Sunn biffsnadder


Nå var det godt å komme inn døra etter en to timers powerwalk. Har nettopp fått i meg en proteinshake og tenkte jeg skulle kose meg med druer og vaniljekesam som snacks. Merket det ble mye med to økter i dag men så er det jo så deilig å vite at man har ytet sitt beste når man legger seg for kvelden. Hadde også en himmelsk middag i dag som virkelig var fest i munnen. Denne MÅ dere prøve!!

 

Du trenger:

- Strimlet biffkjøtt
- Paprika
- Champingjong
- Løk
- Lett bearnaise saus

 

Sausen inneholder kun 68kcal pr dl og den vanlige er det 250 i, så det er STOR forskjell men du merker heldigvis lite på smaken. Normalt sett ville jeg spist denne retten uten karbo men siden jeg har trent i dag så trenger jeg karbo så jeg hadde to spiseskjeer ca med ris til.


Begynner først å steke kjøttet sammen med grillkrydder. Jeg bruker teflonpanne og har derfor ikke behov for å steke i smør/olje. I mens kjøttet steker så kutter jeg opp grønnsaker og steker dem i samme panne som kjøttet. Kjøttet legger jeg tilsides i en skål i mens slik at alt skal bli godt gjennomstekt. Steker alt på høy varme og når grønnsakene er ferdige så hiver jeg kjøttet tilbake igjen  og lar det putre ett par minutter på svak varme i mens jeg lager sausen.


Trenger jeg nevne at jeg er glad i sopp? Hihi 

 

NYT!!!! Gleder meg allerede til rester i morgen :D

 


100kg i beinpress


Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en fantastisk styreøkt på elixia. Jeg tok nemlig 100kg i beinpress i dag og likevel hadde jeg mer å gå på! Ingentvil om at styrken ligger i bena mine så nå blir det full fokus på armer, bryst, mage og rygg fremover. Nå skal jeg i gang med middagen som jeg har gledet meg til i over ett døgn og etterpå skal jeg ut å gå i lysløypa med Hilde. Er egentlig ganske skutt etter styrketrening men så er det jo så godt å ut å gå litt.

Legger ut oppskrift på middagen senere i dag!


Dagens frokost; Dobbel 0 youghurt, vaniljekesam, bringebær og en neve musli.


Familiedag i dyreparken


I dag var det arrangement i dyreparken for flere bedrifter med familie, så jeg tok med meg lillebror Stian, Michelle, Tom Are og kidsa. Jeg har faktisk ikke sett Michelle siden Thailandturen og det var såå koselig å treffes igjen. Ungene hennes er jo så fantastisk skjønne og Linnea og Stian falt helt for hverandre

Dagen var såklart lagt opp for ungene men tror vi vokse koste oss minst like mye! Vi fikk kjørt med skuta til kaptein sabeltann, bobbanen, ungene tok karuseller også var det show etterpå. Alt i alt er superkoselig dag med noen av mine fineste skatter

I morgen skal jeg på elixia igjen og pumpe litt jern pluss at jeg har planlagt verdens diggeste middag. Regner med det er noen som vil ha oppskrift? Har hentet inspirasjon fra DENNE råe jenta. Hun er også slankeoperert og  har den livsstilen jeg ønsker etter operasjon. Fokus på sunn, næringsrik mat med masse proteiner og såklart en god dose trening. Lena er vel den eneste jeg kjenner som har tatt operasjonen og som går den veien jeg selv ønsker.
Sofasliter


I dag hadde jeg planer om å dra tidlig på elixia men da jeg stod opp å så været så kjente jeg at sofaen fristet mye mer. Kroppen min føles ut som den er kjørt over av en buss etter gårsdagens økt så etter å ha sjekket værmeldingen fant jeg ut at jeg heller ville ta meg en god powerwalk på kvelden i stedet. Dagen min ble derfor tilbringt på sofaen og maraton med pretty little liars.

Når jeg skulle ut å gå så dro jeg innom stallen hvor Kikki og Ilja var for å kjase litt med dem som jeg ikke har sett på en halv evighet. På vei hjem igjen kjører Therese forbi meg som hadde vært å hentet ny bil så ble selvfølgelig til at jeg kjaste litt med henne og da jeg skulle til å gå inn døra mi så kom den nye leieboeren på toppen for å spør om nettet, så ble stående å kjase med henne også. Det som skulle bli en times powerwalk tok fort litt lengre tid og NÅ skal jeg endelig få i meg noe mat og sette på en ny episode. Jeg er hektet!!!Videoblogg: Svar del 2


 

 

Har dere andre ønsker om tema til videoblogger?

