hits

KRISTINE FJELLESTAD

Operasjons forberedelser

 • Publisert: 29.09.2012, 20:58
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • I morgen er det nøyaktig to måneder til operasjondato og jeg syntes nesten det er litt uvirkelig at datoen endelig er her. Datoen jeg har ventet på og drømt om i flere år. Datoen som kommer til å gi meg ett nytt og forhåpentligvis bedre liv. Det er mange forberedelser i forbindelse med denne datoen og tenkte jeg skulle dele dem med dere her. Jeg har sagt lenge at jeg ønsker å ha Rebecca med meg da hun kjenner meg ut og inn. Hun er virkelig min bedre halvdel og jeg tror ikke jeg kunne gjennomført det uten henne så heldigvis har hun fått ordnet det slik at hun kan komme ned hit da.

  Jeg må jo også på lavkalorikur fire uker før operasjonsdato men siden jeg må ned syv kilo så har jeg valgt å begynne allerede på mandag. Da tar jeg en måned med sunn mat og hard trening på samme måte som når jeg gikk ned ti kilo på to måneder og trente med Jens Petter. Når det er fire uker igjen så begynner jeg på lavkalorikur og da har jeg bestemt meg for milkshake kur i stedet for knekkebrød kuren. Føler det er enklere å holde seg på riktig spor med milkshaker fordi da vet jeg nøyaktig hva jeg skal spise for å holde meg under 900kcal. Trening kommer også til å være en viktig prioritet i denne periode og heldigvis har jeg støttende venner som gjerne trener med meg eller blir med å gå en tur.

  Siden det ikke helt har gått opp for meg at operasjonen er så nærme så blir jeg veldig takknemlig om dere minner meg på hvorfor det er så viktig at jeg går ned disse kiloene. Jeg får jo tross alt ikke operasjonen dersom jeg ikke går ned til 128kg så gjerne minn meg på dette hver dag. Hehe.. Meg og Rebecca skal også oppdatere hverandre hver dag om hvordan det går så der får jeg jo også en enorm støtte.

  På mandag er jeg all in og klar for mitt nye liv men akkurat denne helgen skal jeg spise nøyaktig hva jeg vil. Litt for å markere at denne livsstilen er den gamle meg og den skal jeg legge bak meg!

   
 • Publisert: 29.09.2012, 20:58
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">19 kommentarer
 • Roadtrip i innlandet

 • Publisert: 28.09.2012, 13:52
 • Kategori: Min hverdag
 • I går skulle meg og Rebecca se på bryllupslokaler på Hægbostad og ingen av oss visste hvor øde dette stedet faktisk var. Vi kjørte i nesten to timer på bygda og kom frem til slutt. Desverre var ikke bryllupslokale optimalt så vi kjørte videre til neste som ikke lå mer enn en mil unna det andre. Dette var kjempe fint og mer eller mindre perfekt, minuset var bare at det ikke var overnattingsmuligheter her.

  Rebecca ville ha meg meg på Røyland gård som er det eneste stedet jeg ikke har vært med å sett men denne lå vest for Evje og vi hadde rotet oss helt bort på andre siden av agder. Vi brukte google maps og jeg lekte kartleser i mens Rebecca kjørte og vi forvillet oss ennå mer inn på landeveier hvor det ikke var asfalt en gang. Heldigvis kom vi frem til slutt men vi kjørte mer eller mindre i hele innlandet i agder. Følte vi var skikkelig på søndagstur. Hehe


  Eneste doen vi fant på veien. UTEDO


  Etter mange timer i bil så var det klart for familiemiddag hos Kelly. Både Kelly, Joachim, Rebecca, Michelle og Clinton var der og jeg føler meg jo som en Maylam så følte jeg også burde være der. Hihi.. Kelly hadde laget en fantastisk god hjemme laget lasagne med gulrotkake til dessert. Jeg spiste meg så mett at jeg ble fysisk dårlig.. Hvis dumping føles i nærheten så ille så krysser jeg fingrene for at jeg dumper av alt med mye sukker og fett! Hadde hvertfall en kjempe koselig kveld og det var så godt å ha nesten alle favorittjentene mine samlet

   

  Nå er det jobb før jeg drar innom å sier gratulerer med dagen til mamsen til Tine. De skal nemlig ha stort selskap i dag siden hun fyller 60 :)

   

 • Publisert: 28.09.2012, 13:52
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">10 kommentarer
 • Hun holdt på å krepere

 • Publisert: 26.09.2012, 12:30
 • Kategori: Trening og mat
 • I går tok jeg med meg Rebecca på elixia slik at vi kunne få kjørt oss litt begge to. Vi hadde ikke noe plan med treningen bortsett fra å få inn teknikk trening. Fant derfor ut at jeg kunne ta en Jens Petter og kjøre en god økt med crossfit.

  Rebecca sin økt så slik ut;

  10min

  - 20 knebøy på boks
  - 5 kettlebell swing 12 kg
  - Burpees
  - 5 kettlebell swing med to kuler på 8kg hver  Målet her er jo en effektiv økt som får opp kondisen men samtidig får inn styrkeøkten. Jeg frydet meg over å se at hun syntes det var like tungt som jeg syntes. Forskjellen er jo bare at jeg gjør det med 80kg mer enn henne. Min økt så likevel litt annerledes ut enn hennes fordi jeg ville få inn teknikk med markløften men har funnet ut at jeg må legge den på hylla litt. Pga størrelsen min så kommer jeg ikke i riktig posisjon og da skader den mer enn den hjelper også får jeg heller kjøre på med knebøy i stedet. Er jo mer eller mindre samme øvelsen når det kommer til teknikk.

  Slik så min økt ut;

  - 10 knebøy på boks
  - 5 kettlebell swing 12kg
  - 5 markløft
  - 7 kettlebellswing med to kuler på 8kg  Jeg kjenner jeg er utrolig takknemlig for all kunnskapen jeg har lært av Jens Petter. Nå som jeg trener på egenhånd så er det gullverdt å ha med seg alt jeg har lært! Er så glad for å trene med Rebecca også fordi det gjør treningen gøy og vi virkelig storkoser oss der. Hadde vi trent sammen flere ganger i uka fast så skal jeg love dere at vi hadde fått resultater! Gleder meg til hun flytter hjem for godt

  Etter treningen i går dro jeg til Therese for å sette på hår. Denne gangen satt vi på nesten 200gr med hår og jeg syntes resultatet ble kjempe bra. Det verste jeg ser er når man har for lite hår og man ser tydelig at det er extension. Therese disket også opp med hjemmelaget pizza og jeg kjenner jeg blir flau når jeg sier at vi spiste opp nesten hele pizzaen.. Godt jeg hadde svettet rompa av meg på trening selv om det ikke kommer resultater av sånn tull :P Vi hadde også maraton med Supernatural og de mannekjøttene der altså. GOD DAMN!


