hits

KRISTINE FJELLESTAD

Jeg stråler mer enn sola

 • Publisert: 31.03.2014, 20:25
 • Kategori: Min hverdag
 • Hva kan jeg si? Lurer på om jeg er litt ruset på livet for tiden. Våren har offisielt kommet her til sørlandet og jeg nyter hver eneste solstråle som treffer kroppen min. Jeg har jo tross alt ikke fått være i solen hele 2013.

  Helgen min har også vært perfekt. På lørdag stod vi opp og tidlig og var ute av døren allerede klokken tolv. Vi dro opp til mamma og de en tur for kaffe og dekkskift. Endelig fikk sommerdekkene komme på! Videre dro vi en liten tur på sørlandssenteret og satt oss ute i solen med wok og sushi lunch. Resten av kvelden ble rolig med en bedre biffmiddag og ett glass vin.


  Ny vårjakke! Kun 250kr på only. // Søskenkjærlighet

  I går var også en ganske effektiv dag. Vi shinet hele leiligheten før frokost og koste oss med restene fra biffmiddagen. Videre dro vi hjem til meg for å hente flere ting så nå er det faktisk bare tv'en igjen før vi kan si oss ferdig flyttet! Når vi var ferdig med flyttelasset så dro vi en tur på egon og koste oss på uteservering i sola. FOR ett nydelig vær det var og for en fantastisk dag!

  I dag har jeg vært på nok en powerwalk men valgte å gjøre løypa ennå mer utfordrende så vi bevegte oss inn i skogen og på stiene der i stedet. Det gikk masse opp og ned og var kjempe tungt men så mye gøyere! Som jeg har skrevet før så er det noe med å presse seg selv nok men ikke for mye og øke på aktivitetsnivået. Håper bare at det ikke var for mye og at jeg går på en smell i morgen.

  Og nå er det dessert tid! Tenkte jeg skulle ha en bolle med jordbær, bringebær og jordbærprotein blandet med vaniljekesam. Det MÅ jo bli bra og ikke minst proppet med proteiner :)

   


  Hjertet mitt og verdens beste ♡ // Ut på tur! Kjempe deilig i skauen i dag. • Publisert: 31.03.2014, 20:25
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • En liten smell

 • Publisert: 25.03.2014, 16:27
 • Kategori: Min hverdag
 • Det jammen ikke lett å være en tidligere vektoperert kreftpasient. Daglig lærer jeg nye ting om kroppen min og prøver å finne ut hvor grensen går og hvor mye jeg kan presse meg selv. Det er noe med å komme seg ut av komfort sonen men likevel ikke presse seg for mye.. Siden formen min stadig endrer seg så må også aktivitetsnivået justeres deretter og noen ganger går jeg på en liten smell.

  Når jeg begynte å gå turer så holdt vi oss til Hamresanden og hadde mer enn "kosetur" rett og slett for å begynne litt forsiktig. Nå i det siste har vi begynt å gå i lysløypen hvor det er ganske mange bratte opp og nedover bakker som gjør at muskulaturen min også får kjørt seg godt. Jeg var veldig spent etter første tur i lysløypen i forhold til formen og det gikk faktisk kjempe bra. Merket kun på slutten at jeg svimlet litt men jeg var akkurat så sliten man skal være uten at jeg hadde ødelagt meg selv helt. Som regel merker jeg det ikke før dagen etter hvis jeg har presset meg selv litt for mye og en slik dag har jeg i dag.

  På søndag var nemlig meg og Rebecca ute på en times ridetur og jeg har jo ikke vært på hesteryggen på kjempe lenge. I tillegg fortsatte vi med flyttingen og innredningen og det tar på det også. I går var vi på en ny tur i lysløypa og jeg kjente allerede før vi begynte at energien ikke var på topp men ville gjennomføre likevel. Desverre fikk jeg svi for det senere på kvelden. Jeg hadde så vondt i hele kroppen at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Alle ledd verket og ikke på en god måte slik det skal være etter en god trimøkt. I dag til morgenen også så var jeg lys våken klokken åtte men hadde så vondt og var så ødelagt at jeg ikke klarte å bevege meg.

  Selv om det er viktig med aktivitet og trim så fant jeg fort ut at to økter med god trening var for mye rett etter hverandre. Foreløpig tror jeg derfor jeg skal holde meg til å ha en pause mellom hver aktivitet/trening jeg har også får jeg heller prøve om en liten stund igjen. Heldigvis merker jeg stor fremgang på både kropp og sinn og nå begynner jammen med musklene mine også å komme tilbake! Hurra for powerwalk i bakker altså, jeg har nemlig savnet rumpa mi. Hehe..

  Ellers er livet ganske så fint og jeg nyter hver eneste dag :)

   


  Instagram bilder; Søte Tussa som jeg var så heldig å få låne // Fantastisk lørdagsmiddag som min kjære disket opp med. • Publisert: 25.03.2014, 16:27
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">4 kommentarer
 • Flyttekaos

 • Publisert: 19.03.2014, 19:12
 • Kategori: Min hverdag
 • What a day! Jeg hadde fri fra jobb i dag og bestemte meg derfor å dra hjem til leiligheten å rydde/sortere/kaste. Allerede halv ti var jeg ute av døren og jammen fikk jeg ikke tømt nesten hele leiligheten. Eneste som mangler nå er tvbenken og kjøkkenet så er faktisk hele leiligheten tom og det kun på ett par dager.