 


Work out


Nå er treningstøyet tatt på og jeg er klar for en hard økt hos elixia. Kjenner det kommer til å bli hardt å begynne igjen men siden jeg skal noe kjempe spennende i slutten av  september så er det greit å være litt trent på forhånd. Begynte dagen med proteinpannekaker med lett jordbærsyltetøy i dag og har pakket med meg nøtter og skyr i veska. Til middag blir det kylling i wok Gleder meg allerede!! Hehe


Antrekket, minus sokkene. Hehe

 

 

Jeg har forresten svart på del to av spørsmålsrunden på video men det tar jo en halv evighet før den er ferdig lastet opp. Satt den på nedlasting i går kveld og når jeg stod opp var den såvidt halvveis. Satser på at den er ferdig lastet til jeg er hjemme fra jobb og da kommer såklart svarene i kveld :)

 

 

Bursdagsfeiring for lillebror


I dag har jeg vært super effektiv! Stod opp før klokken passerte ti og to timer etterpå så var hele leiligheten shinet og tøyet hang til tørk i sola. Ikke lenge etter så dro jeg opp til mamma og dem for å feire Stian sin bursdag. Prinsen min ble nemlig syv år på fredag og det måtte såklart feires! Klager ikke på å komme til hjemmelaget middag heller. Hehe..

Nå har jeg endelig meldt meg inn på elixia forresten og skal ha min første økt der i morgen. Gleder meg!!


Svar del 1


Hvor mye veier du nå?
-134kg

Hva er det minste du har veid siden du var 18år?
- Jeg tror det må ha vært rundt 130kg.

Hva er det meste du har veid?
- Rett rundt 150kg. Veide meg ikke på dette tidspunktet men det høyeste jeg husker at vekten viste var 148, men jeg vet at jeg la på meg etter dette.


Da jeg var på det største


Hva er hovedmålet ditt å veie?
- Jeg vil helst ned til 60kg men om jeg lander på 70 så kommer jeg til å være fornøyd med det også :)

Hva syns du er vanskelig med å være overvektig?
-
Å føle at folk rundt deg kun ser kiloene dine og ikke den du egentlig er. Det å måtte være så mye mer fordi du veier mer.

Røyker du fortsatt?
- Jepp, det gjør jeg. Helt ærlig så har jeg ikke noe ønske om å slutte selv om jeg må det for å få operasjonen.

Hvis jeg trener en dag og er superstøl dagen etterpå, kan jeg trene neste dag allerde eller burde jeg ta en dags pause?
- Du kan helt fint trene. Kroppen trenger hvile av og til men du kan fint trene tre dager etterhverandre tiltross for at du er støl.

Har overvekten noengang forhindret et potensielt forhold for deg?
- Absolutt, men jeg tror problemet ligger mer hos meg. Det at jeg er så usikker på meg selv når det kommer til menn at jeg ikke ønsker å la dem bli ordentlig kjent med meg.

Når du har tatt operasjonen, hvor fort går du ned i vekt?
- Det er veldig individuelt men i gjennomsnitt skal man gå ned ca ti kilo i måneden de første tre månedene.

Hva er din største svakhet av usunn mat? min er sørlandschips;p
- KAKER!! Er ikke spesielt svak for godteri og chips men en gulrotkake eller brownies derimot.. NAM!
Hvordan er du når du går i forsvarsmodus, feks. på en fest full av bare tynne jenter?
- Jeg har aldri opplevd noe negativt i forhold til vekten på fest men det er kanskje fordi jeg er så trygg på meg selv som jeg er?

Hvis jeg vil ned i vekt, burde jeg da spise proteinpannekaker ogsånn sånn som deg, eller bare kutte ned kalorier massivt?
-
For å gå ned i vekt så må man kutte ned på kalorier men kroppen vil da forbrenne musklene først. For å opprettholde muskelmassen og bli kvitt fettmasse så bør man trene hard styrketrening og spise nok proteiner. Det er proteinene som bygger/vedlikeholder musklene og man trenger muskler for forbrenningen.

Hender det du får gnagsår mellom bena når du går lengre turer?
- Ikke så lenge jeg har på meg ordentlig tøy. Hvis jeg går lengre turer så bruker jeg treningstøy som sitter bra og da slipper man det problemet.

Får du hull i buksa der lårene gnisser?
- Ja, men det tror jeg de fleste får? Med mindre man har mellomrom mellom bena da såklart.

Hva spiser du før og etter trening?
- Før trening blir det noe lett mat. For eksempel ett grovt rundstykke med banan, en skyr, nøtter eller en karbonade. Merker jeg yter bedre dersom jeg spiser litt karbo siden det gir umiddelbar energi. Etter trening burde jeg være flinkere til å ta meg en shake men i stedet drøyer jeg til jeg kommer hjem å spiser middag.

Hva heter hårfargen din ? :) er kjempefin
- Takk! Jeg bruker glansvask fra H&M som heter 3.0 coffee bean :)

Hvordan takler du overvekten om sommeren der det kryr av tynne pene jenter overalt
- Tidligere gikk jeg med bukse og genser og svettet meg i hjel. Nå prøver jeg å finne tøy som er lett og luftig men samtidig skjuler det jeg ikke ønsker å vise. Selv om jeg skulle ønske at jeg kunne gå rundt i en kort hotpants og singlett så går det greit så lenge jeg kan føle meg bra i annet tøy.