  Første gangen jeg satt på tape. For ett rot! Øvelse gjør heldigvis mester :)

   

   

  Nå skal leiligheten shines også er det klart for Rebeccakos igjen


 • Publisert: 26.09.2012, 12:30
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">1 kommentarer
 • Kinda portofolio

 • Publisert: 25.09.2012, 13:57
 • Kategori: Blogg
 • Er det noe jeg er glad i så er det å ta bilder. Jeg elsker å få frie tøyler og tenke litt ut av boksen i stedet for standar kjedelige bilder. På søndagen så ville Michelle at jeg skulle ta noen bilder av henne og lykken var stor når jeg fikk stå for hår og makeup i tillegg. Jeg gikk for en mørk look med sotet øyne som veldig få kler i en slik lun steming som vi hadde på bildene men resultatet ble knallbra og det er noen av de beste bildene jeg har tatt faktisk.

  Jeg har vært innom fotograf som yrke men det er for mye bakarbeid og helgejobbing som jeg ikke gidder. Kanskje jeg heller skal satse på frisør/sminkør/fotograf som en liten deltidsjobb? Neste prosjekt er å lære photoshop sånn at jeg kan få utnyttet kapasiteten på bildene til det fulleste.

  Her er hvertfall bildene av min vakre Michelle fra søndag
  Hva syntes dere?
  - Nå skal jeg i gang med dagen min som ser slik ut;  Biltilsynet - Trening med Rebecca - Sette extensions på Therese.

 • Publisert: 25.09.2012, 13:57
 • Kategori: Blogg
 • #comments">14 kommentarer
 • Esel dramatikk

 • Publisert: 24.09.2012, 21:37
 • Kategori: Min hverdag
 • Som jeg skrev tidligere så har Michelle to esler hjemme hos seg, Tussi og Esel. De er kjempe søte og jeg holdt på å le meg i hjel hver gang de lagde lyder. Glemte jo at dem ikke vrinsker som hestene og det hørtes ut som dem skulle krepere hver gang de lagde lyd. Ikke fult så morsomt å bli vekket til eselhyl på morgen da..

  I går så hadde Tussi en liten pose med vann hengende ut av seg. Vi tenkte jo med en gang spontanabort eller fødsel selv om ingen hadde mistanke om at hun var drektig. Jeg har lite peiling på esel fødsel men med hestene så kommer jo slimposen først før føllet kommer. Etter ett par timer så skjønte vi fort at det var fødsel men at hun ikke var langt nok på vei til at føllet overlevde. Michelle og Tom Are tok det ut av posen og det så ut som det var noen måneder allerede. Det var fult utviklet med høver og alt, selv om det ikke var større enn 20cm. Tok bilde av det men velger å ikke legge det ut her da det kan være støtende for mange.

  I dag så var morkaken på vei ut men på grunn av komplikasjoner så ble dyrlegen tilkalt. Meg og Rebecca reiste til Kristiansand og en time senere så fikk jeg melding av Michelle om at hun var helt ødelagt innvendig så de måtte avlive henne. Det er ikke lenge siden dem fikk eselene så de vet lite om hva som har skjedd før de fikk dem. Stakkar Tussi

   


  Dette er Esel, ikke Tussi. Rakk ikke å ta bilde av henne.  Også må jeg bare vise dere Goldie aKa pus med støvlene. Sant hun var lik? Jeg er overhode ikke noe katteperson men denne falt jeg helt for. Makan til diva og sofasliter har jeg ikke vært borti før. Hun lå på fanget mitt under teppet i mange timer i går og jeg kalte det bare for "The bitch zone". Denne katten skal få leve diva livet hos meg når hun skal pensjoneres hvertfall!

   


 • Publisert: 24.09.2012, 21:37
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">4 kommentarer
 • Livet er for kort til å være tjukk

 • Publisert: 23.09.2012, 22:17
 • Kategori: Overvekt
 • Stadig blir man minnet på hvor kort livet er og at man må leve hver dag som om den er den siste. Veldig mange sier at de heller vil kose seg med god mat dersom dagen i dag var den siste men dersom du hadde valget mellom å bli normalvektig på en dag - den siste dagen i ditt liv, eller spise masse kaker og godterier så ville vel de fleste dødd som normalvektig?

  Selv om jeg sjeldent viser det så er det vondt å være tjukk. Faktisk på alle måter men aller helst sårende.. Jeg føler meg aldri komfortabel og uansett hvor fint jeg pynter meg så klarer jeg aldri å bli 100% fornøyd. Ikke fordi jeg "bare er jente" men fordi jeg alltid tenker hvor mye penere jeg hadde vært uten all vekten. Jeg klarer sjeldent og slappe ordentlig av i andres selskap fordi jeg føler jeg må "skjule" vekten min. Jeg kan ikke sitte nøyaktig slik jeg vil fordi da ser jeg større ut enn jeg er. I utgangspunktet vil jeg tro at jeg er mindre enn jeg føler meg men det er nok fordi jeg stadig tar bilder hvor jeg ser ekstremt stor ut og da føler jeg at jeg kun har vært heldig med de andre.


  Uheldig bilde eller den stygge sannheten?

  Jeg har alltid sagt at det er mye jeg er redd for angående operasjonen med døden er ikke en av dem. Jeg er ikke redd for å dø på operasjonsbordet fordi da vet jeg at jeg har kjempet til det siste for å bli den beste og sunneste utgaven av meg selv. Dere kan si hva dere vil men operasjonen er også en form for å kjempe mot overvekt på. Jeg føler også at jeg har gjort mitt ytterste for å forberede meg så godt jeg kan til livet som kommer etter en slankeoperasjon.

  Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til operasjonen nå og jeg gleder meg også til å ta alle dere med på ferden i ett liv som slankeoperert. Jeg kommer til å skrive på samme måte som før; ærlig og brutalt og det tror jeg trengs for å åpne øynene til mange trangssynte mennesker.