  Jeg var også på søpla en tur i dag og fikk kastet noen søppelsekker før jeg dro hjem, fikk dusjet og spist lunch før jeg skulle til psykolog. Jeg har jo snakket lenge om å søke psykolog hjelp og endelig er jeg i gang!

  Rett etter psykologen hentet jeg min kjære på jobb før vi dro opp til leiligheten ennå en gang. Det var nemlig ei som skulle kjøpe stuebordet mitt. Nå er jeg også kvitt mesteparten av møblene og det føles såå godt. Eneste jeg har igjen er dobbelsengen så hvis noen trenger seng, hyl ut!

  Når vi var ferdige i leiligheten så fylte vi opp bilen nok en gang med søppel og andre ting vi skulle ha med oss hjem før vi dro på ikea og kjøpte siste rest av møbler som vi mangler. Paul kjøpte nemlig leiligheten rett etter at vi ble sammen så jeg har vært med å innredet/kjøpt møbler fra begynnelsen og nå hadde vi bare soverommet igjen som manglet. Det er godt å få på plass hyller og kommoder nå som jeg kommer med flyttelasset mitt. Er det noe jeg ikke klarer så er det å ikke ha noe system i tingene mine, da blir jeg gal! Haha..

  Nå har vi nettopp kommet inn døren hjemme og jeg har fått sortert og plassert alle baderomstingene mine og dilldall. Paul er gang med middagen og jeg blogger. Kan det bli bedre? Kjenner jeg er heeeelt utslitt nå og har nok gjort litt mer enn jeg burde i dag men når jeg vet det er ting som må ordnes så klarer jeg ikke la være. Da skal alt skje med en gang. Regner med det er flere som kjenner seg igjen? Hehe..

  Åh, nå skal det bli sååå godt å bli helt ferdig med alt. Bli kvitt alt av møbler, vaske ut av leiligheten og kommer ordentlig på plass med alt her. Kanskje jeg kan få overtalt Paul til å vise dere noen bilder av leiligheten? Regner med det er flere som er nysgjerrige :)

   
 • Publisert: 19.03.2014, 19:12
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • En ny start

 • Publisert: 18.03.2014, 18:42
 • Kategori: Min hverdag
 • Hei dere!

  Nå tenkte jeg det var veldig på tide med en oppdatering. Det er så mye som har skjedd den siste tiden men likevel skal jeg ikke legge skjul på at det har vært godt å legge tilside bloggen og ikke være så offentlig.

  Kan jo begynne med å si at livet smiler og ting går virkelig min vei. Jeg er så lykkelig og det føles så ufattelig godt! Jeg har begynt å jobbe så smått igjen også. Kun 20% og da fordelt over tre dager, men kjenner det er mer enn nok foreløpig. Likevel står jeg opp tidlig de dagene jeg har fri, slik at jeg har en normal døgnrytme og får mer ut av dagene. Jeg må også ha en powernap i løpet av dagen som regel, eller i det minste slappe litt av i mellom dagsplanene men det tror jeg er en bra ting uansett.

  Jeg har også vært hos ernæringsfysiolog og ett år etter operasjonen så var jeg normal i både fett% og bmi. Jeg er dermed ikke overvektig lengre og det føles SÅ godt! Nå er det kun den overflødige huden som plager meg, men alt til sin tid.

  Jeg har fortsatt ikke begynt på treningssenter selv om jeg klør i fingrene etter å løfte litt vekter. Kjenner det på kroppen at tiden ikke er inne ennå men vi har blitt flinke til gå turer i det siste. Heldigvis at jeg har en fantastisk mann som pusher meg, men likevel tar hensyn til formen min. Vi pleier somregel å gå 2 - 4 ganger i uken og da alt i fra 30 - 45 min. Nå på søndag hadde vi en mer utfordrende løype med masse bakker og selv om det ikke var lengre enn 2,6km så var jeg helt gele i bena og er super støl i rumpa ennå. Haha! Formen blir stadig bedre og selv om jeg syntes det går litt sakte så er det det viktigste.

  Ellers nyter jeg livet til det fulle og føler jeg virkelig lever og ikke bare eksisterer. Jeg er ute å koser meg med venninner, drar på shopping, fester litt og generelt tar igjen tapt tid fra i fjor. Nå er jeg midt i flytting også og det kjenner jeg tar ekstra på. Jeg har bodd hos Paul mer eller mindre siden nyttår så nå fant vi ut at det var på tide å gjøre det offisielt og si opp leiligheten min. Det er litt trist å kvitte seg med den, har jo så mange fine minner derfra men det er på tide med en ny start og jeg er sikker på at jeg får minst like mange fine minner her med min kjære. Nå gleder jeg meg bare til å bli ferdig å komme ordentlig på plass! Tenk dere.. Jeg har blitt samboer! Hvem hadde trodd det for ett års tid siden? Ikke jeg hvertfall.. Hehe..

  Jeg skal også prøve å oppdatere bloggen litt oftere men jeg må prioritere energien min på ting som er viktig, slik som mine nære og kjære. Men om dere har ønsker til innlegg eller ting jeg skal skrive om så gjerne legg igjen en kommentar under.

  Håper ellers at dere har det fint, har savnet dere alle :)

   


  Instagram bilder; Første flyttelasset // Picnic i vårsolen med ost,kjeks, vin og beste mannen i verden :)

   


 • Publisert: 18.03.2014, 18:42
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer