hits

KRISTINE FJELLESTAD

Dagen derpå?

 • Publisert: 29.04.2012, 21:22
 • Kategori: Min hverdag
 • Skulle i det minste tro det.. Jeg hadde besøk i går men det ble ikke en dråpe alkohol så jeg våknet opplagt halv elleve i dag morges. Jeg laget meg frokost og slang meg på sofaen med frustrerte fruer maraton, så to episoder også sovnet jeg. Ikke før klokken syv i kveld orket jeg å bevege på meg og da var jeg ute å gikk en tur for å våkne litt, men nei. Jeg er fortsatt like trøtt.

  Jeg begynner å bli litt sånn småsulten nå så tenkte jeg skulle lage meg noe mat, ta en god å lang dusj også rett og slett legge meg. Jeg er så sliten for tiden at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. I morgen skal jeg jo ha min første time med personlig trener også, så da er det greit å være litt uthvilt. På tirsdag skal jeg ha en ny time før jobb, så derfor sover jeg bare på lund i morgen natt men skal nok klare å oppdatere dere likevel.

  Fikk forresten shox'ene i posten i dag men de var for SMÅ!! Heldigvis er det ikke mye om å gjøre så jeg håper virkelig at de går seg ut litt. Noen som vet?

  Funker det greit å komme inn på bloggen nå forresten? Har jo vært problemer med blogg.no helt siden fredagen.

   
 • Publisert: 29.04.2012, 21:22
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Innkjøp fra Danmark

 • Publisert: 29.04.2012, 15:48
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips

 • Jeg handlet heldigvis ikke så mye denne gangen men jeg fikk faktisk kjøpt meg tre par sko! Har kun vintersko så da var det greit å få kjøpt noen som er litt mer sommerslig.

   


  Hudpleie produkter. Den til venstre fra comwell og de to andre fra matas.


  1,5 liters flask fra loreal. 99kroner!


  Hårpynt


  59kroner på føtex


  Ballerina sko fra matas til 129kr. Det var gele i sålen på disse, så de var helt nydelig å gå med!


  Sko fra H&M


  Min nydelige lykt som er stooor!

 • Publisert: 29.04.2012, 15:48
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • #comments">2 kommentarer
 • Update fra Danmark

 • Publisert: 27.04.2012, 23:04
 • Kategori: Min hverdag
 • Hadde som vanlig en kjempe koselig tur til Danmark i går. Vi så for oss at vi hadde så god tid siden vi var i Danmark klokken elleve og båten ikke gikk igjen før kvart på ni, men jammen fikk vi dårlig tid i går også. Vi tok først turen til Hjørring og letet etter en dyrebutikk/hestebutikk. Vi klarte å kjøre feil og ramlet over tre stykker ved siden av hverandre. Den vi havnet på var gigantisk og hadde alt super billig! De hadde til og med ridebukser i min størrelse.

  Etter en times tid så dro vi videre til shoppingsenteret og jeg handlet faktisk ikke så mye som jeg hadde trodd at jeg kom til å gjøre. Sist vi var der så fant jeg en nydelig lykt til bare 250kr som jeg ikke kjøpte. Har angret siden og jammen hadde de den ikke enda! Jeg var en stykk overlykkelig jente da ja  Videre fra shoppingen havnet vi på en italiensk restaurant og jeg er fortsatt helt sjokkert over prisene i Danmark. Gode og mette dro vi videre til føtex for litt matshopping og jeg fant verdens fineste pumps til bare 160kr! Desverre hadde de ikke min størrelse. Fant også samme store loreal flaske med shampoo som jeg kjøpte første gangen og nå fikk jeg den for usle 99kr. Fikk også handlet inn haugevis med fullkornspasta, lett youghurt og nøtter.


  Kom hjem igjen med ett par poser liksom..

  Vi dro også ned til Susanne en tur i Dronninglund for å plukke opp en sal og fikk kjaset litt der før vi måtte sette nesa videre mot Hirtshals igjen. Vi dro innom butikkene der også for siste innspurt med mat også måtte vi haste videre til ferja. Rett ved siden av oss i køen satt det to svære mannfolk i en liten Atos og det var litt av ett syn. Det så ut som de hadde trøkket seg inn i en lekebil hvor de satt med krummet nakke og bena oppi fanget. Jeg sa til Hildegunn at vi måtte legge oss bak dem fordi dem garantert ble stoppet. De gjorde det også!! Herlighet som vi lo.  Vi fikk oss en roadtrip maskot og kalte han Dan Ronny. Oppkalt etter kjekkasen på toppen, fant nemlig ut at de hadde samme sveis. Etter få timer søvn og litt for mye koffein var dette fryktelig morsomt.  Var han ikke søt?

   


  Nå er det snart natta på meg før jeg skal på jobb i morgen så innkjøpene får dere senere!

   

 • Publisert: 27.04.2012, 23:04
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">1 kommentarer
 • Den følelsen..

 • Publisert: 26.04.2012, 06:40
 • Kategori: Min hverdag
 • Du vet den følelsen når du har bestilt en pakke fra utlandet og passet på at den er under 200kr slik at du slipper moms og toll, for så å finne ut at det kom på 220kr og dermed må du betale 170kr i toll? Den følelsen hadde jeg i går. Jeg jublet over og endelig ha fått hårproduktene mine også må jeg jammen med betale nesten like mye i toll som pakken kostet. Norge i ett nøtteskall..

  Vet dere hva annet som er Norge i ett nøtteskall? Og vektoperere mennesker som har lavere BMI enn meg og som søkte om operasjon for under ett år siden, kun fordi de har lavere BMI enn meg. Personen jeg sikter til søkte om operasjon i sommer, har lavere BMI enn meg og har ingen sykdommer. Hun skal inn på operasjonsskole nå i mai i Arendal mens jeg.. Neida, jeg har BMI over 50 så jeg må vente til november 2013. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine.

  Trenger vel ikke si at dagen i går var en drittdag? Nå skal jeg over dammen og svi av visakortet mitt. Det jo hjelpe på humøret?

  Gullkorn fra sist tur

  Hildegunn: Lurer på om det er vår båt eller Larvik båten.. Nei, det må være vår båt.
  Meg: Ja, det er jo Norsk flagg på den så.

   


 • Publisert: 26.04.2012, 06:40
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">4 kommentarer
 • Overvektig som barn

 • Publisert: 25.04.2012, 19:31
 • Kategori: Overvekt
 • Det er utrolig mye fokus rundt dette å være overvektig som voksen.  Hvor fælt det og alle plagene rundt det, men det er absolutt ingen fokus rundt dette å være overvektig som barn. Tror dere virkelig det er lettere for dem bare fordi de er barn? Jeg har jo selv vært der og kan snakke av erfaring. Allerede de første årene på barneskolen så begynte vekten å bli ett problem i hverdagen.

  Vi hadde turdag en dag i uken og denne dagen gruet jeg meg til hele uken. Hvorfor? Fordi jeg syntes det var forferdelig tungt. Vi brukte ofte en time hver vei til der vi skulle og for de andre barna var jo ikke dette noe problem. Meg derimot som veide betydelig mer enn dem var utslitt før vi var halvveis. Gymmen var det samme.. Jeg hatet gymtimene over alt på jord. Husker veldig godt når vi skulle løpe 60meteren og alle jentene lå ganske likt. Det skilte som regel ikke mer enn sekund mellom beste og dårligste. Meg derimot var flere sekunder under.. Det verste av alt var vel når barna lo å pekte når jeg løp. På grunn av vekten har jeg aldri klart det "normale" barn har klart. Høydehopping og slike ting.. Læreren forventet at jeg skulle gjøre det på lik linje med de andre men med mange kilo ekstra så er det ikke rart at jeg ikke klarer å utføre det på lik linje med resten.  Jeg husker også veldig godt hvor annerledes jeg følte meg. Dersom vi skulle ha saft på skolen/sfo så måtte jeg ha lett saft. Skulle vi ha pannekaker eller grøt så fikk jeg ikke bruke vanlig sukker men "slankesukker". Jeg fikk aldri lov til å spise mer enn to pannekaker/skiver og hvis jeg var på besøk hos venner så fikk foreldrene alltid streng beskjed om hvordan jeg skulle spise.

  I denne tiden så var det også veldig populært med miss sixty bukser og "alle" hadde dem. Jeg derimot var for stor så jeg passet dem ikke. Jeg var ti år gammel og passet ikke voksen størrelser! Allerede i femte/sjette klasse så hadde jeg problemer med å finne tøy i "normale" butikker som Vero moda og only. Hvorfor er det ingen som tenker over hvor vondt dette er for ett barn? Hvor mye av dette som faktisk sitter igjen? Hvor mye av det man sliter med i mange år etterpå fordi ingenting forrandrer seg?

  Selv om man hører lite om det så er det like vondt for ett barn og være overvektig som voksen. Det er vårt ansvar som voksne å gi barnet en god oppvekst. Overvekt og fedme er ikke en god oppvekst!


  Femte klasse og allerede maaange kilo overvektig.

 • Publisert: 25.04.2012, 19:31
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">20 kommentarer
 • Horsemanship

 • Publisert: 24.04.2012, 22:03
 • Kategori: Hest
 • Horsemanship er noe som jeg forelsket meg i for mange år siden. Jeg har alltid visst at det finnes andre metoder for å få hesten til å gjøre som du vil enn å være fysisk mot den som å slå, sparke eller røkke i tøylene. Dere skulle bare visst hvor mange som faktisk gjør dette eller som brøler dersom den gjør noe eieren ikke ønsker. Jeg har vært slik og jeg ble like frustrert hver gang for alt inni meg sa at dette ikke var riktig. Det hjalp jo ikke og hesten gjorde jo ikke som jeg ville.

  Da jeg var fjorten år fikk jeg min første egne hest og min største kjærlighet, Dixon Pilot. Jeg forelsket meg i han med en gang og skulle ha denne hesten. Det jeg ikke visste var at han ikke var den enkleste å ha med å gjøre og hadde kastet av forrige eier slik at hun fikk hjernerystelse. Første gangen jeg var ute å kjørte med han (I vogn) så nektet han å stoppe å rygget mange meter helt til vogna traff gjerdet.
  Likevel ble Dixon det jeg elsket høyest i verden og vi behandlet hverandre med gjensidig tillit og respekt. Han var som en hund og jeg satt stadig inni boksen hans med hodet i fanget. Vi var begge veldig misforstått av andre men forstod hverandre ♥ Dixon hjalp meg til å forstå og etter dette har jeg vært overbevist om at det finnes andre måter og drive med hest. Etter hvert som årene gikk så har jeg vært på diverse kurs og sugd til meg alt jeg kommer over av informasjon når det kommer til horsemanship. Hesten kan ikke lære vårt språk så da er det vårt ansvar og lære dems. Det finnes mange måter å drive med horsemanship og det viktigste jeg har lært er at det ikke finnes noe fasitsvar. Ingen hester er like og man kan derfor ikke gjøre alt etter boka.

  Neste gang jeg skal ha hest så skal jeg ha ett føll som jeg kan trene opp fra begynnelsen av. Jeg kommer til å prøve å feile men jeg skal lykkes. Jeg er overbevist om at hestene er det vi gjør dem til, så neste gang du tenker at hesten din er vanskelig så bør du tenke at det kanskje er du som er vanskelig.  Denne videoen viser ett godt samarbeid mellom hest og eier. Hvem vil vel ikke ha det slikt?

   


 • Publisert: 24.04.2012, 22:03
 • Kategori: Hest
 • #comments">6 kommentarer
 • I heart Röhnisch

 • Publisert: 24.04.2012, 16:52
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips


 • Seriøst.. Jeg elsker det nye treningstøyet mitt fra Röhnisch! Kunne utentvil gått med det døgnet rundt og nå gleder jeg meg max til å teste det ut på trening også. Genseren er supermyk og tightsen sitter der den skal og hjelper til med å holde flesket på plass. Det var ikke det letteste å ta bilder av seg selv i speilet men tøyet er virkelig slankende og jeg føler meg så fresh når jeg har det på. Har allerede siklet på nye plagg fra Röhnisch!

  Hvor i helvette har de 140kg gjemt seg forresten??

   

  Hva syntes dere?

   
 • Publisert: 24.04.2012, 16:52
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • #comments">22 kommentarer
 • Indisk tikka masala

 • Publisert: 23.04.2012, 22:59
 • Kategori: Matdagbok
 • I dag stod indisk tikka masala med nanbrød på menyen. Det er så utrolig godt og ikke minst super enkelt å lage. Når jeg har senvakt på jobb så må jeg ha noe som går fort og da er tikka masala ett enkelt valg.

   


 • Publisert: 23.04.2012, 22:59
 • Kategori: Matdagbok
 • #comments">8 kommentarer
 • NAIL POLISH

 • Publisert: 23.04.2012, 10:23
 • Kategori: Kristine tipser • Jeg er virkelig ikke en neglelakk person så det er ganske ironisk at ett slik tips kommer fra meg. For en stund siden så bestilte jeg meg en pakke med diverse sminke og koster fra elf. Jeg kjøpte blant annet en neglelakk i fargen smoky brown selv om tittelen kan være litt misvisende. Denne ble fort en favoritt siden er latterlig billig og ikke koster mer enn tretten (13!!) kroner.

  Neglelakker har alltid blitt stygg på meg i løpet av ett par dager men denne holder seg faktisk like fint i en uke! Da har jeg til og med vært i stallen og gjort andre ting som fort får en neglelakk til å falle av. Kommer virkelig til å kjøpe denne i flere farger. Hello favorite nail polish!

  HER kan dere kjøpe neglelakken.

   

  (Ser at fargen er forskjellig fra alle bildene pga lyset men den er mest lik på det midterste bildet. Brungrå-ish?)

    • Publisert: 23.04.2012, 10:23
 • Kategori: Kristine tipser
 • #comments">7 kommentarer
 • Underneath my clothes

 • Publisert: 22.04.2012, 00:33
 • Kategori: Blogg
 • Publisert: 22.04.2012, 00:33
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Pakke i posten

 • Publisert: 21.04.2012, 21:17
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips • I dag når jeg sjekket postkassen min så hadde jeg jammen med fått pakken med treningstøyet allerede. Jeg var så i tvil om hvilken størrelse jeg skulle velge da jeg normalt er en 52 - 54 og Röhnisch sine størrelser er endten 50 - 52 eller 54 - 56. Var redd for at tightsen skulle bli for stor men den satt jammen med perfekt og var superdeilig på! Dette er jo egentlig en tights som skal gå til midt på leggen ca men den var faktisk så lang at den gikk helt ned. Ett par sokker over og antrekket er perfekt! 

  Genseren var også helt fantastisk. Var redd for at den kanskje ble litt kort men den var god å lang med strikk nederst slik at den sitter godt. Så også for meg at når jeg bestilte de i en så stor størrelse så var det ikke mange kiloene som skulle til før det ble for stort men siden det er såpass mye stretch i tightsen og strikk nederst på genseren så kan jeg faktisk bruke dette selv om jeg går ned mange kilo. Genialt så slipper man å kjøpe nytt hele tiden!

  Skal vise dere tøyet på en annen dag men jeg ble virkelig fornøyd. Tøyet har jeg også betalt for selv så det er ingen sponsing inni bildet.

   
 • Publisert: 21.04.2012, 21:17
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • #comments">4 kommentarer
 • VG reportasjen er på nett

 • Publisert: 20.04.2012, 19:30
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag fikk jeg flere linker her på bloggen om at VG reportasjen var på nett. Jeg klikket meg inn og så at den var på vektklubb.no og lite visste jeg om at jeg prydet forsiden til vg.no! Jeg fikk jo beskjed fra VG om at reportasjen kun kom ut i papirutgave så det var gøy at de nå fikk den inn på nett også.

  HER kan dere lese reportasjen.

     I dag har jeg gått rundt i min egen verden med noe som kjennes ut som sandpapir i øynene. Jeg hadde nemlig sleepover i går med min vakre halvdel og vi ligger jo å kjaser i senga i mange timer før vi sovner, så hello fire timers søvn i natt også fem timers vakt på jobb. Etter jobb dro jeg på shopping med Kelly og handlet litt interiør og tøy som jeg kan ta med meg til Thailand. Ser ikke for meg at det er så behagelig å gå med bukser i tredve grader liksom.

  Nå har jeg hevet på meg pysjen og skal til å lage dagens middag; laks! I dag er det endelig ny episode av vampire diaries etter flere ukers pause så jeg skal legge meg godt til rette i sofaen med alle putene og teppene mine og rett å slett bare kose meg. I morgen er det nemlig nok en arbeidsdag før jeg tar heeeelg

   
 • Publisert: 20.04.2012, 19:30
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">2 kommentarer
 • TRENINGSTØY

 • Publisert: 19.04.2012, 10:39
 • Kategori: Trening og mat


 • Dette klikket jeg hjem til meg i går kveld. Jeg har googlet og letet i mange timer etter riktig treningstøy, for let's face it.. Det skal se bra ut, føles bra på kroppen og ikke minst være behagelig å trene i. Det er ikke lett å finne treningstøy når man er en størrelse 52 - 54 men valget falt på Röhnisch da det både ser bra ut og er i fantastisk kvalitet og stoff. Når det kom til sko så skal man ha god demping til kondisjon men lite eller ingen demping når man trener styrke. Fant ut at jeg kunne begynne med ett par shox for det er greie sko å ha på seg når man går turer og slike ting også.

  Neste på listen står skoene fra otomix som man kan få kjøpt HER. Disse skal visst nok være geniale å trene styrke i da det er minimal såle på dem så man har god kontakt med gulvet. Jeg har også lyst på en treningsbukse fra better bodies som man kan kjøpe HER. Lekker!

      

  Det er ikke tvil om at riktig treningstøy gir stor motivasjon! Hva er vel bedre enn å kunne se bra ut mens man trener? Personlig syntes jeg treningstøy er hot

   


 • Publisert: 19.04.2012, 10:39
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">16 kommentarer
 • Regnværsdag

 • Publisert: 18.04.2012, 21:07
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag pøser det ned her på sørlandet og jeg ble gjennomvåt bare av å komme meg hjem i fra jobb. Blir i så dårlig humør når været er sånn og det ble ikke akkurat bedre når jeg sjekket værmeldingen. Det skal regne i over en uke i strekk!! Gleder meg til sol og varme

  Når været er slik som det er så må man gjøre det beste ut av det. Jeg har derfor hevet på meg favoritt pysjen, tent stearinlys og skal kose meg med marinert kylling i pita i dag. Skal ikke gjøre noe annet enn å ligge under teppet med Jersey shore maraton på tv'en og bli der til det er leggetid. Snakker vi høst kos eller?

  Skal også få bestilt meg treningstøy og sko. Valget falt på Röhnisch anti-shake tights pluss overdel og shox sko. Kommer til å bestille meg ett par andre sko som er greie å trene styrke i også men en ting av gangen. Skal såklart vise dere når jeg får det og gleder meg virkelig til å sette i gang med hard trening fremover. Gjør liksom ikke noe å miste noen kilo før Thailand turen. Hehe!

   


 • Publisert: 18.04.2012, 21:07
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • Takket ja til PT

 • Publisert: 17.04.2012, 21:36
 • Kategori: Overvekt
 • I dag fikk jeg beskjed i fra PT Jens Petter om at han har ordnet meg gratis trening hos Spenst slik at jeg kan trene sammen han fremover. Vi begynner treningen i mai og heldigvis bor han bare fem minutter unna Spenst slik at han er fleksibel i forhold til arbeidstidene mine. Første timen skal vi også gå igjennom kostholdet mitt og sette opp en kostholds plan til meg. Og det beste av alt? Vi har inngått ett veddemål. Dersom jeg kommer meg ned til 130kg så skal han dukke på opp trening i tights! Haha, bare DET er jo motivasjon i seg selv.

  Jeg fikk også lov til å ta med meg en fotograf så jeg skal tvinge Tine til å bli med noen ganger slik at jeg også får knipset noen bilder til dere. Skal selvfølgelig være flink til å oppdatere og fortelle dere hvordan det går. Jeg er kjempe spent og kjenner jeg gleder meg veldig! Eneste jeg er redd for er at det ikke skal gi noe resultater på vekta og få smelt i trynet at jeg ikke gjør det godt nok. Jeg er så lei av å aldri være god nok..

  Jeg må også få kjøpt meg noe treningstøy nå og lurte på om jeg skulle dra innom Pip og få handlet meg Röhnisch anti-shake tightsen. Noen som har erfaringer med merket?

  Dette blir bra dere og Jens Petter i tights skal såklart dokumenteres på bloggen! HEHE

   


 • Publisert: 17.04.2012, 21:36
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">11 kommentarer
 • Hvilken blogger ønsker du å være?

 • Publisert: 17.04.2012, 09:59
 • Kategori: Overvekt
 • Etter innlegget i går har det haglet inn kommentarer. Noen kritiske og noen direkte stygge. Det som faktisk er litt morsomt er at dere presiserer hvor latterelig JEG er for å snakke høyt om meningene mine men dere gjemmer dere bak en skjerm og navnet "Anonym". Vet ikke helt hvem det er som er mest latterlig jeg.

  Jeg begynte å tenke litt og alt jeg skrev i innlegget står jeg for. Jeg mener fortsatt at de bør prioritere de yngste først. Det betyr ikke at mitt liv er viktigere enn hennes men hvor mye sparer ikke staten på å "forebygge" ved å operere meg nå i stedet for å vente til jeg blir så syk at jeg ikke klarer å jobbe for eksempel? Samme gjelder det med personen jeg nevnte i forrige innlegg.. Hun skulle blitt operert FØR hun ble syk!

  Jeg tar opp ett sårt tema med bloggen min. Jeg snakker høyt om mye som folk såvidt tør å tenke en gang. Jeg ønsker å spre glede, gi motivasjon, være en inspirasjonskilde og ikke minst provosere. Hvis jeg bare hadde ønsket kommentarer som "Sååå fin du var i dag" så er vel kanskje ikke overvekt det riktige temaet å blogge om, da hadde jeg kanskje valgt å være en rosa blogger i stedet.

  Selv om jeg ønsker å provosere så skulle jeg ønske at dere klarte å holde dere saklig. Diskusjoner er bra, personangrep er ikke. Skulle virkelig tro at noen av dere hadde blitt mistet i bakken når dere var små. Hva skjedde med å behandle folk med respekt?

  Jeg kommer hvertfall til å fortsette å skrive meningene mine uansett hvor uenige dere er. Jeg kommer til å fortsette å kjempe for operasjon selv om dere mener at jeg "bare kan gå en kveldstur" for å gå ned i vekt og jeg kommer til å fortsette å posere for å vise at man faktisk kan se bra ut selv om man er sykelig overvektig.


  Strike a pose!

   

   

   

 • Publisert: 17.04.2012, 09:59
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">10 kommentarer
 • Det blir ikke operasjon i Arendal

 • Publisert: 16.04.2012, 21:16
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • I dag åpnet det en ny avdeling for vektopersjon i Arendal. Jeg har sett for meg at jeg blir sendt over dit siden det er nærmere og derfor også håpet på tidligere behandlingsfrist/operasjon. Jeg tok meg en telefon til Tønsberg i dag for å høre om jeg blir automatisk oversendt eller om jeg må gjøre noe selv. Fikk beskjed om at de kun skal operere mennesker med en BMI under 50 så jeg er for "syk" til å operers i Arendal.

  Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Jeg er for syk til å opereres i Arendal men for frisk til å opereres i Tønsberg? Hvor er logikken?

   

  Her har dere ett utdrag fra en mail som jeg skrev i dag. Hvor den ble sendt til og hva det handler om får dere vite senere.

   

  "Det gjør meg så utrolig frustrert hele opplegget og ikke minst det at jeg ikke blir tatt seriøst. Jeg blir satt bak i køen fordi jeg er ung og ikke har noen tilleggssykdommer slik som de eldre har. Første personen som ble operert på sykehuset i Arendal i dag er 58år gammel. SELVFØLGELIG har hun tilleggsykdommer. Er det ikke viktigere at jeg som har hele livet mitt forran meg får operasjonen raskt enn henne som (Beklager at jeg sier det) har levd livet sitt allerede?
   
  Hadde jeg hatt mulighet så hadde jeg reist til utlandet for å operere meg, uavhengi av risikoene. Jeg vet at det er mange som tenker slik og det sier jo litt om hvor viktig det er for oss/dem at vi blir operert? Hvor mye vi er villig til å ofre for å få en "normal" og lettere hverdag.
   
  Det er slik som dette jeg mener bør ut i lyset. Dette er en slik sak man ikke snakker høyt om og det er masse fokus på at vi blir tjukkere noe som forsåvidt er bra, men hva med oss som er sykelig overvektige og ikke får den hjelpen vi har krav på? Det er på tide at vi får opp øynene for hvor alvorlig dette faktisk er og jeg er ikke redd for å stå i front for å fortelle de mørke sidene av det offentlige som ingen tør å åpne øynene for."

  Dette er en sak jeg kommer til å kjempe til noen tar affære. I mitt tilfelle er det ganske ekstremt i forhold til andre, men dette er noe jeg kommer til å kjempe for også etter at jeg har fått min egen operasjon. Syntes det er hårreisende at vi i ett av norges rikeste land ikke klarer å gi folk den hjelper de trenger og fortjener. Det eneste jeg kan håpe på nå er at jeg får operasjonen raskere fordi det er endel av pasientene som blir operert i Arendal.

  En dag er det min tur
 • Publisert: 16.04.2012, 21:16
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">27 kommentarer
 • Reportasjen i VG

 • Publisert: 15.04.2012, 22:20
 • Kategori: Blogg
 • Siden reportasjen bare kom i papirutgaven av VG så har jeg tatt bilder av den til dere slik at de som ikke fikk kjøpt VG, likevel kan se den. Jeg letet igjennom hele VG helg uten å finne noen ting om meg og begynte å lure på om ikke det kom noe reportasje denne dagen likevel. Begynte å lete igjennom selve avisen og på side 24 - 25 var det ett stort bilde av meg og hesten Super (Som er tilsalgs!!). Syntes det var en veldig bra reportasje og kjempe stas og være i en av norges støreste aviser!

      

  Hva syntes dere?

   


 • Publisert: 15.04.2012, 22:20
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • INNKJØP

 • Publisert: 15.04.2012, 19:03
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips

 • Topp fra H&M // Smykke fra Pip

   
  Sko fra H&M på tilbud til 50kr!

   


  Fargeskyll! Håret mitt skriker etter en oppfriskning men denne er mye mildere enn vanlig hårfarge.

   

  Nå må jeg tilbake til vaskingen også kommer reportasjen senere i kveld

   


 • Publisert: 15.04.2012, 19:03
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • #comments">4 kommentarer
 • God morgen?

 • Publisert: 15.04.2012, 17:00
 • Kategori: Min hverdag
 • Søndag er egentlig en veldig fin bloggdag men jeg pleier å være helt utslitt på søndager så det blir desverre ikke blogging før utpå ettermiddagen. Jeg stod opp halv tolv etter tolv timers søvn, slang meg på sofaen med frustrerte fruer maraton og en kylling sandwich før jeg sovnet igjen og våknet nå. De siste ukene har jeg vært mer utslitt enn normalt og avlyser faktisk avtaler fordi jeg er så sliten. Jobb og søvn er det eneste jeg klarer fortiden og jeg skjønner ikke hva som skjer.

  I går var en utrolig gøy men slitsom dag. Jeg var i byen før klokken slo ni på morgenen og kjøpte meg frokost og VG før jeg tok turen til Tine og Pip. Det var masse hyggelige kunder innom som jeg var heldig å fikk hjelpe, kjaset med og plukket ut diverse tøy til. Storkoste meg virkelig men fytti så tungt det er å stå i fem timer i strekk! Tine som er normaltvektig får til og med vondt i bena så da kan dere tenke dere hvordan det er for meg.

   

  Når vi stengte butikken så dro vi på Lotus og spiste fantastisk god kinamat. Utentvil beste kinamaten i byen! Vi fikk hvilt bena litt og var klare for en aldri så liten shopping runde. Ble ikke alt for mye innkjøp men kjøpte noen nydelige sko til kun 50kr. Innkjøpene skal jeg ivse dere senere.

  Etter shopping runden vår havnet vi såklart på bakgården hvor vi ble sittende noen timer med drinken i hånda og lørdagskos. Jeg var så sliten at jeg egentlig ville hjem rett etter vi hadde vært på Pip men holdt faktisk ut til klokken var ti. Var hjemme til en grei tid og sovnet i tolv tiden.

  Nå skal jeg prøve å finne litt overskudd og shine leiligheten fra topp til tå mens jeg faktisk har tid til det. Det ser nemlig ikke ut her og neste uke blir det seks dager på jobb hvor de fleste er til klokken åtte på kvelden så da er det greit å få gjort litt i dag.

  Snakkes senere så skal jeg vise dere både innkjøp og reportasjen i VG :)

   
 • Publisert: 15.04.2012, 17:00
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • Kom å besøk meg på Pip

 • Publisert: 14.04.2012, 08:01
 • Kategori: Min hverdag
 • Gjesp! Jeg har egentlig fri i dag men har sagt meg villig til å hjelpe Tine i butikken. Først og fremst skal jeg såklart kjøpe VG, er nemlig kjempe spent på artikkelen! Skal være på Pip fra 10 - 15 i dag så hvis noen vil komme innom å si hei eller kikke på stormote tøy så er dere velkommen til Pip nederst i Henrik Wergelandsgate. De har fått inn kjempe masse fint vårtøy og det er også endel treningstøy igjen, blant annet Röhnisch som jeg digger!

  Når Tine er ferdig på jobb så skal vi ta oss en tur på shopping også ut å spise. Etter det går selvfølgelig turen til bakgården hvor vi skal kose oss med masse gode drinker og kjas. Dette blir en finfin dag kjenner jeg

  Håper så mange som mulig av dere tar turen innom butikken og igjen.. Husk å kjøp VG siden artikkelen kun kommer i papir utgaven :)

   


 • Publisert: 14.04.2012, 08:01
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">7 kommentarer
 • Jeg kommer i VG i morgen!

 • Publisert: 13.04.2012, 18:33
 • Kategori: Blogg
 • Nå har jeg nettopp kommet inn igjen etter en liten fotoshoot med journalisten fra VG. Jeg er kjempe spent på artikkelen og da jeg fant ut at de har rundt 1,5 millioner lesere så ble ikke nervene mindre. Jeg skal i VG liksom!! Jeg trodde jo også det tok litt tid før den kom ut, men neida.. I MORGEN! Dere må derfor huske på å kjøpe VG i morgen!! Iiih, gleder meg.

   
 • Publisert: 13.04.2012, 18:33
 • Kategori: Blogg
 • #comments">12 kommentarer
 • Legebesøk og VG

 • Publisert: 13.04.2012, 14:55
 • Kategori: Min hverdag
 • WHAT A DAY! Selv om jeg ikke våknet med noe annet enn morratryne og håret til alle kanter så ble i det minste dagen bedre enn i går. Jeg var hos legen som ikke gjorde noe annet fornuftig enn å fortelle meg om andre som var operert. Fikk tilslutt overtalt han til å ta flere prøver av meg så i begynnelsen av mai skal jeg tilbake igjen, fastende. Jeg skal nemlig ta en glykose test for å teste meg for diabetes. I tillegg skal jeg ta blodtrykket over 24 timer, noe som da vil si at jeg må sitte med blodtrykksmaskinen på jobb. Kan ikke si jeg gleder meg noe særlig..

  Etter jeg hadde vært hos legen så hadde jeg ett ubesvart anrop og en sms. Viste seg at dette var en journalist fra VG av alle ting som ville ha ett intervju med meg så nå venter jeg på en fotograf som skal ta bilder av meg her hjemme som skal brukes i papirutgaven av avisen sammen med intervjuet. Spennende!

  Nei, nå må jeg hive meg rundt å male trynet. Det er en fordel å se litt ok ut når man skal vise seg i norges største avis. Wish me luck!

   

 • Publisert: 13.04.2012, 14:55
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">2 kommentarer
 • Crappy dag!

 • Publisert: 12.04.2012, 23:00
 • Kategori: Min hverdag
 • Jeg klarte å forsove meg i dag og når jeg først forsover meg så har jeg en crappy dag. Alt er galt og jeg overreagerer på alt. Dette lot jeg såklart gå ut over alt og alle rundt meg og den det gikk verst utover var en viss mister som frister. Dagen ble liksom ikke bedre når fikk mail fra en person som jeg truet med anmeldelse og diverse sist jeg pratet med. Ikke at det var noe galt i mailen generelt, men bare det å se navnet til denne personen får det til å koke inni meg. Ja, du bør fortsatt snu og løpe dersom du noen gang møter på meg.

  Heldigvis avsluttet jeg kvelden på en superkoselig dinner date med god mat og nå har jeg inntatt senga, klar for en ny episode av jersey shore før jeg legger meg. I morgen har jeg en time hos legen hvor jeg på nytt skal kjempe for operasjon. På mandag åpner de nemlig for fedme operasjon på sykehuset i Arendal så det vil si at det blir kortere ventelister i Tønsberg. Regner forsåvidt med at jeg skal opereres i Arendal siden det er nærmere?

  I morgen skal jeg våkne med ett smil og få en bedre dag enn i dag.

   
  Dagens middag. Ovnsbakt kylling

   

 • Publisert: 12.04.2012, 23:00
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">4 kommentarer
 • Believe in yourself and you'll fly high

 • Publisert: 10.04.2012, 23:43
 • Kategori: Tanker
 • Igjennom livet møter du på utfordringer, motgang og sorg som kan gjøre at du ønsker å gi opp. JEG har hatt lyst til å gi opp flere ganger men motgangen du møter på i livet gjør deg sterkere. Det former deg til den du er og ønsker å være, både på godt og vondt. Flere ganger har jeg tenkt at det som ikke dreper deg gjør deg ikke sterkere, det gjøre deg rett og slett svakere helt til begeret er fult og man ikke klarer lengre. Nå innser jeg at det blir hva man gjør det til.

  Ja, jeg har hatt det vondt opp igjennom. Kanskje mer enn mange andre, og det har satt spor. Tillits problemer for eksempel og det at jeg går rundt med en følelse av at ingenting varer evig. Jeg har opplevd å miste flere som står meg nær og jeg sørger fortsatt. Likevel klarer jeg å se det positive i det. Jeg tenker på minnene våre sammen og tar med meg dem videre. Selv om man mister noen, har man de fortsatt rundt seg. Eneste forskjellen er at man ikke kan se dem lengre.

  Jeg har en kamp jeg snart skal kjempe. Kampen mot overvekten. Det blir ikke den første kampen, ikke den siste og sikkert ikke den tyngste, men jeg skal klare det! Når jeg har klart det vil jeg sitte igjen med en følelse av mestring som vil komme godt med videre i livet. Alt er mulig så lenge man har tro på det!

  It doesn't matter what people say.
  It doesn't matter how long it takes.
  Believe in yourself and you'll fly high
  .


  Vi har alle noe vi sliter med og vi har alle dager hvor man har lyst å gi opp. Neste gang du ikke føler for å stå opp av sengen, si til deg selv; "I dag blir den første dagen av resten av mitt liv. JEG velger å gjøre en forrandring og motgangen jeg møter vil gjøre meg sterkere" . Du er heller ikke alene der ute så snakk om problemene dine så skal du se du får mer støtte enn du hadde trodd. Det har utentvil jeg fått!

  I won't give up
  I won't break down
  Sooner than it seems life turns around
   I will be strong
  Even if it all goes wrong

 • Publisert: 10.04.2012, 23:43
 • Kategori: Tanker
 • #comments">6 kommentarer
 • Let's dream big

 • Publisert: 09.04.2012, 19:31
 • Kategori: Tanker
 • Jeg har så lyst på hest igjen at jeg blir helt dårlig. Daglig sitter jeg å kikker på annonser både her og i Danmark men jeg har lovet meg selv at jeg skal ha hengerlappen på plass før jeg får meg hest igjen. Jeg ønsker å kunne frakte hesten for å nå målene jeg setter for oss og da er det like greit å ha det i orden før jeg får meg hest.

  Jeg trenger jo også en bil som kan dra hest og har kommet over ssangyoung. Den kan dra tungt, er en ok bil og den er rimelig i pris! Da kan jeg få en helt grei og forholdsvis nyere bil til 100 - 150 000. Henger må også på plass men det er jo forsåvidt det enkelste å få tak i. Når alt sammen er i orden så kan jeg reise til Danmark og hente min egen hest. Lykke

  For en gangsskyld føler jeg at jeg har en fremtidsplan og drømmer jeg ønsker å oppnå. Jeg vet hva jeg ønsker når det kommer til utdannelse/jobb og jeg ønsker å nå langt med min fremtidige hest. Dette er fult oppnåelige drømmer men det må jobbes hardt for. Det er mye som kommer til å skje fremover og sjeldent blir ting som man har sett for seg, det blir bedre.

  I flere år har jeg følt at livet mitt er over men nå begynner jeg endelig å se lyst på fremtiden. Jeg har så mye å se frem til og mye jeg kommer til å oppleve. For en gangsskyld gleder jeg meg til det fremtiden har å tilby. Jeg har opplevd nok vondt i livet så er det på tide at livet smiler til meg :)

   
 • Publisert: 09.04.2012, 19:31
 • Kategori: Tanker
 • #comments">12 kommentarer
 • Nettstudier?

 • Publisert: 09.04.2012, 17:23
 • Kategori: Tanker
 • Jeg har drevet å kikket litt på NKI nettstudier hvor man kan ta bachelor og ikke bare videregående fag. Jeg har fortsatt ikke lagt fra meg tanken på ernæring og på NKI finnes det to forskjellige. Bachelor i ernæring og ett års studium. Kommer jo såklart til å stå sterkere med en bachelor og der lærer jeg litt mer om det jeg ønsker å kunne, men vet ikke om jeg har selvdisiplinen til å ta tre år over nett. Dersom jeg velger bachelor i ernæring så kommer jeg nok til å ta det på UIA her i Kristiansand hvor det er gratis i stedet for å betale 198 000 som det koster på NKI.

  På begge disse studiumene trenger man studiekompentanse og eneste håpet mitt for å få den er om jeg kan få fritak på noe måte i matten. Hvis ikke kan jeg se langt etter noe studiekompetanse.

  Man kan jo også studere med realkompetanse men da må jeg være over 25 og ha relevant erfaring. Jeg har jo ikke relevant erfaring innen ernæring så der er jeg jo også like langt.

  Jeg har også vurdert å ta kontormedarbeider rett og slett for å stå sterkere frem til jeg finner ut av hva jeg vil. Kom også til å tenke på at mange arbeidsplasser dekker kurs og videre utdannelser innenfor feltet man jobber. Det hadde jo vært perfekt! Kontormedarbeider er også ett deltidsstudium og går bare over fem måneder.

  Jeg tror jeg satser på kurs/nettstudie innen kontor først og fremst for så å finne ut hvilken av utdannelsene innen ernæring jeg ønsker å ta. Ikke minst hvordan jeg kan ta den.

  Noen tips/erfaringer?

   
 • Publisert: 09.04.2012, 17:23
 • Kategori: Tanker
 • #comments">25 kommentarer
 • Favoritt buksa

 • Publisert: 08.04.2012, 20:42
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • Som overvektig er det vanskelig å finne tøy og spesielt bukser. De skal sitte fint på, være behagelige, se bra ut og ikke koste skjorta. Jeg har ett par bukser som går under alle kriteriene men minuset er at dem alltid sklir ned og dermed henger i rumpa. Kjedelig å måtte dra i ei bukse hvert andre minutt.

  Jeg var innom lindex en rask tur for ett par uker siden og fant en bukse som var knall fin og kostet ikke mer enn 250kr. Jeg bestemte meg for å kjøpe den i en størrelse mindre slik at jeg forhåpentligvis slapp å dra i den hele tiden. Da jeg tok på meg buksen første gangen kjentes den litt trang ut men det var god stretch og det beste av alt var at den holdt seg på plass hele dagen! Den er super behagelig å gå med, fin å se på, BILLIG og jeg slipper å dra i den konstant. Jeg har utentvil funnet favoritt buksa og kan ikke annet enn å anbefale alle å kjøpe denne. Bare husk å gå ned en størrelse! Jeg er normalt en størrelse 54 så jeg kjøpte denne i 52 og den satt perfekt!