Jeg lurer på hva som gjør at man kommer til det punktet til man er 130 kilo?
- I mitt tilfelle er det nok det at jeg alltid har vært stor og derfor ikke "plutselig" innså at jeg hadde lagt på meg. I tillegg så er jeg fryktelig glad i god mat. Det hjelper jo ikke akkurat på vekten det heller. Hehe

Har du fått noe psykologisk hjelp?
-
Nei, men heldigvis får man god oppfølging av sykehuset både før og etter operasjon.

Jeg lurer på om du vet om hva man bør gjøre for å få et normalt mønster? For mitt funker ikke.
-
Begynn i det små. Gjøre små endringer i stedet for å gjøre om på hele kostholdet på en dag. Ett steg kan være med å kutte ut brus med vann eller å spise litt mindre porsjoner. Når man får det første under kontroll så kan man begynne på neste ting :)


Videoblogg: Historien bak vekten


Endelig! Det tok meg bare ett døgn å få lastet den opp til youtube. Skjønner virkelig ikke hvordan folk orker å gjøre dette ofte.

 

 

 

Vil dere at jeg skal videoblogge oftere?

 

 

Movienight


Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter en superkoselig kinodate. Vi så filmen step up revolution og de filmene skuffer virkelig aldri! Jeg satt med gåsehud igjennom hele filmen og halvnake hunks som kan movesene sine er upåklagelig det også altså.

Jeg må også bare få si takk for alle fantastiske ord dere har kommet med her i det siste. Jeg kan kanskje virke ekstremt selvsikker og at ingenting kan bryte meg ned men sannheten er at jeg syntes det er kjempe skummelt å legge ut slike bilder av meg selv. Heldigvis får jeg masse positive tilbakemeldinger og ikke minst så hjelper jeg andre i samme situasjon til å kanskje bli litt tryggere på seg selv og det er godt nok for meg

 
I morgen kommer første del av spørsmålsrunden :)

 


Noe du lurer på?


Siden dagene mine går i ett fortiden og jeg derfor ikke har tid til å skrive de innleggene jeg hadde planer om, så kjører vi heller i gang med en spørsmålsrunde. Dere kan såklart spør anonymt dersom dere syntes det er tryggere. Om du lurer på noe i forhold til operasjon, vekten, fremtid eller privatlivet mitt.. Spør i kommentarfeltet :)

 


Fuck society's idea of beauty


 

 

I følge samfunnet så er man ikke vakker dersom man har noen kilo ekstra. Du blir fort sett på som mindre attraktiv dersom du veier så lite som ti kilo for mye. Jeg derimot ønsker å vise at det er FEIL. Skjønnhet kommer virkelig innen i fra og dersom du føler deg vakker så er du vakker. Jeg er 70kg overvektig og står å poserer på stranden i en hipster. Jeg er langt i fra perfekt men jeg er lykkelig og selvsikker, noe som gir en ytre skjønnhet verdt mer enn hva samfunnet definerer som vakkert.

 

Operasjonskole 3.september


Jeg har heeelt glemt å fortelle dere at jeg skal på operasjonskole 3.september som er ett forberedelseskurs til operasjonen. Etter det så mangler jeg bare samtale med kirurg og det skulle hun sette opp så fort det var ledig time. Dem jeg har pratet med tidligere har fått operasjonen en måned etter operasjonskole ca men fikk beskjed om at Arendal ikke hadde ledig for operasjon før i desember.

Likevel kan jeg være så heldig at kirurgen prioriterer meg eller at det er avlysninger som det ofte er. Jeg er jo da så heldig at jeg kan stille opp på kort varsel men uansett så er det ikke lenge til desember. Det er tross alt ett år tidligere enn jeg egentlig skulle fått operasjonen så jeg klager ikke :) Nå gleder jeg meg bare til å bli ferdig operert!

Noen som gleder seg til å følge meg etter operasjon? 

 

Husk også å følg meg på instagram; Kristinefjellestad.


Tøy selges billig!


Alt tøyet er nå solgt!


Kosebukse str XXL. Aldri brukt. Kr 50//   Topp str XL kr 40.
Jeanstights fra Zizzi str XL. Nesten ikke brukt! Kr 250.
Cardigan fra Gina Tricot str XXL. Kr 80.//  Bluse fra Gina Tricot str 40 men denne passer de fleste! 40kr.
Kjole/topp str 50 med godt stretch stoff. Kr 75 // Kjole/topp str L. Kr 40.Kjempe god pysj fra Zizzi str L. Kun brukt ett par ganger. Selges for 150kr for hele settet.


