hits

KRISTINE FJELLESTAD

Meloner under haka

 • Publisert: 31.05.2012, 23:02
 • Kategori: Trening og mat
 • Dagens treningsøkt gikk betydelig bedre enn de andre har gjort denne uka. Jeg klarte å presse meg selv litt hardere og fant en bedre måte å ta knebøyene på. Shox er ikke de skoene som egner seg best til knebøy så jeg tok av meg dem, planta helen godt i bakken og når jeg var nede med rompa så holdt jeg der i ett par sekunder så lårene mine fikk kjørt seg godt.

   

  Dagens trening:

  20 minutter og 10reps av

  Knebøy på ball (Dette for å vite hvor lang ned jeg skal)
  Skulderpress 14kg
  Dobbel kettlebellswing 8kg i hver arm

   

  I tillegg lekte jeg meg også litt med andre styrke øvelser og tok blant annet glutebridge som ikke treneren er spesielt glad i den fordi det ikke er "normale" øvelser for kroppen. Jeg derimot digger den fordi den får kjørt rompa mi og alle jenter ønsker vel en godt trent rompe? Desverre er det tungt nok bare det å løfte raua mi opp fra gulvet foreløpig men jeg brukte en stang på ca 14kg og det var mer enn nok og tok 10x3 reps.

  Det er virkelig ikke det letteste å trene med ett fronparti som passer bedre under kategorien meloner enn pupper. Mens jeg lå på gulvet så hadde jeg puppene oppi haka og desverre for meg var det bare mannfolk rundt meg akkurat da. Kan ikke skjønne hvorfor. Haha!

  Intervallene ble ditchet i dag men til gjengjeld så skal jeg ut å gå en god tur senere i uka. Hadde likevel en flott økt!

   
 • Publisert: 31.05.2012, 23:02
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">9 kommentarer
 • Treneren svarer

 • Publisert: 31.05.2012, 19:37
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Hva anbefaler du å trene om du vil ned 8- 10 kilo på 14 uker? Og hvor ofte bør jeg trene ? :)

  - 8-10kg på 14 uker, dvs gode 3 mnd.Jeg har en formening om at intensitet er hva som gir deg ønsket resultater fortest. Få en intensiv trening som innebærer både høy puls, moderate vekter, funksjonelle bevegelser og aktivering av mye muskelmasse.

  Høy puls: Dette for å holde hastigheten ope og at det kardio-vaskulære systemet ditt jobber hardt.Hva en mange tror så er det andre måter å trene kondis en jogging, sykling og annen «monostructural» øvelser.

  Moderate vekter: Det er ikke masse styrke du skal trene men det er heller ikke utholdenhet eller smidighet. Alle de som sier at damer ikke skal løfte tungt og det innebærer også armer og skuldre kan ta seg ei bolle! Løft tungt men i ditt tilfelle vil jeg ikke løfte maks hver gang. Hol deg til ca70-80% av maks vekten.

  Funksjonelle bevegelser: Dette er bevegelser som er naturlig for kroppen å utføre. Bevegelser som ikke belaster eller sliter unødvendig på feks ledd. Dette er også ofte bevegelser som involverer mye muskelmasse.

  Mye muskelmasse: Jo mere muskelmasse man aktiverer jo mere brenner man. Enkel matte. Muskler krever mye energi, la de jobbe og jobbe tungt så eter de energi som gale. En annen fin ting med å aktivere mye masse er hvordan du stimulerer kroppen til å produsere hormoner som blant annet testosteron og vekts hormoner. Dette er hormoner som styrker kroppen deres, tillater reparasjon og «nye» muskler noe som igjen er veldig energi krevende. Hvor tror dere energien kommer fra.... Mat og lagret mykt-stoff. =) I korte trekk! Tren middels tungt, fort, lite pauser og ikke gi deg før du absolutt må. =) Ikke glem at hvis du terner 5timer i uken så er det ca 3% av hele uken din. Det er de resterende 97% som har størst innvirkning på resultatet ditt. DVS: Mat, mat og atter mat.
  Hvor mye koster det å trene med personlig trener?
  - Varierer fra plass til plass og ofte fra PT til PT. Hvis du trener et sted prat med de forskjellige Ptene og prøv å finn en du kan like. Det er viktig at dere kommer overens for du kommer til å bli pushet og du kommer til å føle ubehag hvis du virkelig skal oppnå noe. =)

   

   

  Er det lurt å ta en form for proteintilskudd hvis man trener styrke? Og i så fall hvor mye styrke må man trene for at det vil ha noen effekt? Jeg blir litt forvirret, fordi noen sier det gir et godt utfall, mens andre mener hvis man trener 3ganger i uka - så burde man få nok proteiner gjennom kosten slik at proteintilskudd blir overflødig.

  - Her er du inne på en årelang krangel. =) Jeg sier og har testet for min egen del at hvis du trener vanlig og spiser lurt så greier du å dekke inn protein inntaket via kosten. Skal du derimot trene veldig tungt og er på »diett» eller en annen litt streng spiserutine så kan suplementering og i noen tilfeller erstatte maten med protein tilskudd være en løsning. Husker jeg riktig så sier de ca2,5gram protein pr. ren kg av masse(ikke fett) for å dekke behovet ved bygging. Ikke glem at kroppen kan bruke fett og proteiner som energi så får du i deg store mengder protein så gjør det ikke stort.

   

   

  Må man trene hardt, altså gi alt og bli utslitt for å ha effekt av trening? Om en ikke kan gi alt men allikevel ønsker å trene, hva anbefales da?
  - Beklager men nå kommer litt av min hardhet frem. Hvis man ikke kan gi alt så bør man finne ut hvorfor ikke. Jeg har trent mennesker med allverdens utfordringer men de har alle til felles at de gir maks. Alle har sine begrensinger, det gjelder bare å jobbe rundt de. Intensitet er det som gir ønskede resultater fort, så «enkelt» er det bare. Som jeg sier til de som sliter med å gi den siste biten, å gi 100% krever 100 ganger mere en 90% men, du får 100 ganger mere tilbake. =) Et gammelt ordtak går:»It's never crowded along the last mile»   

  For at ikke innleggene skal bli så lange så blir de delt opp. Resten kommer derfor etterhvert :)

   


 • Publisert: 31.05.2012, 19:37
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • #comments">0 kommentarer
 • Kostholdet mitt på diett

 • Publisert: 30.05.2012, 21:08
 • Kategori: Trening og mat
 • Diett var kanskje litt feil ord å bruke for jeg er jo i utgangspunktet ute etter en skikkelig livsstilsendring. Tenkte likevel å dele kostholdet mitt med dere, sånn siden jeg ikke er på noe spesiell kur.

  Jeg har som utganspunkt å spise rent, mye proteiner og grønnsaker, lite karbo og ingen sukker. Dette funker helt supert for meg for jeg spiser "normalt", det eneste er at jeg prøver å holde meg unna poteter/ris og spiser fullkorns pasta og grovbrød.

   

  Frokost: I det siste har det kun blitt en proteinshake som ikke er noe slankeshake av noe slag, kun ren protein shake. Ellers er jeg også veldig glad i proteinpannekaker med mager vaniljekesam og bær, lett youghurt med ca en spise skje musli eller havregrøt med lett eple/pære syltetøy og masse kanel. Dette er det jeg har spist mest de siste dagene og det har funket helt supert!
  Lunch: Jeg spiser som regel to måltider på jobb og da går det mye i en salat med feks reker/kylling og omelett til og senere på dagen spiser jeg kanskje en grov baguett med ost og skinke. Prøver å variere, unngå altfor mye karbs/kalorier men samtidig spise noe som inneholder næring (Spesielt proteiner).

   

  Mellommåltid: Jeg har prøvd å trene på tom mage og det funker dårlig. Derfor kjøper jeg gjerne med meg ett lite måltid på butikke før trening. Det kan være alt i fra ett grovt rundstykke med en halv banan inni, en atkinsbar, skyr osv. Dårlig på å variere her men prøver å få i meg ett lett måltid som kan få opp energien litt.

   

  Middag: Her spiser jeg vel mer eller mindre "alt". Hvis jeg mangler matlyst så lager jeg meg en proteinsmoothie men ellers går det i sunn og næringsrik mat. Har fått veldig dilla på denne snadderen.


  Grøvt pitabrød, hjemmelaget guacamole, salat og svinekjøtt/kylling. NAM!!

   

  Jeg prøver altså å spise lite kalorier/karbo igjennom hele dagen. Jeg er ikke redd for å spise fett men da sunt fett som feks fra en avokado. Hvis jeg spiser karbo så er det fullkorn eller så grovt som mulig men ingenting hvitt mel, poteter eller vanlig pasta. Dette er fordi det ikke inneholder noe som er fornuftig for kroppen. Så lenge jeg skal ha i meg så lite kalorier så er det viktig å velge næringsrik mat.

  I utganspunktet burde jeg fått i meg mer mat enn jeg gjør nå men vekten går nedover og jeg fungerer så ingenting er bedre enn det. Jeg har heller ikke noe spise dag i uken men har troen på å kose seg litt i feks sosiale sammenkomster og slike ting. Vekten går fortsatt nedover så NOE riktig gjør jeg heldigvis!

  I dag dro jeg også på trening før jobb og det var kjempe deilig! Fikk en god intervall økt på romaskinen før jeg gikk over til utfall, kettlebellswing og benkpress. Nå skal jeg lage hjemmelaget spicy kjøttboller. NAM :)

   

   

 • Publisert: 30.05.2012, 21:08
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">18 kommentarer
 • Har jeg møtt veggen?

 • Publisert: 29.05.2012, 19:31
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag var jeg skikkelig klar for trening igjen etter hele fire dagers pause! Min kjære trener har jo reist å jeg merker jeg blir litt lettere forvirret når jeg skal trene alene. Han satt opp diverse øvelser jeg kunne gjøre, men ikke antall kilo, repetisjoner eller hvilken dag jeg skal gjøre hva på.

  Jeg hadde store smerter i kneet før jeg begynte i dag og når jeg kom ned på Spenst så letet jeg meg i hjel etter flere av apparatene jeg skulle bruke. Jeg manglet totalt overskudd da jeg kun hadde sovet fem timer i natt og ikke rakk butikken før trening så jeg trente på tom mage. Bad girl! Jeg kjente også at jeg var skikkelig lei av å gjøre det samme og trengte en liten forrandring så jeg fikk kjørt litt real styrke på flere av apparatene og det ble en sånn halvveis ok økt likevel.

   

  Dagens trening:


  12kg kettelbellswing
  12kg skulderpress
  Knebøy på ball

  Dette var min "usle" økt i dag. Jeg begynte på ti reps og gikk nedover. Avsluttet etter den femte repetisjonen og ca 15 minutter så kan vel si det sånn at jeg var mindre fornøyd i dag. Heldigvis kommer det flere dager og jeg må bare plukke meg selv opp og hente frem styrken jeg vet jeg har. I dag har jeg kommet med altfor mange unnskyldninger og det er liksom ikke greit. No excuses!

   

  Det gikk også opp for meg at jeg har kost meg både lørdag, søndag OG mandag og fikk litt lettere panikk. Jeg ønsker jo å finne en sunn balanse men det betyr ikke å kose seg litt hver dag. På lørdagen spiste jeg jo poteter og noen flak chips, på søndag hadde jeg en kopp med baileys og i går en milkshake. I går var jeg likevel utrolig stolt over meg selv. Therese skulle nemlig på McDonalds og tidligere har jeg tenkt "Bare i dag" når vi har vært der. Denne gangen klarte jeg å si nei men falt for fristelsen med en iskald milkshake i sommervarmen.

  Selv om dette gnager litt mer enn det kanskje burde så hadde jeg tross alt fem harde økter forrige uke. Tre på spenst, en times tur på fredag og to timer på søndag så litt flink er jeg jo. Kjenner det er vanskelig å finne den berømte mellomtingen men når man tenker at jeg har levd 22år med dårlig kosthold så er det kanskje ikke så rart at det sunne kostholdet ikke kommer automatisk i løpet av en måned. Vi kan alle feile men det er viktig å hente seg selv inn igjen :)

   

  Nå skal jeg kose meg kyllingsalat også vurderer jeg en økt på trening før jobb i morgen. Fettet mitt trenger å grine litt!