  En ting er hvertfall sikkert. Livet er for kort. Om det er noe du vil ha gjort eller ønsker å kjempe for så kjemp for det i dag og ikke i morgen. I morgen kan det være for sent..
 • Publisert: 23.09.2012, 22:17
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">16 kommentarer
 • Fremme på bygda

 • Publisert: 23.09.2012, 13:46
 • Kategori: Min hverdag
 • I går reiste som sagt meg og Rebecca på en roadtrip. Vi skulle nemlig besøke Rebecca sin eldre søster Michelle og familien på Vegårshei. Vi kom frem litt senere enn planlagt i går og det første vi gjorde var å hente eslene på beite, Michelle har nemlig to esler som heter Tussi og Esel. De er så rare at de er dødsskjønne!

  Siden Vegårshei er langt i fra nærmeste sivilasjon så falt jeg i en ro med en gang jeg kom her. Håret i en tutt og kosedressen på. Michelle har også handlet inn haugevis av mary kay produkter så vi hadde nærmest en salong her i stuen. Huden ble renset, peelet og samme ble leppene i mens mannen stod på kjøkkenet og laget wok til oss. Etterhvert kom vinen og de sterkere sakene på bordet i mens neglene blet tatt. Tom Are lakket neglene til Rebecca i mens Michelle la diamanter på mine. Jeg fikk en nydelig rosa farge på selve neglen og diamant pynt på hver hånd.  Var det ikke fint hos Michelle? Skikkelig hjemmekoselig og lunt. Også må jeg bare si at jeg digger en mann som er trygg nok på seg selv til å lakke neglene til ei jente. Resultatet ble også overraskende bra!


  Jeg har forresten funnet ut at jeg er en skikkelig jersey girl. Stort hår og store pupper. Ikke kom her å si at dette ikke er jersey nails lissom?


  Etterpå skal vi ut å knipse litt bilder. Planen er at Rebeccaa skal ri inn det ene eselet og det skal såklart dokumenteres. Har dere lyst på en knebøy-guide video forresten?


 • Publisert: 23.09.2012, 13:46
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Middag med Lena Beatrice

 • Publisert: 21.09.2012, 23:52
 • Kategori: Min hverdag
 • Dette var den andre tingen jeg hadde gledet meg maks til med Oslo besøket, nemlig å treffe Lena Beatrice. Hun sendte mail til meg for en stund siden og sa hun leste bloggen min og at jeg måtte si i fra hvis jeg kom til Oslo slik at vi kunne ta en kaffe. Vi endte opp med å bli litt flere enn meg og henne da jeg tok med meg Rebecca og hun tok med seg mannen og datteren som var minst like herlige som Lena. Jeg vil påstå at hun er ennå mer fantastisk enn hun gir seg ut for å være på bloggen og vi kjaset alle fem som om vi hadde kjent hverandre over lengre tid.

  Men la meg begynne på begynnelsen heller.. Meg og Rebecca dro til byen i god tid slik at vi fikk tid til å gå innom gymgrossisten. Jeg var som en kid i en candystore, det eneste som var kjedelig var at de var utsolgt for ganske mye. Heldigvis fikk jeg med meg både BCAA i sour apple og proteinshake i banan smak. Jeg tenkte nemlig å prøve meg på bananfluff. Det MÅ jo bli bra?  Videre herfra i dro vi opp til stortinget for å få knipset litt bilder. Rebecca trengte nemlig noen header bilder og det ble mange bra! Om noen av dere har lyst å lage header til henne så klikk dere inn på bloggen hennes for å finne bilder. Hun fikk også knipset noen bilder av meg og damn, jenta begynner å bli flink fotograf men det skulle jo igrunnen bare mangle når hun lærer av den beste. HEHE

  Etter en times shoot i kulda så dro vi på egon for å ta en kaffe i mens vi ventet på Lena og dem. Vi skulle egentlig spise på fridays og gikk for å reservere bord en time før men fikk beskjed om at det ikke var nødvendig. Når vi kom tilbake så var det fult og vi fikk beskjed om at det kunne ta 1 - 2 timer før det var ledig. Dårlig service!! Vi endte opp på en kjempe koselig indisk restaurant med himmelsk mat og ennå bedre priser. 299kr betalte vi for en tre retters middag og det var virkelig fest i munnen.
  Skjønne Lena


  Nå sitter meg og Rebecca her med hver vår pc for å blogge og holder på å spy av vår egen ånde. Det er jo så utrolig godt med hvitløk så det er synd man får så dårlig ånde av det. Hehe.. I morgen tidlig skal vi forresten pakke koffertene og reise videre. Hva vi skal får dere en oppdatering på i morgen :)

  God natt alle skjønninger


 • Publisert: 21.09.2012, 23:52
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Workout

 • Publisert: 21.09.2012, 14:21
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå er vi tilbake etter en gøy økt på treningssenteret her hvor Rebecca bor. I dag ville vi ha mest fokus på teknikk så vi drev ikke å makset slik vi gjorde i går, bortsett fra på noen øvelser. Jeg ønsket å teste ut hvor mye jeg klarte i beinpress og denne jenta klarte jammen med 160kg!!!!! Da tok jeg i tillegg 5 reps men herlighet så gøy. I benkpress tok jeg 20kg men det er en øvelse hvor jeg ønsker å bli tryggere på før jeg presser meg selv. I knebøy tok jeg kun stangen og i markløft tok jeg 30kg. Jeg hadde mye mer å gå på men syntes det er minst like viktig å få inn en god teknikk som å løfte tungt. Du kommer ikke langt dersom du løfter feil.
  Jeg kjenner jeg er så glad for å ha ei bestevenninne som Rebecca. Ikke bare fordi hun er min soulmate og bedre halvdel men fordi hun støtter meg og ønsker at jeg skal lykkes. Hun engasjerer seg for det samme som meg og vi ønsker begge å komme på samme sted. Begge digger å løfte vekter som en av gutta og være litt badass. Vi har fokus på mye proteiner og trener for å bli fit og sterk, ikke for å bare holde oss vedlike slik som mange andre gjør. Nå gleder jeg meg bare til å bli kvitt alle kiloene mine slik at jeg kan bygge opp kroppen min slik jeg vil. Jeg har jo bevist at jeg har nok av muskler under alle kiloene. Hvor mange jenter kjenner dere som tar 160kg i beinpress liksom? Knallgøy!

