hits

KRISTINE FJELLESTAD

Jeg slår tilbake på Jørgen Foss

 • Publisert: 31.10.2012, 19:06
 • Kategori: Overvekt
 • Jeg kom nettopp over intervjuet til dagbladet med lederen i landsforeningen for overvektige, Jørgen Foss. Fitnesbloggen slår hardt ned på det han sier og jeg føler det blir litt "de tjukke mot de tynne". Jeg ønsker derfor å si MIN mening fra en overvektig til en overvektig.

   

  "Hadde jeg oppskriften på hvordan jeg kunne blitt mindre tidligere, ville jeg gjort det. Det er mer komplisert enn som så."

  Jeg kjenner jeg blir litt provosert. Du vet ikke hvordan du skal gå ned i vekt? Og du påstår at vekten ligger i genene dine? Her må jeg helt ærlig si at jeg er enig med Kari Jaquesson som påstår at du gjemmer deg bak unnskyldninger. Dersom du er sykelig overvektig og vil ned i vekt så gjør du det du kan for å gå ned i vekt. Det er helt ok å prøve og feile, men ikke kom her å si at du ikke vet hvordan det skal gjøres. Greit nok at det kan være mer komplisert enn kalorier inn og kalorier ut men i utgangspunktet er vektnedgang verdens enkleste sak. Det er det å gjennomføre og holde det som er vanskelig, ikke det å vite prinsippet bak det.

  "Jeg har aldri vært en monsterspiser. Jeg er Jørgen, jeg har alltid vært feit og stolt, selv om det har kostet mye. Jeg har fått utdelt den kroppen jeg har."

  Jørgen Foss, du mangler total selvinnsikt og kan ikke skylde på manglende kunnskap eller gener. Du har blitt feit på grunn av for mye mat og lite trim. Simple as that! Jeg skal være den første til å innrømme at vektnedgang er vanskelig og jeg trenger selv hjelp i form av vektoperasjon men jeg innrømmer i det minste at det er kostholdet og vanene mine som har gjort meg feit. Jeg vet utmerket godt hvordan jeg skal gå ned i vekt men når man har mangfoldige kilo å gå ned så er det vanskelig. Ingen slanke mennesker kan sette seg inn i hvordan det er å gå ned 80 - 100kg kun ved å spise sunt og trimme men det å skylde på gener å påstå at "du bare er slik", det blir feil. Vi er ikke født slik og vi kan alle se ut som Beckham og Madonna som du selv sikter til, men det kreves HARD jobbing.

  Jeg håper for din skyld at du innser dette asap slik at du får full utnytte av operasjonen din. Ikke legg overvekten din over på andre, den er din egen feil og du vet utmerket godt hva som har gjort at du er der du er i dag.

   

  Nå er det på tide at vi slutter å skylde på andre og tar ansvar selv.
  Intervjuet med dagbladet kan leses HER. • Publisert: 31.10.2012, 19:06
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">23 kommentarer
 • En måned igjen

 • Publisert: 30.10.2012, 19:31
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Jeg lever fortsatt og nei, jeg har ikke sluttet og blogge. Jeg gjør ikke noe annet enn å jobbe, sove og spise fortiden bokstavligtalt så jeg har rett og slett ikke noe interessant og dele med dere. Det stikker likevel langt inni hjerterota av dårlig samvittighet men jeg er jo trossalt bare menneskelig jeg også :)

  I dag er det 30. november, noe som vil si at det er nøyaktig en måned igjen til operasjonsdato. I forbindelse med denne datoen er det ikke bare operasjonen jeg gleder meg til men har også ett super spennende prosjekt på gang som gjør at jeg blir som ett lite barn når jeg tenker på det. Supergøy!!

  Jeg har fortsatt ikke begynt på lavkalorikuren min da jeg fortsatt venter på pakken min i fra noka. På mandag er det helt siste frist for å begynne så jeg håper inderlig at den har kommet til da. Nå har jeg i det minste fått el-røyken min som jeg håper kan gjøre røykeslutten lettere for meg. Skal skrive litt mer om denne senere.

  November kommer helt klart til å bli bli en helvettes-måned. Uten både røyk og mat.. Kan ikke si at jeg gleder men heldigvis er jo belønningen verdt så mye mer enn en måned med mat og røyk. I hope.. Rebecca kommer også ned dagen før operasjonen og hun skal bli med som min personlige assistent-blogger-fotograf så det kommer ikke til å bli mangel på oppdateringer eller bilder foråsidetsånn..

