hits

KRISTINE FJELLESTAD

Påskegleder

 • Publisert: 26.03.2013, 23:13
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag har jeg vært på middags besøk hos tante og Simon og fant ut at jeg ville spre litt påskeglede til dem. De er jo alltid så flinke til å stille opp for meg og alltid der når jeg trenger dem så jeg prøver så godt jeg kan å vise hvor mye jeg setter pris på dem. I går handlet jeg derfor inn to påske egg, en søt goodiebag med påskemotiv og masse påskegodis. Påskeskum, påskemarsipan, antonberg sjokolader og masse annet snadder. Fylte opp eggene, la dem i goodiebagen og hadde med meg litt påskeglede til dem :)

  Tante stilte opp med himmelsk lammestek, ovnsbakte poteter og hjemmelaget rødvinssaus. Herlighet så godt!

   

  Nå er kjøleskapet nok en gang fylt opp og jeg er klar for ny cellegift i morgen. Siste cellegift på kur to og jeg er 1/3 ferdig :-D

   

   

 • Publisert: 26.03.2013, 23:13
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">19 kommentarer
 • Håret er borte

 • Publisert: 26.03.2013, 14:58
 • Kategori: Lymfekreft
 • I går hadde jeg en kjempe koselig kveld med Kelly og Joachim før vi satt i gang med håret. Jeg gruet meg skikkelig men selve prossesen med å få det bort gikk bedre enn forventet. Likevel må jeg innrømme at jeg har aldri følt meg så lite vakker før som det jeg gjorde når jeg så sluttresultatet. Jeg følte meg bedre når jeg veide 150kg og det sier vel sitt.

  Heldigvis har jeg en veldig flott parykk og følte meg bedre med den enn jeg gjorde når jeg hadde mitt eget hår på hodet. Det er skikkelig uvant og kaldt faktisk uten hår og jeg unngår speilene så mye som mulig. Prøver å trøste meg med at det vokser ut igjen, men helt ærlig så ser jeg helt forferdelig ut og jeg kommer ikke til å dele bilder av mitt nakne hode her foreløpig.

  Joachim var fotograf mens Kelly stod for klippen så det ble godt dokumentert :)

   


  Toppen av hodet


  Bakhodet. Begynte å bli litt tynt ja!
  Og med parykk • Publisert: 26.03.2013, 14:58
 • Kategori: Lymfekreft
 • #comments">30 kommentarer
 • Livstegn

 • Publisert: 25.03.2013, 14:29
 • Kategori: Lymfekreft
 • Hei mine fine :)

  Alt står bra til med meg, sånn etter forholden hvertfall. Setter stor pris på at dere klikker dere innom og legger igjen hilsninger selv om jeg er dårlig til å oppdatere. Sist cellegift slo meg helt ut og jeg har vært sengeliggende helt til i dag. Matlysten har vært på bånn og jeg får i meg ca null næring. Det hjelper ikke akkurat på det allerede fraværende energinivået.

  I dag er jeg heldigvis litt bedre og tenkte meg en bitteliten tur på senteret for å kjøpe meg noe nytt kosetøy. Jeg går ikke i annet for tiden og det jeg har svømmer jeg jo i. Får se hvor lenge jeg holder ut men krysser fingrene for at jeg får handlet det jeg må hvertfall.

  Ellers skal jeg til Kelly for å ta håret i dag. Siste cellegift tok knekken på håret mitt også så nå er det ca ingenting igjen på hodet. Kan dra det av i store håndfuller så da er det like greit å få tatt det. Hele leiligheten er full av hår og dusjingen blir jo ennå mer tiltak med håret så nå skal det egentlig bli godt å få det bort.

  Jeg tar med kamera og oppdaterer dere i morgen på hvordan det gikk. Ellers håper jeg dere har forståelse for at jeg ikke klarer å oppdatere her like ofte som jeg ønsker men jeg setter uendelig pris på hver og en av dere.

   

   

 • Publisert: 25.03.2013, 14:29
 • Kategori: Lymfekreft
 • #comments">19 kommentarer
 • Klar for ny cellegift

 • Publisert: 12.03.2013, 21:19
 • Kategori: Lymfekreft
 • I dag er siste dagen før ny cellegift som er allerede i morgen. Tiden flyr og de gode dagene går desverre alt for fort. Dersom det fortsetter i denne farten så er jeg ferdig med cellegift før jeg vet ordet av det!