Bolero i str L. Mangler ett par paljetter men kun brukt en gang. 40kr.


Skjørt fra H&M str L. God stretch i dette! Selges for 40kr.


Tunika og tights fra Zizzi i str XL. Ingen av delene er brukt. 100kr for tunika og 75kr for tightsen.


Vinterjakke i str XL (Tilsvarer 48/50). 200kr.// Blondetopp str XL. 40kr.


Jeanstights fra kappAhl str 52. Selges for 100kr.


Sko fra H&M i str 40. Selges for 100kr. Aldri brukt!


Bluse og jeanstights i str 54. Selges samlet for 200kr!


Bluse og jeanstights i str 54 selges samlet for 150kr eller 100kr per del.


Silkekjole fra Zizzi i str L. Selges for 100kr!


Kåpe fra Lindex str 50. Nypris på denne er 1000kr, selger den nå for 200!Dersom du lurer på noe ang tøyet så spør i kommentarfeltet. Hvis du ønsker å kjøpe noe av det så send meg en mail med adressen din på
- kristinefjellestad@yahoo.no.
Jeg sender deg deretter kontonummeret mitt og kan få sendt pakken allerede i morgen! Kjøper betaler porto.

 

Jeg kan også selge alt samlet for 1700kr inkl porto. (Over 500kr i rabatt!)

På tide å bli kvitt noe tøy


I går kom Stine med masse tøy til meg som hun ikke passet lengre. Det var alt i fra søte bluser, ytterjakker, topper og cardigans. Siden jeg har alt for mye tøy som bare ligger og ikke blir brukt så tenkte jeg det var på tide å rydde bort det gamle slik at jeg har plass til det nye. Jeg kommer til å legge ut tøyet her senere til en veldig rimelig penge så her har du mulighet til å få med deg noen kupp! Det er alt i fra bukser, tights, kjoler, sko, kåper, ytterjakker, topper og cardigans.

Det er fantastisk deilig å ta en skikkelig opprydning innimellom!

 En fremtid


Det er ikke mange årene jeg var så langt nede at jeg ikke klarte å se for meg noe fremtid. Jeg følte livet mitt var over og at jeg allerede hadde levd ferdig. Nå derimot har jeg fått en annen livsgnist og VET at jeg kan få til det jeg ønsker. Selv om jeg har det jeg trenger så vil jeg likevel kunne kjøpe meg min egen leilighet etterhvert og ha en økonomisk støtte i en utdannelse. Jeg vil være selvstendig og vite at jeg kan stå helt på mine egne ben i form av å eie noe å klare seg selv før jeg ønsker å dele livet mitt sammen med noen. Jeg tror det er ett viktig steg på veien i det å bli "voksen".

Det er ufattelig mange som leier leilighet i år etter år fordi dem venter på at drømmeprinsen skal dukke opp og at man først da har råd til å kjøpe noe fordi da er man to, men sannheten er jo at dersom du sørger for å få deg en god utdannelse så kan du fint eie ditt eget. Kanskje ikke det største eller flotteste men det er i det minste ditt.

Lenge har jeg ønsket å studere men har vært veldig usikker på hva. Ernæring er noe jeg har tenkt lenge på men føler det er begrenset med jobbmuligheter. Noe jeg også har hatt i hode endel år er sosionom faktisk fordi du kan jobbe innen veldig mye forskjellig. Du er ikke låst til en spesifikk arbeidsoppgave eller sted. Mulighetene er uendelige og samme er lønnen! Eneste jeg vet at jeg ønsker med fremtiden min er å hjelpe andre, jeg har bare ikke funnet ut hvilken vei jeg ønsker å gå.

Problemet er jo bare den manglende studiekompetansen min som jeg skulle ønske jeg tok når jeg hadde mulighet. Jeg vet liksom ikke hvilken ende jeg skal begynne i og privatskole som sonans frister lite med tanke på studielånet jeg da kommer til å sitte igjen med etter fire år på skolebenken. Jeg har også hørt at man har krav på voksenopplæring etter man er 23 dersom man ikke har noen utdannelse. Er det noen av dere som vet om dette stemmer eller hva jeg har "krav" på? Man kan jo også studere etter 23/5 regelen men da må man vel ha fem år med relevant erfaring innenfor det feltet man skal studere?

Jeg vet liksom ikke hvilken ende jeg skal ta tak i for å i det hele tatt få begynt med en utdannelse eller hvem jeg kan kontakte for råd. Håper derfor noen av dere har noen tips til meg. Noen som har vært i samme situasjon eller som kanskje har noen erfaringer innenfor sosionom utdannelsen?Når andre vil deg vondt


Det er en forferdelig følelse å vite at andre leter etter feil på deg eller noe å "ta" deg på. Uansett hva man sier eller skriver her på bloggen så blir det vridd om på og folk leser det dem selv ønsker å høre. Det er slitsomt å alltid måtte tenke seg selv om to ganger før jeg publiserer ett innlegg eller åpner munnen min. Jeg føler meg fanget i min egen kropp og er absolutt ikke meg selv. Før kunne jeg ikke brydd meg mindre om hva jeg sa eller hvordan folk oppfattet det men når man er en "offentlig" person og stadig blir kritisert så legger man automatisk ett bånd på seg selv.

