behring Breivik men det velger jeg å ikke svare på. Håper dere ble fornøyd med svarene :)

 • Publisert: 21.01.2012, 13:30
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • #comments">16 kommentarer
 • Shoppingtur på IKEA

 • Publisert: 20.01.2012, 20:33
 • Kategori: Interiør
 • I dag kom Therese å hentet meg på jobb før vi tok turen på IKEA. Planen var bare en rask tur innom og det eneste jeg skulle handle var en pute og duftlys. Hah, hvem prøvde jeg å lure? Vi vet vel alle at ikke det nytter å gå en rask tur innom IKEA eller å komme ut med kun ett par ting. Jeg fikk heldigvis kjøpt mye nødvendig da.

  Jeg kom ut fra IKEA med to store bæreposer og de inneholdt tre middagstallerkner, tre dype skåler, tre frokost tallerkner, seks pakning med glass, to krus, en blomst, blomsterpotte, bilderamme, dobbelt sengetøy og laken, liten lykt, to pakker med dufttelys, ett stort duftlys i glass, firepakning med litt større lys og ny pute! Syntes jeg fikk vanvittig mye for pengene og selv om jeg sier det hver gang jeg er på shopping; Det begynner å bli så utrolig fint her! Det gøyeste er jo at jeg vet hvor fint det kommer til å bli når jeg er "ferdig" og får det akkurat slik jeg vil. Har så mange planer og ideer, noe som er knallgøy når leiligheten er såpass liten. Viktig å få så mye ut av plassen som mulig men samtidig ha det fint.


  Slik ser hyllen over tv'en ut akkurat nå! Syntes det ble kjempe fint. Bilderammen var forresten svart før men den sprayet jeg hvit i stedet for å kaste den. Lurt?


  Ny ramme og ny blomst/potte.


  Også har jeg fylt opp den ene skuffen under bordet med stearinlys, vanlig lys og duftlys! Elsker levende lys

   

  I natt har jeg faktisk bare sovet fire timer og det har gått i ett i hele dag. Nå skal jeg legge meg under teppet med levende lys i hele leiligheten, en stor skål med sukkerfri is med oppkuttet atkinsbar oppi og vampire diaries på tv'en. Fredagskos

  Beklager for at ikke del to av spørsmålsrunden kom i dag heller men jeg orker ikke begynne å svare nå. I morgen.. LOVER :)

   


 • Publisert: 20.01.2012, 20:33
 • Kategori: Interiør
 • #comments">11 kommentarer
 • Jeg setter pris på dere

 • Publisert: 19.01.2012, 23:56
 • Kategori: Blogg
 • Bloggen min blir stadig større og jeg får flere lesere, noe som selvfølgelig er knallgøy. Jeg setter pris på hver eneste en av dere og det er så godt å vite at jeg har hundrevis at mennesker rundt om i landet som støtter meg, bryr seg og ikke minst heier på meg. Jeg føler dere er som en gjeng med venninner og bloggen er alltid det første jeg tenker på når det skjer noe, nettopp fordi det er normalt å fortelle venninnene sine alt som skjer i livet.

  Det har også vært uendelig godt å få en slik støtte som jeg har gjort nå som jeg går på lavkarbo og virkelig er motivert for å gå ned i vekt. Jeg setter så vanvittig pris på dere

  Desverre så er det også noen av dem som kommer med direkte stygge eller usaklige kommentarer. Noen av dere kan også finne på å kommentere daglig bare for å overbevise meg om at dere har rett men dere kjenner meg ikke. Jeg har tatt denne diskusjonen så vanvittig mange ganger før og dersom dere kommer med en kommentar dere ikke får svar på så er det mest sannsynlig fordi jeg ikke er interessert i å diskutere det.

  Jeg har også snakket litt med en personlig trener så når ting roer seg litt på jobbfronten, i forhold til arbeidstider og begynner å stabilisere seg litt mer så kommer jeg til å gi jernet på trening også. Jeg vet at trening er viktig men husk at en vektnedgang består av 70% mat og 30% trening. Treningen har kun 30% og si så hvorfor er dere så vanvittig opptatt av at jeg må trene så mye? Det er jo mye viktigere å få inn sunne matvaner. Det er dem som har gjort meg overvektig, ikke mangel på mosjon for gud hvor aktiv jeg var før. Likevel veide jeg over 100kg!