   

  Kanskje jeg skulle kjørt i gang en spørsmålsrunde nå som operasjonen nærmer seg? Er det noe dere lurer på? :)

   


  Bestie

   

 • Publisert: 30.10.2012, 19:31
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">8 kommentarer
 • Kjære Amanda

 • Publisert: 25.10.2012, 22:38
 • Kategori: Overvekt
 • Hei, eg er ei jente på 12 år og har vert overvektig siden eg ble født. At du gruet deg for tur på skolen forstår eg, eg gruer meg enda men ikke på grunn av overvekten min (eller litt da) men fordi eg har prøblem med føtter og rygg.

  Eg liker heller ikke gymmen men eg blir tvunget til å bli med, men slipper dusjing og slipper svømming. På vår skole får vi premier (is) vist vi har vært flinke, men eg sier bare nei takk for eg hater å spise framføre venner.

  Eg har blitt mobbet siden 1. klasse og eg går i 7. Klasse nå. Mobbingen ble ikkje slutt før sist år men siden det har eg vert mye alene og gråter ofte. Vennene mine går i kule klær som eg vil gå i men eg må gå i voksen klær. Min vekt ca 93 kg og har xl i topp og 48 i bukse.

   

  - Kjære Amanda.

  Kommentaren din traff meg dypt og jeg sitter med tårer i øynene fordi jeg vet hvordan du har det. Jeg skulle så inderlig ønske det var noe jeg kunne gjøre, men sannheten er at dette er en kamp du må kjempe selv. Vi kan desverre ikke velge hvilken verden vi blir født inn i, men vi kan velge å forme vår egen fremtid. Jeg skulle gjerne ha fortalt deg at alt kommer til å bli bra men sannheten er at det vil ikke skje av seg selv. Du kan velge å gjøre fremtiden din bra, du kan velge å ikke være alene og du kan velge å dra deg opp fra det tunge og leve ett lykkelig liv.

  Selv om det er vanskelig å innse akkurat nå så er du unik, du er vakker og du er så mye mer enn bare vekten din. Hva så om du ikke kan gå i samme klærene som venninnene dine? Det betyr bare at du skiller deg ut og at du ikke er redd for å gå din egen vei. Du har muligheten til å være en leder i stedet for en følger og du har muligheten til å få andre til å ville gå med ditt tøy.

  Hold hodet ditt hevet, smil ditt vakreste smil og vis verden at du ikke er redd for å være deg selv. Du er Amanda og det kan ingen ta fra deg uansett hva vekten din viser.

   


 • Publisert: 25.10.2012, 22:38
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">7 kommentarer
 • Tanker fra ett overvektig barn

 • Publisert: 24.10.2012, 20:53
 • Kategori: Overvekt
 • Det er utrolig mye fokus rundt dette å være overvektig som voksen.  Hvor fælt det og alle plagene rundt det, men det er absolutt ingen fokus rundt dette å være overvektig som barn. Tror dere virkelig det er lettere for dem bare fordi de er barn? Jeg har jo selv vært der og kan snakke av erfaring. Allerede de første årene på barneskolen så begynte vekten å bli ett problem i hverdagen.

  Vi hadde turdag en dag i uken og denne dagen gruet jeg meg til hele uken. Hvorfor? Fordi jeg syntes det var forferdelig tungt. Vi brukte ofte en time hver vei til der vi skulle og for de andre barna var jo ikke dette noe problem. Meg derimot som veide betydelig mer enn dem var utslitt før vi var halvveis. Gymmen var det samme.. Jeg hatet gymtimene over alt på jord. Husker veldig godt når vi skulle løpe 60meteren og alle jentene lå ganske likt. Det skilte som regel ikke mer enn sekund mellom beste og dårligste. Meg derimot var flere sekunder under.. Det verste av alt var vel når barna lo å pekte når jeg løp. På grunn av vekten har jeg aldri klart det "normale" barn har klart. Høydehopping og slike ting.. Læreren forventet at jeg skulle gjøre det på lik linje med de andre men med mange kilo ekstra så er det ikke rart at jeg ikke klarer å utføre det på lik linje med resten.  Jeg husker også veldig godt hvor annerledes jeg følte meg. Dersom vi skulle ha saft på skolen/sfo så måtte jeg ha lett saft. Skulle vi ha pannekaker eller grøt så fikk jeg ikke bruke vanlig sukker men "slankesukker". Jeg fikk aldri lov til å spise mer enn to pannekaker/skiver og hvis jeg var på besøk hos venner så fikk foreldrene alltid streng beskjed om hvordan jeg skulle spise.