  I går jobbet vi også med designet på bloggen hennes. Sant det ble bedre? Hun blir sikkert super takknemlig om dere klikker dere inn for å komme med konstruktiv kritikk til henne. Hun er jo litt ny i bloggverdenen men jeg syntes hun er flink jeg :)

   

   

 • Publisert: 21.09.2012, 14:21
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">6 kommentarer
 • På gymmet til Silje Mariela

 • Publisert: 20.09.2012, 19:15
 • Kategori: Trening og mat
 • That's right folkens! I dag har jeg nemlig hatt en privat pt time med selveste Silje Mariela på gymmet hennes. Jeg har virkelig ikke ord en gang.. FOR en dame!! Jeg har lenge fulgt med på bloggen hennes og beundret henne for den sinnsyke kroppen, styrken og kunnskapen. Det var derfor stort å endelig få møte henne og ikke minst ha henne for seg selv en hel time. Det er begrenset hva man får ut av kun en time så jeg ønsket full fokus på teknikk og kom ut igjen fra gymmet med mer kunnskap, motivasjon og mye tryggere på å utføre øvelsene riktig.  Øvelsene vi gikk igjennom i dag var hovedsaklig knebøy og markløft. Dette er to øvelser hvor du bruker mest mulig muskler som igjen er mest effektiv. Silje var veldig flink til å forklare seg og ikke minst hvorfor og ikke bare hvordan. Jeg syntes det er viktig å vite hvorfor man skal gjøre som man gjør i stedet for å bare bli fortalt hvordan det skal utføres. Nå gleder jeg meg i maks til å komme i gang med treningen hjemme igjen og i morgen skal jeg ha en prøvetime der Rebecca trener for at vi kan pushe hverandre litt.
  SJEKK DEN ROMPA!! (På Silje altså. Hehe)
  Her lærte hun meg øvelser for å strekke ut.

  Jeg kjenner jeg er litt starstrucked, haha!! Jeg har vært på bootygymmet OG få møtt Silje Mariela. Hvis ikke dere har vært innom bloggen hennes før så har dere virkelig gått glipp av noe og burde dere klikke dere inn her asap! www.siljemariela.com.


  Jeg fikk også æren av å pushe Rebecca i dag og hun knuste virkelig sine egne grenser! Jenta på under 50kg tok nemlig 100kg i beinpress. Hun fikk også kjørt seg på både benkpress og knebøyen også og tok mer enn hun trodde hun ville klare. Det er så gøy og se andre lykkes og jeg kjenner jeg blir så stolt. Etter økten så gikk vi opp på mølla hvor jeg tvang henne til å gjøre det samme som Jens Petter gjorde med meg, nemlig dra hele mølla. Jeg lot hun slippe etter åtte minutter men da tok hun åtte minutt med intervaller og holdt på å krepere. Godt å se det ikke bare er meg som hater den øvelsen, hehe!   

  For en fantastisk dag det har vært i dag!! Nå gleder jeg meg bare til å trene selv i morgen og ikke bare trene Rebecca. Bloggen hennes finner dere forresten her http://rebeccamaylam.blogg.no/.

   


 • Publisert: 20.09.2012, 19:15
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">16 kommentarer
 • God morgen i fra hovedstaden

 • Publisert: 20.09.2012, 13:36
 • Kategori: Min hverdag
 • Hei mine skjønninger


  Det var ufattelig deilig å endelig komme til verdens beste Rebecca i går. Vi hadde SÅ mye å ta igjen så kvelden i går gikk egentlig bare til kjasing og venninnekos. Nå har begge fått i seg frokost og treningstøyet er på. Vi har også fått tatt formbilder av Rebecca og jeg kjenner jeg holder på å sprekke av stolthet. Heiteste jenta i verden

  Vi har også pakket med oss BCAA og proteinshake til det vi skal etterpå. Rebecca er med som fotograf og moralsk støtte og jeg har gledet meg til denne dagen i flere uker. Vil fortsatt ikke si hva jeg skal men lover dere en full oppdatering senere med bilder. Denne dagen kommer til å bli AWSOME!!
 • Publisert: 20.09.2012, 13:36
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Endelig er jeg på vei

 • Publisert: 19.09.2012, 15:50
 • Kategori: Min hverdag
 • Nå har vi ankommet Vegårshei men herlighet for en begynnelse på turen. Først holdt jeg på å miste toget siden det gikk 14.05 og ikke 14.15 som jeg var overbevist om. Når jeg kom inn på toget så fikk jeg æren av å sitte ved siden av en mann som tok mer eller mindre begge setene med seg selv og all bagasjen. Da han begynte å skulle skifte sokker cm i fra meg så flyttet jeg meg fort til ett eget sete.

  Jeg skulle egentlig skrive dette innlegget i stad men jeg kom meg ikke på mobilnettet med dataen. Endte opp med å slå av og på mobilen men siden jeg har fått bedrifts abbonnement så hadde jeg helt glemt pin-koden på dette. Måtte derfor låne telefonen til ei ved siden av meg på toget slik at jeg kunne ringe kundeservice for å få puk kode. Til slutt innså jeg jo at det var fordi sikkerhetskoden som lå inne fra før av var feil. Smarta! Nå er jeg heldigvis på nett og er midt i siste episode med Kardashians. Hadde håpet å få sett en episode med Real housewives of New Jersey også men ser ikke ut til at strømmen holder. Ikke er dekningen særlig stabil på denne strekningen heller så er veldig spent på å se om jeg i det hele tatt får postet dette innlegget. Gjett om jeg gleder meg til å komme frem til min bedre halvdel nå! Desverre for meg bruker toget fem (!!) timer i dag. Jeg krysser fingrene for at vi i det minste får en røykepause.