   
 • Publisert: 29.05.2012, 19:31
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">4 kommentarer
 • Jeg forventer ikke at dere skal forstå

 • Publisert: 28.05.2012, 19:37
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Se for deg at du mer eller mindre er født overvektig. Du har vært ut og inn på sykehus og hos ernæringsfysiologer da du alltid har vært over gjennomsnittet. Siste året på barneskolen så bikket vekten 100kg og siden har du kjempet mot vekten. Du har tatt av deg 10 - 15kg for så å gå opp igjen. Hver dag er en kamp mot maten, mot tankene og mot livet. Når du da endelig får beskjed om at det er noe som kan redde deg. Noe som endelig kan hjelpe deg å bli kvitt overvekten for godt, ville du da ikke takket ja?

  De fleste som velger operasjon har vært jojo slankere, inkludert meg. Jeg vet at dersom jeg ikke får "tatt" hele overvekten nå så kommer jeg til å gi opp. Det er også så langt frem at det er godt gjort å gå ned over 70kg på egenhånd. Jeg skulle ønske dere kunne innse at jeg skal slanke bort mer enn en voksen person og det er noe jeg trenger hjelp til.

  Ja, jeg har gått ned 6kg på en måned og er strålende fornøyd med det. Men har dere egentlig peiling på hvor hardt det har vært? Jeg kan ikke gå på lavkarbo for da blir jeg dårlig men spiser jeg karbo så går jeg ikke ned i vekt pga insulinresistensen. Derfor har jeg funnet en mellomting med litt karbo og minimalt med fett. Jeg ligger på maks 1200kcal daglig og med tanke på hvor hardt jeg trener så er det for lite men om jeg spiser mer så vil ikke vekten gå nedover. Jeg har ikke unnet meg noenting, ikke hatt noen spisedager og gått rundt å vært sliten konstant fordi kroppen går på underskudd.

  Jeg klager ikke fordi jeg vet at det er slik det er å gå ned i vekt og det er helt greit. Jeg vet også at det vil bli mer eller mindre likt når jeg har operert meg men da vil ting likevel gå litt av seg selv i begynnelsen og man går på en måte ned uansett hva man gjør. MEN.. Jeg har tenkt å fortsette slik jeg gjør nå til jeg når målet. Forskjellen er bare at jeg trenger hjelp.

  Jeg forventer ikke at dere skal forstå men jeg forventer at dere skal respektere mitt valg. Det er en løsning som jeg har kommet til enighet med etter flere titalls legers meninger. Det er ikke noe jeg gjør for en "enkel utvei" eller fordi jeg er for lat til å trene. Det er fordi dette er min sjanse til å få bli kvitt overvekten for godt og til å virkelig få endret livsstilen min.

  Jeg er 100% sikker på at dette er det riktige for meg!!
 • Publisert: 28.05.2012, 19:37
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">20 kommentarer
 • Minus 6,1kg!

 • Publisert: 28.05.2012, 12:14
 • Kategori: Trening og mat
 • Jeg jukset litt og veide meg i går i tillegg til i dag. Resultatet var helt likt og vekten viste 135,6!!!! Det vil altså si at jeg har gått ned 2,2kg fra forrige uke og 6,1kg tilsammen på fire uker. Jeg er strålende fornøyd! Bmi'en min er også under 50, noe som har vært målet slik at jeg kan søke meg inn i Arendal så med en gang jeg kommer hjem fra Thailand så skal jeg til Tønsberg for å veie meg og sende henvisning til Arendal i stedet.

  Hovedmålet mitt har jo lenge vært å veie 120kg innen operasjonsdato og det avhenger såklart av når jeg blir operert men det skal være fult oppnåelig. Denne uken skal jeg trene uten Jens Petter så det er viktig å presse meg selv hardt for å oppnå resultatene jeg ønsker å ha neste uke.

  I går skulle meg og Hildegunn egentlig i lysløypa men vi gikk forbi lysløypa i stedet og gikk inn til vannet hvor vi alltid pleier å bade for så å ta hovedveien hjem igjen. Det føltes mye lengre enn å gå i selve lysløypa og jeg var helt ødelagt etterpå! Tenkte jeg skulle unne meg en kopp med baileys så vi satt på terassen til langt på natt med kjas og baileys. Superkos

  I dag var planen egentlig å dra på stranden igjen men jeg er så solbrent at jeg nesten ikke har fått sove i natt så tror det er lurt å holde seg unna solen. Får ta å shine crib'en litt i stedet.

   

  Og dere? Nå er det bare en uke igjen også reiser jeg!!

   
 • Publisert: 28.05.2012, 12:14
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">13 kommentarer
 • Strandkos

 • Publisert: 27.05.2012, 17:12
 • Kategori: Min hverdag
 • Herlighet så deilig det er å ha fri fra jobb. Enda deiligere er det jo når været er så fint! Jeg stod faktisk opp klokken ni i dag og var på stranden allerede klokken ti sammen med verdens fineste gutter ♥ Vi koste oss i vannet og gikk i mange meter utover da det er så lang grundt. Fant også skjell som det var noe inni! Jeg blir virkelig som ett barn igjen, når jeg er med barn. Hehe..

  Vi var på stranden i flere timer før vi dro hjem over og nå har jeg laget meg en frisk kylling salat, sovet en halv time og er klar for en powerwalk i lysløypa med Hildegunn. I går kveld dro jeg rett til Stine sammen med Victoria og vi satt på verandaen og koste oss til langt på natt. Det var både chips, sjokolade og kjeks der og er veldig fornøyd med meg selv; Jeg spiste kun noen få flak med chips og holdt meg helt unna sjokoladen. Det er slik jeg ønsker å ha det. Ikke være så fanatisk at jeg aldri kan spise noen ting, men kunne spise litt i sosiale sammenkomster. Jeg tror at så lenge jeg har hodet på riktig sted så burde det ikke være noe problem.

  Jeg veide meg også i dag (Igjen) og holdt på å gå i bakken. Flere enn meg som er spent på i morgen og ukens veieresultater?

 • Publisert: 27.05.2012, 17:12
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">6 kommentarer
 • På forsiden av avisen dag og tid

 • Publisert: 26.05.2012, 14:03
 • Kategori: Blogg
 • I dag kom artikkelen om meg ut i dag og tid men siden det er en nynorsk avis så var den ikke lettest å få tak i her i Kristiansand. Etter å ha løpt rundt på mer eller mindre alle narvesene i byen så fant vi den tilslutt (For de som er kjent; Narvesen rett over Kiwi midt i byen). Jeg skal også prøve å få lagt ut selve artikkelen på bloggen men i mens får dere en liten smakebit.

   


  Æææ, forsiden!

   

  Dette var gøy, dere!

   


 • Publisert: 26.05.2012, 14:03
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Fantastisk herlig dag!

 • Publisert: 25.05.2012, 21:28
 • Kategori: Min hverdag
 • Åh, i dag har akkurat vært dagen jeg trengte! Både for å få opp humøret men også energien. Jeg har vært på farten fra morgen til kveld og dagen min begynte med at jeg traff Tine i byen. Første vi gjorde var å dra innom kremmerhuset som endelig har kommet til Kristiansand. Deretter gikk vi ned på sjøhuset og spiste en deilig salat hver. Sjøhuset er virkelig favorittplassen min på sommeren da restauranten ligger vannet og har en helt fantastisk meny.
  Dressing på siden! Kjempe lurt for da slipper man å få i seg så mye av den. Over halvparten av min var igjen!
  Koser meg med en iskald cola zero
  Mine nye ballerina sko! Var de ikke søte?


  Deilig å være sminkefri i dag!


  Etter at vi hadde vært på sjøhuset i ett par timer og begynte og bli litt for solbrente så ble jeg hentet og Tine dro videre. Vi var innom butikken slik at jeg fikk fylt opp kjøkken og frys for hele neste uke også dro vi hjem og grillet. Jeg prøver å holde meg unda karbs så det ble en kyllingfileet, salat, en liten skje med potetsalat og litt pesto dressing. Kjempe godt!

  Jeg fikk også prøvd meg på trampolinen! Herlighet så gøy. Husker jeg hadde lyst på trampoline da jeg var mindre og jammen var det ikke like gøy enda. Da jeg kom hjem til meg selv var det bare å hoppe rett i treningstøyet for jeg hadde nemlig en date med Miriam om å gå i lysløypa. Vi var faktisk fire personer og fire hunder og selv om vi holdt på å bli spist opp av både knott og mygg så var det en kjempe deilig tur!

  Kan jeg offesielt kalle meg sprek nå? HEHE

  Anyways.. Jeg har blitt så solbrent i dag at jeg gjør ikke annet enn å smøre meg med aloe vera. Nå skal jeg ta en iiiiskald dusj og kose meg med verdens beste proteinsmoothie. I morgen er det jobb igjen men heldigvis har jeg fri søndag og mandag. Dagene skal nytes til det fulleste!

   

  Var det noen som så meg i avisen i dag forresten?

   


 • Publisert: 25.05.2012, 21:28
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">16 kommentarer
 • Jens Petter svarer på spørsmål ang trening og diabetes 1

 • Publisert: 25.05.2012, 15:54
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • hei! Jeg er en jente på 16 år. Er ganske overvektig og har diabetes type 1. Jeg har vært overvektig hele livet, helt siden jeg kom ut av magan til morra mi. Dette har skapt ganske store konsekvenser for meg, blant annet: Mobbing, veldig stygge saker som både har blitt sagt å gjort. Dette førte til null selvtillit, angst, bekymringer og selvmordsforsøk + selvskading. da jeg fant ut at det ikke var så lett å dø, innså jeg at jeg måtte stå på for fullt med å prøve å gå ned i vekt.

  I begynnelsen var det kanskje mest for å få andre til å slutte å plage meg og rett å slett slutte å glo. Men jeg har erfart at jeg selv ønsker det å være "normal vektig" eller å ha en akseptabel vekt, veldig høyt. Om ikke jeg kan bli tynn, er ikke noe krise, men bare jeg kan gå ned til en vekt jeg kan være fornøyd med meg selv på, så må da det være greit. Dessuten har jeg alltid og da mener jeg ALLTID, latt vekten hindre meg i det jeg vil gjøre eller det jeg gjør. Og dette er noe som plager meg ekstremt mye. Selvfølgelig har jeg prøvd å si til meg selv flere ganger at jeg kan faktisk ikke la vekta styre meg, men det går lissom ikke ann å forandre på, Untatt om jeg hadde klart å gått ned til en akseptabel vekt. Men det å klare å gå ned i vekt på egenhånd er overhode ikke lett. Det kreves til de grader en ekstremt bra viljestyrke hvertfall!

  Men da jeg ble 14 år, ble jeg hennsvist til Tønsberg på en sånn avdeling for sykelig overvekt for barn og ungdom SSBU, eller noe i den dur'n.Det de sa der var at man skal bruke like lang tid på å gå ned i vekt som man brukte på å gå opp i vekt. Men det rimer jo ikke helt, syns jeg?Hvertfall ikke for meg som da i teorien må bruke 15/16 år på å gå ned. Jeg brukte litt under et år på å gå ned 15 kg, men jeg føler ikke selv at jeg har gått ned noe. Det er også veldig lenge siden sist jeg har gått ned noe særlig i vekt nå. Det går lissom bare opp og ned hele tida. Jeg trener regelmessig på treningsenter å går turer og spiser forsåvidt sunt. Men når jeg har diabetes, så blir det så veldig mye vanskeligere, ved lavt blodsukker så har jeg jo ikke noe annet valg enn å spise. Så det jeg lurer mest på er vell om det finnes noe alternativt eller noe jeg ikke vet om som kunne gjort det lettere å gå ned i vekt, i og med at jeg som sagt har diabetes. Selvfølgelig er jo det å spise regelmessig og sunt viktig, men er det noe annet? Også lurer jeg på om du har noen andre tips å dele, som eventuelt kunne gjort det litt lettere eller for den saks skyld morsommere å gå ned i vekt?

   

  Oi... dette ver et langt innlegg. =)

  Først og fremst så står det ENORM respekt for at du i en så ung alder står frem som så oppegående og så rett fra leveren ærlig og åpen. Tviler på at jeg hadde turt det. =) Skal prøve å svare så godt jeg kan.