  Jeg lurer også litt på om dere har noe forslag til innlegg fremover? Noe dere ønsker mer/mindre av på bloggen eller noe dere ønsker jeg skal skrive om? Jeg har lovet flere omtaler på hårprodukter også skal jeg prøve å få til en videoblogg selv om jeg ikke aner hva jeg skal snakke om da. Temaer takk?

   

  Nå skal jeg hive meg i dusjen her også er det natta. I morgen skal jeg bare jobbe til ett også skal jeg på en liten shoppingtur for å kjøpe bursdagsgave til en av mine skjønne jenter som har bursdag på søndag (Vi feirer på lørdag). Skal prøve å få til del to av spørsmålsrunden i morgen!
 • Publisert: 19.01.2012, 23:56
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • God morgen sunshines

 • Publisert: 19.01.2012, 11:05
 • Kategori: Lchf oppskrifter
 • Nå er jeg klar for jobb! Har senvakt i dag og det var utrolig godt å få sovet litt på morgenen i dag. Tenkte jeg skulle vise dere gårsdagens middag..

  Jeg ville ha noe enkelt til middag så jeg kuttet opp kylling fileet og stekte det med tikka masala krydder og hadde salat med fetaost og pinjekjerner ved siden og litt av hvitløksdressingen. Mmm.. Tenk at sunn mat faktisk kan smake så godt hvis man bare bruker litt av fantasien??  Sant det så godt ut? Kjempe enkel, god og sunn middag! Jeg fikk også en pakke i posten i går  med hårprodukter. Etter at jeg begynte å bleke håret så har jeg slitt veldig med sår hodebunn. Jeg er veldig rød og får ofte "skorper" i bakhodet. Pga dette har jeg bestilt med shampoo og kur som er beregnet for å roe ned hodebunnen. Gleder meg til å teste de ut!

   

 • Publisert: 19.01.2012, 11:05
 • Kategori: Lchf oppskrifter
 • #comments">9 kommentarer
 • Svar på spørsmålene deres del 1

 • Publisert: 18.01.2012, 17:32
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Jeg har gått på Herbalife i 6 uker, jeg har tatt av meg mange kilo!!!!! En shake hver 3 time fra 6 på morgenen til 9 på kvelden, ca 1200 kcal om dagen. Spørsmålet mitt er , hvorfor ikke bare gjøre det så enkelt som dette?
  -
  Hvorfor leve på shakes når jeg kan spise masse god mat og likevel gå ned i vekt?

  hvor mye har du gått ned?
  - Jeg gikk ned 10 - 15kg (Usikker på nøyaktig tall da jeg ikke veide meg før jeg begynte) da jeg begynte ordentlig i fjor og nå på lavkarboen gikk jeg ned 4kg på en uke men da hadde jeg også omgangssyken. Da jeg veide meg i dag så hadde jeg gått ned 2kg fra jeg begynte men det var nå i kveld. Kommer med oppdatering på vekten hver mandag!

  hva veide du som 18åring?
  - 120kg ca. Det var her jeg begynte å legge på meg.

  hvor kjøper du alle di fine klærene dine hen?
  - I DENNE kategorien ligger det endel info på det samt klestips til de som har litt ekstra på kroppen.

  vil du bli blond igjen?
  - Jeg savner det blonde håret men ikke alt styret rundt det. Ettervekst og ødelagt hår! Men ja, jeg kommer nok til å bli blond igjen en gang.


  hvor mange kg er målet ditt å gå ned før operasjon?
  - Så mye som mulig men hvertfall 24kg. Da ligger jeg på 120ca og syntes det er en fin "startvekt" før operasjon.