   

   

  Vi snakkes når jeg er fremme i Oslo


 • Publisert: 19.09.2012, 15:50
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">1 kommentarer
 • Pakker kofferten

 • Publisert: 18.09.2012, 21:47
 • Kategori: Min hverdag
 • Dagene mine går virkelig i ett om dagene. I går tok jeg meg en tur på shopping både før og etter jobb. I dag dro jeg på lekeland med Stine og lille Mie Oline ♥ Er så altfor skjeldent jeg ser de skjønne jentene mine så da er det ekstra koselig når vi først treffes. Jeg har også vasket flere maskiner med tøy i dag siden jeg tar meg en liten ferie i morgen. Er lettere stresset over at tøyet fortsatt ikke er tørt sånn at jeg ikke får pakket ferdig i kveld. I morgen jobber jeg nemlig fra åtte til tolv også går toget mitt klokken to. På to timer må jeg altså komme meg hjem, pakke ferdig og komme meg ned til togtasjonen.

  Tenkte jeg skulle skulle holde turen og hva jeg skal, litt hemmelig slik at jeg ikke forteller dere alt med en gang. Det jeg derimot garanterer er at et blir ofte og gode blogg oppdateringer så det gjelder å kikke innom ofte de neste dagene :) Kjenner jeg gleder meg skikkelig til denne turen og ikke minst til en ferie. Jeg er tilbake allerede på mandagen men likevel har jeg pakket som omk jeg skulle være borte flere uker. Må jo ha med meg hverdagstøy, varmt tøy, treningstøy og ikke minst litt finere tøy. Speilrefleksen er allerede pakket ned, den er nemlig noe av det viktigste jeg skal ha med meg på denne turen.

  Når det kommer til alt rundt operasjonen og forberedelsene så tenkte jeg å komme tilbake til det litt senere. Nå skal jeg nemlig lage woket grønnsaker med laks mens jeg catcher up med real housewives of New Jersey. Jeg er hektet og totalt forelsket i Albie! For en mann

   


  Oppskrift finner dere HER

   


 • Publisert: 18.09.2012, 21:47
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • Hurra for ebay

 • Publisert: 16.09.2012, 21:15
 • Kategori: Min hverdag
 • I går fikk jeg (Desverre) opprettet paypal konto og det gjør jo nettshoppingen SÅ mye enklere. På ett døgn så har jeg lagt inn 23 bestillinger men det er jo så gøy når alt er så billig! Fikk meg diamant deksel til mobilen til 40kr og masse annet kult stasj til bilen for en billig penge. Jeg fikk også bestilt meg e-sigarett som jeg håper skal hjelpe meg under røykeslutten. Noen av dere som har prøvd det eller har tips til røykeslutt?

  Ellers digger jeg livet som bileier igjen. På fredag dro jeg rett i bursdag etter jobb klokken åtte også innom en rask tur til Therese og Lasse, selv om jeg begynte på jobb klokken åtte dagen etter. Lørdagen dro jeg rett til den andre Therese i Øvrebø og fikk servert hjemmelaget lasagne og hadde en skikkelig kosekveld med film. I morgen har jeg mange ærend jeg må gjort og priser meg lykkelig over at jeg kan kjøre rundt. Skjønner meg virkelig ikke på dem som klarer seg uten bil. De vet ikke hva de går glipp av!

  Har dere hatt en fin helg?

   


  Slik ser bilen ut akkurat nå. Den trengs å pimpes!

   


 • Publisert: 16.09.2012, 21:15
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">7 kommentarer
 • Ny bil

 • Publisert: 14.09.2012, 13:12
 • Kategori: Biiilen
 • I går kveld fikk jeg meg endelig ny bil. Det ble en liten, søt peugot 306 med større motor enn hva som er normalt i disse. Gadd faktisk ikke å se på den i Arendal en gang pga motorstørrelsen. Jeg fikk bilen for en veldig billig penge og den er godt tatt vare på. Med andre ord så fikk jeg mye bil for pengene :) Jeg føler ikke helt at den er min enda så her må det pimpes. Det første jeg skal gjøre er å få inn noe ordentlig lyd i bilen som Nils fra http://www.knk-tuning.no/ skal hjelpe meg med.

  Jeg kjenner at jeg fortsatt ikke er voksen nok til å legge fra meg den tida med harry biler så jeg vurderer å kjøre rosa stil all the way. Om jeg gjør det så blir det setetrekk, girkule, pedaler og matter. Her skal ingenting gjøres halvveis. Jeg har ikke helt bestemt meg ennå så trenger deres mening!

   
  Og denne skal jeg ha i bakruta. Haha! Såklart i rosa og vurderer å lakke felgene i samme rosa farge.

   

  Hva likte dere best? Slik ser forresten bilen ut innvendig akkurat nå. Totally boring!  Jeg digger den nye bilen min altså! Den ligger så godt på veien og kommer liksom frem over alt. Det er fantastisk deilig å endelig ha min egen bil igjen!

 • Publisert: 14.09.2012, 13:12
 • Kategori: Biiilen
 • #comments">8 kommentarer
 • 30. november

 • Publisert: 13.09.2012, 13:10
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Publisert: 13.09.2012, 13:10
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">28 kommentarer
 • Timen med kirurgen

 • Publisert: 12.09.2012, 21:17
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Gjett hvem som klarte å forsove seg i dag? Joda, det var meg. Fikk aldri sove i går så jeg har sovet igjennom flere klokker og våknet ikke før mamma hamret på døren. Kjørte ungene på skolen og mamma på sykehuset før jeg hentet Tine i byen. På vei til Arendal satt vi på love songs på full guffe og koste oss skikkelig.

  På sykehuset så kom jeg først inn til en sykepleier som tok mål og høyde. Vekten viste 135,3 og høyden var 165,5. Hun skulle også måle meg og ba meg om å løfte opp magen. Jeg trodde jo såklart at hun mente genseren men neida, hun svarer "Du må løfte opp selve magen. Du har jo litt heng!" Jo, takk for den liksom!

  Inne hos kirurgen så ble han litt paff over at jeg ikke hadde fått noe dato for operasjon. Timen hos kiurgen pleier nemlig å være en forberedelse til operasjon hvor man prater om forberedelsene og når man skal begynne på lavkalori kur. Han satt opp at jeg må gå ned 7kg innen operasjonsdato og det skal i utganspunktet være på fire uker. Nå har jo jeg heldigvis litt bedre tid på meg så de syv kiloene skal jeg klare! Han fortalte også at røykeslutt ikke var noe de satt som krav så jeg får operasjon uavhengi om jeg slutter eller ikke. Kommer jo såklart til å gjøre mitt beste siden det reduserer risikoen med 50%. Hildegunn var så snill å tilby seg å slutte sammen med meg så det gjør det jo med en gang lettere. Sykepleieren sa også at jeg skulle få dato for operasjon i morgen så nå må dere krysse fingrene for meg!!