  Siden jeg nå blir liggende i mer eller mindre en uke så har jeg alt for mye å gjøre før den tid. I dag fikk jeg endelig kommet meg til legen for å ta B12 sprøyte så jeg håper det kan hjelpe på en ellers dårlig form. B12 skal tas hver 3 måned når man er vektoperert og merket at det virkelig var på tide nå. Jeg fikk også ny sykemelding og var innom jobb med denne. Kjempe koselig å se kollegaer og sjefen igjen- Alltid like koselig å innom jobb :)

  Jeg fikk også vært på butikken å handlet inn til den kommende uken. Det går mye i ferdig mat og ting som er lett å varme opp. Har cravet nuggets i flere uker og endelig hadde de fått inn på butikken så jeg tok likegodt med meg to pakker. Helt siden operasjonen så har jeg spist knekkebrød med mager salami og begynte nå å bli møkk lei. Rebecca tipset meg om smøreost med kryddersmak og roastbiff så jeg handlet med meg det hjem og herlighet så godt det var! Ikke ble jeg dårlig av det heller så tommel opp for det :)

  Frysen min er også fylt med saftis siden jeg alltid blir sår i munnen etter cellegift. Da er jeg vel sånn ca klar? Så klar som jeg kan bli i det minste!

   


  Dagens lunch og meg i dag (104kg). Deilig å kunne gå med skinnjakke og solbriller igjen! • Publisert: 12.03.2013, 21:19
 • Kategori: Lymfekreft
 • #comments">48 kommentarer
 • A little piece of heaven

 • Publisert: 10.03.2013, 20:54
 • Kategori: Min hverdag
 • Her kommer innlegget fra da vi var i spa'et i går. Ett bilde sier mer enn tusen ord, så kos dere med bildene og drøm dere bort :)

   

  Spa'et var virkelig fantatisk med ett stort varmtvannsbasseng som også gikk utendørs og man kunne nyte utsikten over fjorden. Det var jaccuzi både ute og inne, ett mindre varmere basseng, is til avkjøling, fotbad, steamdusj, badstu og masse annet fancy greier som vi ikke helt turte å prøve. Høydepunktet må nok være da vi satt i jaccuzien ute i kulden med solen som skinte på vannet og utsikt over alt. Her har de virkelig gjort en god jobb med plassering av hotellet og alt er så gjennomført!

  Videre herfra var det tid for skjærgårdens spesial (Skroll ned så finner du info og pris). Vi kom først inn i spa loungen hvor vi fikk forfriskninger og begge to holdt på å sovne i hver sin stol. Det er noe spesielt med spa altså, man blir så døsig og god i kroppen!

  Mens vi satt å ventet så sier jeg til Rebecca at jeg virkelig ikke vil ha noe mann som skal behandle meg. Vet ikke helt hvorfor men føler det blir litt "feil" på en rar måte? I det vi blir ropt opp så fikk jeg såklart en mann men jeg hadde absolutt ikke noe grunn til bekymring. Det er den beste massasjen jeg noen gang har fått og han var skikkelig koselig og personlig så jeg skal aldri si at jeg ikke vil ha noe mann igjen :)

  Da behandlingen begynte så ble vi først skrubbet med en fantastisk skrubb. Denne ble massert inn i kroppen før det var tid for en dusj og deretter ett deilig detox bad med forfriskninger. Etterpå var det klart for massasje av varme steiner før kroppen og ansiktet ble pakket inn i maske. Behandlingen tok to timer og tiden bare fløy av gårde. Det var heeelt fantastisk og både meg og Rebecca følte oss som nye mennesker etterpå.   

  Tusen takk til Kragerø resort for ett fantastisk opphold som har overgått alt av forventninger! Dersom det er noen andre som kunne tenke seg samme pakke som vi hadde så heter den tid til hverandre og dere kan finne info om den HER. Prisen er 1650,- pr person pr natt i suite men til gjengeld så får du fri tilgang til spa området, frokost, lunch, middag, badekåper og tøfler og ikke minst en helt fantastisk luksus!

  Det trenger ikke være så dyrt som mange tror å reise på spa og følelsen man sitter igjen med i kroppen etterpå er vel verdt pengene. Vi skal definitivt tilbake her og jeg gleder meg allerede! Jeg har funnet mitt hjem nummer to :)

 • Publisert: 10.03.2013, 20:54
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">9 kommentarer
 • Avslutning på oppholdet vårt

 • Publisert: 09.03.2013, 23:26
 • Kategori: Min hverdag


 • Når vi kom ned til middagen i dag var vi redd for at det eneste vi skulle få var reker. Spesielt siden jeg ikke tåler brød eller majones veldig godt og hvor gøy er det å bare maule reker? Til vår glede var det så mye mat å velge i at vi visste ikke hvilken ende vi skulle begynne i. Såklart var det skalldyr med reker, krabber og diverse annet snacks men de hadde også indrefileet som smeltet på tungen. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg aldri har spist så godt kjøtt i mitt liv før! Jeg fikk lagt på fire biter med kjøtt og jammen spiste jeg de ikke opp også. Peppersausen og de fløtegratinerte potetene vi hadde til var også fest i munnen og jeg kommer til å leve lenge på det måltidet altså.