  tror du at du finner drømmemannen etter operasjonen? evnt vil du fortelle han om den?
  - Jeg tror ikke at operasjonen generelt vil gjøre at jeg finner drømmemannen men jeg ser for meg at jeg endrer meg personlig og derfor har lettere for å binde meg eller ønske om å være i ett forhold. Og ja, jeg kommer helt klart til å være åpen mot han om operasjonen. Er ikke så lett å holde noe skjult når man blogger! Hehe

  hva tenker du om å miste så mange kg?
  -
  Jeg tror det kommer til å bli helt fantastisk men også en stor påkjenning psykisk uansett hvor rart det høres ut. Har planer om å gå til psykolog før operasjonsdato for å få hjelp til å forberede meg bedre.

  er du redd for å ikke kjenne deg selv igjen?
  - Nei, jeg har forrandret meg mye i personlighet den siste tiden og akkurat nå føler jeg meg fanget i en kropp som ikke passer personligheten min.

   

  Du har skrevet tidligere om å ville bo i USA.. Har du fått noen mer konkrete planer, eller er det fortsatt en drøm?
  - Det er fortsatt bare en drøm desverre. Først vil jeg gjøre meg ferdig med operasjon og slike ting men jeg skal bo i Usa en periode i livet mitt!

  Har du noen tatoveringer, hvis nei, kunne du tenke deg, eventuelt hva?
  -
  Jeg har ingen tatoveringer nei og kunne vel egentlig ikke tenkt meg det heller. Tidligere hadde jeg veldig lyst på en minnetatovering til det valget jeg tok for noen år siden som jeg skrev om HER men man blir jo faktisk merket for livet.
   
  Hvorfor ville du bli brunette igjen? Du kler det godt altså, bare lurer:)
  -
  Fordi det sliter så vanvittig på håret og bleke det hele tiden også er jo etterveksten ett mareritt!
  røyker du ennå?
  - Ja, desverre! Vurderer å prøve hypnose for å slutte da.
   
  når og hvor er operasjonen?
  - Dersom legen klarer å pushe det igjennom innen ett år så blir det i Tønsberg på overvektsklinikken der. Hvis jeg får beskjed om at jeg må forholde meg til den opprinnelige datoen som var i november 2013 så kommer jeg til å gjøre ALT jeg kan for å få lån og dermed ta den privat.

  har du strekkmerker? evnt hvor? er selv lett overvektig og full avmerker..
  - Har veldig mye på magen og litt på puppene.

  vil du ha barn?
  - Ja, jeg har veldig lyst på barn men ikke før jeg alt er på plass både mentalt og økonomisk. Ser for meg at slutten av tjue årene er en fin tid å få barn i.

  har du noen gode drinkoppskrifter?
  - DENNE er helt klart favoritten men når jeg drikker så går det som regel i sprit/burn.

  hva liker du best/minst med utseende ditt?
  -
  Minst er jo helt klart vekten. Jeg er heller ikke veldig glad i nesen min eller tennene mine. Best må  nok være puppene og håret mitt (Når jeg gidder å gjøre noe med det).
     Hva er dine mest positive egenskaper - både ifølge deg selv og andre?
  -
  Jeg tror det må være at jeg er en god venn. Jeg er flink til å lytte, gi råd som ikke nødvendigvis er det personen ønsker å høre også er jeg jo ganske awsome generelt da! Haha
   
  Hva er hovedinteressene dine?
  -
  Hest, hund og bil!
   
  Har du noen du ikke har nevnt noe særlig før?
  -
  Har ikke skrevet så mye om bilinteressen min. Er en liten rånebabe sånn innerst inne!
   
  Har du noen "sære" interesser som ikke er så vanlig?
  - Kommer ann på hva du mener med sære, men tror ikke det?

  Hvem er dine forbilder? Gjerne innen forskjellige ting:)
  -
  Silje Mariela er helt klart ett forbilde når det kommer til kropp, utseende og trening! Bortsett fra det så har jeg vel ikke noen forbilder men heller mennesker jeg ser opp til.


  Hun er RÅ!
   

 • Publisert: 18.01.2012, 17:32
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • #comments">18 kommentarer
 • Wallstickers

 • Publisert: 17.01.2012, 21:02
 • Kategori: Interiør
 • Nå har jeg endelig fått til hjørnet i gangen og nærmer meg fornøyd..