  Etter sykehuset så dro vi innom harebakken senter for litt shopping. Forrige uke når jeg var på shopping med Therese så falt jeg helt for noen sko men lot være å kjøre dem når jeg så prisen på 899. Har angret siden og i dag fant jeg dem på 70% i Arendal! Kan tro jeg var overlykkelig da. Jeg kjøpte meg også ett par kjempe fine øredobber og en ugle ring med strikk. Kanskje jeg må vise dere alle ringene mine? Begynner nemlig å bli endel.   

  I morgen skal jeg forresten se på bil. Sa at jeg ville ha den men er er jo aldri godt å vite om jeg får den eller ikke. Dere får krysse fingrene for meg :)

   

 • Publisert: 12.09.2012, 21:17
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">19 kommentarer
 • Kirurgen i morgen

 • Publisert: 11.09.2012, 18:20
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • I morgen tidlig tar jeg med meg Tine og setter nesa mot Arendal. Siste obligatoriske samtale før operasjonen, nemlig med kirurg. Er veldig spent på hva han sier og om jeg i det hele tatt får dato for operasjon i morgen. Sist jeg pratet med de så hadde de ikke ledig før i desember men så er det jo opp til kirurg hvor fort jeg bør opereres. Krysser fingrene for at han setter meg opp å fort som mulig.

  Jeg sitter også og oppdaterer finn hvert femte minutt for tiden. Skal kikke på en bil i Arendal i morgen som ser veldig grei ut. Eneste negative er at den er super dau med liten motor så får se hvor galt det er når jeg kommer bort. Dere får krysse fingrene for at jeg snart finner meg noe bruktbart til en billig penge. Foreløpig skal jeg ha en eldre, billig bil også tar jeg heller opp lån om ett år eller to for å kjøpe meg en nyere bil som kan dra hest.

  Nå skal jeg snart opp til Hildegunn sammen med Hilde for å se film. Vi tenkte å se thrilleren Taken selv om jeg har sett den før. Den er jo så fantastisk bra!! Rebecca har forresten fått laget seg blogg nå og den kan dere finne her http://rebeccamaylam.blogg.no/.

  Siden min personlige fotograf/assistent blir med meg i morgen så skal jeg få henne til å knipse masse bilder underveis. Kanskje jeg får kirurgen til å stille opp på ett bilde? Hihi
 • Publisert: 11.09.2012, 18:20
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">18 kommentarer
 • Bling my car

 • Publisert: 10.09.2012, 21:15
 • Kategori: Biiilen
 • Nå er det ikke lenge til jeg får meg ny bil og selvfølgelig er jeg allerede i gang med planleggingen av den. Tidligere har jeg alltid hatt lyst til å ha en gjennomført rosa stil men siden de fleste biler har en farge som ikke kler rosa så har jeg begynte å tenke i andre baner. Det er nemlig mye gøy man kan gjøre for å få den skikkelig jentete uten at den trenger å være rosa.  Dette må jo utentvil være drømmebilen men siden penger desverre ikke vokser på trær så må jeg finne litt rimeligere alternativer. I hele går søkte jeg på google og ebay etter alt som har glitter, diamanter og kroner på seg. Planen er dermed å få en skikkelig bling bil med detaljer som dette..

  Ebay har alt altså! Girkule med bling, klister med bling som man kan feste der man vil og såklart bokstaver med bling. Min bil kommer til å bli awsome!! I mens jeg tenker på detaljene invendig så må jeg også finne ut av hvordan jeg vil ha den utvendig. Min første reaksjon var rosa men nå tenker jeg mer sølv, sort og diamanter såklart.
  - Diamonds are a girls best friend


 • Publisert: 10.09.2012, 21:15
 • Kategori: Biiilen
 • #comments">1 kommentarer
 • Historien til vektopererte Ida

 • Publisert: 09.09.2012, 20:26
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
  • Bakgrunn - Hvorfor du ble overvektig og var vanskelig med det?

  - Jeg har alltid vært overvektig. Eller, begynte vell å legge mye på meg fra 4 klasse av, da jeg ble utsatt for en del mobbing av medelever. (byttet skole i 4. klasse, og "byn" jente passer ikke helt inn på "landet". Det som var vanskelig med å være overvektig, var vell alle blikkene, kommentarene og respektløse folk. At barn i alder av 9-10 år går rundt å mobber folk som er større enn seg selv, er bare forkastelig. Her har noe sviktet i hjemmet for å si det mildt! Ting ble ikke akkurat bedre når jeg begynte på videregående. Husker svært godt en hendelse, det var en medelev i klassen min, som var veldig frekk og direkte mot alle. Men spesielt meg, som var overvektig. Det gikk ett program på TV, norsk program - som handlet om overvektige mennesker. Husker jeg hver dag, fikk slengt i trynet at jeg skulle vært med på det programmet. Det gjorde ikke trøstespingen enklere, og jeg trøstespiste mer, skulket skole og holdt meg gjerne hjemme for jeg orket ikke skole. Det resulterte i dårlige karakterer, og mer fett på kroppen. Lærerene gjorde ikke så mye, snakket litt med de det gjaldt - men ingenting ble gjort. Foreldrene ble ikke kontaktet eller noe. Når jeg sitter her idag, og tenker tilbake syntes jeg det er trist at jeg lot andre hakke på meg, og ødelegge skolegangen for meg.
  Det var vanskelig med det på mange måter, jeg kunne ikke være den jeg ville, eller den jeg egentlig var. Jeg ble bare Ida, hun tjukke på bakerste rad i klasserommet.

  • Toppvekt
  - 126 kg.

  • Når du innså at det var nok
  - Innså at det var nok for 3 år siden, og begynte å snakke med lege om muligheter. Etter uttalige diettprogrammer fant jeg ut at det måtte noe mer "drastisk" til for at dette skulle gå. Jeg hadde gått på Grete Roede kurs, slankepiller, diett med personlig trener, alle mulige dietter rett og slett. Snakket med legen min å forhørte meg litt om jeg kunne søke meg inn på Hauglandssenteret oppe med Førde. Jeg ble kalt inn til samtale, men søknaden ble avslått for jeg var ikke "stor" nok. Da snakket legen min om slankeoperasjonen Gastric sleeve eller Bypass. Vi sendte søknad til Voss sykehus, og jeg hadde ingen forhåpninger - jeg var sikker på at jeg skulle dø overvektig! Men den gang ei, endelig ble jeg hørt :) og fikk tilbudt slankeoperasjonen Gastric Sleeve.