  Et av problemene med diabetes 1 er blodsukker nivåene, hvis du trener intensivt så brenner du det du har i blodet og går inn i det som kalles «hypoglycemia» dvs, for lavt blodsukker noe som er vel så ille som for mye. Det som kan være en løsning er å løfte tungt og hvile mellom settene. På denne måten så øker du «etter» forbrenningen som ikke krever så mye av energien fra blodsukkeret. Du kan prøve å dra på med høy intensiv trening men, da MÅ du måle verdiene dine ofte. Dette for å forbli på den sikre siden. =) Ønsker ikke at du deiser i gulvet!

  Har lest litt på nettet om folk som har diabetes 1 og trener intensivt og de har et markant bedre liv nå sammen med trening og en «streng» diett. Jeg skal være ærlig å si at dette ikke er min sterke side men ut fra hva jeg kan lese og se så er det mulig å trene som alle andre og leve et helt vanlig liv helt uten problemer. Du må bare ta litt andre forbehold og passe på nivåene dine. Jeg vil anbefale deg å prøve sammen med en person du stoler på for å se hvordan du reagerer på det.

  Ha med deg det du trenger av hjelpemidler skulle du reagere dårlig på intensiv trening. Å finne en gøyere måte å gå ned i vekt på er vanskelig når jeg ikke vet hva du syntes er gøy men sett deg mål. Om det måtte være benkpress, antall knebøy uten vekter, svømme under vann, distanse sykling på 30min, hva en det måtte være så lenge du greier å presse på.

  Et par sider som muligens hjelper deg litt. Får du øvet deg på engelsk også.

  http://www.ausport.gov.au/ais/nutrition/factsheets/special_diets2/diabetes_and_sports_nutrition
  http://robbwolf.com/2009/08/05/type-1-diabetes-and-crossfit/
  http://www.livestrong.com/article/357145-type-1-diabetes-exercise-diet/

   

  - Jens Petter Haugen

 • Publisert: 25.05.2012, 15:54
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • #comments">3 kommentarer
 • Lunch med Tine

 • Publisert: 25.05.2012, 10:46
 • Kategori: Min hverdag
 • Nå er jeg klar for å ta turen til byen og lunche med verdens beste Tine ♥ Jeg hev på meg en tunika i dag med korte armer som jeg fortsatt ikke har fått brukt og når jeg prøvde den så satt den stramt på. I dag måtte jeg faktisk ha belte på, så noe forrandringer skjer jo i kroppen min!

  Jeg har fortsatt lite matlyst for tiden så det går i shaker og salat egentlig. Fint for vekten men ikke like fint for meg som skal klare å yte maks på trening. Jeg har liksom ikke noe å hente ut energien fra. Anyways.. I dag er det fri fra både jobb og trening selv om jeg skal gå en tur i lysløypa med Renate i kveld. Jeg er så stiv etter gårsdagens økt at det er godt å få myknet opp litt.

  Håper dere får en fin dag, så skal jeg prøve å oppdatere masse i dag :) • Publisert: 25.05.2012, 10:46
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">4 kommentarer
 • Sol og endorfiner

 • Publisert: 24.05.2012, 22:03
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag har jeg heldigvis hatt en mye bedre dag enn i går. Jeg hadde kun en fem timers vakt på jobb så jeg var ferdig klokken to. Da dro jeg rett opp på trening og skulle ha nok en økt alene, noe som i utgangspunktet er litt skummelt men jeg begynner å bli flinkere til å presse meg selv uten noen til stedet. Fremgang!

  På dagens trening kjørte jeg først noen runder med apparatene som en liten oppvarming for så å ta knebøy på ball, dobbel kettlebell sving og benkpress. Jeg begynte på 15reps og skulle gå ned en for hver runde og gi meg etter femte runden. Det ble derfor en god del runder og jeg slet med benkpressen! Jeg har fortsatt problemer med 12kg og i dag tok jeg 16 så det er kanskje ikke så rart når jeg på toppen av det hele skulle ta 15reps. Hehe!

  Nå har jeg også hatt siste treningen med Jens Petter på nesten en måned. Først reiser han bort en uke også er jeg borte nesten tre uker så det blir spennende og skummelt å skulle stå på "egne ben" i en måned fremover. Heldigvis vet jeg at han vil piske meg hardt når jeg kommer tilbake igjen dersom jeg sklir helt ut også var det jo fortsatt det veddemålet med tightsen da. Mangler bare 7kg nå ;)

  Ellers har det vært helt fantastisk sommer vær her igjen i dag og jeg svettet jo FØR jeg kom på Spenst. Heldigvis har de aircondition både der og på jobb så det var nesten litt godt å komme inn etter å ha vært ute å svettet litt. Nå har jeg faktisk planer om å legge meg snart for jeg er heeelt skutt og i morgen skal jeg på sjøhuset å lunche sammen med Tine ♥ Jeg har nemlig fri morgen så jeg skal utnytte dagen til det fulleste og prøve å oppdatere dere litt oftere også.

   
 • Publisert: 24.05.2012, 22:03
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • Gjesteinnlegg fra min personlige trener

 • Publisert: 24.05.2012, 16:13
 • Kategori: Trening og mat
 • Før jeg svarer på alle spørsmålene så vil jeg forklare litt hva jeg mener og hvorfor jeg har disse meningene.

  Trening er og skal være gøy, er det ikke morro så bør du revurdere hvordan du ser på trening eller om du virkelig trenger det. MÅ du trene av diverse grunner men ikke liker det så må du se på holdningen din til trening. Misliker du enda å trene men det er mangel på fysisk aktivitet som har fått deg i en situasjon som krever trening så «tough luck» gjør det da så intensivt som mulig. Uansett hva grunnen din til å trene er så vil jeg anbefale dere å gjøre det så intensivt som mulig.

  Intensivitet er arbeid delt på tid. Årsaken til dette er effektivitet, vi har alle bedre ting å gjøre en å dasse rundt på et helsestudio eller liknende. Finner man glede i tung og intensiv trening så kommer fantastiske resultater fort, det beste av alt man har det supert mens de kommer. Jeg mener at hvis du ikke skal stille i noe spesielt (styrke, fitness, maraton, birkebeiner, osv) så vil ALLE være best tjent med å trene allsidig. Med dette mener jeg ikke at løping og liknende er bortkastet men bare å løpe, gjør deg til en spesialist til å løpe men ubrukelig til det meste annet.  Samme mener jeg med kun styrketrening. Skal dere mestre det meste livet har å tilby så må dere være «all round». Det heter ikke «survival of the strongest eller fastest». Det heter «Survival og the fittest» Noe som betyr at den som er best på alt kommer lengst. Jeg pleier å si følgende:»Det er tungt å gjøre noe ofte. Er det for tungt å gjøre noe gjør du det ikke ofte nok».

  Med dette mener jeg at selv om en ting er tungt så ikke slutt for da blir det bare verre. Starter du å sluntre unna så blir det bare tyngre å komme igang igjen. Hold ut, tenk på prisen på andre siden. Det er ingen raske snarveier, eneste sikre måten er med hard arbeid. Det er ingen andre der ute som kan gjøre tingene for deg. Stort sett alle er i en situasjon på grunn av valgene man har tatt. Det kan krangles og hyles rundt men har du et par kilo for mye så ta tak i det lille ekstra og si til deg selv uten å lyve at du har gjort alt!

  Hvis du har det så fortell meg følgende: Hva er diverse maks løft? Hva løper du 3km på? Maks antall øvelser uten vekter(armhevinger, situps, knebøy, osv). Liten kunne fortsatt i det uendelige. Jeg er ikke ute etter å gi noen dårlig samvittighet, jeg vil bare på peke at de fleste er i en situasjon grunnet EGNE valg. Stort sett så står alt og faller på vilje. Kristine er et glimrende eksempel på akkurat dette. Hun kommer ned på treing og gir alt. Hun virkelig vil dette og se hva som skjer. Hun oppnår resultater hun aldri har oppnådd før. Hvorfor?!?! VILJE!  Mat er og blir en stor del av trening og livsstil. Jeg følger følgende: proteiner (egg, kjøtt, fisk, fjærkre, meieri produkter) Grønnsaker(ikke poteter, mais og gulrøtter) Nøtter og korn( nøtter er en viktig fett kilde sammen med fisk) Litt stivelse(trege karbohydrater samt litt poteter, ris, pasta) IKKE sukker. =) Bare på kosetimene en gang i uken. 

  Det er 168 timer i en uke, tenk på hvor mye du trener og finn ut hvor liten prosent andel det er. Da fatter man fort at det er hva man gjør de resterende prosentene som bestemmer store deler av utfallet. Jeg elsker crossfit og mentaliteten som følger dette. Det betyr at jeg liker å trene funksjonelt og høy-intensivt. Jeg forstå at ikke alle liker dette men man må se hva man gjør og hva man forventer å få igjen. Det er ingen som har fått noe gratis, de fleste av oss må jobbe raua av oss for å oppnå våres mål.

  Jeg vil anbefale dere å se inn i crossfit og se hva det går ut på (kan lage et lite innlegg om det en gang hvis det er ønsker om det). Jeg gikk ned mye med denne typen trening uten å miste noe styrke, hurtighet, eksplosivitet. Faktisk så ble jeg bedre i alle deler av fysisk form. Tren tungt og spis smart. Husk at man skal leve også, ikke bare trene og gå på diett. Hvis man jobber hardt når man skal så kan man leve ekstra godt når man kan. =) Skal man oppnå målene sine så må man virkelig ville det, hvis ikke så la andre gjøre det og innfinn deg med det.

   

  - Jens Petter Haugen

   

   

  (HER kan dere fortsette å spørre han om det dere måtte lure på)

 • Publisert: 24.05.2012, 16:13
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">4 kommentarer
 • And there she goes again

 • Publisert: 23.05.2012, 21:14
 • Kategori: Trening og mat
 • .. believing in something that is never going to happen.

   

  Det er ikke bare bare og være meg om dagene altså. Folk forstår ikke og jeg er bare ett eneste kaos som aller helst vil ligge på sofaen, uten å møte folk og bare sove. Jaja, livet kan ikke alltid være perfekt og det er i motbakke det går oppover! Thank god :)

   

  Jeg hadde derimot en fantastisk økt på Spenst igjen med Jens Petter. Dere husker på mandag hvor jeg hadde lyst å hive både ballen og Jens Petter ut av vinduet under den ene øvelsen? Samme øvelsen hadde jeg i dag, med en tvist. Jeg skulle nemlig gjøre det en gang første minuttet, to på andre minuttet og gi meg når jeg ikke klarte antall ganger før minuttet var over. Landet vel på 11 ganger og var GELE i bena!

  Etterpå var det klart for romaskin, skulderpress og kettlebellsving. Begynte på kettlebell hvor jeg tok 10reps og 12kg, deretter romaskinen i 150meter også skulderpress med 16kg og 10reps. Deretter var det tilbake til romaskinen og slik holdt jeg på i ca 25minutter. Det ble 1,6km på romaskinen så fikk kjørt meg godt!

  Nå er jeg så varm at jeg tenkte å ta en lang og iskald dusj! Matlysten er heller ikke helt på topp så det frister mer med en iskald proteinshake enn middag, men det er jo ikke akkurat en dum ting. Frokosten byttet jeg også ut med proteinshake i dag men jeg blandet den bare med melk i stedet. Smakte jordbær melk! NAM :)

   

  Husk også at dere kan spørre Jens Petter om alt mellom himmel og jord HER.

   

  Meg og min fine Stephanie på jobb i dag
 • Publisert: 23.05.2012, 21:14
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">5 kommentarer
 • Spør min personlige trener

 • Publisert: 23.05.2012, 11:59
 • Kategori: Trening og mat
 • Jeg har fått overtalt Jens Petter til å ha en liten spørsmålsrunde på bloggen, selv om han er flink til å svare på kommentarer fra før av. Tenkte det kunne være greit for dere å spør om det dere måtte lure på for Jens Petter er FLINK!! Jeg veide meg i dag selv om det ikke er veiedag og det eneste jeg klarte å si var WOW!! Nå gleder jeg meg til offesiell veiedag til mandag.

  Så.. Spør om det dere måtte lure på. Alt i fra mitt opplegg, hvordan jeg gjør det på trening, om jeg er lat eller gir alt, tips til trening/kostholdet deres. Her kan dere få svar på mye nyttig fra en som virkelig vet hva han prater om så benytt sjangsen!! Dere kan også såklart spørre han om ting som gjelder meg.