Det å vite at det er mennesker som leser bloggen min kun for å lete etter ting å "ta" meg på, gjør ufattelig vondt. Det er også lettere å komme med sårende kommentarer så lenge man kan kommentere anonymt fremfor med en person som ikke blogger. Det verste er jo at dette er mennesker som i utgansgpunktet ikke kjenner meg men kanskje bare har truffet meg noen ganger eller tror at de kjenner meg.

Er det noe jeg også har lært med bloggen så er det å ikke stole blindt på folk. For alt du vet så kan det være mennesker du ser på som venner som dolker deg i ryggen i kommentarfeltet her på bloggen. Jeg syntes det er forferdelig synd å ha en slik holdning men vi mennesker er virkelig onde mot hverandre og det er ingenting som sjokkerer meg lengre.

Heldigvis er jeg tykkhudet og tåler mye men blogging er virkelig ikke for sarte sjeler. Du bør helt klart ha ben i nesa og være trygg nok på deg selv til å ikke ta deg nær av stygge og usaklige kommentarer. Heldigvis er mine nærmeste venner helt fantastiske og en grunn til at jeg har blitt som jeg har blitt. De har lært meg å bli trygg på meg selv

 Personer vil igjennom hele livet ditt prøve å dra deg ned men det er da du må vise de hvor sterk du faktisk er. Snu ryggen til og gå med hodet hevet og vis dem at ingen andre skal få ødelegge ditt liv :)

 

What makes me happy


♥ Lønningsdag
-
Finnes ikke noe bedre enn å se kontoen bli fylt opp med penger.

Kjøre bil med musikken på full guffe
-
Gassen i bånn og gladmusikken strømmende ut av ett ordentlig annlegg.

♥ Uvententende klemmer
-
Jeg blir så glad når folk kommer for å gi meg en klem helt uten grunn. Kun fordi dem bryr seg.

♥ Tilbringe tid med verdens beste lillebrødre
-
Det er umulig å ikke bli glad når man tilbringer tid med en syv og åtteåring som konstat forteller deg hvor fin du er og hvor mye dem elsker deg.

♥ Spontane mennesker
-
Slik som når trioen sitter å ser film midt på natta og finner ut at vi heller tar en roadtrip til Sverige


♥ Pene ting.
- Hei materalistisk!

Glade mennesker
-
Smil til verden og verden smiler til deg :)

Folk som trenger meg
-
Jeg liker å stille opp for dem rundt meg og om ei venninne ringer meg midt på natta fordi hun trenger noen å prate med så gjør det at jeg føler meg verdsatt.

Komplimenter
-
En jente kan aldri få for mange komplimenter

Når noen viser at de bryr seg om meg
-
Handling foran ord!

Gjøre andre glad
-
Om det gjelder å stille opp for andre, gi ett kompliment, en uforventet klem eller en søt melding. Hvis de jeg bryr meg om er glad så er jeg glad.

Hestelivet
-
Uansett hvor langt nede jeg er så får hestene meg alltid i godt humør. Det er det det eneste stedet jeg klarer å være 100% meg selv.

Hva gjør deg glad?

 


Flyttesalg på høøks og henting av høyballer


I går kveld dro Hildegunn meg med på roadtrip til Lillesand for å gå på høøks. De skal nemlig flytte og hadde derfor halvpris av halvpris på veldig mye. Jeg fikk med meg ridehjelm, børster, fleecegenser og ridesokker og betalte ikke mer enn 300kr for alt! Genseren satt perfekt og var knall god på, den ene børsten hadde kostet 249kr og hjelmen fikk jeg for latterlige 130kr! Nå vil jeg tro Helene blir fornøyd slik at jeg slipper å låne hjelmen hennes. Hehe!Etter høøks skulle vi hente to rundballer med høy til hestene. Det å få de på var ikke noe problem da han som solgte de hadde traktor OG hjalp oss med å stroppe dem men så litt mørkt på å få de av igjen da de veier 400kg!! Den første rullet Hildegunn av men løp fort etter da den holdt på å ta hele blomsterbeddet hennes. Hun var litt av ett syn der hun prøvde å holde igjen en 400kg tung høyball. Haha! Den andre ballen skulle jeg "ta i mot" slik at den slapp å trille i beddet igjen og greit at jeg er stor men det å holde igjen en høyball som kommer rullende mot deg.. Nevnte jeg at den var 400kg?? Vi klarte hvertfall å få dem på plass og priset oss overykkelige over at vi ikke skulle bære 800kg små høyballer som veier typisk 20kg hver. Jeg blir like overrasket hver gang over hva vi jenter får til :D


Bilen ble litt baktung.. Sånn ca like baktung etter en dagstur til Danmark.