   

  Før  Og nå   

  Sant det ble mye finere?

   

   

 • Publisert: 17.01.2012, 21:02
 • Kategori: Interiør
 • #comments">8 kommentarer
 • Lchf pestomarinert kyllingfileet surret i bacon

 • Publisert: 17.01.2012, 17:14
 • Kategori: Lchf oppskrifter
 • Oppskrift til to personer.

   

  Du trenger:

  To store kyllingfileeter
  En pakke bacon
  Pesto
  Tilbehør (Jeg hadde brokkoli)


  Og til hvitløksdressingen:
  En boks rømme
  Tre hvitløksfedd
  Salt og pepper

   


  Begynn med å kutt ett snitt i hver kyllingfileet


  Smør ett godt lag pesto inni hvert snitt


  Surr bacon rundt. Jeg brukte ca to bacon strimler per kylling.


  I mens kyllingen ligger i pannen, lager jeg hvitløksdressingen.

     NYT!

   


 • Publisert: 17.01.2012, 17:14
 • Kategori: Lchf oppskrifter
 • #comments">18 kommentarer
 • Today

 • Publisert: 16.01.2012, 20:40
 • Kategori: Min hverdag
 • Dro en tur til byen i dag etter jobb for å gjøre noen ærend. Måtte selvfølgelig innom noen av mine favoritt butikker for å se om de hadde noe salg og jeg kom hjem igjen med ett deilig teppe fra kid som har kostet 500kr og var nå nedsatt til 149! Kjøpte også min første wallsticker som det står home is where the heart is som kun kostet 99 på interiørbutikken no.1.

  Jeg har også endel pynteting som er sorte og siden det ikke passer helt inn til min stil og jeg ikke har lyst å kaste dem så kjøpte jeg med meg en spray slik at jeg kan få dem lyse i stedet. Perfekt! Skal vise selvfølgelig blogge om resultatet.

  Hadde også verdens beste middag i dag! Pestomarinert kylling fileet surret i bacon med brokkoli og hjemmelaget hvitløksdressing. Fest i munnen! Noen som vil ha oppskrift?

  Må også minne dere på spørsmålsrunden HER og innlegget til Kristine 16år HER.

   


  Slik så jeg ut i dag. Hadde på meg den nye blusen fra H&M. Den var nydelig på!
  Ble litt skjevt men syntes ikke det ble så altfor galt.

   

   


 • Publisert: 16.01.2012, 20:40
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">6 kommentarer
 • Til Kristine 16år

 • Publisert: 16.01.2012, 13:12
 • Kategori: Tanker
 • Jeg fikk spørsmål fra en leser om jeg kunne skrive ett innlegg til Kristine 16år. Jeg har vanvittig mye jeg skulle ønske jeg kunne si til meg selv på denne tiden..

   

  Kjære Kristine.

  Du har nettopp fylt 16år og har opplevd mye vondt i ditt korte liv. Avgjørelsen du tok for seks måneder siden vil prege deg resten av livet og selv om du fortsatt gråter deg i søvn så vil det bli bedre. Det var riktig det valget du tok, selv om det kanskje ikke føles slik. Det å måtte ta en slik avgjørelse i en alder av femten år, er ikke noe jeg unner noen.

  Du er sterk, Kristine. Du får ofte høre dette og tror ikke helt på det selv men i de kommende årene så må du hente frem den enorme styrken du har i deg for å overleve. Selv om du kunne trengt noen til å vise vei og gi deg svarene så må du finne dem selv. Du vil prøve og feile men det er det som gjør deg til den unike jenten du er. Venner vil komme og venner vil gå og tilslutt vil du innse hvem som virkelig er der for deg. Hvem som virkelig bryr seg.

  Selv om du er klar for å gi opp så kommer du til å oppleve mye bra fremover. Du begynner på videregående hvor du stifter nye bekjentskaper som vil vare i mange år fremover. Du har også hestene og stallen som er livet ditt og gleden i en ellers tung hverdag. Selv om du føler tiden nå er vond så er det en slik tid du vil se tilbake på og savne, nettopp på grunn av alle de gode stundene.