  Skal få han til å svare på spørsmålene i eget inlegg i løpet av uken. :)

    • Publisert: 23.05.2012, 11:59
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">18 kommentarer
 • Kos på fiskebrygga

 • Publisert: 22.05.2012, 23:08
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag har vært nok en fantastisk sommer dag her på sørlandet og jeg digger det. Jeg dro rett fra jobb i dag for å møte Tine og vi gikk å satt oss på Makrellen på fiskebrygga. Stamstedet vårt fra i fjor! Etterhvert kom også Charlotte og Bjørnar og vi ble faktisk sittende til langt utover kvelden. Jeg var ikke hjemme før nå. Det var utrolig deilig å endelig kunne nyte ett måltid ute i sola igjen og de andre koste seg med øl.

  Gikk forholdsvis greit med kostholdet også. Bestilte meg en salat og en iskald cola zero, og det var fantastisk god. Desverre fristet det litt for mye med karbs så jeg stjal ett par pommes frites av Bjørnar, men hey.. Jeg var jo faktisk ganske flink!

   

   

  I morgen skal treningstøyet på igjen og jeg skal dra rompa mi til Spenst med Tine. Hun skal nemlig knipse litt bilder!

   


 • Publisert: 22.05.2012, 23:08
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • Veieresultater

 • Publisert: 21.05.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • Etter veiingen på mandag så skjøt plutselig vekten til værs og jeg veide to tilo mer, mer eller mindre hele uken. Jeg ønsket derfor å vite at jeg gjorde mitt beste og svettet derfor rompa av meg i lysløypa to dager på rad i tillegg til tre timer med PT Jens Petter. Når jeg veide meg i dag så viste vekten 137,8 noe som er 500gram mer enn forrige uke. Jeg er fult klar over at vekten kan variere og på slankekrigen kaller de jo uke to og tre for helvettes ukene, nettopp fordi de fleste stopper opp. Fikk forklart at det er pga vann som samler seg i musklene så det er helt greit egentlig. Jeg har jo hatt en sinnsyk vektnedgang på kort tid og jeg gir ikke opp så lett!

  Fikk også kjørt meg godt på trening i dag og hadde lyst å hive både den jævla ballen OG Jens Petter ut av vinduet på slutten. Haha!

  Meg: Du prøver virkelig å ta livet av meg i dag!
  Jens Petter: Jeg prøver vel helt ærlig å gjøre det motsatte.

  Haha, så sant så sant!

   

  Dagens trening:

  20min med

  Wallball 5kg: 6
  Dobbel Kettle-bell swing: 6
  MOFO: 3 pr bein
  Rotasjon skrått opp med strikk: 3 hver side

   

  Wallball var rett og slett en knebøy øvelse hvor jeg holdt en ball på fem kilo. I det jeg reiste meg opp skulle jeg hive ballen høyt opp på veggen. Knalltungt! MOFO var utfall men forskjellen var at jeg ikke hvilte det ene benet (Pga belastning). På slutten byttet jeg ut denne øvelsen med vanlig kettlebell sving, først med 12kg også 16. Det er faktisk dobbelt så mye som jeg slet med første gangen!!

  I tillegg til dette hadde jeg 12min på mølla hvor jeg fortsatt drar hele båndet. Rodde også på 600kcal i timen helt til jeg var oppe i 100kcal. Ble altså en god økt i dag!

   


  Sliten jente!

   

  I morgen skal jeg treffe Tine etter jobb og vi skal sette oss på fiskebrygga og kose oss i det fine været de har meldt! Det skal bli fantastisk godt å kle på seg noe annet enn treningstøy og ikke minst være litt sosial igjen. Eneste utfordringen blir maten.. What the fuck can I eat liksom?? Kamera blir med og det skal bli deilig å vise dere andre bilder enn en sliten og svett meg. Hehe!

   

   

 • Publisert: 21.05.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">5 kommentarer
 • Summertime

 • Publisert: 20.05.2012, 19:36
 • Kategori: Min hverdag
 • Herlighet.. FOR ett vær det har vært her i dag. Knall sol og skikkelig sommervarme! Akkurat i det jeg kom inn døren fra turen med Kelly, så fikk jeg melding fra Stine E som lurte på om jeg var hjemme. Hev i meg en proteinshake også tok vi turen ut for å bade med fine Odin. Vi dro til vårt faste badested og tenkte at det sikkert ikke var noe folk her på denne tiden av året. Vi var vel alene i 20min ca også kom det flere mennesker. Noen som skulle bade hundene og noen som skulle ut i kano.

  Det er så fint der oppe så jeg bestemte meg for å være flink blogger å ta med meg speilrefleksen for å knipse litt bilder til dere!

   

  Når vi kjørte herfra igjen så hadde ingen av oss lyst å hjem så vi dro videre ned på Hamresanden for å kjøpe oss en is hver. Jeg skulle likt å si at jeg kun valgte en liten saft is, men nei. Nå er det ikke slik at jeg har kjempe dårlig samvittighet for den ene isen for jeg har tross alt lagt bak meg en mil mer enn jeg egentlig skulle denne uka så jeg nøt den faktisk med god samvittighet.

  Nå har jo ikke jeg noe "spisedag" så da syntes jeg det er viktig å kunne unne seg noe så enkelt som en is i blant, men alt med måte såklart! Regnet også på kalori inntak i dag og med middag så havner jeg på 1300kcal. Det er i utgangspunktet veldig lite, men jeg har i det minste fått i meg masse proteiner og sunt fett.

  I morgen er det veiedag og jeg kjenner jeg gruer meg. Kan si så mye at vekten ikke har stått stille, men gått opp.
 • Publisert: 20.05.2012, 19:36
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">12 kommentarer
 • Proteinshake

 • Publisert: 20.05.2012, 15:33
 • Kategori: Trening og mat
 • I går lagde jeg som sagt verdens beste proteinsmoothie-shake. Den smakte litt som jordbær milkshake og litt som de rosa marshmellowsene hvis dere vet hvilke jeg mener? Den var hvertfall helt fantastisk god og det er gøy å kunne gjøre noe litt annet ut av en shake enn å bare blande melk i den. Ikke minst så digger jeg å kunne kose meg med noe som smaker tilnærmet like jordbær milkshake, med god samvittighet!

   

  Du trenger:

  Jordbær proteinpulver
  Vaniljekesam
  Melk
  Frossne jordbær
  Blender

     Hiv alt i blenderen og det er ferdig! Super enkelt.

     Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nok en tur i lysløypa og 6,5km er lagt bak meg sammen med verdens beste Kelly og Kita. Det har vært ett helt fantastisk vær i dag så det var godt å ut å gå litt. Vekten har ikke gitt de resultatene jeg har ønsket denne uken selv om det ikke er veiedag før i morgen, så derfor har jeg hatt tre økter på Spenst og to gode turer i lysløypa. Selv om vekten ikke viser de resultatene jeg ønsker så er det viktig å huske på at jeg gjør noe bra for kroppen og at den er i stadig endring!


  Mobilbilde

 • Publisert: 20.05.2012, 15:33
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">23 kommentarer
 • Hva har jeg å være stolt over?

 • Publisert: 19.05.2012, 21:39
 • Kategori: Tanker
 • Den siste tiden har jeg vært litt nedfor og jeg har ikke helt skjønt hvorfor. Jeg burde jo være lykkelig og storfornøyd med at vekten går nedover. Og hva skjedde med endorfiner liksom? Kan ikke si at jeg automatisk blir i godt humør etter en økt og etter å ha felt noen tårer til en kommentar så enkel som "Du burde være så stolt av deg selv!" så innså jeg hvorfor.

  Problemet ligger ikke i det at jeg misfornøyd på noe som helst måte, jeg bare ser ikke noe glede i det å kjempe seg ned i vekt. Jeg burde tatt tak i problemet før jeg lot det gå så langt. Hvordan kan jeg være stolt over å miste 4,4 av 70kg? Joda, ett steg av gangen men jeg klarer ikke å være stolt av meg selv for at jeg går ned i vekt da det burde være en selvfølge. Jeg har gjort dette mot meg selv og da burde også vektnedgangen være noe jeg gjør automatisk uten at folk skryter over meg. Klart det er tungt å gå ned i vekt, men hadde jeg begynt å jobbe mot en sunn kropp for mange år siden så hadde jeg ikke vært i den situasjonen jeg er.

  Men ikke misforstå.. Jeg liker å trene. Jeg liker å finne sunnere alternativer og jeg liker å være sunn. Jeg ønsker ikke å gå tilbake til en stillesittende hverdag med masse usunn mat men jeg kjenner også at jeg er livredd for å ikke klare det. Jeg har kjempet mot vekten i 22år så hvorfor skal jeg plutselig klare det nå?

  Det er også på tide å innse at lykken ikke avhenger av hva vekten viser eller hvilken størrelse jeg bruker i tøy. Lykken finnes i meg selv og det er kun jeg som kan gjøre meg selv lykkelig.

  Det eneste jeg ønsker er å kunne treffe mennesker uten at jeg får den følelsen av at de dømmer meg fordi jeg er overvektig. Jeg ønsker for en gangsskyld å være bare Kristine og ikke "ho tjukke". Jeg håper jeg en gang kan innse at jeg faktisk er god nok uansett hva jeg veier fordi det er ikke alle som dømmer meg utifra vekten.

   
 • Publisert: 19.05.2012, 21:39
 • Kategori: Tanker
 • #comments">4 kommentarer
 • Morgencardio

 • Publisert: 19.05.2012, 18:21
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag ringte Therese å vekket meg halv ti for å si fra at hun var på vei til meg. Vi hadde nemlig planlagt å ut å gå en tur i lysløypa i det fine været. Jeg begynte derfor dagen med proteinpannekaker med vaniljekesam og bringebær. Herlighet så godt det var! Desverre ble de ikke så veldig vellykket, men de smakte i det minste godt.  Etter vi hadde gått i lysløypa dro vi en tur på shopping og jeg fikk kjøpt meg både blender og nytt treningstøy. Denne gangen fikk jeg kjøpt meg en genser og en jakke. Jeg bor jo mer eller mindre i treningstøy for tiden så da er det greit å ha litt å velge i. Etter shoppingrunden dro vi hjem til meg og jeg lagde en helt fantastisk god proteinshake til oss. Skal legge ut oppskrift på den etterpå for den må virkelig prøves!

   

  Er så deilig både for kropp og sjel å gå i skogen.

   

 • Publisert: 19.05.2012, 18:21
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">2 kommentarer
 • Egentrening

 • Publisert: 18.05.2012, 21:11
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag var første dagen hvor jeg skulle trene helt alene. Heldigvis fikk jeg melding av Jens Petter om hva jeg skulle gjøre. Det var lite folk der i dag så jeg tok likegodt å okkuperte hele den ene salen med min musikk på full guffe. Fantastisk! Det var også godt å vite at jeg klarte å presse meg selv like bra uten noen til stedet. Eller.. Nesten like bra. Hehe

   

  Dagens trening så slik ut;


  20min og ti reps

  12kg skulderpress
  12kg benkpress (6 i hver arm)
  8kg kettlebell "swing" (Samme som onsdag)
  Knebøy uten kasse

  I tillegg tok jeg også 10x3 reps av rygghev med 12kg og kjente det godt på baksiden av lårene. Ble også 12minutter på romaskinen så fikk kjørt meg godt på ukas siste økt. I morgen skal jeg ut å gå i lysløypa og er veldig spent på veiedag! Har en følelse av at jeg har spist litt for lite og litt for mye karbs denne uka, men time will show.

   

  Nå er det heeeeeelg!!

   


   

 • Publisert: 18.05.2012, 21:11
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">4 kommentarer
 • Pakke fra gymgrossisten

 • Publisert: 18.05.2012, 15:26
 • Kategori: Trening og mat
 • Jeg ble overlykkelig når jeg endelig fikk pakken fra gymgrossisten. Jeg hadde nemlig bestilt meg både treningstøy og proteinpulver/pannekaker. Proteinpulveret har jeg planer om å bruke i smoothie slik at jeg får en god proteinsmoothie i stedet for bare en smoothie med frukt. Skal legge ut oppskrift etterhvert, må bare få kjøpt meg en blender. Hehe!

  Jeg bestilte meg også en bukse fra better bodies og den var om mulig, enda bedre enn røhnisch. Bittegranne liten men det er fult mulig å bruke den, pluss at det garantert ikke er lenge til den sitter som ett skudd!