   


  Den sitter stramt å fint selv om du har gått med den hele dagen!

   


 • Publisert: 08.04.2012, 20:42
 • Kategori: Klær - Hvor jeg handler fra, innkjøp og tips
 • #comments">14 kommentarer
 • Venninne besøk

 • Publisert: 08.04.2012, 19:15
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag hadde jeg for en gangskyld ingenting planer så jeg sendte melding til fine Silje og spurte om hun ville ha besøk. Det er evigheter siden vi har truffet hverandre og siden sist har hun rukket å både fått baby og kjøpt seg nytt hus (Palass). Silje er en av de mest unike og fantastiske jentene jeg kjenner og jeg nyter hver sekund med henne.

  Babyen hennes var kjempe søt og skikkelig blidfis. Smilte og sjarmerte meg fra jeg kom til jeg gikk. Huset var nydelig og pusset opp fra ende til annen for å få nøyaktig den stilen de ønsket. Gjennomført stil og veldig min smak! Er det en jente i denne verdenen jeg er misunnelig på så er det Silje. Hehe! Det beste av alt er at de nå har kjøpt hus i gå avstand fra meg så vi har planer om å gå en del turer sammen fremover. Godt for både kropp og sjel!

  Nå tenkte jeg å være litt husmor å shine crib'en min litt og senere skal jeg slenge meg på sofaen med en film og stearinglys tenkte jeg. Overlykkelig over at jeg har fri i morgen også

   
 • Publisert: 08.04.2012, 19:15
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">0 kommentarer
 • Pussy poweren min

 • Publisert: 08.04.2012, 00:19
 • Kategori: Biiilen


 • Nå har min gule elskling stått parkert helt siden oktober 2010. Da jeg bodde hjemme gikk jeg ofte ned bare for å se på den og nyte synet mens nå har jeg ikke sett den på kjempe lenge. Bilen er virkelig baby'en min og ikke nok med at det er fint vær og jeg har lyst å ut å kjøre cabriolet, men jeg har så utrolig mye minner med den bilen!

  Sommeren 09 når jeg fikk den så klistrert jeg på rosa banner i ruta som det stod pussy power på, jeg hadde rosa ratt trekk som det stod The bitch's car på og ikke minst rosa matter. Jeg bodde mer eller mindre i bilen og det var ikke få ganger meg og flere venninner stod i baksetet og shaket rompa mens andre kjørte. Det beste var også når vi nettopp hadde vært å badet, hev på oss lett tøy, håret tørket i vinden og jeg kjørte barbent med sand mellom tærene.  Jeg lånte ut elsklingen min til mamma en dag og når jeg fikk den tilbake så var det ett stort rift i dekket. Jeg måtte derfor bytte om til de piggfrie vinterdekkene og når da vinteren kom så kunne ikke vinterdekkene mine kalles for dekk en gang. Likevel kjørte jeg rundt slik og lå mer i grøfta enn jeg lå på veien. Vi ble bare kalt sidelengsekspressen til slutt.

  Akkurat som om ikke det er ille nok å kjøre på "sommerdekk" en hel vinter, jeg kjørte også ofte rundt uten bremser og brekk. Siste gangen jeg kjørte bilen min så sprakk kalypteren, bremsene gikk i bunnen og jeg stresset meg til bensinstasjonen rett over gata. Fant ut at jeg ikke hadde noe annet valg enn å kjøre bilen hjem så jeg kjørte faktisk fra byen og hjem (Som er ca 2 mil) uten bremser eller ett fungerende brekk. Utrolig at jeg har overlevd alt jeg har opplevd med den bilen!

  Nå gleder jeg meg som en unge til å få den på veien igjen og denne sommeren SKAL den gi meg like mye glede som den har gjort før


  Falcken begynte å svare i telefonen "Ååh, det er deg med escorten igjen ja!".


  Tass var også stadig med på roadtrips uten tak. Problemet var bare at han hadde en tendens til å hoppe ut av bilen.
  18" felgene mine med lavprofildekk som forsvant.


  Og her står den nå.

   

   

  Min stolthet og min elskling

    • Publisert: 08.04.2012, 00:19
 • Kategori: Biiilen
 • #comments">1 kommentarer
 • Hotness

 • Publisert: 07.04.2012, 21:20
 • Kategori: Blogg

 •  

  Channing Tatum må være heiteste mannekjøttet på jord. Oh hot damn!!

   


 • Publisert: 07.04.2012, 21:20
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Morgen blogging

 • Publisert: 06.04.2012, 12:03
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag våknet jeg opp lettere forvirret til ett nytt design på blogg.no. Skjønner heller lite av det, men det er vel som med alt annet at man blir vant til det til slutt. Jeg har faktisk vært våken i ett par timer allerede men har ikke klart å komme meg opp fra senga enda. Det er langfredag og fridag så jeg har planer om å slappe av med god samvittighet, sånn bortsett fra at jeg skal svinge med vaskekosten og få det rent og pent her.

  I går fikk jeg nemlig besøk av Stine Elise igjen så drøyde jeg alle pliktene til i dag. Vi lå henslengt i hver vår ende på sofaen mens vi så Jennifers body og snakket om hvor heit Megan Fox er. Dama er jo så heit at det damper av ho!

  Til min store lykke fant jeg ut at jokerbutikken her er åpen i hele påska så da blir det jammen med mat på meg også. Jeg er så godt vant med søndagsåpne butikker at jeg tenker ikke over at de kanskje har stengt i påska. Forhåpentligvis blir det en tur i stallen til Ymir senere også.

   

  Gjør dere noen gøy i påska?

   

 • Publisert: 06.04.2012, 12:03
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Utslitt

 • Publisert: 05.04.2012, 16:08
 • Kategori: Min hverdag
 • Bloggen min er ikke min største prioritet om dagene og det merkes. Jeg vil ha kvalitet på innleggene mine og såklart kunne jeg publisert 3 - 4 innlegg til dagen men kvalitet fremfor kvantitet sant?

  Jeg er så utrolig sliten om dagene og i går fikk jeg en dårlig nyhet som ødelag hele dagen min. I dag viste det seg at det var en misfortåelse så nå er håpet mitt oppe igjen. Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og har heldigvis fri i morgen. Tenkte jeg skulle ta meg en tur i stallen og få opp humøret mitt litt.

  Nå er pysjen på og jeg tenkte å se på litt serier og bare kose meg. Det er jo det påska er til for, sant? I dag kom det også dobbel episode med one tree hill som er sesongavslutning og de siste episodene som noen gang kommer til å bli publisert. Jeg gleder og gruer meg på en gang.

  Jeg har også planer om å fikse neglene mine, rense huden, kure håret og ikke minst spraye meg brun. Ett vakkert ytre kommer helt klart ikke av seg selv. HEHE.