  Sikle


  De hadde også haugevis av kaker å velge i men dette holdt jeg meg unna siden jeg fortsatt var mett etter middagen. Rebecca sa de smakte godt da!

   

  Etter ett bedre måltid så dro vi ned i pianobaren for en drink. Jeg har ikke rørt en dråpe med alkohol siden operasjonen og siden det nettopp var tre måneder siden jeg tok den så får jeg endelig lov til å prøve meg på litt alkohol igjen. Ingen av oss visste hvilken drink vi hadde lyst på men da vi så de hadde ferske jordbær så trengte vi ikke tenke oss om to ganger før vi fant ut at vi ville ha en strawberry daquiry. Endelig noen som lager den slik den skal være!

  Bartenderen som lagde disse til oss var hot as hell og vi klarte ikke å la være å føle oss som to fjortisser der vi satt. Sjeldent ett mannekjøtt får meg mo i knærne altså, men hot damn.. Må også skryte skikkelig av de ansatte her. De er så koselige og personlige så man føler seg virkelig som hjemme. De tuller og ler sammen med oss og det betyr virkelig mye for servicen altså!

   

  Meg: Jeg gleder meg så til jeg også kan sitte med bena i kryss!
  Rebecca: Er du sikker på at du ikke kan det da? Prøv!
  Meg: Haha, er du morsom? Det går ALDRI!


  Iiih, SÅ gøy!!

  Jeg vil virkelig ikke hjem i morgen! Har kost meg og bare glemt alt som har med kreft, cellegift og operasjon å gjøre. Jeg er fylt opp med energi og føler meg endelig som Kristine igjen. Dette er absolutt noe folk burde spandere på seg. Jeg garanterer du er som ett nytt menneske på slutten av oppholdet :)  Husk også å klikk innom for å se Rebecca sin oppdatering på kvelden HER.

 • Publisert: 09.03.2013, 23:26
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">14 kommentarer
 • Velkommen til Kragerø resort

 • Publisert: 09.03.2013, 19:26
 • Kategori: Min hverdag
 • Nå har vi nettopp kommet tilbake til hotell rommet (les leiligheten) etter en helt amazing dag! Vi har brukt mange timer i spa avdelingen for deretter en behandling på to timer som het skjærgårdens spesial. Skal skrive mer om dette i morgen og for nå tenkte jeg å vise dere bilder fra hotellet og leiligheten vår. Åh, jeg har ikke ord.. Jeg kunne virkelig bodd her! Personalet er fantastisk, atmosfæren er fantastisk og hotellet topper alt av forventning.

  Både meg og Rebecca snakket om hvilken ro vi hadde over oss når vi er her. Alt av bekymringer og hverdagens mas er heldigvis lang, langt borte :)


  Vår fantastiske seng. Bare meg som får en twilight følelse over denne?


  Sjekk utsikten fra rommet vårt!!


  Denne står forresten med en gang du kommer inn hovedinngangen. Nydelig, sant?


  Samme med denne
  Restauranten


  Lunchen vår. Rebecca trodde det var pålegg siden vi fikk brød vedsiden av! HEHE

   

  Nå skal vi dolle oss opp litt før det er klart for skalldyrsaften i restauranten og deretter en drink i baren. Trenger vel ikke si at vi KOSER oss? Hihi :) Oppdaterer dere senere igjen.

   

  Oppholdet er sponset

 • Publisert: 09.03.2013, 19:26
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Roadtrip i BMW

 • Publisert: 08.03.2013, 23:33
 • Kategori: Min hverdag
 • Herlighet for en fantastisk dag det har vært i dag! Meg og Rebecca var hos Hertz bilutleie i dag for å hente en lekker bmw X1 som er vår for helgen. Bilen er splitter ny og var en glede å kjøre. Jeg er jo generelt glad i å kjøre bil men denne toppet alt. Det er både 4x4 og automatgir så turen i dag gikk lekende lett. Siden vi hadde en så ny og fancy bil så bestemte vi oss for å ta en tur til Horten for å besøke fine Marita. Med luksusen bmw gir så var det bare en fryd og tilbringe dagen i bilen!


  Tusen takk til Hertz bilutleie for en fryd av en bil! Tommel opp for at de også støtter kreftforeningen :)

   

  I går kveld var Rebecca søt og lagde verdens beste kyllingsalat til oss som vi tok med oss restene av på turen i dag. Vi stoppet på Rugtvedt for ett bedre måltid i solsteken. Fantastisk!