Da vi skulle levere hengeren så ble vi invitert inn til HIlde som har sånn ca verdens fineste hus. Hun har utsikt over hele Hamresanden og det kan vel ikke kalles mindre enn ett palass. Vi som kun skulle innom en liten tur ble jammen med sittende i noen timer men herlighet så koselig det var


Sjekk utsikten!!

Morro på morrakvisten


Stian er kjørt på sfo, jeg har tatt oppvasken, hengt opp en maskin med tøy og plantet meg godt i sofaen. Plutselig kom jeg over denne videoen..

 

 

 

Haha, SÅ min humor!!


En dag med lillebror


 Dagen min begynte klokken fem i dag morges da jeg skulle kjøre mamma og Erik til flyplassen. Dro rett hjem til de for å sove ett par timer på sofaen men standar at man aldri får sove når man faktisk burde. Stefaren min dro på jobb klokken seks og jeg skulle tilbringe dagen med lillebror Stian. Først dro vi hjem til meg slik at jeg kunne få på meg noe annet tøy en pysjen også dro vi på lekelandet planeten pluto og koste oss med hele lekelandet for oss selv. På vei ut av senteret gikk jeg forbi en nyyydelig vase som det var 75% på så den måtte jeg såklart plukke med meg. Måtte jo også ha blomst til denne så vi dro innom plantasjen en tur.

Etter noen timer på farten så dro vi hjem til meg og koste oss før Stian ble hentet og jeg var ute å farten igjen frem til nå. Er helt i koma her jeg sitter så oppdaterer dere fra kvelden min i morgen. Stian kommer nemlig til meg klokken seks i morgen tidlig slik at jeg kan levere han på sfo når de åpner der. Trenger vel ikke nevne at jeg har litt søvnmangel just nu?

Bildene fra dagen ble blanding av speilrefleks og instagram pics men det overlever dere vel? :)

 
Late vektopererte


Hvorfor er det slik at overvektige hører om mirakel slankekuren av en operasjon og i neste øyeblikk bestemmer seg for å hoppe på første flyet til utlandet for så å leve som man gjorde før? En slankeoperasjon er en siste utvei og om man da ikke gir alt for å endre de dårlige vanene sine så vil vekten stoppe opp/gå opp igjen etter en stund. Det virker på meg som at de som betaler for sin egen operasjon er de lateste. Atlså de som unnskylder godterispisingen med "Men jeg legger jo ikke på meg"  eller de som ser på vektoperasjon som en hvilepute hvor man kan leve som før og fortsatt gå ned i vekt.

Sannheten er jo at man går ned i vekt uavhengi av hva man putter i munnen den første tiden men når man først har fått en slik unik sjanse til å få ett nytt liv, så bør man jo gjøre alt som står i sin makt for å holde seg sunn og slank. Ikke tenke på at man spiser så lite mengder at da kan man veie opp for det med godteri eller "drikke" kaloriene bort slik at det ikke blir tatt opp i tarmen.

Jeg er veldig for å finne en sunn balanse gang hvor man kan unne seg en flis av ett kakestykke eller sjokolade til ti kroner en gang i uken men når man trøkker innpå med usunn mat flere ganger i uken og kort tid etter operasjonen spiser de samme mengdene som man gjorde før man ble operert så vil jeg påstå at man har feilet. Da har du hatt feil innstilling til operasjonen og du opererte deg av gale grunner.

"Heldigvis" har jeg ventet så lenge på operasjon nå at jeg har sett og lært av andres feil. Jeg er veldig klar på hvorfor jeg opererer meg og hva jeg ønsker å oppnå. Jeg er også såpass trygg på venninnene mine at jeg har sagt klart i fra om at de må ta meg i nakkeskinnet dersom jeg skeier for ofte ut eller blir som mange andre late vektopererte. Jeg ser dette på min sjanse til å få ett fullverdig og sunt liv. Ikke bare for å få kroppen og vekten jeg alltid har ønsket meg. Det er kanskje lett for meg å si her jeg sitter som 130kg tung og fortsatt ikke er operert men jeg skal gjøre alt som står i min makt for å endre livsstilen min og ikke bare vekten.

Og til dere som er vektopererte.. Hva er det som gjør at dere spiser godteri, hiver innpå med usunn drikke og annen mat? Er det virkelig bare fordi dere kan?

  

 

My bootylicious girl


For ett par år siden så kom jeg over bloggen til Silje Mariela og ble tatt med stom umiddelbart. Naturligvis måtte jeg jo fortelle Rebecca om denne jenta som virkelig hadde drømmekroppen og tiltross for mye mas fra meg om at man ikke blir stor og bulkete av stryktrening, slik Rebecca trodde så var det ikke før hun fikk opp øynene for Silje at hun faktisk begynte å tro på dette.

