hits

KRISTINE FJELLESTAD

Manglende energi

 • Publisert: 29.02.2012, 12:38
 • Kategori: Min hverdag
 • Herlighet så trøtt jeg er! Merker det tar på med en arbeidsdag fra 8 - 16 også dra direkte i stallen før man er hjemme igjen mellom syv og åtte. Når man da kommer hjem så er det middag, litt husmorplikter, hive seg i dusjen også ta natten før man skal opp igjen halv syv for å gjøre seg klar for nok en arbeidsdag. Selv om jeg ikke har ett fysisk tungt arbeid så blir man jammen med sliten i hodet!

  I dag skal jeg ikke annet enn en liten tur til byen etter jobb også skal jeg hjem å slappe av resten av ettermiddagen/kvelden. I morgen skal meg og Trine i stallen igjen og da skal vi dra med oss Anna Lena også! Det er meldt knallvær i morgen også så da må vi jo utnytte varmen før det skal bli kuldegrader neste uke igjen. Gleder meg allerede til å ri igjen! Hva syntes dere om bildene som ble tatt fra gårsdagen?

  Syntes dere det er gøy med hesteinnlegg også eller vil dere helst slippe?

   

 • Publisert: 29.02.2012, 12:38
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">9 kommentarer
 • Ymirkos

 • Publisert: 29.02.2012, 07:57
 • Kategori: Hest
 • Sånn at det ikke skal bli bare heste innlegg i løpet av en dag så har jeg ventet med å publisere dette til i dag. I går var det nemlig ett helt fantastisk vårvær her på sørlandet med 16 grader ute og skinnende sol. Siden Helene skulle ha senvakt på jobb så dro jeg med meg Trine en tur i stallen. Først fikk Trine ri litt, så red jeg og på slutten jobbet jeg Ymir litt fra bakken igjen. Denne gangen var han helt fantastisk og tok ting med en gang! Knall gøy.


  Hahaha, jeg DØR!!!


  Hestehviskeren Kristine!
  Hehe, han er ikke så motvillig som det ser ut som!

   

  Gale folk og fortsatt like rolige og tålmodige hesten. Åhh, jeg er forelsket

   

   


 • Publisert: 29.02.2012, 07:57
 • Kategori: Hest
 • #comments">6 kommentarer
 • Forskjellen på en anorektiker og en overvektig

 • Publisert: 28.02.2012, 19:50
 • Kategori: Overvekt
 • En setning som jeg vil tro at alle overvektige får høre minst en gang løpet av livet er "Spis mindre og tren mer så går du ned i vekt". Vi bli dømt opp og i mente av de fleste rundt oss. På diverse blogger og forum florerer det av andres meninger og spesielt det med at alle overvektige er late er noe man stadig får lese.

  Det jeg syntes er litt merkelig med dette er at jeg som overvektig blir dømt ut i fra min vekt. Mennesker tror dem automatisk vet hva som er best for meg og hva jeg bør gjøre fordi det i utgangspunktet er en teori om antall kalorier inn/ut. I utgangspunktet er det så enkelt men ikke i praksis. Det er ikke slik for alle.

  Det å si til en overvektig person at dem må spise mindre og trene mer blir litt som å si til en anorektiker at dem må spise mer og trene mindre. De vet det er riktig men likevel er det noe som holder dem tilbake. Jeg vet jo selv hva jeg må spise og gjøre for å gå ned i vekt men det er jo det å gjøre det i praksis som er vanskelig. Er det noen som har peiling på kosthold så må det jo være oss som er overvektige.

  Jeg tenker også litt på dem som er undervektige og som ikke er syke. De spiser og spiser, likevel får de kommentarer om at "Fysj så tynn du er, du må spise!". Flere av disse menneskene spiser jo mer enn meg og likevel går de ikke opp i vekt. Regnestykket er i utganspunktet enkelt men det finnes unntak. Flere unntak enn man tror desverre.

  Før dere peker fingeren på meg som er overvektig så tenk over hvordan dere ville oppført seg mot en anorektiker. Ville dere virkelig være like "krass" og stygge i språket med dem som med meg? Det er like farlig og være undervektig og overvektig men prinsippet er jo det samme. Spis mindre hvis du er overvektig og mer hvis du er undervektig.

  Bare fordi jeg ikke har en navnegitt sykdom så betyr det ikke at det er lettere for meg enn for jenta med anorexia. • Publisert: 28.02.2012, 19:50
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">11 kommentarer
 • Fra dritthest til drømmehest

 • Publisert: 28.02.2012, 09:48
 • Kategori: Hest
 • Nick er den siste hesten som var i mitt eie. En fullblodsvallak f.1998.

  Den niende mars i 2008 kjøpte jeg Nick, uprøvd og nesten usett. Jeg var med en venninne i stallen og etter å ha hilst på han og mer eller mindre blitt "jaget" ut av boksen "måtte" jeg bare ha denne hesten. Veien med Nick har likevel ikke vært lett, men da man ser resultatet er det ingen ting som gir en bedre følelse. Man har oppnådd noe andre trodde var umulig.

   
  Selv om denne hesten stod med en benskade som ingen visste ville bra igjen så skulle jeg ha han med hjem. Samme dag som jeg så han fikk jeg ordnet stallplass og snille Jan Erik som var stalleieren kunne hente han for meg. Daværende eier kalte benskaden for en vridning men denne såkalte vridningen viste seg og være låsning i ryggen og bekkenet som kom av sal som ikke passet, innspenning, og feil skoing.
   
  Ikke nok med at det var en del fysisk på han som måtte fikses på, men psyken var heller ikke helt der den skulle. Biting var en vane for han. Like vanlig som det er for oss hesteeiere og kunne ta hesten i grima inn fra paddock. Det kunne du heller ikke med Nick. Første dagen han hadde stått ute, brukte jeg en time på og få han inn i stallen. Stakkars hest, som nesten ikke hadde sett dagslys på ett halvt års tid.. Dyrlegen kom dagen etter jeg fikk han hjem og heldigvis ble han friskmeldt. Vi slapp han på banen, og hesten løp, hopp og spratt i en time! Mye energi som skulle ut ja..   


  Equiterapaut var også noe som stod på planen en stund. Låsning her, og låsning der.. Kanskje ikke så rart at han hev av folk hele tiden. De som stod på stall med han hos tidligere eier kom med kommentarer om en hest jeg absolutt ikke kjente igjen men tok likevel mine forhåndsregler. I tre måneder holdt vi på med diverse behandlinger, skoing oftere enn lommeboka mi hadde råd til, og bakketrening. Longering, leieturer, skrittemaskin og horsemanship.
   
  Han fikk også stå ute hele dagen sammen med andre hester og en drømmehest med livsgnist begynte og ta form. Da tre måneder var gått ble Nick friskmeldt for ryggen og vi fant ut det var på tide og begynne og sitte på han. Det vi var uforberedt på var at bare denne hesten så salen så stod han på to og rullet med øynene. Det var altså ikke sjangs for å få på han noe sal selv om han å ikke hadde vondt i ryggen lengre. Det var ganske logisk for meg å få han til å forbinde sal med noe positivt igjen så jeg begynte bare å gå forbi han med salen mens det lå gulrøtter på og tilslutt var det en glad hest som møtte oss når vi kom med salen. 

     Heldigvis hadde jeg Kelly til å hjelpe meg hele veien og siden hun var så liten og lett så var det hun som fikk æren av å opp på ryggen hans. Jeg ønsket å "innri" han på nytt pga de dårlige opplevelsene han hadde hatt med rytter på ryggen. Dagen da Kelly skulle sitte på han ble salen lagt på en rolig og glad hest og longetauet ble festet. Longerte han ett par runder først, også satt Kelly foten i stigbøylen fra begge sider men da dette gikk som en drøm hev hun seg opp. Nick fortsatt like rolig! Longerte med Kelly på ryggen og det gikk virkelig bedre enn forventet. 
   
  Hovedproblemet hans var at han bukket hver gang han fikk sjenkler så Kelly ba han forsiktig om å gå frem og han rygget. Jeg "overtok" og fortsatte å rygge han, stoppet og Kelly ba han gå frem igjen. Slik holdt vi på en stund og til slutt gikk han frem for sjenkel i skritt. I utgangspunktet en normalting for en hest men ett stort steg frem for oss!


