hits

KRISTINE FJELLESTAD

Gode nyheter på radiumen

 • Publisert: 23.04.2013, 16:18
 • Kategori: Lymfekreft
 • Nå er det snart to uker siden jeg var på radiumhospitalet for pet scan for å se hvordan kroppen min reagerer på cellegiften. Heldigvis var det gode nyheter og jeg er mer eller mindre kreftfri. Til og med svulsten jeg hadde på lungene er borte :-D

  Selv om det var positive nyheter så må jeg likevel fortsette med cellegift og ha tolv behandlinger. Dersom alt går etter planen så har jeg min siste cellegift 17 juli og jeg gleder meg som en liten unge til å bli ferdig! I morgen skal jeg ha min sjette behandling, noe som vil si at jeg da er halvveis :)

  Jeg møtte Rebecca på tirsdagen for å feire og vi dro på fridays på aker brygge for ett bedre måltid før vi satt oss på lekteren og nøyt de siste solstrålene for dagen.

  Jeg har også vært på mitt første radiointervju for p3 for å snakke om overvekt, noe som vær kjempe gøy. Formen har vært ganske ok bortsett fra den siste uken. Mandag og tirsdag før ny kur pleier formen å være på topp men denne gangen er alt ett ork. Klarte såvidt å handle i går og i dag har jeg en middagsdate med michelle selv om jeg har mest lyst til å bare ligge på sofaen og sove. Tror det har noe med matinntaket mitt og gjøre da jeg mer eller mindre ikke spiser.

  I går hadde jeg også verdens verste dumping som endte med oppkast. Veldig lite gøy..

  Skal prøve å få oppdatert dere oftere men jeg orker ikke slå på dataen en gang så nå blogge jeg fra mobilen. Dersom dere ønsker å følge mer med så kan dere legge meg til på facebook. Tidligere hadde jeg en egen side for blogge men jeg er så dårlig til å oppdatere der så derfor godtar jeg blogglesere når dere legger meg til :)

 • Publisert: 23.04.2013, 16:18
 • Kategori: Lymfekreft
 • #comments">18 kommentarer
 • Vekten er to-sifret og 50kg mindre

 • Publisert: 05.04.2013, 15:40
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • I dag var vekten endelig to-sifret, den viste nemlig 98,5kg! Jeg husker faktisk ikke sist jeg veide så lite og det er rart å tenke på at vekten har vist tre siffer helt siden barneskolen. Det har nok mye med at jeg ikke får i meg mat å gjøre og helt ærlig så kunne jeg godt veid litt mer så lenge jeg fikk i meg næringen jeg trengte. Denne uken har vært helt forferdelig og på onsdag var jeg på sykehuset for å ta CT og det er noe av det verste jeg har vært med på.

  Jeg måtte sitte å drikke kontrastveske i en og en halv time og kjente jeg ble dårligere og dårlige. Jeg satt å snakket med ei veldig hyggelig dame før jeg unnskyldte meg og løp til doen hvor jeg tilbringte den neste timen. Første gang jeg kaster opp etter min GBP og det var ingen hyggelig opplevelse. Magesekken er jo så liten at jeg fikk nesten ikke opp noen ting.

  Når jeg endelig kom inn til CT så ble jeg den nye nåleputa. Hver gang de stakk meg for å sette veneflon så sprakk blodårene mine så jeg var full av nålestikk på hele kroppen. Når jeg kom hjem var jeg svimmel og helt forferdelig i formen. Da jeg endelig var klar for å ta kvelden så begynte jeg på nytt å kaste opp. I dag våknet jeg til en flaske med smoothie som mamma hadde lagt utenfor leiligheten min så jeg har heldigvis fått i meg litt av den men merker det tar på kroppen å ikke få i seg næring.

  Etterpå skal jeg opp til mamma og dem for å spise reker og det ser jeg frem til. I morgen så skal meg og Tine på kino og jammen fikk vi ikke med oss Bjørnar også så da skal vi ha litt etterlengted triotid igjen. Det er ingen som får opp humøret mitt som verdens beste trio så det skal bli godt :)

  Det er også skikkelig rart å tenke på at jeg nå veier 50kg mindre enn jeg gjorde på mitt største. Jeg merker det ikke selv og helt ærlig så klarer jeg ikke nyte det fordi det finnes viktigere ting enn vektnedang. Hvordan kan jeg glede meg over noe så overfladisk som en vektnedgang når jeg faktisk kjemper for livet mitt?

  Uansett.. De neste dagene skal nytes til det fulleste før jeg drar til radiumhospitalet igjen på mandag. Skal på kontroll for å finne ut hvordan kroppen har reagert på cellegiften så det blir spennende :)

   


  Her er jeg faktisk 50kg større enn i dag og på mitt største.


  Tenk at jeg har sett slik ut!?

 • Publisert: 05.04.2013, 15:40
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">37 kommentarer