  Dere må gjerne komme med tips til innlegg eller forbedringer så kommer jeg sterkere tilbake.

   
 • Publisert: 05.04.2012, 16:08
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">1 kommentarer
 • Fit for nok en fight

 • Publisert: 03.04.2012, 21:11
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Jeg hadde en lang og god samtale med Lena i stad og det fikk meg virkelig til å få nytt pågangsmot og kjempe hardere enn noen sinne for å få denne operasjonen. Om jeg så må fake ett sammenbrudd så er det ikke tvil om at jeg gjør det. Jeg har tross alt blitt klarert for operasjon så nå er det på tide at de setter i gang å gjøre noe!

  Lena sa at jeg bare måtte spille masse psyken og da så jo jeg for meg å måtte "lyve" men sannheten er jo at det sliter på psyken også. Det går ut over livskvaliteten min og jeg har det jo faktisk ikke bra nå. Eller.. Jeg har det vel så bra man kan ha det med 140kg drassende rundt over alt.

  Jeg har allerede bestilt ny legetime og er klar for enda en fight med det offentlige systemet. Selv om jeg må til legen flere ganger i måneden, ringe sykehuset i Tønsberg daglig eller møte opp på kontoret til sjefen så gjør jeg det! Jeg har krav på denne operasjonen og har fått løfter som har blitt brutt. Nok er nok og jeg er fit for fight!

   


 • Publisert: 03.04.2012, 21:11
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">18 kommentarer
 • Jeg lover at jeg er verdt det

 • Publisert: 02.04.2012, 21:59
 • Kategori: Tanker
 • Finnes det noe mer komplisert enn kjærlighet? Jeg grøsser av ordet og kjærlighetsfilmer gir meg mareritt. Jeg er vel den i vennegjengen som alltid har blitt sett på som mannehater og som kun ser på mannekjøtt som.. Kjøtt. Ett slikt syn er som regel noe man får ved å blitt såret gang på gang, jeg derimot kaller det å være realistisk.

  Nei.. Hvem lurer jeg? Det er såklart fordi jeg har brent meg hver eneste gang. Nå i en alder av tjueto lar jeg ingen komme meg nær nok til å sjarmere meg eller falle for meg. Jeg har alltid skjøvet unna mennsker jeg begynner å bli glad i. Gjort ubevisste ting for å se hvor mye de tåler før de forlater meg.

  Nå kan jeg fint bli sjarmert av en fyr men med en gang jeg merker at vi har en god tone og det er på vei til å bli noe som helst følelser inni bildet så blir jeg iskald og unngår personen så godt det lar seg gjøre. Dette er ikke noe jeg ønsker å gjøre men det kommer automatisk. Både fordi det er enklere å avslutte noe før det i det hele tatt begynte men også fordi jeg ønsker dem bedre. Mitt liv er komplisert og i ett forhold ønsker jeg å gi alt av meg selv.

  Det er egentlig veldig synd fordi jeg vet jeg går glipp av mange gode opplevelser og mange bra mennesker. Jeg kutter dem ut før de i det hele tatt får sjangsen til å komme inn. Jeg vil ha noen som kjemper for meg. Kjemper for å ville være i livet mitt. Kjemper for å vise at de fortjener å være der og kjemper for å rive ned muren rundt meg.

  I promise Im worth it.


 • Publisert: 02.04.2012, 21:59
 • Kategori: Tanker
 • #comments">6 kommentarer
 • De siste dagene

 • Publisert: 02.04.2012, 19:46
 • Kategori: Min hverdag • Blogg.no har vært helt på trynet de siste dagene så jeg har ikke fått oppdatert dere før nå. På lørdagen dro jeg til Tine og Alex rett etter jobb hvor jeg fikk servert kjempe god middag før det ramlet inn flere chilenere. My god for noen kule folk! Musikken gikk såklart i Pitbull, Daddy y yankee og andre artister som lager shake musikk på spansk.

   


  Pitbull - Move shake drop
  I går kom Stine Elise å hentet meg før vi tok turen i stallen til Ymir. Han fikk en god økt og vi koste oss masse. Vi dro videre hjem til meg hvor det stod fire nye hester å ventet på oss. Stallarbeid er tungt!! Vi gjorde alt klart til kvelden slik at det bare var til å slippe de inn, før vi gikk inn til meg og slang oss i hvert vårt hjørne av sofaen. Jeg laget middag til oss og vi så en film mens vi halvsov før det var på tide å ta hestene inn.

     Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og skal til å varme restene fra i går. I morgen skal jeg tidlig på jobb og har stallen her hjemme igjen. Godt å bruke kroppen litt og kose meg med hestene

   


 • Publisert: 02.04.2012, 19:46
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">0 kommentarer
 • Jeg ønsker å leve

 • Publisert: 01.04.2012, 23:01
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • I dette øyeblikk sitter jeg å leser på http://www.vektoperasjon.no/. Det ser ut til at jeg har vært skikkelig uheldig for de fleste har fått operasjonen 2 - 2.5 år etter at de har sendt henvisningen. Jeg derimot må vente nærmere fire år.

  Det er så utrolig tungt psykisk at jeg har ikke ord. Det er vanskelig å forklare og garantert enda vanskeligere å forstå, men det å forberede seg til en slik operasjon og ikke minst annerledes fremtid tar tid. Jeg har forberedt meg på det verste og håper på det beste. Jeg har sett for meg en lettere fremtid og jeg ønsker å kunne leve tjueårene mine til det fulleste, noe jeg ikke kan nå. Jeg får operasjon rett før jeg er tjuefire og har da forhåpentligvis idealvekten min når jeg er sjueseks. I tillegg er det jo haugevis av operasjoner når vekten har stabilisert seg hvor jeg skal fjerne hud så jeg ser for meg at jeg får kroppen jeg ønsker og at jeg er "ferdig" når jeg nærmer meg tredve.

  Jeg trenger denne operasjonen for helsa sin del, helt klart. Likevel er det ett helt vanvittig stort fokus på kropp om dagen så det er ikke tvil om at jeg vil ned for å se/føle meg bedre også.

  Etter jeg fikk beskjeden fra lasik om at ikke de kunne bruke meg til prosjektet sitt så har jeg ikke tenkt på operasjonen. Med en gang noen nevner den så får jeg tårer i øynene og klump i halsen. For første gang ønsker jeg ikke å snakke om operasjonen.. Det er vondt når så mange vet og så mange som lurer på hvorfor, hva og ikke minst når.

  Selv om jeg ikke kjemper mot vekten akkurat for øyeblikket så er kampen for operasjon tung nok i seg selv. Jeg er lei av å kjempe og jeg er lei av at ingenting går min vei. Jeg er lei av humørsvingningene, jeg er lei av å mislike meg selv. Jeg er lei av å føle at jeg bare er tilstede. Jeg ønsker å leve.

   

   

 • Publisert: 01.04.2012, 23:01
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">12 kommentarer