  Videre herfra øvde vi mye på overganger. Skritt-holdt, skritt-trav. Han ble ridd mye i skogen og han elsket det. Endelig syntes han det var gøy å ut på tur og det var virkelig en ny hest som ble født. Husker at flere av de som kjente han som "gamle Nick" gikk rett forbi han da dem var på besøk fordi dem kjente han ikke igjen. Det var også ett par som fikk ri han og de trodde virkelig ikke sine egne øyne da de så hvor snill han var blitt og ikke minst ridbar. 
   
   
  Selv om veien med Nick var lang så har jeg lært, jeg har feilet og jeg har oppnådd ting jeg ikke trodde var mulig. Jeg kjøpte denne hesten i utgangspunktet for å trene han opp å selge han igjen og da han ble ridbar fant jeg ut at det var på tide å finne ett nytt hjem til han. Jeg kom i kontakt med Marita som bodde i Sandefjord og sendte han bort til henne på helfor. Han kom til ett godt hjem hvor han stod ute hele dagen og ble utviklet videre. Marita og Nick var til og med ute å startet ett lite stevne!
   
  Etterhvert ville Marita ha en hest hun kunne komme lengre med så jeg valgte da å selge Nick til Sandra som også bodde i Sandefjord. Desverre brakk han benet sitt etter å ha vært i Sandra sitt eie i litt over ett halvt år og måtte da avlives. Selv om Nick var en hest som jeg ble utrolig knyttet til og hadde lyst å få hjem igjen en dag så vet jeg at jeg gav han den beste slutten på livet selv om det ikke var hos meg.  Han ble den drømmehesten jeg så i han fra første stund som ingen andre trodde fantes..


   

   

 • Publisert: 28.02.2012, 09:48
 • Kategori: Hest
 • #comments">7 kommentarer
 • Neste gang du kaller meg lat

 • Publisert: 27.02.2012, 21:35
 • Kategori: Overvekt
 • Husk at jeg har 80kg overvekt å dra på, noe som tilsvarer 80 pakker sukker! Jeg vil påstå at jeg egentlig er ganske sprek med tanke på hva jeg gjør med vekten hengende på slep. Neste gang du ler av meg fordi jeg blir andpusten av gå opp en trapp.. Jeg skulle likt å sett deg gå opp en trapp med 80kg hengende etter deg! Mest sannsynlig hadde du hatt problemer med å komme deg opp første trinnet.

  Mye av de vi overvektige gjør, ville aldri dere normalvektige klart dersom dere hadde "kledd" på dere vekten vår. Dersom du syntes det er gøy at vi har problemer med å komme oss ut av en bil.. Hvor lett hadde det vært for deg å gått ut av en bil med 80kg fordelt på kroppen din?

  Uansett hva vi gjør, er det noe DERE mest sannsynlig ikke hadde klart med samme vekt. Tenk hvor sterk vi egentlige er og hvor mye vi faktisk klarer å gjennomføre til tross for alle kiloene vi drasser på. Tenk på det neste gang du kaller oss for lat!

  Jeg lever som ett normalt oppegående menneske. Jeg gjør det meste en "normal" person gjør. Forskjellen er at det er mye tyngre for meg. Bare det å reise seg opp av sofaen er noe DU ville hatt problemer med, dersom du hadde hatt mine kilo. Derfor velger jeg å kalle meg sterk, ikke lat.
 • Publisert: 27.02.2012, 21:35
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">19 kommentarer
 • Vårrengjøring!

 • Publisert: 25.02.2012, 18:31
 • Kategori: Min hverdag
 • I går tok jeg en tidlig kveld med ekstrem hodepine. Hadde en kjempe koselig tur i stallen med Helene og Ymir var kjempe flink. Trente han fra bakken denne gangen og luringen er smartere enn vi hadde trodd. Gleder meg til Helene finner samme lykke i horsemanship som jeg gjør. Herlighet så gøy det er når man først kommer inn i det og ser resultatene. Hestene kan jo ikke lære vårt språk så da må vi lære dems og det er helt fantastisk samhold man får med de!

  Jeg våknet godt og uthvilt etter tolv timers søvn og vårrengjøring stod på planen. Denne uken har gått i ett så det var ikke mangel på oppvask og hybelkaniner. Nå er hver eneste krok i leiligheten shinet og det lukter himmelsk her. Siden all snøen har forsvunnet her så ryddet jeg opp litt utenfor også og fikk endelig satt frem ett askebeger som jeg kjøpte meg i går så slipper det å ligger sneiper over alt.

  Snart kommer Therese til meg og vi skal egentlig bare ha en rolig kveld med god mat og fiksing av hår. Ett par av festene må ut og noen må limes bedre sammen. Sånn er det når jeg aldri har satt på hår med tape før! Hehe.. Skal også ut i stallen og ta inn hestene om litt. Er så deilig å ha dyrene rett utenfor
  Her er forresten frokosten min i dag. Selv om jeg ikke går på lavkarbo lengre så frister ikke den tørre brødskiva så da ble det en skål med vaniljekesam, skyr og varme bringebær. Kjøpte en pose frosne bringebær på butikken (Uten sukker) og varmet dem bare. Herlighet så godt dette var og perfekt start på morgenen!

   

   

 • Publisert: 25.02.2012, 18:31
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">6 kommentarer
 • Kristine og Rebecca shoot

 • Publisert: 25.02.2012, 15:12
 • Kategori: Blogg
 • Vet ikke helt om jeg kan kalle det shoot men her er i det minste resten av bildene som ble tatt på torsdagen.

  Som sagt så er ikke Rebecca den flinkeste med speilrefleksen i hånda men syntes ikke bildene ble så gale likevel. Hva syntes dere?

   

   

 • Publisert: 25.02.2012, 15:12
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • Hudpleie og venninne kos

 • Publisert: 24.02.2012, 16:51
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag har jeg virkelig hatt en helt fantastisk dag! Solen skinner og våren har satt inn for fult. Jeg jobbet bare til klokken var tolv i dag og da dro jeg rett til hudpleien og fikk en helt fantastisk deilig ansiktsbehandling og massasje. Hun renset huden min med diverse produkter og det var så godt at jeg lå å halvsov igjennom det hele. Hadde virkelig ikke gjort noe å fått slik behandling hver dag etter jobb!
  Her lå jeg å nøt livet i en times tid!


  Fresh etter god behandling!

  Stedet jeg var på heter spandabel og ligger i tolbodgata i Kristiansand. HELT fantastisk sted!

   

  Etter jeg hadde vært hos hudpleien skulle jeg treffe Miriam og Lise på kafe. Miriam er en veldig god barndomsvenninne som har flyttet til Ålgård så derfor ser vi hverandre sjeldent. Hun har til og med fått en sønn som er to år og jeg har fortsatt ikke sett han! Heldigvis skal hun komme ned her oftere så da blir det litt lettere å treffes.


  Miriam, sønnen og fine Shila mor (Som var grunnen til at jeg fikk lyst på staff)


  Shila og fine Lykke på bare åtte uker! Kan tro jeg koset henne i hjeeeeel

   

  Når Miriam og dem skulle videre så ble jeg hentet av Therese før vi tok en liten tur ut i sørlandsparken for shopping og litt mat. Nå er jeg bare hjem om en kort tur før jeg skal i stallen med Helene og trene litt hest. Denne gangen skal jeg trene Ymir fra bakken så det kan bli spennende. Oppdaterer når jeg er hjemme igjen også kommer bildene fra i går i morgen :)

   

   

 • Publisert: 24.02.2012, 16:51
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • GULLKORN

 • Publisert: 24.02.2012, 09:37
 • Kategori: Gullkorn
 • T: Jeg vet jeg har vært en dårlig venninne i det siste..
  Meg: Ja, du får ikke akkurat noe venninne award for å si det sånn.

   

  Meg: Hvorfor skriver de at det er den siste trippel dagen for dette århundre? Det er jo ikke det.
  Hilde: Nei, det kommer jo 12.12.12 også.
  Meg: Ja, og 13.13.13.
  Hilde: Ehh.. Nei.

   

  Meg: Kan man plukke krabber på vinteren? Går ikke krabber i hi da?

   

  Susanne: Syntes de skoene ser litt ut som tøfler.
  Meg: Det kalles uggs.
  Susanne: Huggs? Hva er det for noe??

   
  Therese: Hvorfor står klokken på 00.00?
  Meg: Kanskje fordi klokken er tolv?

   

  Therese: Skal jeg hive cola på deg?
  Meg: Nei, du trenger ikke det. Jeg er søt nok fra før av liksom.

   

  Meg: Hvor er svanene på vinteren? For de kan jo ikke fly så da kan de ikke reise til syden liksom.
  Trine: De kan ikke fly? KRISTINE da!!

  .


  Rebecca: Karasjok? Er ikke det ett eget land??

   

  Meg: Vi må reise til Hjørring!
  Rebecca
  : Hvor er det? Er det også i Norge kanskje?

   

  Tine: Dronning Elizabeth ville ha en ny jatt.
  Meg: Jatt? Mener du Yacht (Uttales Jåt)

   

  Meg: Holder jeg NOEN gang kjeft?
  Trine: Ja, når du spiser.
  Meg: Jeg er som ett barn. Holder kjeft med en gang jeg får mat!

   

  Meg: Går det an å spise papegøye egg?
  Anna Lena: Det blir noen jævlig dyre egg i såfall. De koster bare åtte tusen per egg.
  Meg: Da bør de i det minste smake godt!

   

  Meg: Hakket oksekjøtt. Siden de har skilt av det på gården, tror du man kan velge ut grisen selv da??
  Hildegunn: Grisen? Det heter oksekjøtt!

     LITT sjarmerende er jeg jo? Og gjett hva jeg skal halv ett? Til hudpleien og få ansiktsbehandling og nakkemassasje♥ Gjett om jeg gleder meg!

   

 • Publisert: 24.02.2012, 09:37
 • Kategori: Gullkorn
 • #comments">3 kommentarer
 • Kvalitets tid med bestis

 • Publisert: 23.02.2012, 19:56
 • Kategori: Min hverdag


 • I dag har jeg virkelig hatt en helt fantastisk dag! Jeg koste meg på jobb med mine fantastiske kollegaer frem til klokken ett før jeg tok turen til byen for å møte Rebecca som er hjemme fra Oslo ett par dager. Først gikk vi å tok en kaffe ute i solen før jeg fikk dratt ho med meg på ny location for fotoshoot. Desverre er ikke Rebecca mester i å ta bilder men ble heldigvis noen brukbare og ikke minst så får dere sett litt antrekk.


  Jeg syntes ikke speilrefleksen tar like bra bilder lengre! Lurer på om jeg må skaffe meg ett nytt.

  Etter vi hadde tatt noen bilder så gikk vi rundt å kikket litt i butikkene og var innom favoritt interiørbutikken min som er No.1. Herlighet så mye fint de har der inne! Neste gang skal jeg høre om jeg kan få ta noen bilder der inne til dere. Jeg var riktig så flink å klarte å la være å komme hjem igjen med noe og det er ikke ofte det skjer!

  Når vi hadde vært rundt å kikket en stund så gikk vi på lotus for å spise kinamat og kjaset. Plutselig kom det en politibil rett utenfor og vi tenkte ikke mer over det før det også kom abulanse og to brannbiler. Viste seg at det var en buss som hadde kjørt over ei dame så hun satt fastklemt. Vet desverre ikke hvordan det gikk men hun var i det minste bevisst da dem fikk henne ut. Fikk til og med lekt paparazzi da jeg tok ett bilde av det hele.


  Oksekjøtt i kinesisk brunsaus. NAM!


  Kaos på rutebilen!

   

  Jeg mangler totalt overskudd fortiden og det er så slitsomt. Klokken er bare åtte og jeg har lyst å legge meg allerede men desverre står står det haugevis med oppvask å venter på meg. Tar å legger ut resten av bildene i morgen så slipper dette innlegget å bli så langt.

  Takk for alt av kommentarer og støtte på de siste innleggene. Selv om jeg er fryktelig dårlig til å svare så setter jeg pris på hver og en av dere men når det er tiltak å blogge så er det hvertfall tiltak å begynne å svare dere. Ja takk til mer overskudd!

   

   

 • Publisert: 23.02.2012, 19:56
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • Oh sunny day

 • Publisert: 23.02.2012, 08:57
 • Kategori: Min hverdag
 • God morgen fine blogglesere! I dag skinner solen her på sørlandet og våren har satt inn for fult. Jeg har på meg en tynn bluse og lysten på å sette sammen fine antrekk med lette sommerklær er her for fult. Gleder meg maks til å treffe Rebecca etterpå! Kanskje vi til å med kan ta oss en kaffe ute i sola i dag? I dag er kameraet full ladet så nå skal det bli litt flere bilder. Skal blant annet vise dere antrekket mitt i dag!

  Det er mange av dere som har nevnt fritt sykehusvalg i forhold til dette med operasjonen og jeg sjekket det sist gang jeg fikk dårlig nyhet fra Tønsberg. Problemet er at selv om jeg kan velge sykehus så må jeg begynne hele prosessen på nytt igjen så da ender jeg opp på ca samme behandlingstid.

  Jeg har satt meg ett mål om at i løpet av 2012 så SKAL jeg ha blitt operert, uansett. Nå skal jeg til legen neste uke og dersom ting ikke ordner seg så tar jeg den privat enten om jeg sparer opp til operasjon eller tar lån. Jeg som trodde jeg hadde stålvilje før.. Denne gangen skal jeg vise hva pågangsmot virkelig er! Denne jenta gir ikke opp før målet er nådd.


  Slik ser jeg forresten ut i dag.

   

  Siden dere maste slik på Trine så har treningstøsa begynt å blogge. HER kan dere finne den.

   

   

 • Publisert: 23.02.2012, 08:57
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Det er ikke meningen at jeg skal gå ned i vekt

 • Publisert: 22.02.2012, 20:17
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Jeg føler at alt jobber i mot meg når jeg prøver å miste alle de overflødige kiloene mine. Jeg bestemte meg jo for å prøve lavkarbo og la hele sjela mi inn for å klare det. Jeg sluttet til og med å drikke sukkerholdig drikke, noe jeg ikke har gjort på MANGE år. Jeg slet men følte at det var verdt det og mistet fire kilo. Etterhvert begynte jeg jo å bli dårlig og tenkte ikke over at det kunne ha noe med lavkarboen og gjøre men jo. Nå som jeg har begynt å spise karbo igjen så er jeg helt fin. Jeg kan jo ikke ha karbo pga insulinresistensen min og så derfor på lavkarbo som min eneste utvei bortsett fra operasjon.

  I dag kontaktet jeg sykehuset i Tønsberg ang en purring fastlegen min sendte i November som jeg ikke har fått noe svar på. Det viste seg at de hadde sendt denne direkte til fastlegen som påstod at de ikke hadde fått den. Spurte litt om hva det stod i brevet og det lille jeg fikk vite så var det fordi jeg var såpass ung og frisk at de ikke ville gi meg operasjon før november 2013. På toppen av det hele så måtte jeg gå ned 10% av vekten min, noe jeg har gjort og som har gjort meg såkalt frisk i dems øyne.

  Jeg har bestilt ny time hos legen slik at vi kan komme frem til en lurere løsning. Jeg kan ikke og SKAL ikke vente i nesten to år til, det er uaktuelt. Det vil si at jeg må vente i fire år til sammen og med en kroppsvekt på 140kg og en BMI på 51 i tillegg til haugevis av plager så er det umulig.. Jeg vurderer fortsatt privat operasjon men der er det pengene det står på uten at jeg skal gå for mye inn på det.

  Jeg blir så lei meg og så frustrert. ALT jobber i mot meg for at jeg skal klare å nå idealvekten min men jeg gir ikke opp. En dag så skal jeg nå målet mitt..

   
 • Publisert: 22.02.2012, 20:17
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">17 kommentarer
 • Ukens leserspørsmål

 • Publisert: 22.02.2012, 12:37
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Dette var ikke en kommentar men en mail så jeg håper det er ok at jeg publiserer den.

   

  hei du! Først vill jeg si at du er utrolig modig, som skal ta denne operasjonen! Og ikke minst er du en pen jente! Jeg vurderer også selv og ta gastric bypass...Jeg er 19 år og har vært overvektig så lenge jeg kan huske... Så skal jeg ikke fortelle hele historien her sånn så det. Men nå årker jeg ikke mer, og lurer på noen spørsmål kanskje du kan svare på !?
  Hvor høy BMI har du/hadde du?
  Hvor lang tid tok det før du fikk søkt om operasjonen?
  Og vet du om det er mange som får avslag?Hvor lang ventetid fikk du?

  Skal fortsette og følge bloggen din, og håper operasjonen din går vellykket! :)
  Klem fra Martina! :)


   
  Hei Martina og takk for gode ord!
   
  Dette med slankeoperasjon er jo ekstremt individuelt fra person til person i forhold til hvor lang tid ting tar men jeg kan i det minste svare fra mitt ståsted. Når jeg var hos legen første gangen for å be om henvisning så hadde jeg en BMI på 54 og "kravet" for å få operasjon er 40 i BMI. Noen kan også få den dersom de har 35 men da skal de ha alvorlige tilleggssykdommer og til og med da blir de satt langt bak i køen.
   
  Operasjonen søkte jeg på med en gang igjennom legen. Jeg bestilte en legetime hvor jeg ba om henvisning til operasjon og samme dagen tok vi endel prøver og diverse for å legge ved søknaden. Prosessen har tatt ekstremt lang tid og fra jeg var hos legen første gangen å ba om henvisning så har det allerede gått to år. I oktober ringte jeg til sykehuset i Tønsberg (Hvor jeg skal opereres) og fikk beskjed om at jeg var satt opp til operasjon i November 2013. Det er uaktuelt for meg å vente så lenge så jeg fikk legen til å sende inn en ny henvisning om at jeg måtte ha operasjonen innen ett år (Oktober 2012).
   
  Selv om jeg skulle ønske jeg ble operert i går så tar jeg ventetiden med ett smil. Jeg lærer stadig nye ting og jeg er mye mer forberedt enn dem som får operasjon innen en måned (Hvis dem tar den privat). Jeg har fått tid til å reflektere over hvordan jeg ønsker at tiden etter operasjonen skal bli og jeg tror jeg kommer til å sette enda mer pris på resultatet siden jeg har ventet såpass lenge på det!

   
  Slik jeg vet så er det sjeldent noen får avslag til operasjon dersom de har BMI'en som trengs og de er helt sikker på at det er det du ønsker. Likevel er det mye sjekker du må igjennom og MANGE samtaler med diverse leger, sykepleiere, ernæringsfysiologer og kirurger som alle skal klarere deg og forberede deg på operasjonen på best mulig måte.
   
  Anbefaler dere også å lese i operasjons kategorien jeg har. Der står det punkt for punkt veien til nå og mine tanker rundt operasjonen. Dere finner kategorien HER.

  Her er noen bilder fra første besøket på sykehuset i Tønsberg.
   
      
  Er innlegget rotete hos dere forresten?? Har slitt med at bildene havner over teksten og at teksten mangler mellomrom.
   
   
   
   
 • Publisert: 22.02.2012, 12:37
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • #comments">5 kommentarer
 • Gjensynsglede

 • Publisert: 21.02.2012, 19:55
 • Kategori: Min hverdag
 • Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en date med min fine Tine. Planen var jo egentlig å spise tapas men vi fant fort ut at bakgården var ett bedre alternativ. Dette var jo stamstedet vårt i fjor og helt fra mars/april og ut sommeren så var vi der flere dager i uken og tilbringte mange timer der. Jeg virkelig elsker bakgården og er så lykkelig over å ha funnet ett sted som er "vårt".

  Vi satt først inne og spiste god middag før vi satt oss ut under varmelampene med tepper rundt oss og noe varmt i koppen. Var virkelig en fornøyelse å både være med Tine igjen og ikke minst bakgården og vi var begge enige om at vi skal få til samme tradisjonen i år!

  Gikk desverre tom for batteri på speilrefleksen men noen bilder ble det..

   


  Skjønna har farget håret! Sant det var fint?

  Nå skal jeg se nyeste episode av gossip girl også skal jeg faktisk ta kvelden! Er fortsatt helt skutt. I morgen kommer det ukens leserspørsmål også skal jeg få til gullkorn i løpet av uken. Håper dere gleder dere :)

   

   


 • Publisert: 21.02.2012, 19:55
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • Gjesteinnlegg: Selvtillit som overvektig

 • Publisert: 20.02.2012, 20:08
 • Kategori: Blogg
 • Siden Kristine ikke er helt i form for tiden, har jeg valgt å skrive et gjesteinnlegg for henne.Tenkte jeg skulle skrive litt om dette med overvekt vs selvtillit. Jeg har selv vært farlig overvektig, men klart å gå ned over 30 kg med lavkarbo og hard trening.

  Jeg har vært overvektig hele livet, men har alltid vist bra selvtillit. Utad vel og merke.
  Noe av det verste jeg ser er når feite folk sitter i et hjørne på byen med ei pærecider i hånda.. Og sutrer. Sånn type "Se på meg, jeg er så feit. Ingen vil snakke med meg" holdning. Vettu hva? Da kunne du faktisk holdt deg hjemme!
  Selv om vi er feite, så betyr ikke det at vi ikke kan være gøye å henge med, snakke med, feste med eller prate med. Ærlig talt. Hvor mange ganger hører man ikke en overvektig person skrike ut; ?Folk er så overflatiske! De ser ikke hvem jeg er, fordi jeg er feit!?? Altså.. Hvem er overflatisk da? Du sitter der i kroken din og nekter å være sosial fordi du er for feit for det? Tenk litt på den.

  Jeg har som sagt alltid hatt selvtillit. Helt fra jeg var nybegynnertenåring, har jeg hatt gode kompiser. Mange av dem! De tok meg for den jeg var, fordi jeg alltid var i godt humør og spredde glede. Jeg har alltid vært en rappkjefta jævel, så tror at mye av grunnen til at folk har likt meg, er fordi de møter veggen om de kommer med drittkommentarer.
  Jeg har venninner som hele tiden har sagt "Uansett hvor stygg du har følt deg opp igjennom, så har du alltid dradd gutter. Du har fått dem hver bidige gang! Hva er hemmeligheten?". Jo, den er enkel. Vær deg selv. Se bort i fra fettet og skavankene dine. Vis ditt indre, vær interessant! Vis intiativ!
  Gutter/menn liker jenter med bein i nesa og vettet i behold. Du trenger ikke være syltynn med big boobs for å få oppmerksomhet. Personligheten din kan være nok! Og ikke minst, SMIL!  Vi har alle dårlige dager, det er ikke det. Vi har alle ting som går innpå oss. Men hva er vitsen med å vise dette i offentligheten? Ta det når du kommer hjem. Snakk med gode venninner. Det er skikkelig usexy å sitte på byen med et surt tryne. Misfornøyd og ekkel. For ja, man blir automatisk ekkel. Hvem gidder snakke med deg om du bare whiner? Man er jo faktisk ute for å ha det gøy.

   

  Etter at jeg gikk ned disse kiloene, har selvfølgelig selvtilliten min økt. En hel masse.
  Og det merkes nok! Men jeg er fremdeles den rappkjefta bitcha med gullkorna i behold.
  Jeg er fremdeles ei som er med på fest og moro og hæla i taket.
  Men jeg er forandret. På den måten at jeg nå er enda mer sikker på meg selv. I mange sammenhenger. Mer outgoing, mindre redd for utfordringer, mer selvsikker i ukjente situasjoner.

  Så det jeg vil frem til da, er SMIL! Vis hvem du egentlig er!
  Kristine har vist selvtillit hele tiden synes jeg. Jeg VET jo at hun har sitt å stri med. Jeg har vært der selv. Men hun sutrer ikke på jobb, på fest eller i andre sammenhenger. Greit nok, jeg har fått hørt litt whine, men igjen. Det er på tomannshånd.
  Hun viser selvtillit når vi er på byen, hun sprer glede og hun er ei rappkjefta kjerring som setter gutta ut av spill. På den ene og den andre måten :P
  Hun kler seg pent, sminker seg pent. Hun ser rett og slett bra ut.
  De liker jeg! Hadde hun sittet i et hjørne med en potetsekk over huet, så hadde hun nemlig fått høre det.

  Alle kan om de bare vil det sterkt nok!
  Smil og vær glad! Vær den du ønsker å være! Vær den du ser opp til hver dag.
  Si til deg i speilet hver dag: Fy faen, i dag har jeg fått mange til å smile. Tenk alt det gode jeg har gjort i dag!

  Selvtillit er dønn sexy! Uansett hvor feit du er!

   

  T-Bone aka Trine.
 • Publisert: 20.02.2012, 20:08
 • Kategori: Blogg
 • #comments">11 kommentarer
 • New in

 • Publisert: 20.02.2012, 10:48
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • Selv om jeg har vært syk så har jeg jammen med fått shoppet litt likevel. Fikk alt superbillig så da kunne jeg liksom ikke la være!


  Ugg's fra skoringen. På tilbud til 150kr!


  "Skinn" tights fra zizzi til 149kr.


  Tunika fra merket ZAY kjøpt på Zizzi til 200kr. Kostet egentlig 699!!


  En smakebit av tunikaen.