     Det geniale med gymgrossisten er at desto mer du handler for, desto mer får du med på kjøpet. Her fikk jeg med shakeren og proteinbaren!


  Proteinpannekaker. Det jeg likte med disse er at man kun tilsetter vann! I mange andre må man ha både egg og olje.


  Proteinpulveret.


  Better bodies cherry hill jazzpant.

   

   

  Nå gleder jeg meg til å trene i nytt treningstøy!

   


 • Publisert: 18.05.2012, 15:26
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">7 kommentarer
 • Min feiring i bilder

 • Publisert: 17.05.2012, 21:54
 • Kategori: Min hverdag
 • Dagen i dag har gått utrolig fort, men gud som jeg har kost meg. Var først å så på toget her i bygda som lillebrødrene mine gikk i, før vi tok turen til byen og spiste kinesisk til lunch. Etter det surret vi rundt litt før vi så borgertoget også var det klart for grilling. Nå skal bena slenges på bordet og jeg skal lade opp til jobb og trening i morgen. Har også fått en pakke i posten i dag som jeg skal vise dere innholdet av senere!
  Tenkte såklart på kosten i dag også så jeg droppet risen likegodt


   

  Har dere hatt en fin feiring? :)

   


 • Publisert: 17.05.2012, 21:54
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">2 kommentarer
 • Døgnet skulle hatt flere timer

 • Publisert: 16.05.2012, 23:29
 • Kategori: Trening og mat
 • Timene strekker rett og slett ikke til. Jeg jobbet til åtte i dag og dro rett på trening for så å komme inn døren her hjeme for en halv time siden. Nå er jeg nydusjet, maten står på komfyren og oppvasken er tatt. Phuu, hva man får til på kort tid når man må altså! Desverre blir bloggen litt nedprioritert, men jeg håper dere har forståelse for at treningen er viktigere enn bloggen akkurat nå. Til gjengjeld har jeg masse gode innlegg på lager som jeg tror dere kommer til å like.

  Dagens trening:

  8kg kettlebell "swing" i hver arm
  5kg ball som jeg skulle sprette i gulvet (Den skulle komme opp igjen til meg)
  Nedtrekk med strikk til siden
  Knebøy uten kasse


  Kettlebell og nedtrekk gjorde jeg ti reps av, knebøy fem og ballen 15. Kettlebellen her er ikke den samme som jeg har gjort tidligere, men i følge Jens Petter er det ikke noe navn på den. Det går rett og slett ut på å ha en kettlebell i hver arm som du svinger opp for så å trekke de til brystet, skyve de ut og svinge de ned igjen. Vanvittig tung øvelse!

  I dag tok jeg også knebøy uten kasse, noe som jeg har gledet meg til lenge! Nå kjente jeg det nemlig i rompa baksiden av lårene. Jeg gjorde det også alene i dag med Jens Petter trenende ved siden så nå måtte jeg holde fokus og pushe meg selv, noe som gikk veldig bra. Jeg skulle ta 20min og var helt utslitt, likevel valgte jeg å fullføre runden så jeg endte på 21.41 minutter. Gøygøy!!

  Nåå skal jeg hive i meg noe mat også rett og slett legge meg. Kommer til å bli en lang dag i morgen så da er det viktig å være uthvilt. Kamera blir såklart med så jeg skal ta masse bilder til dere! Mange av dere som leste bloggen min på denne tiden i fjor? Slik så jeg hvertfall ut på 17.mai 2011;  Antrekket blir nok ikke så mye annerledes og jeg gleder meg til å gå med min nydelige trenchcoat igjen!

 • Publisert: 16.05.2012, 23:29
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">2 kommentarer
 • What a day

 • Publisert: 15.05.2012, 21:28
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på farten siden klokken syv i dag morges. Først var jeg på jobb til klokken fire, før jeg dro rett på trening hvor journalisten Tina ventet på meg. Hun hadde tatt fly fra Oslo for å være med meg på trening, se hvordan jeg trente og snakke med Jens Petter.

  Dagens trening så forresten slik ut;

  20min med 10 repetisjoner på hver

  12kg kettelbellswing
  Nedtrekk med strikk
  Knebøy på kasse
  Tornado(Something:P) på 5kg, men denne slet på ryggen så vi byttet den ut med en annen øvelse som jeg ikke husker hva het

  Og til slutt 11 min på mølla.

  Som dere ser så går det fremover. Vi har økt både på minutter og kg så det er knallgøy! Fantastisk å kjenne at kroppen blir sterkere.

   

  Etter økten dro meg og journalisten på Egon for å prate videre å spise litt. Jeg hadde absolutt ingen ide om hva jeg skulle velge men endte opp med en kyllingkebab uten dressing. Det eneste som var oppi var masse grønnsaker, krydret kylling og såklart brødet. Ikke det verste alternativet heldigvis! Vi satt faktisk å kjaset i ett par timer og jeg skal innrømme at jeg syntes det er fantastisk gøy. Sitte å prate om seg selv i flere timer, hvem har vel noe i mot det? Haha! Hun var utrolig hyggelig også, så det var som å sitte å prate med ei venninne faktisk.

  Det blir visst nok en stor artikkel men den kommer kun i papirutgave så jeg skal se om jeg kan få lagt den inn på bloggen på noe måte. Den kommer forresten ut neste fredag. Nå skal jeg ta en god og lang dusj før jeg ser siste episode av gossip girl og rett og slett tar kvelden. Jeg er utslitt!


 • Publisert: 15.05.2012, 21:28
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">6 kommentarer
 • Endelig over kneika

 • Publisert: 14.05.2012, 21:01
 • Kategori: Trening og mat
 • Åhh, jeg er så glad!! Vekten i dag viste 137,3kg, noe som vil si at jeg har gått ned 4,4kg på to uker og ikke minst så er jeg over kneika som var på 140kg. Uansett hva jeg har gjort så har jeg ikke kommet meg under det tallet men nå.. Endelig!

  Det beste av alt er jo at jeg vet at det fettet som forsvinner nå, ikke muskler eller vann. Dersom jeg hadde spist meg ned i vekt, eller kun trent kondisjon så hadde det vært musklene som hadde forsvunnet først men nå trener jeg ganske hard styrketrening og bygger muskler i stedet. Ingenting er vel bedre enn det?

  Nå er det ikke mange kiloene igjen før jeg skal inn på veiing til Tønsberg og sende henvisning til Arendal i stedet. Alt jeg kan gjøre nå er å krysse fingrene for tidligere opersjon, for ja.. Jeg skal fortsatt operere meg. Jeg er kjempe redd for at vekten plutselig skal stoppe opp, selv om jeg ikke kan forvente like bra resultater hver uke. Hva er vel mer demotiverende enn en vekt som står stille? Tenkte jeg skulle begynne å måle meg i tillegg da, for man kan jo ofte gå ned i cm selv om man ikke ser resultater på vekten.

  Jeg er også veldig spent på denne uka som ikke blir helt "normal". Jeg skal få til tre treningsøkter men det er jo 17. mai og jeg vet ikke om jeg klarer å gå hele dagen uten å sprekke. Likevel så tenker jeg at så lenge jeg begrenser meg så går det greit. Altså i form av å kun spise en is i stedet for flere. Til nå så har det funket best å ikke spise noen ting usunt men kan jo ikke leve slik resten av livet heller. Til helga skal jeg også til min fine Silje for kjas, kos og baileys så jeg får ta meg en ny to timers tur i lysløypa.

  Fire kilo er liksom så "lite" og jeg gleder meg til de høye tallene begynner å komme. Planen nå er jo å fortsette helt til jeg får operasjon og det opprinnelige målet var jo å nå 120kg innen operasjonsdato noe som er fult mulig! 17,3kg igjen og det er ganske oppnåelig. Jeg har også fått ordnet meg slik at jeg kan få trent litt i Thailand. Funker dårlig å gå nesten tre uker uten en eneste treningsøkt.

  Jeg vet jeg sa jeg skulle ha treningsfri i går men jeg tok jammen med noen øvelser her hjemme på bena og kjørte meg selv ganske hardt. Faktisk såpass hardt at jeg har gangsperre i dag. Haha! Hjelper å ha stemmen til treneren i hodet altså som pusher meg.


  Man angrer ikke på de treningsøktene man har tatt, kun de man har droppet ;)

 • Publisert: 14.05.2012, 21:01
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">18 kommentarer
 • Klar for ny uke

 • Publisert: 13.05.2012, 21:07
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag har jeg gjort det samme vanlige jeg alltid gjør på søndager. Maraton med fruene i wisteria lane og en liten powernap. Planen var egentlig å gå en tur i lysløypa med Michelle men hun måtte avlyse og jeg var så vanvittig sliten at jeg lot være. På søndagene er jeg helt skutt og jeg har allerede hatt tre treningsøkter denne uken, så jeg tok meg en velfortjent dag på sofaen.

  Heldigvis så har jeg gjort noe produktivt i dag da. Jeg var nemlig med Hildegunn på en roadtrip for å levere to hester og hente en annen, så nå er det en ny hest her på gården. Kjempe søt dressur hest! Super er ute på prøve og Cassio skal lånes bort, ut juni.

  Jeg veide meg også i dag forresten, selv om min offesielle veiedag ikke er før i morgen. Vil ikke si resultatet enda, men kan si det slik at jeg ble storfornøyd. Resten av kvelden skal jeg bare kose meg i sofakroken med restene av middagen fra i går. NAM.

  Sunday is funday • Publisert: 13.05.2012, 21:07
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • Gårsdagens middag; Svin i pita

 • Publisert: 13.05.2012, 15:36
 • Kategori: Trening og mat
 • I går lagde jeg noe som var helt fantastisk godt. Nemlig marinert svin i grovt pitabrød med hjemmelaget guacamole. Dette var super enkelt og ikke minst en sunn og god middag. Guacamolen lagde jeg av to avocadoer, en halv boks mager kesam, to store hvitløksfedd og salt + pepper. Perfekt, kalorifattig dressing!  Jeg brukte ett fullkorns pitabrød, en fileet av svin og masse salat til.   

  Nyt!! Dette bør virkelig prøves. Heldigvis lagde jeg litt ekstra i går så jeg har nok til i dag også :D

   

   

 • Publisert: 13.05.2012, 15:36
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">9 kommentarer
 • Ukas siste økt er over

 • Publisert: 11.05.2012, 21:53
 • Kategori: Trening og mat
 • Og jeg kjenner det er fryktelig deilig.

  I dag hadde jeg generelt en bedre dag enn i går med mer overskudd og det gjør automatisk økten gøyere når man klarer å gi det lille ekstra. Jeg prøvde meg også på benkpress i dag, noe som gikk veldig greit. Problemet var jo bare å komme seg opp igjen fra benken og det var jo ett syn i seg selv der jeg lå og rulla som en strandet hval. Haha!

  MinfineTrine var med i dag for å knipse noen bilder. 156 for å være nøyaktig, i tillegg til at hun fikk filmet. Skal redigere filmen og forhåpentligvis legge ut i morgen.

   

  Dagens trening:

  10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 repetisjoner
  Benk 6kg manualer på hver arm.
  Kettlebell swing 8kg
  Strikk belastet ned trekk

  9 + 2 minutter på tredemøllen

  Hadde også to runder med fem forskjellige apparater med lufttrykk slik at jeg desto fortere jeg gjorde det, jo tyngre ble det. Gjorde dette i 40sek på hvert apparat. Ble en god og lang treningsøkt i dag med andre ord!

   


  Ikke helt stødig. Hehe
  Hahaha, TYPISK Trine! (Dette er forresten Jens Petter og ikke en random fyr :P)
  Har ikke ord for mye jeg hater mølla. Meeeen, vi tar det med ett smil! :D
 • Publisert: 11.05.2012, 21:53
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">12 kommentarer
 • Jævligste treningsøkten

 • Publisert: 10.05.2012, 20:16
 • Kategori: Trening og mat
 • "Jeg fikk kjørt meg hardt og tiltross for at jeg var helt gele i hele kroppen så følte jeg liksom ikke at det var hardt nok, hvis det gir noen mening?"