  Vi var fremme på Kragerø resort i halv ti tiden i kveld og klarte ikke annet enn å gape og si "oi" til alt. FOR ett fantastisk hotell! Vi så jo for oss en suite men jammen har vi ikke fått en leilighet! Det er såå fint her med utsikt over hele fjorden. Siden det er ganske mørkt nå så drøyer jeg med bilder til i morgen men lover dere oppdateringer fra hele dagen. Nå gleder vi oss maks til skjærgården spesial i morgen som er en behandling på over to timer.

  Inne i suiten vår ventet det musserende vin, forfriskinger, velvære sett og morgenkåpe/tøfler. Etter en deilig dusj så sank begge to ned i verdens beste og største sofa med vært vårt glass vin og kastet oss over frukten (Rebecca spise all sjokoladen. Haha!). Årh, dette skal virkelig bli terapi for sjelen! Nå er det leggetid før vi starter dagen med frokost buffet også videre på spa'et. DEILIG!


  Pysjen er på og vi nyter livet =)

   

  Bloggen til Rebecca kan dere forresten finne her http://rebeccamaylam.blogg.no/

   

  .

 • Publisert: 08.03.2013, 23:33
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">14 kommentarer
 • Vektoperert kreftpasient

 • Publisert: 05.03.2013, 22:07
 • Kategori: Lymfekreft
 • Hei mine fine!

   

  Jeg har ikke glemt dere, eller bloggen men formen har vært så dårlig at jeg såvidt klarer å flytte meg fra sofaen. Dagene etter cellegiften begynte bra men jeg har vært fryktelig sliten og fortsatt nå så har jeg problemer med å holde meg på bena. Hurra for blodtrykksfall og gastric bypass midt oppi det hele.

  Jeg har store problemer med å få i meg mat fordi jeg blir dårlig av alt. Kvalmen gir seg ikke før det er på tide med nytt måltid så jeg går rundt med en konstant kvalme i tillegg til at jeg er helt utmattet. I går måtte mamma komme å leke vaskehjelp slik at jeg fikk hengt opp en maskin med tøy og skiftet på senga. Dusjingen er også ett kapittel for seg selv. Ikke nok med at halvparten av håret mitt ligger igjen i dusjen, men jeg holder også på å svime av og stuper ned i sofaen med håndkle rundt meg.

  Akkurat som ikke det er ille nok å få kroppen sprøytet full av gift, jeg sliter også veldig etter vektoperasjonen min. Den gjør at jeg har mindre lyst på mat og at det er veldig begrensninger med hva jeg får i meg. Mat smaker ikke det samme lengre og ingenting er godt. Blodtrykket mitt er også så lavt at jeg holder på å gå i bakken hver gang jeg reiser meg så det første jeg skal gjøre når formen er litt bedre, er å få tatt B12 sprøyta.

  Hvis noen hadde spurt meg nå om jeg angrer på gastric bypassen min så ville svaret vært ja. Jeg føler jeg har mer plager av den enn gleder. Klart er det gøy å se at vekten viser 107kg og bare syv kilo unna hva den var på barneskolen, but still.. Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg kunne spise hva jeg ville uten å tenke på dumping. Spesielt siden jeg dumper av alt som går inn i munnen min.

  For å være helt ærlig så har jeg det ganske tungt for tiden. Jeg har vanskelig med å se ett lyspunkt og tenker at det ikke kommer til å bli bedre. Jeg ser for meg tilbakefall med kreften og varige plager etter vektoperasjonen. Jeg er stadig innom bloggen til Anniken og tenker at hennes hverdag vil bli min hverdag. Sannheten er jo at hun har vært fryktelig uheldig men jeg vet med meg selv at dersom det hadde vært meg så hadde jeg gitt opp for lenge siden. Hvor i alle dager får hun styrken sin i fra?

  Det er også tungt å tenke på at det neste halvåret blir tilbringt mer eller mindre på sofaen. Jeg er heldig hvis jeg får 2 - 3 dager mellom hver cellegift hvor jeg er oppegående. Likevel må jeg prøve å tenke fremover og at det "bare" er for seks måneder. Folk sier hele tiden til meg at dersom det er noen som kommer seg igjennom dette så er det meg, men hvilken trøst er det? Bare fordi jeg har kjempet ett hardt liv og har vært nødt til å bli "sterk" så betyr det at jeg automatisk klarer å håndtere kreft i tillegg? Det kommer til ett punkt hvor nok er nok. Jeg er ikke sterk fordi jeg vil men fordi jeg ikke har noe annet valg.

  Helt ærlig dere.. Livet suger!

   
 • Publisert: 05.03.2013, 22:07
 • Kategori: Lymfekreft
 • #comments">25 kommentarer