  Alt fra glitter. Hvit ring med strikk til 99, de tre øredobbene til 25kr stykket og de borterste til 59kr.


  Også fikk jeg litt forsinket bursdagsgave av Therese. Dette skiltet var en av gavene og det er SÅ meg. Haha!

   

  Nå som det begynner å bli varmere og fint vær ute så skal jeg bli flinkere til å ta bilder til dere. Når vinteren kommer så går jeg ikke med noe annet enn joggebukse og komfertabelt tøy så det er ikke så mye å vise da, men nå kjenner jeg lysten på å sette sammen fine antrekk begynner å komme tilbake! Kan jo også begynne å dra med meg speilrefleksen på jobb og få en av jobbtøsene mine (T-bone eller Malena) til å leke litt fotograf.

   

  Gleder meg til våren setter inn for fult!

   


 • Publisert: 20.02.2012, 10:48
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • #comments">3 kommentarer
 • Selvpleie

 • Publisert: 19.02.2012, 21:59
 • Kategori: Kristine tipser
 • I dag er søndag og søndager for meg betyr gjøre-så-lite-som-mulig men en ting som er obligatorisk er selvpleie. Jeg har nettopp vært i stallen og hjulpet Hildegunn med kveldsstellet så nå skal jeg hive meg i dusjen, kure håret, skrubbe og rense huden før jeg smører meg inn med fuktighetskrem. Mange av dere som har klagd på at det har vært mye mat og slankeprat i det siste så jeg tenkte jeg skulle vise dere produktene jeg bruker for øyeblikket selv om jeg har vist noen av dem før.

   


  Saltskrubb og fuktighetskrem til kropp.


  Til ansiktet


  Og morrocanoil hårkur (Som det kommer omtale på).

   

  Etter min lille selvpleie så skal jeg legge meg godt under teppet med stua fylt av stearinlys og se siste episode av the vampire diaries. Søndag

   


 • Publisert: 19.02.2012, 21:59
 • Kategori: Kristine tipser
 • #comments">1 kommentarer
 • Tape hairextensions

 • Publisert: 19.02.2012, 20:02
 • Kategori: Hår - Tips/makover/produkter
 • I går hadde meg og Therese prosjekt påsetting av hår. Hun hadde handlet inn tape extensions etter tips fra meg og da hun mottok den ene pakken fra rapuzel fant vi fort ut at det var for lite hår til at det skulle bli fint. Det absolutt verste jeg vet er når man har for lite hår og det ser tynt og fælt ut så hvis ikke hun hadde kjøpt en pakke til så hadde jeg nok nektet å sette det på. HEHE! Den andre pakken med hår kjøpte hun fra delightful hair hvor håret var tykkere, bedre kvalitet og til en mye bedre pris. Håret fra delightful hair var begges favoritt og jeg er ikke bare litt kresen på hår.

  Vi brukte en pakke med svart hår og en pakke med mørkebrunt for å få det mest naturlig og det ble knallfint! Vi brukte nesten opp begge pakkene som tilsvarer rundt 200gr hår men hun kunne ikke hatt noe mindre. Fra før av er håret hennes veldig tynt og hun hadde bob så da må det endel hår til for å få det naturlig.

  Jeg har aldri satt på tape extensions før men likte metoden utrolig godt! Det skader ikke håret i det hele tatt og det var superenkelt og raskt å sette på selv om vi brukte noen timer. Hva da perfeksjonist? Når jeg hadde satt inn så mye fester jeg fikk plass til så var det tid for å klippe til håret og ikke før da ble jeg ordentlig fornøyd. Vi ble enige om at jeg skulle klippe lite slik at hun kan få vasket håret og det blander seg bedre før vi evt tar en ny klipp. Therese ble faktisk så fornøyd at hun syntes jeg skulle begynne å ta betalt for det, så det var gøy å høre!

   


  En pakke med brunt fra rapunzel (Til venstre) og en pakke med sort fra delightful hair.


  Festene

   

  Dette var før klippen. Ble bedre etterpå! (Therese ville ikke på bloggen så bilde av resultatet ble fjernet.)

   

  Hvis det er noen kjentsfolk som ønsker samme type exstenisons så hyl ut. Ønsker å øve meg mer! Setter på gratis så lenge dere tar med hår  :)

   

   


 • Publisert: 19.02.2012, 20:02
 • Kategori: Hår - Tips/makover/produkter
 • #comments">12 kommentarer
 • Formen er bedre og jeg er tilbake

 • Publisert: 19.02.2012, 15:54
 • Kategori: Min hverdag
 • Nå er jeg endelig tilbake igjen og det føles fantastisk! Har dere savnet meg? Jeg fikk som sagt en hastetime til hos legen på tirsdagen fordi jeg begynte å kaldsvette og svimle i tillegg til sinnsyke magekramper. Legen tok masse prøver av meg og skulle sende henvisning til CT og ultralyd av magen. I mellom tiden fikk jeg streng beskjed å holde meg unna fett og ha kortere arbeidsdager.

  Nå er formen mye bedre men jeg sliter fortsatt med krampene som kommer daglig. Jeg har kuttet ut lavkarboen foreløpig men jeg prøver å spise så lite brød, pasta og ris som mulig men av en eller annen grunn så er formen min bedre når jeg spiser masse karbo. Jeg har liksom valget mellom å være feit eller syk og i min verden er det ett ganske enkelt valg. Lavkarboen får dermed vente til dem finne ut hva det er som gjør meg så dårlig.

  Jeg føler meg som en skikkelig crappy som "gir opp" etter så kort tid men når jeg har blitt så syk som jeg har og det går utover arbeidet mitt på jobb så føler jeg ikke at jeg har noe valg. Nå har jeg ikke planer om å proppe i meg alt jeg kommer over av usunnheter heller men karbo må inn i kosten igjen.

  Ellers har jeg masse gode innlegg til dere og jeg skal begynne å skrive dem allerede i dag slik at det kommer minimum to innlegg til dagen fremover. Jeg er offesielt tilbake! • Publisert: 19.02.2012, 15:54
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">9 kommentarer
 • Jeg tester: Tigi Bedhead Treat Me Right

 • Publisert: 14.02.2012, 10:09
 • Kategori: Kristine tester hårprodukter


 • Etter at jeg begynte prosessen med å gå fra mørkt til lyst hår så har jeg slitt med ekstrem sår og rød hodebunn. Det ble så ille at jeg begynte å få skorper i bakhodet og nå tåler jeg til og med ikke vanlig farge en gang. På grunn av dette bestemte jeg meg for å teste ut diverse hårprodukter som er ment for sår hodebunn og denne godsaken fra tigi var en av dem.

  Det er en hårkur som skal kjøle ned hodebunnen og etterlate håret mykt og glansfult. Denne minner veldig om blue lotion som man bruker til hestene for dere som vet hva dette er. Den lukter deilig peppermynte og er en fryd for hodebunnen. Første gangen jeg brukte den så var det en veldig uvant følelse. Jeg var usikker på om det var godt eller vondt men det var rett og slett bare følelsen den gir når den kjøler ned hodebunnen og nå er jeg helt forelsket. Denne er helt fantastisk å bruke dagen derpå eller dager hvor du bare føler deg sliten og trenger en liten oppfriskning.

  Jeg syntes ikke den gjør så mye for selve håret men for all del, det blir mykt. Jeg kjøpte jo denne nettopp på grunn av hodebunnen så for min del så oppfyller den alle krav. En jente har lov til å skjemme seg bort med flere hårkurer, spesielt når man får dem for rundt 100lappen på feeluniqe.

   

  Pris: 13 dollar (ca 120kr) hos feeluniqe. Husk å kjøp den i GBP, da blir det billigere!!

   

  Konklusjon: Herlig hårkur som dufter deilig peppermynte og virkelig kjøler ned hodebunnen og konsentrerer seg om den fremfor selve håret.

   

  Karakter: 6

   
 • Publisert: 14.02.2012, 10:09
 • Kategori: Kristine tester hårprodukter
 • #comments">2 kommentarer
 • Forsov meg

 • Publisert: 13.02.2012, 22:17
 • Kategori: Min hverdag
 • Gjett hva jeg klarte i dag? Jeg forsov meg til legetimen! Det er så typisk. Meg som aldri forsover meg ellers.. På toppen av det hele skulle jeg i ett møte i dag og klarte å tryne rett uten for der møtet var. Først ble jeg litt bambi på isen i noen sekunder før jeg falt på trynet og tok meg for med armen sånn at jeg slo meg skikkelig. Hadde jeg vært ei berte på 50kg så hadde det nok ikke gjort så vondt men å lande med 140kg rett på armleddet.. Det sier seg selv at det er dømt til å gå galt! Nå klarer jeg såvidt å bruke armen. TYPISK min flaks! Sorry Trine, ble ikke noe bilde denne gangen heller.