Siden hun nå har flyttet til Oslo så snakket hun litt om å bli en av bootylicious jentene til Silje og jammen kom hun ikke med på kurset hennes! Jeg kjenner jeg holder på å sprekke av både misunnelse og stolthet over at min Rebecca er en på vei til å bli en liten Silje Mariela junior. Nå skal jeg snart til Oslo en tur og da håper jeg på å få til ett eller annet med Silje, men det er nå en annen historie.

 
Bildene er lånt fra helenedrage

 

 

Det er godt at bestevenninna er like opptatt av trening/kosthold som jeg burde vært. Hurra for motivasjon!


Hageprosjekt


Nå har jeg holdt på med hagen mer eller mindre siden i dag morges. Meg og Hildegunn dro ut på plantasjen en tur hvor vi fikk handlet inn blomster og litt forskjellig. Da vi kom hjem så var det bare å sette i gang. Først med kantklipper, deretter luking og bæring av sten. Resultatet ble kanonbra og jeg priser meg lykkelig over at jeg ikke har noe stor hage! Hehe

Nå sitter jeg å nyter en sjokoladefluff før vi skal rundt til hestene på beite. Savner lille prinsen ♥ Senere skal jeg lage tacogryte til meg og Hildegunn som vi skal nyte på terassen. Kanskje det blir noe baileys også?

Ahh.. Livet er herlig, dere

 

FørEtter


Og den nye dørmatta mi

 

Har jeg ikke vært flink?


Jeg klarte ikke å la være


Jeg skulle en rask tur innom Clas Ohlson i går for å kjøpe solcelle lys til å ha utenfor her. Desverre går jeg forbi CMYK som har 70% på alt og hun som ikke skulle bruke penger, dro kortet uten å tenke seg om. Hurra for salg sier jeg bare!

 

Jeg kjøpte likegodt ni stykker av disse lysene. I dag har jeg fri fra jobb og skal ordne å styre utenfor her. Blant annet svinge meg med grøfteklipperen og bære kantstein. Jeg skal nemlig lage en liten mur utenfor her. Ja, MEG liksom.. Wish me luck! Heldigvis har jeg Hildegunn som selskap/moralsk støtte.

For sterke jenter er det viktig med proteiner. Pannekake fra proteinfabrikken med lett blåbærsyltetøy og ett glass iskaldt funlight saft. Naam! Nå skinner sola også her og for engangskyld fryser jeg meg ikke i hjel. Nei.. Får hive i meg pannekaka mi og få ræva i gir. To much to do!

 

 

Styled by Kristine


For en stund siden så lovet jeg dere å sette sammen ulike antrekk som passer oss som er litt over gjennomsnittet. Siden butikkene nå har ufattelig mye jeg sikler etter selv så har jeg satt sammen ett antrekk som jeg syntes er nydelig, man får tak i det over nettet og man trenger ikke tenke over at det er for lite! Siden det ikke er alle av oss som liker å gå på høye heels så plukket jeg to par sko. Ballerina skoene er til og med wide fit som de heter! Genialt?

Hele antrekket er satt sammen av en overvektig for en overvektig. Det vil altså si at jeg tenker på hva som ser bra ut, hva som er behagelig og såklart hva som passer. Til og med armbåndet er det strikk i slik at alle vil passe det :)

 
Tunika fra NL// Jeanstights fra Lindex// Pumps fra gojane// Ballerina fra NL// Clutch fra NL// Øredobber fra NL// Armbånd fra NL

 

 

 

Er dette noe dere vil jeg skal fortsette med? Kom i såfall med ønsker til plagg dere vil jeg skal style.

 

 

Sjøhuset


I går var jeg som sagt på sjøhuset med ei skjønn jente som jeg har blitt kjent med igjennom bloggen. Hun tok gastric sleeve for ett par måneder siden og hadde derfor masse å snakke om. Vi satt på brygga til sola gikk ned og koste oss med kjas og god mat. Alltid koselig å møte mennesker man klikker bra med fra første stund

Jeg fortalte henne også om den manglende motivasjonen min som ikke finnes what so ever, til tross for at vekten begynner å snike seg på igjen. Jeg VET at det burde være motivasjon i seg selv men uansett hvor dypt jeg leter i meg selv så finnes den ikke. Hun spurte meg da om jeg hadde takket ja til å trent med Jens Petter igjen dersom jeg hadde fått muligheten til det og svaret var helt klart JA. Makan til motiverende og fantastisk trener skal man lete lenge etter så jeg lurer på om vi må få til noe lurt der igjen slik at jeg om annet ikke kan stabilisere vekten hvertfall. Han hjalp meg ned ti kilo og har ett sterkt ønske om at han kan hjelpe meg ned ti kilo til.