  • Hvorfor du valgte operasjon
  - Jeg valgte operasjon for jeg var lei av å ikke kunne ta vare på meg lengre. Valget var egentlig enkel, ettersom at jeg hadde hørt mye bra om den operasjonen. Jeg valgte ikke operasjon for det var lettest, men valgte operasjon for det sto på liv og død igrunn.

  • Offentlig/privat operasjon?
  - Offentlig.

  • Hva du syntes har vært vanskelig i ettertid
  - Ingenting. Har vært utrolig heldig. Hvis det skulle være noe er det at jeg syntes det er irriterende at jeg ikke kan spise opp det jeg blir servert. og må ta mye hensyn til hva jeg putter i munnen. Som igrunn er positivt :-) men det er jo ikke enkelt, det er en kamp hver eneste dag. Men, alt er verdt det! :-)

  • Ønsket vektnedgang/Oppnådd vektnedgang
  - 60 kg. gått ned 52 kg på 7-8 mnd :-)

   

  - Ida Kristine Eikenes
  http://www.gastricsleeveoperasjon.blogg.no/

   
   
   
   
 • Publisert: 09.09.2012, 20:26
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">2 kommentarer
 • It's not a bad life

 • Publisert: 09.09.2012, 13:25
 • Kategori: Min hverdag
 • Hei mine skjønne lesere

  Beklager nok en gang for dårlig oppdatering. Det har ingenting med forrige innlegg å gjøre og jeg har det ikke så fælt som det kunne virke som da.
  - It's not a bad life, only a bad day.

  Grunnen til min dårlige oppdatering er fordi en i min nærmeste familie har blitt alvorlig syk. Gårsdagen ble dermed tilbragt hjemme med å shine leiligheten i mens jeg ventet på svar. Vasket til og med gardiner, puter og duker. På kvelden dro jeg opp til Hildegunn for en kopp baileys som alltid er like koselig


  I dag har jeg kjørt rundt over hele byen og hentet unger, levert unger og vært på sykehuset. Nå tok jeg med meg dataen slik at jeg kunne oppdatere dere mens jeg er hjemme med ungene og senere skal vi på sykehuset igjen. Foreløpig vil jeg ikke si hvem denne personen er eller hva som er galt men det er ganske alvorlig.

  Har også fått tilsendt vektoperasjons historier som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Skal prøve å få oppdatert senere i dag igjen.

   
 • Publisert: 09.09.2012, 13:25
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">4 kommentarer
 • Sammenbrudd

 • Publisert: 06.09.2012, 23:57
 • Kategori: Tanker
 • Når man over lengre tid går rundt i sin egen boble, uten å kjenne på andre følelser enn lykke så er det dømt til å gå galt. Med en vond fortid som ikke er bearbeidet så er det lite som skal til for å "tippe" meg over. Jeg kan bli kjempe lei meg for en liten filleting uten at jeg eller andre rundt meg forstår. I kveld hadde jeg en episode som fikk alle minnene frem igjen og jeg føler meg som den "gamle" Kristine. Den Kristine som ikke hadde troen på seg selv. Som ikke følte hun var verdt noe og som ikke så noe mening med livet.

  Jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg ikke er den personen lengre, men sannheten er jo det at jeg ER det. På innsiden.. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne fortelle alle og være åpen om det. Kanskje jeg da hadde blitt forstått og blitt elsket for den jeg er i stedet for at folk holder avstand fordi dem ikke forstår meg.

  Lenge har jeg skyldt på vekten min og gått rundt å trodd at alt blir bedre når jeg mister den. Det er jo overhode ikke tilfelle for dette ligger dypere enn bare en vekt. "Heldigvis" har jeg lært meg  å bli den beste utgaven av meg selv utenfor fasaden men nå ønsker jeg å bli den beste utgaven av meg selv på innsiden også. Jeg har for mye vekt på skuldrene som må fjernes før jeg kan bli en lykkelig, slank person.

  En dag skal jeg være åpen om fortiden min men akkurat nå er det tryggest å dele det dere allerede kan se..

   


 • Publisert: 06.09.2012, 23:57
 • Kategori: Tanker
 • #comments">9 kommentarer
 • Mine tips til bedre selvtillit

 • Publisert: 05.09.2012, 22:36
 • Kategori: Kristine tipser
 • Det florerer av artikler som lover deg bedre selvtillit. Jeg har selv prøvd tipsene og syntes helt ærlig at det bare er noe tull. Ingen av dem har hjulpet på meg, så derfor tenkte jeg å dele mine tips med dere.

   

  ♥ Ta bilder av deg selv/få andre til å ta bilder. Vil tro de fleste av dere misliker å bli tatt bilder av men jo mer bilder som blir tatt, jo mer fotogen blir du. Gjerne øv sammen med en venninne du er trygg på og få henne til å ta hundrevis av bilder av deg i forskjellige positurer. Jeg garanterer deg at noen av dem blir knallbra og det er såklart disse du beholder. Legg de ut på facebook/blogg og når kommentarene kommer så føler du deg plutselig mye bedre med deg selv!

     ♥ Kjøp noen nye plagg. Det trenger ikke være en hel garderobe men bare en ny bukse eller jakke, gjør at du føler deg mye bedre med deg selv. Hent inspirasjon fra forskjellige blogger og finn en stil du liker og som du er komfortabel i.

  ♥ Slutt å let etter feil på deg selv. Du er som du er og da må du heller gjøre det beste ut av det. Finn den stilen som passer utseendet og personligheten din både når det kommer til hårfarge og frisyre, sminke og klær.

  ♥ Gå ned i vekt. Man trenger ikke å gå ned 20kg for å føle seg bedre, alt hjelper. Om du kun går ned 5 - 10kg så skal jeg love deg at du merker forrandringer på selvbildet ditt.  ♥ Utfordre deg selv. Om det gjelder å posere lettkledd foran kamera, gå med ett plagg som skiller seg ut eller noe du er redd for å fortelle andre om. Uansett hva det gjelder så får du garantert masse fine komplimenter og tilbakemeldinger om du tør å være deg selv i stedet for den alle andre forventer at du skal være.