  Ellers har jeg prøvd ut litt av hvert med maten i dag for å se om det hadde noe effekt på magen. Jeg har ikke spist meieriprodukter eller fett også spiste jeg en grov baguett til lunch for å se om det hjalp. Likevel har jeg hatt like mye luft og magekramper så jeg begynner faktisk å lure på om det kan være gallestein (?). NOE er det hvertfall og jeg krysser alt jeg har for at ikke det er kostholdet.. Ikke tåler jeg karbo og ikke kan jeg ha fett? Kan ikke leve på kun proteiner heller liksom. Jeg er så lei av mat!!!

  Jeg skal jo også begynne med ukens spørsmål men jeg får ikke bestemt meg for hvilken kommentar jeg skal svare på.. Hvis dere har en kommentar på lager dere vil ha svar på eller ett spørsmål dere mener fortjener ett eget innlegg så legg det igjen i kommentarfeltet.

  Og når det kommer til vektnedgang på lavkarboen så er det ikke mer enn fire kilo og kan ikke se det noe særlig selv men gøy å høre at dere syntes jeg ser bra ut :)

   


  Stearinlysene er tent og jeg skal kose meg med fruene!

 • Publisert: 13.02.2012, 22:17
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">4 kommentarer
 • Mine turn off's

 • Publisert: 13.02.2012, 12:40
 • Kategori: Tanker
 • Dette blir en oppfølger til DETTE innlegget. Altså mine turn off's.

   

  - Dårlig økonomi; Du trenger ikke ha ræva full av penger men mannfolk som stadig kommer med kommentarer om hvor blakke dem er eller ofte må låne penger er ikke veldig sjarmerende.

   

  - Bussen; Denne er egentlig veldig overfladisk men jeg liker en mann som kan håndtere litt hestekrefter.

   

  - Bo hjemme hos foreldrene; Sorry gutter, men å våkne opp til at "svigermor" banker på døren og sier at det er frokost er liksom ikke min greie.

   

  - Gjeld; Denne går litt på den første og her er det ikke snakk om gjeld i form av lån, men heller inkassoer og ubetalte regninger.

   

  - Mas; Det verste jeg vet er mannfolk som ikke tar ett hint og sender deg 20 meldinger etter hverandre før han begynner på facebook også. Hvis jeg ikke svarer deg så er det fordi jeg ikke er interessert!

   

  - Hårvekst; Tre dagers skjegg er hot men ikke tre måneders skjegg. Litt hårvekst er ok men ikke når man begynner å se ut som julius.

   
  - Arroganse; Litt selvtillit eller arroganse med en god dose humor er ok. Bedrevitere og selvgode mannfolk er bare kvalmt.

   

  -Sitte på rumpa hele dagen; Det å være arbeidsledig er turn off. Det å være arbeidsledig å på toppen av det hele sitte på rumpa hele dagen er enda verre. Jeg liker en mann som kan jobbe for pengene og ikke leve på nav.

   

  - Dårlig kosthold; Hva er hottest? En mann som kan lage ett sunt og næringsrikt måltid eller slasken som henger på McDonalds hele dagen med cola flaska i baklommen?

   

   

  Hva er dine turn off's?

   


   

 • Publisert: 13.02.2012, 12:40
 • Kategori: Tanker
 • #comments">17 kommentarer
 • Lavkarboen gjør meg syk

 • Publisert: 12.02.2012, 18:55
 • Kategori: Overvekt
 • Helt siden jeg begynte på lavkarbo som var over nyttår så har jeg slitt med magen. Først var den en uke med det jeg trodde var omgangsyken før det gikk over til diare og ekstreme magekramper. Det er også flere netter hvor jeg har våknet av at jeg er kvalm og ligger over doskålen en stund før jeg tilslutt klarer å sovne igjen.

  Jeg har hørt at det er normalt å være litt dårlig i magen akkurat i begynnelsen på lavkarbo men magekrampene er så ille at tårene triller når de først setter i gang. Jeg tør nesten ikke å spise mat lengre fordi alt kommer opp igjen. Jeg er konstant svimmel og sliten fordi jeg ikke får i meg næring.

  Jeg skal til legen i morgen for å finne ut om det faktisk er lavkarboen som gjør dette eller om jeg faktisk er syk. Hvis det er lavkarboen og jeg får beskjed om å legge fra meg den så kommer jeg til å bli skikkelig fortvilet fordi jeg trives så godt med maten og alt. Har absolutt ikke lyst å gå tilbake til det gamle kostholdet mitt. Jeg har også tenkt på om det er fordi jeg spiser for mye fett men eneste jeg gjør annerledes nå enn før er at de verste karbohydrat kildene er byttet ut med grønnsaker. Vil nesten tro at jeg spiser mindre fett nå enn før!

  Dere kan si hva dere vil men å våkne på natta av kvalme, ekstreme magekramper og diare er ikke normalt. Hvis dette er plager man må igjennom på lavkarbo så ønsker ikke jeg å gå på det fordi det er kroppens måte å si i fra om at noe er galt på. Jeg ønsker ikke ett kosthold hvor jeg må slite med "bivirkninger".

  Jeg vet jo ikke om det er lavkarboen som gjør meg syk men en ting er hvertfall sikkert og det er at jeg håper legen finner ut av noe i morgen for jeg kan faktisk ikke holde på slik lengre..


  Dagens middag

 • Publisert: 12.02.2012, 18:55
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">30 kommentarer
 • Kelly's bursdagsfeiring

 • Publisert: 12.02.2012, 15:56
 • Kategori: Min hverdag
 • I går var virkelig en helt fantastisk kveld. Jeg storkoste meg! Først dro jeg til Therese hvor meg, Selma og Therese ble hentet og kjørt til Kelly. Når vi kom frem var det middag på hele gjengen, svinestek og kaker som Kelly hadde laget. Jeg spiste såklart ikke kaker eller poteter men holdt meg til kjøttet og grønnsaker. Etter middagen var det klart for alkohol og festligheter. Vi danset og koset oss i flere timer før vi dro på byen. Endelig var Kelly gammel nok til å komme inn på Havana.

  Byturen var helt ok igrunnen. Danset videre der, møtte kjentsfolk og til og med blogglesere. Trenger vel ikke si at det er litt kleint å få spørsmål om bloggen på doen på utestedet? Veldig koselig men veldig kleint. Haha!

  Ble hentet når klokken nærmet seg halv tre og da jeg kom hjem tok Hildegunn turen innom. I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å ligge på sofaen og hatt frustrerte fruer maraton og har ikke planer om å flytte meg herfra med det første. Selv om jeg hadde det vanvittig gøy så er jeg glad for at det blir en stund til neste gang jeg skal ut.

  Bildene fra kvelden..

      

   


 • Publisert: 12.02.2012, 15:56
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">9 kommentarer
 • Kelly 20år!!

 • Publisert: 11.02.2012, 15:36
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag blir Kelly min endelig 20år og det skal såklart feires! Jeg er heldigvis mye bedre i formen etter tolv timers søvn så håper det holder seg slik ut over kvelden også.

  Jeg har vært flink å shinet leiligheten i dag så nå skinner det her. Syntes det er så godt å få gjort slik på en lørdag slik at jeg kan holde hvile dagen hellig på søndager. Haha! Skulle til å hive meg i dusjen i stad og jammen var det ikke varmt vann igjen. KRISE!! Jeg går ikke ut døren her uten å ha dusjet altså og det skjer ikke at jeg dusjer i iskaldt vann. Hvis ikke det kommer igjen snart så får jeg dra opp til mamma og dusje i stedet.

  Skal prøve å få laget videoblogg om hvordan jeg får volum i håret mitt. Vet at det er mange som sliter med dette og jeg har endelig funnet en måte som holder hele kvelden. Ingenting er vel bedre enn det?

   

  Dere må ha en fin helg søtinger, så snakkes vi i morgen  Slik tenkte jeg å gå kledd i kveld. Toppen er fra B-young!