  Det "dumme" med å skrive slike ting på bloggener jo at min kjære trener leser dette og dermed gav meg økten fra helvette i dag. På toppen av det hele hadde jeg null overskudd og var fortsatt sår og støl etter tirsdagen så det hjalp jo ikke akkurat på. Ikke min dag i dag for å si det slik, men jeg gjennomførte uten å klage og uten å si "Jeg klarer ikke" eller "Jeg orker ikke".

  Jens Petter spurte meg om det var noen øvelser jeg hadde lyst å ta i dag;

  Meg: Alt som ikke har med bena å gjøre. Har så vondt etter tirsdagen!
  Han: Vondt eller stiv?
  Meg: Stiv.
  Han: Flott, da tar vi knebøy!

  Haha, takk for den liksom! Men helt ærlig.. For en fantastisk følelse det er å være stiv. Det er jo ikke behagelig men jeg føler ikke at jeg har hatt en god nok økt med mindre jeg blir stiv. Desto stivere jeg blir, desto bedre økt har jeg hatt og i dag verker det i hele kroppen allerede så det bør jo bety at jeg har gjort noe riktig?

   

  Dagens trening:

  Dobbel 8kg "Kettlebell swings": 10
  Knebøy på kasse: 10
  Vegg kast med 5kg ball: 10

  Gjorde dette i 20min (Jeg trodde det var 15 så kanskje ikke så rart at jeg var unormalt død etterpå, haha!)  Etter treningen dro jeg til byen en tur for å handle og gikk innom pip siden Tine var på jobb. Siden jeg hadde hatt en hard økt og trengte en liten belønning så handlet jeg meg noe nytt treningstøy like godt! Kjøpte samme röhnisch tighsten som jeg har fra før av, bare i en størrelse mindre og den satt perfekt! Den andre sklir litt så tenkte derfor jeg kunne kjøpe meg en størrelse mindre. Så om dere skal gå til innkjøp av samme tightsen, kjøp en størrelse mindre enn hva dere normalt bruker.

  Jeg kjøpte meg også samme toppen som jeg har på meg over bare i t-shirt i stedet og i en annen farge. Den var også helt fantastisk på og jeg håper virkelig at Röhnisch kommer ut med noen flere plagg. Siden jeg trener 3 - 4 dager i uken og som regel går rett fra jobb og på trening så tar jeg bare på meg treningstøyet fra morgenen av og da er det greit å ha litt å velge i!


  Fargen ble litt rar på bildet. Den er mer rosa-ish enn orange som den ser ut her.

   

  NÅ: Middag, jersey shore og en god nattsøvn før det klart for en ny treningsøkt i morgen.

   


 • Publisert: 10.05.2012, 20:16
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">8 kommentarer
 • Sunn, hjemmelaget pastasaus

 • Publisert: 10.05.2012, 13:36
 • Kategori: Trening og mat
 • I går så lagde jeg helt fantastisk god pastasaus og det beste av alt er at den kan spises med god samvittighet! Veldig ofte så er det mye sukker og kalorier i de ferdig glassene man får kjøpt, så hva er vel da bedre enn å lage det fra bunnen?

   

  Du trenger:

  En pakke kjøttdeig
  To bokser hakkede tomater
  Ett lite glass tomatpure (Kan droppes da det er litt kalorier i)
  Champinjong
  Hvitløk
  Ananas
  Fullkornspasta

     Begynn med å stek kjøttdeigen og kok pastaen. I mens tar du tomatene, tomatpure, ananas og hvitøk oppi en gryte. Når kjøttdeigen er ferdig, steker du champingjong og hiver denne oppi gryten sammen med kjøttdeigen og lar den småkoke ett par minutter.

   

  SÅ enkelt og ett mye sunnere alternativ enn ferdig pastasaus!

   


 • Publisert: 10.05.2012, 13:36
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">10 kommentarer
 • Rusa på endorfiner

 • Publisert: 09.05.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • Herlighet.. Tror dere ikke jeg klarte å svette bort kvalmen i går uansett hvor rart det høres ut? Jeg fikk kjørt meg hardt og tiltross for at jeg var helt gele i hele kroppen så følte jeg liksom ikke at det var hardt nok, hvis det gir noen mening? Det er vel kanskje fordi det faktisk blir lettere både fysisk og psykis. Jeg vet at jeg ikke kan presse kroppen hardere for jeg svimler og sliter med å holde meg på bena på slutten men så lenge det går lettere så føler jeg at det ikke er hardt nok. Skjønner?

  Dagens trening:

  Stående roing: 10stk
  Knebøy på kasse: 10stk
  Thunder ball(til den gikk i stykker): 20
  Skulderpress 15kg overtok for Thunder ball: 10
  Kettlebell swing 8kg: 20stk

  Gjorde dette uten pause i 15 min.

  I tillegg rodde i femten minutter og sist så skulle jeg holde meg på ett tempo på 500kcal i timen. Dette slet jeg med og i dag klarte jeg jammen med å ligge jevnt på 600 og tok skikkelig i på siste økten og landet faktisk på 700kcal i timen. Fikk forbrent litt kalorier hvertfall og jeg kjenner det godt i dag! Nok en gang har jeg problemer med å gå i trappene men overkroppen er heldigvis ikke så gal. Og gjett hva? Den nakken jeg har slitt med i flere uker.. Eneste som gjør vondt der nå er når jeg har hatt en hard økt og er litt stiv. Hvor fantastisk herlig er ikke det?

  Dagen i går var skikkelig hektisk så rakk derfor ikke å oppdatere dere på treningen før nå. I morgen har jeg fri fra jobb og har ikke noen andre planer enn å trene og handle inn masse god og sunn mat. På fredag er det også en ny treningsøkt før jobb og da skal Trine være med å ta noen bilder, lørdag er det kun jobb og søndag får jeg besøk av Michelle og vi skal ut å gå en lang tur i lysløypa. Herlig!

      

  Nå skal jeg bestille meg en pakke med masse gøy fra gymgrossisten og lage sunn, hjemmelaget pasta (Saus). Noen som vil ha oppskrift?

   

   

 • Publisert: 09.05.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">7 kommentarer
 • Så.. Rir du kuk?

 • Publisert: 08.05.2012, 21:03
 • Kategori: Hest
 • Kjære mann. Dette er nok et innlegg spesielt til deg. Skal du sjekke opp en hestejente? Vær litt original?

  Det er ikke rent sjelden at jeg får seksuelt relaterte spørsmål når jeg nevner at jeg driver med hest. Det virker som om det slår helt om i hodet på enkelte når de hører ordet ?ri?. Personlig synes jeg det er ganske rart. Hvis det går for deg når du sitter i salen, gjør du noe feil. Jeg skal ikke gå inn på de ridetekniske detaljene, men ridning i denne forstand innebærer ikke å sitte der å gnikke musa.

  Videre vet jeg hvor skitten man blir av å være i stallen. Og det er ikke sexy-skitten. Det er mer ?se-til-helvete-å-komme-deg-i-dusjen?-skitten. Også lukter man ikke spesielt godt etter å ha vært der heller. Jeg synes selvsgat det lukter himmelsk. Det synes neppe alle på butikken, der jeg kommer som en tjukk, hårete stinkbombe.

  Men, altså. Jeg kan treffe noen på byen, på nettet, på butikken? Det spiller ingen rolle. Hvis jeg nevner at jeg driver med hest, får jeg som regel en av følgende kommentarer:

  a) Åja, søsteren min red i flere år. Jeg er litt redd hest jeg.
  Dette er den akseptable. Jeg aksepterer at du ikke liker hest, og jeg aksepterer at du er redd de. Faktisk er det bedre at du ikke vil ta i en hest, enn at du vil. Eksen min begynte med hest da han traff meg, og etter et halvt år i salen, på en sagekrakk av en hest var han langt bedre til å ri enn det jeg var. Og jeg hadde da ridd i 18 år. Jeg trenger kanskje ikke fortelle at det ble dårlig stemning i heimen av den slags.

  Det er da du skjønner at du ikke er et naturtalent likevel.

  b) Jasså, liker du å ri, høhøhø!, eventuelt: Har du sporer?
  Selvsagt liker jeg å ri. Jeg hadde ikke holdt på med hest hvis jeg ikke likte det. Videre, ja, jeg har både pisk og sporer, men det ser jeg på som en forlengelse av rytternes hjelpere? Det var ikke det du tenkte på, nei? Neivel. Men da har vi ihvertfall ikke noe å snakke om.

  Jeg hater å få disse spørsmålene. De får meg til å tenke på hesten som et seksuelt objekt. Ikke fordi jeg vil, men fordi de plasserer bilder i hodet på meg, og det blir veldig ekkelt. Rambo er, og burde få fortsette å være, uskyldig i denne saken.

  Men jeg får som nevnt disse spørsmålene ofte. Blandt annet fikk jeg det spørsmålet av en fyr på 41, på match.com:

  Han:
  like du å ri?

  Jeg:
  Ja, det er favoritthobby numero uno. Har holdt på med det i mange år, og har egen hest.

  Han:
  Åja. Rir du kuk da?

  Jeg:
  Ja, av og til er han en skikkelig kuk, men det er sjelden jeg rir uten sporer, så da klemmer jeg på litt ekstra, så han trykker seg sammen, også hender det jeg truer med slakt. Da skjerper han seg, og da er han ingen kuk lengre.

  Så ba han om å få bilde av ?musa? mi, og jeg sendte det berømmelige musebildet.

  Men det har du sett før, så det er egentlig unødvendig å vise det. Men den er jo så søt! Og jeg skal love deg at den er søtere enn glufsa mi.

  c) Hest er best som pølse!
  Siterer du Øystein Sunde kan du gå din vei. Med en gang. Mer er det ikke å si om den saken.


  Her kommer noen sannheter om hestejenter, som kanskje vil få deg til å tenke deg om to ganger neste gang du får lyst til å fantasere seksuelt om hest og rytter:

  a) Har du sett antrekket? Synes du det er sexy? Da skal jeg bare gjøre det klart for deg at den trange, deilige buksa som viser den fine rumpa, mest sannsynlig ikke er vasket siden den var ny. Og den er neppe veldig ny. På den buksa finnes det: markekur, hestemøkk, hestesnørr, hovfett, salsåpe, kanskje litt snørr fra egen nese som man måtte bli kvitt fort, hesteslim, gjørme, og alt annet ekkelt du kan tenke deg.

  b) Videre skal jeg love deg at det lukter rimlig vondt fra et svett rytterskritt.

  c) Det kan virke ganske sexy å være sammen med en hestejente. Hun rir jo hele dagen, og kan jo ikke være annet enn dritgod når det kommer til sex. Mulig man gjør en ekstra innsats i begynnelsen av et forhold, men etter å ha labbet rundt i stallen hele dagen, kanskje hatt en heftig treningsøkt, hatt en vanskelig hest, etc, kan jeg love deg at å ri en mann ikke er det første jeg tenker på. Skal vi ha sex, blir det misjonærstilling, slik at jeg kan småsove underveis.

  d) Hestejenter kan være hardhendte. Joda, sikkert sexy det også, men tenkt deg en handjob av ei jente som har handtert 700 kg tidligere på dagen, og fått disse 700 kg til å gjøre som hun vil. Jeg sier ikke mer om den saken.

  e) Du liker kanskje tanken på å bli dominert, med litt pisking og andre sexy rariteter? Joda, det er sikkert vel og bra, hadde det ikke vært for at hestefolk, uavhengig av kjønn, alder eller nivå, er noen påståelige jævler som alltid har rett og som ikke klarer å la andre ta kommandoen. Vi underkaster oss aldri og elsker makt. Og vi liker å få ut aggresjonen. Så vært forsiktig med hva du ønsker deg.

  f) Det alle hestefolk ønsker seg er en tøffel som kan ta i et tak. Gjerne med et verktøy og hengerlappen, slik at vedkommende kan fikse gjerder, rennende vannkraner, frakte oss hit og dit, etc. Liker du tanken på å bli slave, ring meg. Og nei, vi snakker ikke sexslave.

  g) Og til slutt. Høyst sannsynlig vil du bli nedprioritert ved enhver anledning. Kino? Nei, da er det trening. Weekendtur til Paris? Veldig hyggelig, men da er det stevne. Sex? Beklager, jeg er salsår.

  Så kan ingen si de ikke ble advart.

  Innlegget er lånt herfra og var rett og slett for bra til å ikke deles. Herregud som jeg lo!

