hits

KRISTINE FJELLESTAD

Du vet du er slankeoperert når

 • Publisert: 20.01.2014, 20:09
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • I dag når jeg var på vei til jobb så blåste det noe helt forferdelig ute og det stedet jeg kjente det mest var mellom bena faktisk. Det var da jeg innså hvor små gledene i hverdagen ved en slankeoperasjon faktisk er og fikk ideen om å poste "Du vet du er slankeoperert når.." tråd på en av gruppene jeg er med i på facebook. Svarene var så morsomme og sanne at jeg er nødt til å publisere noen av dem her.

   

   

  - Du snur deg litt raskt, og du kjenner huden rundt livet ikke helt klarer å holde følge. ~flaff flaff~

  - Du må sove med pute mellom knærne fordi du plustelig er blitt ett beinrangel

  - Når man kan legge hodet på knærne igjen, for magen er ikke i veien

  - Når man setter seg ned i et fly sete første gangen og ikke er borti noen av kantene

  - Når det faktisk er hyggelig å bli kalt skinny-bitch

  - Når puppene er så slappe at de detter ut av pushup bh`n når du bøyer deg framover. True story!

  - Når man fiser mer enn bikkja av all slags mat

  - Når kjæresten/ samboeren / øvrige familiemedlemmer går opp i vekt fordi de alltid spiser restene av maten din.

  - Når du hopper opp å ned så hører man det klasker for man har løshud

  - Når dem titter dumt på deg når man bestiller en barnemeny

  - Når du ikkje kan tørke håret med handkle uten at mage, rumpe og pupper og etc flagrer vegg i mellom og lager flappflapp lyder.

  - Når du går i singlet ute påsommeren en vindfull sommerdag og skjønner at det som blafrer er Bingovingene i fri utfoldelse!

  Når man får mye bedre plass på tørkestativet fordi tøyet har "krympet"

   

   

  Jeg kjenner meg såå igjen og det er så morsomt å vite at jeg ikke er den eneste som legger merke til de små tingene. Det er jo ikke slik at andre slanke personer har disse tankene og setter pris på de små tingene slik vi som har gått fra å være tjukk til slank gjør.

   

  Hvilken av punktene ble dere mest overrasket over? Eller kanskje dere har noe annet å legge til listen? :)

   


 • Publisert: 20.01.2014, 20:09
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">7 kommentarer
 • Nyttårsfeiring i Alta

 • Publisert: 05.01.2014, 18:40
 • Kategori: Min hverdag
 • Nå er det noen dager siden jeg kom hjem igjen fra Alta og jeg vil allerede tilbake igjen. Jeg storkoste meg på gården til svigers med begge brødrene til Paul i hus, samt kjæresten til han ene. Søsteren var desverre dratt når jeg kom opp men det var folksomt likevel. De har tatt så godt i mot meg at det tok ikke lange tiden før jeg følte meg som en del av familien og hjemmet dems føltes som mitt. Og for en plass! Såå idyllisk.
  Første dagen jeg kom opp så dro meg og Caroline (Kjæresten til broren) for å kjøre hund. Begge to trodde at vi bare satt på mens noen andre kjørte men neida, her skulle vi både gjøre klar hundene og kjøre selv. Herlighet så gøy det var og FOR en opplevelse!

  Nyttårsaften ble feiret hjemme på gården med hele familien, pinnekjøtt og mimelek som vi holdt på med hele kvelden. Det var god mat, drikke, kjas og kos. Jeg hadde også tatt med meg wishing lights som vi skrev ønsker på å sendte opp da klokken slo tolv.
  Min kjære i dyp konsentrasjon
  Nyttårskysset  Familien har også en hytte ett lite stykke unna gården som meg og Paul hadde lyst å opp på kun for å være meg og han. Hytten lå langt ut i skogen så vi måtte kjøre snøscooter dit og det var sååå gøy. Jeg elsker jo alt med motor og som går fort. Hytten var også superkoselig med utedo og uten innlagt vann så her kunne vi virkelig slappe helt av og bare nyte hverandre og det var akkurat det vi gjorde. Fyr i peisen og stearinlys som eneste lyskilde. Ennå bedre var det jo at vi ikke gjorde en ting bortsett fra å kose oss i hverandres selskap og begge syntes tiden likevel gikk alt for fort.


  Paul laget også reinsdyrwok til oss mens jeg lå på sofaen og slappet av. Snakk om å være bortskjemt :)


  Godt kledd for scootertur :)

   

  Jeg har virkelig hatt en helt perfekt tur, den beste nyttårsfeiringen noen gang og den beste begynnelsen på det nye året. Nå venter jeg bare på at min kjære også skal komme seg hjem så er livet mitt komplett. Jeg er faktisk så lykkelig at jeg bobler over!

   

 • Publisert: 05.01.2014, 18:40
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">9 kommentarer