   

   


 • Publisert: 11.02.2012, 15:36
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">4 kommentarer
 • Dagens innkjøp

 • Publisert: 10.02.2012, 18:36
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • Tok en rask tur innom byen i dag for å handle avtalebok. Hadde nesten gitt opp å finne en som så litt ok ut men heldigvis kom notabene til unnsetning! Var innom kappahl også på veien hvor de hadde 50% på masse vintervarer så jeg fikk en vanvittig god lue, votter og tøfler til 160kr!! Løsvipper ble også handlet inn til i morgen for da er det nemlig Kelly sin 20års dag og jeg lurer på å lage en videoblogg til dere i samme slengen.

  Kjempe gøy å høre at dere er fornøyd med bloggingen min fortiden. Ingenting er bedre enn fornøyde lesere :)

   


  Nå blir det lettere å organisere dagene mine bedre!

   

  For øyeblikket står både jersey shore og the vampire diaries på nedlasting. Favoritt seriene mine! Eneste planene jeg har i kveld er å se begge seriene, vaske en maskin med tøy og legge meg tidlig. Jeg har ikke sovet noen ting i natt fordi jeg har hengt over doskåla i flere timer. Til mandag er det heldigvis legetime!

   

  Skal dere noe gøy i helgen, cupcakes?

   

   

 • Publisert: 10.02.2012, 18:36
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • #comments">11 kommentarer
 • Jeg tester: Redken real control shampoo

 • Publisert: 10.02.2012, 09:58
 • Kategori: Kristine tester hårprodukter


 • Denne shampooen har jeg faktisk testet ut helt siden oktober. Jeg er i utgangspunktet ikke veldig glad i redken produktene da jeg syntes dem lukter litt spesielt i tillegg til å ikke gjøre "jobben" sin. Denne derimot ble jeg veldig positivt overrasket over!

  Real control produktene skal gjøre håret mykere, bygge det opp og tilføre masse fuktighet. Perfekt for mitt overbleket og tørre hår. Når jeg begynte å bruke denne så merket jeg faktisk forskjell allerede etter en vask! Håret mitt ble ikke lengre like frizzy og la seg utrolig fint.

  Ikke nok med at den gir masse fuktighet å pleie til håret men den lukter også helt fantastisk godt! Jeg ble så forelsket i denne at jeg nå har lyst å kjøpe meg kuren også som visst nok skal være kjempe god.

   

  Pris: 100kr ca hos feeluniqe.

   

  Konklusjon: Gir masse fuktighet uten å tynge. Lukter godt å gjennoppbygger håret. Virkelig en favoritt og must have i badreromshyllen min fra nå av!

   

  Karakter: 6

   

   

   

 • Publisert: 10.02.2012, 09:58
 • Kategori: Kristine tester hårprodukter
 • #comments">5 kommentarer
 • Matcirkus

 • Publisert: 09.02.2012, 22:18
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag kom mamma og hentet meg på jobb før vi dro til byen sammen med mormor og "tante palma" som er tanta til mamma. Planen var å spise på matcirkuset som er nå i byen men det var jo fult overalt. Vi fant derfor ut at Egon var ett greit alternativ og jammen tok ikke ho mor på seg spanderer buksene og spanderte på alle sammen!

  Jeg merket fort at det å ut å spise ikke er det enkleste på lavkarbo. Selv om du kan kutte ut poteter og liknende så er det jo fortsatt mye karbo og sukker i dressinger, sauser ol. Kan såklart fjerne det også men å sitte igjen med kun tørt kjøtt er ikke veldig gøy. Jeg fikk i meg mer karbo enn jeg burde i dag men er likevel fornøyd med at jeg fjernet de viktigste karbo kildene som brus og poteter.
  Jeg er så ekstremt fotogen for tiden!  Nå skal jeg ta en dusj også skal jeg sette på siste episode med One tree hill. I morgen er det jobb fra 8 - 16, så en liten tur på shopping også skal jeg endelig få kommet med en ny hårprodukt omtale til dere! Har testet masse nye produkter i det siste så det kommer mye omtaler.

   

   

   


 • Publisert: 09.02.2012, 22:18
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">12 kommentarer
 • Min favoritt trenchcoat

 • Publisert: 09.02.2012, 16:45
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • Gjett hva?? New look har nå fått inn den beige trenchcoaten min igjen. Det er mange av dere som har etterlyst hvor jeg har kjøpt den og jeg var sikker på at dem hadde sluttet å selge den!

  Den beige har de kun i størrelse 22 (tilsvarer 48) men den sorte har dem i 24 (tilsvarer 50). Jeg har min i 24 (50) selv om jeg normalt er en størrelse 54. Jeg lar bare være å kneppe den øverste knappen også sitter den kjempe fint!

  Det beste av alt er at den ikke koster mer enn 230 norske kroner så jeg lurer på om jeg skal kjøpe meg en i svart også! De er jo så nydelige på også er jo våren rett rundt hjørnet. Da er det greit å ha noe å velge i!

  Trenchcoaten kan dere få kjøpt her.

   


  Gleder meg til det blir varmere ute og jeg kan begynne å bruke den igjen!!

 • Publisert: 09.02.2012, 16:45
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • #comments">15 kommentarer
 • Lchf tandoori marinert kylling med brokkoli

 • Publisert: 09.02.2012, 08:18
 • Kategori: Lchf oppskrifter
 • I går lagde jeg noe helt fantastisk godt til middag også var det jo superenkelt å lage! Minner litt om denne retten bare MYE bedre!

   

  Du trenger:

  3 store kyllingfileeter
  1 boks creme fraiche
  Tandoori masala krydder
  Brokkoli

   


  Begynner med å legge tint kylling i en ildfast form og kutter ett dypt snitt i dem.


  Deretter lager jeg "marinaden". Tar en hel boks med creme fraiche i en skål og har oppi 1 - 2 spiseskjeer med krydder. Alt etter hvor mye smak man ønsker på den.


  Hell deretter blandingen over kyllingen. Pass på at du får den godt ned i "snittet". Stekes på 200grader i 30 - 40min.


  På slutten av steketiden har jeg oppi brokkolien. Jeg hadde kun nok brokkoli til ett måltid, derfor det ser litt stusselig ut.

  Dette var helt fantastisk godt!! Kyllingen smelter på tungen og det beste av alt er at det minimalt med karbo.

   

   

   

 • Publisert: 09.02.2012, 08:18
 • Kategori: Lchf oppskrifter
 • #comments">11 kommentarer
 • Forbedring av bloggen

 • Publisert: 08.02.2012, 21:11
 • Kategori: Blogg
 • Jeg syntes det er så gøy å se hvilke nye høyder bloggen når og ikke minst alle tilbakemeldingene fra dere. For hver dag så vokser den og jeg har funnet ut at det er på tide at jeg tar bloggen mer "seriøst". Det første jeg skal gjøre er å kjøpe meg en dagsplanlegger slik at jeg kan planlegge dagene mine litt bedre. Her kommer jeg til å skrive ned forslag til blogginnlegg og rett og slett få litt mer oversikt over dagene mine i forhold til blogg/jobb.

  Målet mitt er å få til minimum to innlegg til dagen, noe som betyr at jeg må forhåndsskrive en del innlegg. Jeg kommer til å teste ut flere matretter slik at jeg kan komme med oppskrifter til dere også vurderer jeg å begynne med "ukens antrekk" som da selvfølgelig er tilpasset oss med litt ekstra på kroppen. Siden jeg ikke gidder å kjøpe inn masse nytt tøy før operasjonen så har jeg planer om å lete på nett etter antrekk jeg syntes er fine og anbefale videre til dere med linker. Ukens leserspørsmål er også noe jeg vurderer å begynne med også skal jeg definitivt blir flinkere til å svare på kommentarer/mail.

  Jeg setter så uendelig pris på dere så nå er det på tide å gi litt tilbake. Kanskje også prøve å få til noen konkurranser etterhvert?

   

  Men det jeg lurer på er hva dere ønsker mer/mindre av på bloggen? Er det noen forbedringer dere ønsker eller innlegg dere vil jeg skal skrive?


  Senere kommer det lchf oppskrift på marinert tandoori kylling (Hvis den blir vellykket!).

   


  Kanskje jeg må dra med meg Tine ut i snøen og få til en fotoshoot igjen?

   

   


 • Publisert: 08.02.2012, 21:11
 • Kategori: Blogg
 • #comments">16 kommentarer
 • Mine innerste tanker som sykelig overvektig

 • Publisert: 07.02.2012, 21:34
 • Kategori: Overvekt
 • Vet dere hva jeg har gjort i dag, kjære lesere? Jeg har spist. Alt i fra chips, is, smågodt og cola har intatt kroppen min. Jeg føler meg som verdens mest crappy menneske uten viljestyrke men likevel syntes jeg det er godt å være ærlig om dette ovenfor dere. Jeg delte nettopp bilder med dere fra jeg var 9 - 12år gammel og til og med her var jeg sykelig overvektig. Dere kan si hva dere vil men det hadde vært enklere dersom jeg hadde hatt en sunt koshold og vært normalvektig i oppveksten.