   

   

 • Publisert: 08.05.2012, 21:03
 • Kategori: Hest
 • #comments">14 kommentarer
 • MOTIVASJON

 • Publisert: 08.05.2012, 15:07
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå skal jeg snart ha nok en treningsøkt på spenst sammen med Jens Petter og jeg håper han kjører meg til bristepunktet. Jeg har nemlig mål å nå! Hva passer vel bedre da enn litt motivasjon? Desverre er formen skikkelig crap. Jeg har vært kvalm i hele dag og skjønner ikke hvordan jeg kan bli dårlig av en sunnere livsstil. Jaja, sist gikk kvalmen over når jeg fikk svettet litt. Håper det er tilfellet i dag også.

    • Publisert: 08.05.2012, 15:07
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">12 kommentarer
 • Hvis jeg kunne skrevet ett brev til Kristine 16år

 • Publisert: 07.05.2012, 21:06
 • Kategori: Tanker
 • (Innlegget er publisert før)

   

  Kjære Kristine.

  Du har nettopp fylt 16år og har opplevd mye vondt i ditt korte liv. Avgjørelsen du tok for seks måneder siden vil prege deg resten av livet og selv om du fortsatt gråter deg i søvn så vil det bli bedre. Det var riktig det valget du tok, selv om det kanskje ikke føles slik. Det å måtte ta en slik avgjørelse i en alder av femten år, er ikke noe jeg unner noen.

  Du er sterk, Kristine. Du får ofte høre dette og tror ikke helt på det selv men i de kommende årene så må du hente frem den enorme styrken du har i deg for å overleve. Selv om du kunne trengt noen til å vise vei og gi deg svarene så må du finne dem selv. Du vil prøve og feile men det er det som gjør deg til den unike jenten du er. Venner vil komme og venner vil gå og tilslutt vil du innse hvem som virkelig er der for deg. Hvem som virkelig bryr seg.

  Selv om du er klar for å gi opp så kommer du til å oppleve mye bra fremover. Du begynner på videregående hvor du stifter nye bekjentskaper som vil vare i mange år fremover. Du har også hestene og stallen som er livet ditt og gleden i en ellers tung hverdag. Selv om du føler tiden nå er vond så er det en slik tid du vil se tilbake på og savne, nettopp på grunn av alle de gode stundene.

  Du har mye å se frem til i livet. Ikke ta sorgene på forskudd men jobb deg igjennom dem etterhvert som de kommer. Du har mange som bryr seg om deg og vil ditt beste. Etterhvert som tiden går så vil du se tilbake på feilene du har gjort og lære av dem. Du vokser for hver dag som går og blir en enda bedre utgave av deg selv. Kanskje du kan klare å like deg selv også etterhvert?

  Du er flink til å ikke ta deg selv så høytidelig men ikke spøk bort en "Jeg er glad i deg" eller ett kompliment. Du må bli flinkere til å lytte til andres gode ord mot deg. Selv om du har opplevd å miste mange av dem du er glad i så er det desverre slik det er i livet. Ikke la det ødelegge for andre som faktisk ønsker å stå deg nær..

  Selv om vekten også er noe som har preget deg lenge så er ikke det din største prioritet akkurat nå. Du er ikke så stor som du tror eller så stor som du kommer til å bli men vi skal kjempe mot vekten sammen. En dag kommer alle dine ønsker til å gå i oppfyllelse og alt vil gi en mening.

  Du er en fantastisk jente Kristine, jeg skulle bare ønske du kunne se det selv. Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg en god klem og fortelle deg at du ER god nok. Og ikke minst.. Du er vakker!


  Hilsen Kristine  22 år.

   

  Kristine 16år

   

   

  Hva ville du skrevet til deg selv som seksten åring?

   


 • Publisert: 07.05.2012, 21:06
 • Kategori: Tanker
 • #comments">9 kommentarer
 • Invester i personlig trener

 • Publisert: 06.05.2012, 21:43
 • Kategori: Trening og mat
 • Som jeg har skrevet her tidligere så har jeg trent endel før. Jeg har trent hardt, jeg har blitt sliten og jeg har blitt støl. Trodde jeg.. Det verste av alt er at jeg til og med har trent med personlig trener som faktisk ikke har pushet meg så hardt nok eller har hatt den kompetansen de burde ha. Nå er ikke jeg noe verdens mester men ut i fra det jeg leser på blogger rundt forbi så finnes det mange såkalte personlige trenere som faktisk ikke burde tatt seg betalt en gang. Kanskje dere får resultater, men er det ikke fortvilende at dere kunne gjort det bedre? Fått resultatene dere ønsket fortere og bygget muskler i stedet for å miste dem?

  Jeg kjenner jeg er fryktelig glad for at jeg begynte å trene med min PT og han er beinhard akkurat slik en trener skal være. Det beste av alt er at han faktisk vet hva han snakker om når det kommer til trening og kosthold. Han er også serifisert crossfit trener og for de som ikke vet hva det er så betyr det kort fortalt konstant varierte funksjonelle øvelser, utført med høy intensitet. Man jobber maksimalt i løpet av en bestemt tidsperiode, utfører et gitt arbeid (reps, sett og runder) eller jobber en gitt tid med mål om å utføre mest mulig arbeid. Man konkurrer med deg selv, mot klokken, eller andre.  Det handler rett og slett om å trene flest mulig muskler i kroppen på få øvelser men også om utholdenhet. Den ene dagen hadde jo jeg bare tre øvelser jeg skulle gjøre men det var ikke en eneste muskel i kroppen som ikke var stiv dagen etter. Siden man gjør det konstant uten stopp og i ett jevnt tempo så går det også mye på kondisjon og det er ikke tvil om at dette er en god treningsmetode. Jeg har kun holdt på en uke men jeg digger det allerede.

  Siden jeg ønsker at alle dere skal få muligheten til oppleve en flink PT og virkelig få resultater så har jeg ordnet det slik at alle bloggleserene mine får en gratis konsultasjonstime MED trening. Det vil da altså si at dere kan få testet crossfit, dere får en treningstime med Jens Petter og ikke minst konsultasjon (prat for å kartlegge ønsker, behov og begrensinger) til veien videre.

  Personlig trener koster men når det kommer til helse så syntes ikke jeg det er noe man kan sette en pris på. Hva er vel viktigere enn egen helse?

  Dersom dere lurer på noe eller ønsker å avtale en time så kan dere sende han en mail på; jphaugen.pt@gmail.com
 • Publisert: 06.05.2012, 21:43
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">12 kommentarer
 • Utfordrende søndag

 • Publisert: 06.05.2012, 14:56
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å ligge på sofaen å sløve og gjett om  den dårlige samvittigheten setter inn da. Jeg er også forferdelig kjesken og har lyst på alt. Kjemper mot meg selv for å ikke å ha en spise dag. Hodet sier "bare i dag" men samtidig så tenker jeg hvor mye det ødelegger. Hvor mye jeg faktisk må trene rompa av meg for å forbrenne de kaloriene. Jeg spiste 100gr med nøtter i stad fordi nøtter skal jo være bedre enn sjokolade. Samtidig så inneholder nøtter mer kalorier enn sjokolade så hvorfor velger man da nøtter i stedet? Sånn seriously.

  Jeg veide meg i stad og har gått ned 1,4kg siden mandag. Er storfornøyd med det men siden vekta viste 140,3kg i dag så klarer jeg ikke helt å slappe av. Jeg har jo aldri klart å komme meg under de forbanna 140kg så fra i morgen av det er virkelig hardkjør og jeg håper Jens Petter finner de mest krevende og tyngste øvelsene sånn at jeg mer eller mindre ikke klarer å stå på bena. Forhåpentligvis har jeg samme resultatet om en uke til og dersom jeg har det så er det første delmålet mitt nådd. Det største målet mitt faktisk!

  Hadde egentlig planer om å ta en repeat av gårsdagen i lysløypa igjen i dag men jeg har faktisk hatt fire harde økter denne uka og jeg tror det er viktig og ikke overdrive sånn i begynnelsen. Det er jo første uken og jeg bør egentlig ta søndagen som en skikkelig hvile dag slik at jeg er fit for fight fra i morgen av igjen. Jeg har heller ikke vært på butikken så jeg har typisk ingenting kalorifattig i hus men heller 100kcal for mye i maten enn 500kcal for mye til godteri. Det er ikke slik at jeg spiser fastfood liksom men hadde planer om å ha tikka masala til middag i dag. Heldigvis er det lite kalorier i akkurat tikka masalaen så får heller bare kutte betraktelig ned på risen.

  Senere kommer jeg med en gladnyhet. GLED DERE!!

   
 • Publisert: 06.05.2012, 14:56
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">6 kommentarer
 • Årlig sommerfest hos Caddy

 • Publisert: 06.05.2012, 09:44
 • Kategori: Min hverdag
 • I går hadde jeg virkelig en helt fantastisk dag. Det var såå deilig å stå opp klokken ni og få litt ut av dagen. Jeg dro med meg Hildegunn og Malin ut på tur med hundene og vi var faktisk ute i to timer og gikk i bare bakker. Det var ikke snakk om slakke bakker heller så det var til og med tungt å gå i nedover bakker, men for en deilig følelse når vi kom hjem igjen.

  Jeg fikk også besøk av min fine Stine i går som plutselig ramlet inn døra og som holdt meg med selskap mens jeg dollet meg opp til fest. I går var nemlig den årlige sommerfesten hos Caddy (Bjørnar). Problemet er bare at sommerfesten alltid er ute på hverandaen men i går var det waaaaay to kaldt til å sitte ute så etter mye om og men så endte hele gjengen opp med å ta en maxi taxi til Chimmy (Kjetil) i stedet for å fortsette festen der.

  Denne årlige sommerfesten er noe som har vært i mange år og første gangen jeg var der så tror jeg at jeg var 16 faktisk. Derfor var det superkoselig å se alle folkene igjen som man ellers ser så alt for sjeldent. Jeg klarte ikke å holde meg heeelt unna alkoholen i går men det ble kun en drink på meg, så litt flink var jeg jo.

     Det var virkelig ikke min dag i går, sånn med tanke på utseende. Fant aldri noe å gå med, sminken ble rar og jeg ble rar på bildene. Jaja, man kan ikke alltid se fab ut. Hehe!


  Litt høyde forskjell?
 • Publisert: 06.05.2012, 09:44
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">6 kommentarer
 • Powerwalk i sola

 • Publisert: 05.05.2012, 10:45
 • Kategori: Trening og mat
 • God morgen fine mennsker. I dag våknet jeg faktisk klokken ni og bestemte meg like godt å for å stå opp da. Begynte dagen en helt fantastisk frokost. Lett skogsbær youghurt, mager kesam, litt musli og masse bringebær. NAM!!

  Hva trenger man vel sjokolade til når man kan spise noe så godt som dette? Hehe! Jeg har forresten tenkt mye på dette med spisedag og har bestemt meg for å ikke ha det. Hvis det er en dag hvor jeg har sinnsykt lyst på og det er lenge siden jeg har unnet meg noe sist så kommer jeg ikke til å være så nazi, men når jeg trener så hardt som jeg gjør så ønsker jeg ikke å ødelegge det med sjokolade og alt mulig annet dritt. Har nok av det i hus og så lenge jeg kan se på det og vite at det er der så trenger det heldigvis ikke å innta munnen.

  Nå tenkte jeg forresten å ta en powerwalk i det nydelige været. Tenkte lenge på hvor jeg skulle gå og kom frem til at lysløypa var perfekt. Der er det endel bakker også slik at jeg får kjørt meg litt i stedet for å bare gå på en rett flate. Desverre for meg så syntes jeg at turgåing er noe av det kjedeligste så jeg får stappe i øreproppene og nyte musikken i stedet. Da blir det liksom ikke like kjedelig.

   

  Hvordan syntes dere det er med alle oppdateringene om trening/kosthold forresten? Noe spesielt dere vil jeg skal skrive om?

   

 • Publisert: 05.05.2012, 10:45
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">10 kommentarer
 • Godt å se treneren slite!

 • Publisert: 04.05.2012, 21:06
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå er jeg sliten! Har sovet maks fem timer i natt også var det jobb fra 8 - 16 også rett på trening for en ny hard økt. Var ikke hjemme før klokken åtte så nå er det mat, vampire diaries og sofaen. Har friiii hele helgen og det skal bli så godt! I morgen skal jeg faktisk ut en liten tur men holder meg edru for å ikke ødelegge for mye av treningen. Trening og alkohol er ikke den beste kombinasjonen.