  ♥ Doll deg opp. Du trenger ikke å skulle på fest for å se bra ut. Jeg kan finne på å stå forran speilet i flere timer selv om jeg kanskje bare skal en tur på shopping. Jeg ser med en gang mye bedre ut og føler meg da også bedre. Igjen.. Du må være den beste utgaven av deg selv.

  ♥ Gjør noe hyggelig for andre. Om det gjelder å stille opp, gjøre en tjeneste eller bare komme med ett kompliment. Du føler deg verdsatt og det er gullverdt for selvfølelsen :)

   

   


 • Publisert: 05.09.2012, 22:36
 • Kategori: Kristine tipser
 • #comments">12 kommentarer
 • Send meg din historie

 • Publisert: 05.09.2012, 15:00
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Har du tatt en vektoperasjon? Send meg da DIN historie på kristinefjellestad@yahoo.no. Du kan såklart være anonym hvis du ønsker det og hvis du har blogg så legger jeg ved link til bloggen din dersom du ønsker det.

  Det jeg ønsker at du får med i historien.

   

  • Bakgrunn - Hvorfor du ble overvektig og hva som var vanskelig med det
  • Toppvekt
  • Når du innså at det var nok
  • Hvorfor du valgte operasjon
  • Offentlig/privat operasjon?
  • Hva du syntes har vært vanskelig i ettertid
  • Ønsket vektnedgang/Oppnådd vektnedgang
  • Før/etterbilder dersom du ikke har behov for å være anonym.

   

  Både jeg og flere av de som leser bloggen syntes det er gøy å lese om tidligere vektopererte. Om du ikke er operert men vurderer operasjon så gjerne send meg en mail med din historie da også!

      

  Nå har jeg endelig fått skrevet innlegget om bedre selvtillit så det kommer garantert i kveld!!

   

   

 • Publisert: 05.09.2012, 15:00
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">7 kommentarer
 • Keep on dreaming

 • Publisert: 04.09.2012, 07:56
 • Kategori: Tanker
 • Hvorfor er det slik at drømmer er så realistiske? Man våkner opp å er sikker på at det har skjedd men så var det kun en drøm. Finnes det egentlig noe verre? Slik var min morgen og jeg tror ikke det finnes noe verre måte å våkne på. Legger meg likegodt til å sove igjen

      

  Senere tenkte jeg å skrive ett innlegg om tips. Vil dere ha tips til bedre selvtillit eller en bedre blogg?


 • Publisert: 04.09.2012, 07:56
 • Kategori: Tanker
 • #comments">5 kommentarer
 • Operasjonsskole, check

 • Publisert: 03.09.2012, 18:54
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Nå er jeg endelig ferdig med ferdig med operasjonsskole og er klar for samtale med kirurg neste onsdag. Etter det er det bare å vente på dato for operasjon! Kjenner jeg er veldig glad for at jeg tar operasjonen offentlig, til tross for den lange ventetiden. Det er en helt annen oppfølging og den obligatoriske operasjonsskolen er utrolig lærerik. Jeg visste såklart mye av det fra før av men det er jo SÅ mye detaljer man ikke tenker over og syntes derfor at alle som vurderer operasjon burde fått tilbud om operasjonsskole.

  Vi begynte dagen med en av kirurgene som gikk igjennom endel praktiske ting om operasjonen før det kom en ernæringsfysiolog og snakket om kostholdet etter operasjon. Blant annet hva du skal spise når du kun skal ha flytende, moset mat og hva du skal holde deg unna hvor lenge. Blant annet fikk jeg vite at man ikke skulle spise brokkoli den første tiden med mindre det ble laget pure av den.

  Etter ernæringsfysologen var der så kom anestesi overlegen for å snakke om praktiske ting rundt narkosen og på slutten fikk vi mer info av sykepleier og avdelingsleder for pasienthotellet. En absolutt lærerik dag selv om jeg stusset litt på det kirurgen sa.. Han mente nemlig at vi ikke kom til å gå ned til en normalvekt, kun enn viss prosent av overvekten. Spurte han da om ikke det kom ann på oss selv og hvor hardt vi gikk inn for det, men nei. Inndirekte sa jo han altså vi ikke har mulighet til å gå ned i vekt uten operasjon. Jeg vet hvertfall at jeg kommer til å gjøre mitt beste for å nå målet mitt!


  Jeg var også superheldig med at søte Tonje skulle på operasjonsskole samtidig som meg, så hadde jeg noen å kjase med. På vei hjem igjen så dro vi innom Ikea for lunch og såklart litt shopping. Tonje skulle ha med seg ett skap hjem og var litt av ett syn der hun prøvde å få dette over på trallen alene. Jeg lo nemlig så hardt at jeg klarte ikke hjelpe. Hihi.. Når vi først kom oss til bilen så var det såvidt vi fikk det inn så pasasjersetet måtte stilles helt frem. Vil tro vi var litt av ett syn! HEHE.. Jenter altså.


  Godt jeg ikke har så lange ben! Hehe

   

  Nå skal jeg kokkelere litt på kjøkkenet. Tenkte nemlig å lage den fantastiske tacogryten igjen i dag. Nomnom


 • Publisert: 03.09.2012, 18:54
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">9 kommentarer
 • Inkallelse til kirurg

 • Publisert: 02.09.2012, 23:31
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Jeg er så glad for at det endelig begynner å skje ting. I morgen skal jeg på operasjonsskole og den 12. september skal jeg inn til samtale med kirurg. Krysser fingrene for at det ikke tar så lang tid før jeg er operert men i utgangspunktet hadde de ikke ledig tid før i desember. Kommer til å skrive meg opp på hasteliste siden det alltid er noen som blir avlyst men uansett så er det jo ikke lenge til desember.

  Må også få kommet meg til legen en tur for jeg har hatt noe som kan minne om skorper etter sår i bakhodet men nå har det også kommet så smått i fjeset. Heldigvis er det ingenting man kan se men det klør og føles tørt så da er det like greit å få sjekket det.

  Men nå er jeg helt skutt så jeg tar en tidlig kveld å lader opp til i morgen. Husk at dere kan følge meg på instragram under kristinefjellestad, så skal jeg være flink til å oppdatere der i morgen :)

   
 • Publisert: 02.09.2012, 23:31
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">4 kommentarer