 

En takk for alle stemmer


Nå er kappAhl konkurransen over og jeg gikk desverre ikke videre. Jeg lå på tiende plass blant dem med mest stemmer, noe som var ett høydepunkt i seg selv! Juryen skulle også velge ut seks jenter men jeg var ikke en av dem som ble valgt og det var helt ok. Jeg prøvde og det var gøy å være med så lenge det varte. Jeg tror det er meningen at jeg skal klare meg på "egenhånd", noe jeg vil påstå at jeg gjør også.

Jeg har mange prosjekter i lufta og har en følelse av at navnet Kristine Fjellestad kommer til å bli ett navn mange kommer til å huske. En ting er hvertfall sikkert..
- Jeg gir meg ikke så lett:)

Samtidig vil jeg også si tuuusen takk til alle som har brukt tiden sin til å engasjere seg. Både ved å stemme og ikke minst dele videre. Jeg har virkelig noen fantastiske mennesker i livet mitt og noen herlige blogglesere. Heldigvis finnes det fortsatt mennesker som kan unne andre suksess og glede

 

Nå er jeg straks ferdig på jobb og da skal jeg møte en søt bloggleser som er på ferie her på sørlandet. Tenkte å ta henne med på favorittstedet, Sjøhuset :)

 

Jeansguide for frodige jenter


Mer eller mindre daglig så får jeg spørsmål fra fortvilte jenter om hvor jeg kjøper jeansene mine fordi dem har problemer med å finne noen som passer eller sitter bra. Det er vanskelig nok å finne jeans når man er normalvektig og ennå verre når man har noen kilo ekstra på kroppen. Tidligere fikk du ikke på meg jeans men nå har jeg endelig funnet min lille hemmelighet som gjør at jeansen er behagelig å gå med men også sitter fint hele dagen!

 

  • Kjøp jeans med strikk i livet; Jeg har sluttet å bruke jeans med glidelås og knapp for makan til mer smerte skal du lete lenge etter. Dersom den skal sitte stramt over lårene så kan du banne på at den gnager seg inn i huden og lager store røde merker. Hvis den passer i livet så blir den slafsete alle andre steder, sant? Jeans med strikk i livet sitter som regel mye bedre så lenge du finner riktig buksen. Den jeg har fra lindex er utentvil beste jeansen ever, desverre selger de den ikke lengre.

 


Helt vanlig jeans, bare med strikk i livet i stedet for knapp og glidelås.

 

  • Kjøp jeans med høyt liv; Tidligere ville jeg ha dem som lave som mulig men nå drar jeg dem så lang opp jeg kan for å holde inne valkene. Dersom du har litt timeglass figur så vil også buksene sitte bedre dersom du får de opp til midjen. Kjempe greit å holde ting på plass også bruker jeg heller lange topper/tunikaer over.

 

  • Gå ned en størrelse; Dersom man skal ha jeans med stretch så er det ingen hemmelighet at de vider seg ut i løpet av dagen. Dersom du kjøper de i en størrelse mindre enn du pleier å bruke så sitter de mest sannsynligvis hele dagen. Den siste buksen jeg kjøpte var faktisk så trang at jeg såvidt fikk den på meg men den sitter jammen med fint hele dagen også.

 

 

De fleste butikkene har inne disse buksene med strikk i livet men lindex er en helt klar favoritt! Gode bukser til en billig penge.

 

 

I morgen tenkte jeg å legge ut endel av tøyet mitt som jeg ikke bruker/passer lengre for salg. Hva syntes dere om det?

 

 

Shoot på stranden


Dagen i dag har gått i ett men for en fantastisk dag! Jeanett plukket meg opp på jobb også dro vi hjem til meg for å plukke med oss bagen og ett par pumps til shooten vi skulle ha. Vi kjørte litt rundt for å finne det perfekte stedet men endte tilslutt opp på Hamresanden. Heldigvis var det lite folk der men det var jo folk som var ute å jogget. De holdt på å miste øynene sine i det dem løp forbi. Hehe

.Resultatet ble KNALLBRA og mye variasjon i bildene. Vi var veldig heldige med været og lyset og det er jo noe av det viktigste. Det ble tatt over 300 bilder men mange av de var såklart ikke særlig mye å ha også skal jeg bruke noen av de til innlegg jeg har planlagt. Her er hvertfall noen av bildene vi tok.

 Hva syntes dere?

 

 


Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Mai 2015 » April 2015


Hei! Mitt navn er Kristine Fjellestad og helt siden jeg var liten så har jeg kjempet mot overvekten. Den 04.12.12 tok jeg en gastric bypass operasjon og har totalt gått ned 80kg. Jeg kommer til å skrive om veien videre som slankeoperert og alle utfordringene det byr på. Akkurat nå er lidenskapen min sunn mat og trening så det er nok noe som kommer til å gå igjen her :)

For kontakt:
kristinefjellestad@yahoo.nohits