  Jeg har aldri vært så "heldig" å vært slank. Jeg har aldri opplevd hvordan livet som "normal" egentlig er. Jeg vet faktisk ikke hvem jeg er uten vekten min. I utgangspunktet er jeg vel litt redd for å gå ned i vekt også.. Hvis jeg går for mye ned i vekt så får jeg ikke operasjonen og får jeg ikke operasjonen så vet jeg at jeg aldri vil nå målet mitt.

  Innerst inne så tror jeg at jeg holder litt igjen og ikke gjør alt jeg kan for å gå ned i vekt. Ikke fordi jeg ikke vil men nettopp fordi jeg er redd for hvem jeg er som slank. Jeg er redd for hvordan andre vil oppfatte meg når jeg er ikke er "feite Kristine" lengre. Jeg er redd andre vil bli sjalu. Og det verste av alt.. Jeg er redd for å mislykkes og gå opp i vekt igjen.

  Jeg kommer aldri til å gi opp drømmen som slank. Jeg skal ta tilbake livet mitt og leve det til det fulleste uten fordommer og andre ting som står i veien for å gjøre det jeg ønsker. Vet dere egentlig hvor mye vekten min stopper meg i å gjøre fordi jeg ikke kan? Ikke fordi jeg ikke ønsker, men fordi det er umulig.

  Jeg er fanget i en kropp jeg ikke kommer meg ut av og jeg klarer ikke denne kampen alene. Jeg er redd og jeg har faktisk ikke nok viljestyrke til å miste 70kg. Selv om mange av dere ser på vektoperasjon som en enkel utvei så ser jeg på det som ett siste rop om hjelp.

   

  Tror dere ikke jeg ville gjort dette på egenhånd dersom det hadde vært mulig?

   
 • Publisert: 07.02.2012, 21:34
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">30 kommentarer
 • Barnebilder

 • Publisert: 07.02.2012, 17:53
 • Kategori: Overvekt
 • Flere av dere som har etterlyst bilder da jeg var barn. Har desverre ikke så mange fra da jeg var veldig liten men fant noen fra jeg var 9 - 12år. Som dere ser så har jeg alltid vært over gjennomsnittet og da jeg begynte i syvende klasse på barneskolen (12 år) så rundet vekten 100kg.


  Ni år


  Ni år


  Elleve


  Tolv år (Rett rundt 100kg)


  Tolv år.

   

  Sykt å tenke på at på de to nederste bildene så var det sommeren før jeg begynte i syvende klasse. Jeg var altså 12 år her og jeg syntes der ser mer ut som jeg var 16! Alltid sett eldre ut enn jeg er men å se tilbake på det er jo bare vilt. Har ikke forrandret meg så mye?

   

   

 • Publisert: 07.02.2012, 17:53
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">8 kommentarer
 • En dag i stallen

 • Publisert: 06.02.2012, 00:40
 • Kategori: Hest
 • I dag kom Stine og hentet meg også tok vi turen i stallen sammen med Helene. Det var iskaldt ute så det ble en kort ridetur men fikk i det minste tatt noen bilder til dere. Denne gangen i dagslys fra hesteryggen.


  Fine Stine og fine Ymir.  Jeg er fortsatt like forelsket i fine Ymir

   

   


 • Publisert: 06.02.2012, 00:40
 • Kategori: Hest
 • #comments">16 kommentarer
 • Bilder fra bursdagsfesten

 • Publisert: 05.02.2012, 19:07
 • Kategori: Min hverdag
 • Nå er jeg endelig oppegående igjen så her kommer bilder fra min 22års bursdagsfeiring!

   
  Geleshots :D


  Og noen av gavene :D


  Helene hadde med seg verdens fineste kort med masse gode ord i

   

  Og dagen derpå..

   
  Frokosten min!


  Her tilbringte jeg mesteparten av dagen. Senga mi

   

  Selv om ikke formen var helt på topp i går så hadde jeg virkelig en helt fantastisk bursdagsfeiring. Kan vel egentlig kalle det bursdagshelg for hele helga har vært fantastisk. Jeg har så mange gode mennesker i livet mitt som jeg ikke ville byttet ut mot noen ting. Jeg er skikkelig tilfreds med livet mitt nå og det er så godt ♥ Nå kommer snart besøket mitt på døra med mat til meg. Hehe.. Bortskjemt! Skal også vise dere bilder fra dagen i dag. Noen som kan gjette hva jeg har gjort?

   


 • Publisert: 05.02.2012, 19:07
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">19 kommentarer
 • Bursdagsjenta

 • Publisert: 04.02.2012, 20:41
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag blir jeg faktisk hele 22år gammel.. Tiden går så vanvittig fort å jeg har ikke lyst å bli eldre! Jeg hadde en super feiring i går med åtte av jentene mine og gele shottene gikk ned på høykant. Vi har også fått en ny nabo i huset som satt å drakk øl sammen med mannen til huseieren så selv om det var jentevors så inviterte vi dem også ned. Godt å få inn noe mannekjøtt.

  Planen var jo egentlig byen men siden Kelly ikke blir 20 før om en uke, noen var edru og noen hadde ikke lyst å på byen så ble vi bare værende her hjemme. Vi dro opp en etage å fortsatte festen der med masse rumperisting og alkohol. Når klokken nærmet seg 03.30 så var jeg klar for sengen og jeg gikk faktisk før Stine som var edru! Godt man kan kose seg uten alkohol på fest. Hehe..

  I dag våknet jeg opp med tidenes hangover og hadde absolutt ikke lyst å stå opp av sengen. Jeg begynte å rydde leiligheten å spiste gulrotkake til frokost. Kun fordi jeg kunne liksom.. Jeg lå å halvsov på sofaen til klokken var fem og da kom mamma å hentet meg og jeg var hos dem på middag. Kjempe koselig!

  Har også fått masse fine gaver og jeg er heldig som har så mange fantastiske mennesker i livet. Fikk også en kommentar fra Stine i går om at personligheten ikke passet til kroppen min fordi jeg hadde så divanykker. Haha!

  Nå skal jeg ikke gjøre noe annet enn å slappe av resten av kvelden med nyeste episode av alle seriene mine. Orker ikke stresse med bilder nå så det får drøye til i morgen. Tenkte bare jeg skulle gi dere en liten oppdatering.

   
 • Publisert: 04.02.2012, 20:41
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">14 kommentarer
 • Jelloshots!

 • Publisert: 02.02.2012, 12:40
 • Kategori: Kristine tipser
 • Herlighet så mye det er å gjøre før en fest altså.. I går stod jeg å lagde geleshotter til klokken elleve på kvelden og tok spraytan etter det. I dag stod jeg opp halv ti for å shine leiligheten og vaske en maskin med tøy før jeg må på butikken å hente en pakke også er det jobb til klokken åtte. Etter jobb må jeg på butikken (Igjen) og handle inn diverse blandevann og sånn til i morgen, fikse neglene mine og ta ett nytt lag med spraytan. Dette kommer til å bli en awsome bursdagsfeiring, utentvil!

  Men over til overskriften.. Tenkte jeg skulle dele oppskrift på jelloshots med dere. Jeg har brukt 60% sprit men det greiste er nok å bruke en sprit med smak.

   

  Du trenger:

  Vodka (Etter eget ønske)
  En pakke gele
  3dl vann
  Shotteglass/champagne glass (Engangs)

   

  Jeg brukte to pakker gele fordi jeg ønsket å lage i både shotteglass og i champagneglass som skal pyntes og serveres som "Velkomst drink".

   
  Kok opp tre dl vann og ta av platen. Deretter tar du hele boksen med gelepulver og rører til alt er smeltet. Sett gelen til sides for kjøling og når du kan ta oppi den uten å brenne deg (Kan godt være litt kaldere) så tar du oppi spriten. Mengde avhenger av hvor sterk du ønsker den og hvilken sprit du bruker.


  Hell gelen oppi glassene og sett i kjøleskapet til kjøling.   

  Skal vise dere bilde når dem er ferdig pyntet og ikke minst hvordan dem smaker :)

   


 • Publisert: 02.02.2012, 12:40
 • Kategori: Kristine tipser
 • #comments">18 kommentarer