  Du har mye å se frem til i livet. Ikke ta sorgene på forskudd men jobb deg igjennom dem etterhvert som de kommer. Du har mange som bryr seg om deg og vil ditt beste. Etterhvert som tiden går så vil du se tilbake på feilene du har gjort og lære av dem. Du vokser for hver dag som går og blir en enda bedre utgave av deg selv. Kanskje du kan klare å like deg selv også etterhvert?

  Du er flink til å ikke ta deg selv så høytidelig men ikke spøk bort en "Jeg er glad i deg" eller ett kompliment. Du må bli flinkere til å lytte til andres gode ord mot deg. Selv om du har opplevd å miste mange av dem du er glad i så er det desverre slik det er i livet. Ikke la det ødelegge for andre som faktisk ønsker å stå deg nær..

  Selv om vekten også er noe som har preget deg lenge så er ikke det din største prioritet akkurat nå. Du er ikke så stor som du tror eller så stor som du kommer til å bli men vi skal kjempe mot vekten sammen. En dag kommer alle dine ønsker til å gå i oppfyllelse og alt vil gi en mening.

  Du er en fantastisk jente Kristine, jeg skulle bare ønske du kunne se det selv. Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg en god klem og fortelle deg at du ER god nok. Og ikke minst.. Du er vakker!


  Hilsen Kristine snart 22 år.

   

  Kristine 16år


   

  Minner også om spørsmålsrunden HER. Skal prøve å få svart i kveld, så benytt sjansen og spør om det du lurer på!

 • Publisert: 16.01.2012, 13:12
 • Kategori: Tanker
 • #comments">4 kommentarer
 • Interiørnytt

 • Publisert: 15.01.2012, 19:39
 • Kategori: Interiør
 • Her kommer enda flere innkjøp til leiligheten.
  Fra blackdesign


  Fra nille


  Kjempestor pyntepute!! Kostet egentlig 500 men det var 50% på den. Love it!!


  Irriterer meg like mye hver gang over at veggen ikke er hvit. Hehe!


  Puten tar bare halve sofaen.

   

  Nå skal jeg slenge meg ned i sofaen med alle putene mine, stearinlysene er tent, kyllingspydene står i ovnen og jeg skal catche up med gjengen i vampire diaries. Søndag

   


 • Publisert: 15.01.2012, 19:39
 • Kategori: Interiør
 • #comments">5 kommentarer
 • Tilbake til hverdagen

 • Publisert: 15.01.2012, 17:01
 • Kategori: Min hverdag
 • Nå har jeg kommet hjem i min egen leilighet igjen etter ett lite "avbrekk" fra hverdagen. Det var veldig godt å ikke være alene når jeg var syk, men heller slappe av på noen andres sofa. Jeg har virkelig storkost meg med masse latter, sofakos og ikke minst filmer. Vi har sett den ene skrekkfilmen etter den andre og jeg digger det! Endelig noen som tør å se skrekkfilm med meg. Hehe!

  Veldig rart å være alene igjen og ingen som kommer hjem til deg med en stue fylt av stearinslys (Godt jeg fikk gjort noe produktivt) men så er det uendelig godt med litt tid for seg selv også. Jeg skal ta en laaang og god dusj, kure håret og ta en deilig ansiktsmaske.

  Lavkarboen har det ikke gått ekstremt bra med men jeg har ikke skeiet så alt for mye ut. I morgen er det tilbake til sunne og gode vaner. Er ikke så lett å være streng med seg selv når man er syk.. Dere ser den, sant?

  Den ene dagen var vi på en bitteliten shoppingtur da jeg holdt på å gå på veggene. De har 30% på HELE interiørbutikken og masse til 50%. De har en stor pyntepute der som jeg har siklet etter over lang tid og nå var den på tilbud så da måtte jeg jo ha den med meg hjem!

  Skal vise dere innkjøpene senere. Nå må jeg få gjort noe fornuftig her :)

   
 • Publisert: 15.01.2012, 17:01
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">6 kommentarer