  Tine: Åååh, trenger du å bli så kjedelig selv om du har begynt å trene??
  Haha, søta!

   

  Også over til dagens trening.

  15min med
  10 ned-trekk i strikk
  10 stepp-ups
  10 ballkast på vegg (5kg ball)
  10 stepp-ups

  + Ti minutter på mølla hvor jeg dro båndet og ca ti minutter på romaskin.

  Jeg begynte på mølla igjen og var klar til å gi opp etter kort tid men jeg holdt ut og det gikk mye bedre denne gangen. Hele treningen gikk bedre i dag så enten pusher ikke Jens Petter meg like hardt eller så begynner det rett og slett å bli lettere. For all del.. Det var tungt i dag også og jeg er temmelig gele i hele kroppen, men hodet var liksom litt mer med i dag. I like!
  Skoene jeg bruker. Helt hvite nike shox!

  Når jeg var ferdig med min økt så skulle jeg se Jens Petter trene og det gikk ut på mye av det samme som jeg gjør (Minus en god del kilo såklart). Jeg skal ærlig innrømme at det var fantastisk å se han også slite. Det gir også meg mer motivasjon fordi han faktisk sliter rompa av seg like mye som jeg gjør så han er ikke en sånn som bare kjører andre hardt uten å tenke på seg selv! Ble også noen fantastisk bra uttrykk her. Jeg lo!


  I morgen tidlig tenkte jeg forresten å være flink jente å gå en lang tur siden jeg ikke skal trene igjen før mandag. Godt å få bevegt seg litt også kan jeg få besøkt fine Ymir samtidig


  NÅ TAR JEG HELG!!

 • Publisert: 04.05.2012, 21:06
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">8 kommentarer
 • Treningsopplegget fremover

 • Publisert: 03.05.2012, 21:58
 • Kategori: Trening og mat
 • Ser det er flere av dere som lurer på endel ting ang treningen min så jeg tenkte at jeg skulle skrive ett utfyllende innlegg om dette. Jeg trener på Spenst Sør Arena som virkelig er en helt fantastisk plass. Jeg har hatt medlemskap hos de fleste treningssenterene men det er kun på Spenst jeg virkelig har blitt tatt godt i mot av absolutt alle. Jeg føler meg ikke utilpass selv om jeg er en god del kilo tyngre enn de fleste andre og du merker at det er ett godt samhold der hvor folk virkelig ønsker å løfte deg opp og motivere.

  Jeg skal få tilsendt en liste over diverse tilbud dem har og priser, for her er det blant annet masse gruppetreninger og ikke minst Grete Roede kurs, bare for å nevne noe av det. Kommer heller tilbake med mer info når jeg får alt av lister å priser. Her er det absolutt noe for enhver!


  Luksus å kunne trene ute i sola, rett ved sjøen!

  Når det kommer til opplegget mitt så skal jeg trene med PT tre dager i uken. Da er det kun meg og all fokus på meg. De andre dagene kommer jeg nok til å ta det ganske med ro siden jeg fortsatt har problemer med å bevege meg etter timen på tirsdag. Treningen vi holder på med går på crossfit og sirkel trening. På en normal styrke økt så tar du kanskje ti repetisjoner også er det pause. Her går du videre til neste øvelse med en gang og jeg skal love det er tungt!

  I forhold til hva jeg spiser så følger jeg ikke noe spesiell diett, kun sunn fornuft med masse innspill fra Jens Petter. Holder meg helt unna raske karbohydrater som ris, pasta, poteter og hvitt brød. Pga insulinresistensen så prøver jeg å begrense meg fra karbo generelt men jeg går ikke på lavkarbo. Jeg spiser blant annet karbo til frokost hvor jeg har en liten skål med lett youghurt og ca 50gr musli. Jeg har også begynt å drikke masse vann og ligger på 1 - 2 liter daglig. Før drakk jeg ikke vann i det hele tatt!

  Kunne skrevet mye om dette men vi tar det litt etter litt. Nå begynner endelig stølheten å gå litt over. Jeg klarer i det minste å bevege meg, så nå er jeg klar for ny time i morgen! • Publisert: 03.05.2012, 21:58
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">7 kommentarer
 • Gårsdagens middag

 • Publisert: 03.05.2012, 15:24
 • Kategori: Trening og mat
 • I går spiste jeg noe som var helt fantastisk godt, kjempe sunt og enkelt å lage! Det eneste her som er en større kalorikilde er kyllingen men den steker jeg uten smør og da gjør det ingenting fordi det er så mye proteiner i den. Proteiner er viktig!

   

  Du trenger:

  3 kyllingfileeter
  1 rødløk
  5 store chamingjonger
  1 brokkoli
  Soyasaus

     Jeg stekte alt hver for seg slik at det ble gjennomstekt. Ble nemlig endel mat så stekte først champingjong, deretter brokkoli og løk sammen og tilslutt kyllingen. Når alt var ferdig stekt, hev jeg det oppi stekepanna igjen og helte over litt soyasaus for å få litt smak på det.
 • Publisert: 03.05.2012, 15:24
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">16 kommentarer
 • Bare gode nyheter!

 • Publisert: 02.05.2012, 23:06
 • Kategori: Min hverdag
 • Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg tok en telefon til sykehuset i Tønsberg forrige uke. Jeg ønsker jo å bli operert i Arendal og dem gav klarsignal på det så lenge jeg gikk ned og fikk en BMI på under 50. Det er derfor planen nå fordi jeg er møkklei av hele opplegget og behandlingen jeg har fått av Tønsberg. I tillegg så fikk jeg beskjed om at jeg har kausjonist dersom jeg ønsker å ta operasjon privat!! Det er jo dette jeg har ventet på kjempe lenge men nå føler jeg at operasjonen er så nærme at jeg venter heller litt til. Dersom November 2013 fortsatt blir min dato så får jeg heller revurdere det.

  Jeg fikk også beskjed i dag om bilen min blir ferdig i løpet av mai måned. Dette ble jeg lovet så nå håper jeg virkelig det skjer! Gleder meg til å ut å cruise i min gule kule nå til sommeren altså og det gjør hverdagen min mye lettere.

  Og guess what? Jeg våknet i dag og det føltes ut som jeg var kjørt over av en buss. Det verket i hver eneste muskel og jeg klarte såvidt å holde meg på bena. Det å gå i trappene på jobb var jo ett syn bare i seg selv der jeg dro meg selv oppover og sutret og klaget over hvor vondt det gjorde. Andre rundt meg må jo ha trodd at jeg var rævpult. Haha! Kjenner jeg er veldig glad for at det er treningsfri i dag selv om jeg gleder meg masse til trening igjen på fredag hos Spenst. Da skal jeg også se PT'en min "In action" så det blir gøy. Bilder kommer selvfølgelig også!


  Dagens middag! Kommer oppskrift i morgen.

 • Publisert: 02.05.2012, 23:06
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • Jeg kjemper for meg selv

 • Publisert: 02.05.2012, 15:45
 • Kategori: Trening og mat
 • Don't blame anyone or anything for your situation or problems. When you do that, you are saying that you are powerless over your own life  which is utter crap. An empowering step to reclaiming your life is taking responsibility.

  Enten skylder jeg på oppveksten for at jeg er tjukk, insulinresistensen eller legene som ikke vil operere meg. Det er alltid en unnskyldning og jeg har aldri.. Eller vent. Jeg har jo faktisk kjempet hele livet for å gå ned i vekt på en eller annen måte men når det ikke funker så kan jeg faktisk ikke skylde på alle andre, jeg må ta ansvar for det selv. Sannheten er vel at jeg hadde gitt litt opp å så på ventetiden før operasjon til å kunne gjøre å spise som jeg ville. I stedet for å gjøre slik som nå at jeg kjemper for å gå ned i vekt, jeg kjemper for å komme i en bedre form slik at jeg klarer meg bedre etter operasjonen.

  Jeg så på slankekrigen i dag hvor Jillian sa til hun ene at det var på tide hun begynte å kjempe for seg selv. My god om det traff meg midt i hjerterota. Husker dere DETTE innlegget hvor jeg skrev at jeg skulle ønske at noen kjempet for meg? Men helt ærlig.. Hvordan kan jeg forvente at andre ønsker å kjempe for meg når jeg ikke ønsker å kjempe for meg selv en gang? Det er på tide å livet mitt i mine egne hender å vise hva jeg er god for. Hvilken viljestyrke jeg egentlig har å hva jeg klarer å oppnå så lenge jeg ønsker det nok.

  Det er ikke en eneste muskel som ikke verker i dag men FOR en følelse. Jeg har gjort noe riktig! Jeg skal kjempe for meg selv og jeg skal gjøre meg selv stolt. Jeg gjør dette for min del.

  I'm fit for fight!

   

  "You're right. It is easier to eat pizza than it is to run on the treadmill. It's easier to turn to ice cream rather than people for support. It's easier to say "Fuck it, I give up" than it is to say "Fuck this, I can do it."  If you don't believe you can, then you can't. You need to do this for you. And if you don't want it enough then you sure as hell won't achieve it. So take the easy way out and remain unhealthy and continue to gain weight because you can't realize you are the only one hurting yourself.

  I didn't say it would be easy. I said it would be worth it."
 • Publisert: 02.05.2012, 15:45
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">13 kommentarer
 • To timer med PT er overstått

 • Publisert: 01.05.2012, 22:49
 • Kategori: Trening og mat
 • Det har gått i ett både i hele går og i dag så jeg har rett og slett ikke rukket å blogge. I går dro jeg rett på min første trening etter jobb og jeg trodde jeg skulle .

  I går så opplegget slik ut;

  10 knebøy på kasse
  10 skulderpress a 12,5kg
  10 swing med tornado ball
  10 biceps curl med 12,5kg

  Dette gjorde jeg fire ganger uten pause før jeg gikk over på tredemølla uten fart hvor jeg drev hele greia i ti minutter. Innen det var gått to minutter så var jeg klar for å gi opp å tenkte hele tiden "Nå kreperer jeg". Heldigvis overlevde jeg og FOR en mestringsfølelse!


  "Unless You Puke, Faint or Die, Keep Going"- Ordene som strømmer igjennom hodet mitt når jeg er på nippet til å gi opp!

  I dag var det på'an igjen med ny økt og jeg trodde gårsdagen var tung. I dag var programmet slik;

  Romaskin: 10,12,14,16,18 calorier
  8kg Kettleell-swings: 15stk
  Knebøy på boks: 20,16,12,8,4

  Jeg begynte med å si at jeg ikke var sliten i bena etter gårsdagen og at jeg aldri hadde blitt sliten av romaskin før. Det skulle jeg aldri ha gjort! Gikk dypere på knebøyene og fikk kjørt meg så hardt på romaskinen at jeg klarte såvidt å holde meg på bena etterpå. Gjorde dette i fem runder og 20 min uten pause og jeg kjente blodsmaken i munnen!

  Altså.. Jeg har trodd jeg har trent før, jeg har trodd at jeg har blitt sliten før og jeg har også trent med personlig trener før men dette topper virkelig alt! Jeg var klar til å gi opp før jeg var halvveis å tenkte at hvis jeg fortsetter så besvimer jeg men Jens Petter kjørte meg milimeter fra bristepunktet og jammen klarte jeg ikke mer enn jeg hadde trodd. Om det var jævlig? Helt klart, men hva annet gir resultater? Glem løping på mølla eller en zumba time, det er dette som gir resultater!

  Jeg har allerede en ny time på fredag og kjenner at jeg grugleder meg. Gruer meg fordi jeg aldri vet hva Jens Petter kan finne på og fordi jeg vet hvor jævelig det er men gleder meg fordi jeg vet hvilke resultater det gir og hvor fantastisk det føles etterpå.


  Svett og sminkeløs  Har masse planer for bloggen fremover og masse innlegg som skal skrives men må ta det litt etter litt. Det kommer blant annet innlegg om spenst og tilbudene dems, spørsmålsrunde hvor dere kan spør min PT Jens Petter om alt dere måtte lure på og en gladnyhet til dere! Bloggen kommer såklart til å handle mye om trening fremover men skal prøve så godt jeg kan å ikke la det bli en ren treningsblogg.

  Og tilslutt.. Bilde av min kjekke PT!
 • Publisert: 01.05.2012, 22:49
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">13 kommentarer