Rebecca og Hans sitt bryllup


På lørdag var endelig dagen kommet hvor min beste venninne skulle giftes bort. Dagen før sendte jeg mannen avgårde til Hans og hadde Rebecca og toastmaster Darki på overnatting. Dagen begynte tidlig med å hente blomstene før vi kjørte opp til Røyland gård hvor både vielsen og festen skulle finne sted. Jeg løp frem og tilbake som en gal i mange timer for å passe på at bordkortene var på plass, at alt var i orden der vielsen skulle være, at alt gikk greit med bruden og innimellom dette skulle jeg rekke å stelle meg selv og få på Rebecca kjolen.

Jeg var så heldig å få være forlover og selv om det er en ære å bli spurt så for en jobb! Men det var utrolig koselig og jeg liker jo å stille opp så mye jeg kan for venninnene mine.

Bryllupet var virkelig helt perfekt! Rebecca kom ridende på en hvit hingst, været var nydelig og maten fantastisk. Hele dagen var virkelig helt magisk! Tenkte å helle vise dere bilder fra dagen enn å skrive så mye mer. Ett bilde sier tross alt mer enn hundre ord.

 

Gratulerer så mye med bryllupsdagen, kjære Hans og Rebecca! Nå sitter heldigrisene på flyet til Mauritius og det er dem vel unt :)

 


Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Mai 2015 » April 2015


Hei! Mitt navn er Kristine Fjellestad og helt siden jeg var liten så har jeg kjempet mot overvekten. Den 04.12.12 tok jeg en gastric bypass operasjon og har totalt gått ned 80kg. Jeg kommer til å skrive om veien videre som slankeoperert og alle utfordringene det byr på. Akkurat nå er lidenskapen min sunn mat og trening så det er nok noe som kommer til å gå igjen her :)

For kontakt:
kristinefjellestad@yahoo.nohits