  I denne tiden så var det også veldig populært med miss sixty bukser og "alle" hadde dem. Jeg derimot var for stor så jeg passet dem ikke. Jeg var ti år gammel og passet ikke voksen størrelser! Allerede i femte/sjette klasse så hadde jeg problemer med å finne tøy i "normale" butikker som Vero moda og only. Hvorfor er det ingen som tenker over hvor vondt dette er for ett barn? Hvor mye av dette som faktisk sitter igjen? Hvor mye av det man sliter med i mange år etterpå fordi ingenting forrandrer seg?

  Selv om man hører lite om det så er det like vondt for ett barn og være overvektig som voksen. Det er vårt ansvar som voksne å gi barnet en god oppvekst. Overvekt og fedme er ikke en god oppvekst!


  Femte klasse og allerede maaange kilo overvektig.

 • Publisert: 24.10.2012, 20:53
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">18 kommentarer
 • Vi festet med Plumbo

 • Publisert: 21.10.2012, 20:28
 • Kategori: Min hverdag
 • Fredagen var helt amazing!! Vi brukte noen timer hos Michelle før vi dro ned til ei venninne av ho på vors, ikke langt i fra der konserten skulle være. Jeg møtte masse hyggelige mennesker og faktisk noen kjentsfolk. Da vi kom frem til Vegarheim kulturhus så merket vi fort at opplegget var lite gjennomtenkt. Tror vi stod nærmere en halvtime i kø for å komme inn. Det var nemlig en person som måtte lese opp navnet ditt på ei liste og med 400 mennesker så tok det sin tid.

  Vel inne på konserten så fikk vi oss noe å drikke og ventet på at Plumbo skulle komme på scenen. Siden det var så få billetter var det også en liten og intim konsert. Vi brøytet oss frem sånn at vi stod helt foran og er det noe Plumbo kan så er det å lage liv. Jeg skal absolutt på konsert med dem igjen!!


  Mannen i kondomdrakt ville også være med på bildet!
  Verdens skjønneste Michelle
  FOR ett liv de lagde!!

   

  Når konserten var ferdig så dro vi på nach og koste oss videre. Jeg er vant til at folk sovner i hver sin stol på nach men her danset folk og tok helt av resten av natta. Jeg dro i fem tiden og da var det fortsatt full fest. Gårsdagen ble tilbringt på sofaen med hjemmelaget pizza og film. Vi så snow white and the huntsman. Fantastisk bra film som til og med hadde skittne nok mannfolk for meg. Chris Hemsworth har aldri vært så fin tror jeg. Hehe

  Nå er jeg hvertfall kommet hjem og er klar for å tilbake til rutinene i morgen. Det er snart bare en måned igjen til operasjon men det har fortsatt ikke gått helt opp for meg. Neste uke begynner jeg på noka og er klar for å sulte en måned! HEHE

   

 • Publisert: 21.10.2012, 20:28
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">10 kommentarer
 • Gi meg flere timer!

 • Publisert: 17.10.2012, 21:10
 • Kategori: Min hverdag
 • Døgnet skulle virkelig hatt flere timer.. Hele denne uken har jeg dratt hjemmefra rundt syv og ikke vært hjemme før nærmere midnatt. Det er mye på agendaen fortiden med både overtidsjobbing, møter, venner, trening og ett spennende prosjekt jeg holder på med så det blir endel telefon møter. I går var jeg på ikea med Tine og fikk handlet inn nødvendige ting til leiligheten. Det er godt man får til både business and pleasure og for å være helt ærlig så digger jeg livet mitt fortiden. For første gang på lenge så føler jeg at jeg har en fremtid. En ganske så lys fremtid faktisk og det er ikke tvil om at jeg går en spennede tid i møte. Dere kommer til å se mye til Kristine Fjellestad fremover for å si det slik.

  Jeg håper dere kan ha litt tålmodighet med meg fremover. Jeg skal prøve å oppdatere så godt som mulig men det er virkelig ikke lett å sjonglere alt. Til helgen så reiser jeg jo som sagt til Michelle igjen  og da skal jeg være flink til å oppdatere. Vi skal jo på konsert og både øyevipper og krølltang skal være med i kofferten. Vi skal dolles opp! Gleder meg kjempe masse også er det alltid så godt å komme til Vegårshei. Mitt andre hjem

   

  Hvordan har dere det for tiden?

   


 • Publisert: 17.10.2012, 21:10
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">11 kommentarer
 • Lader opp til ny uke

 • Publisert: 14.10.2012, 21:43
 • Kategori: Min hverdag
 • Nå er jeg ferdig med nok en arbeidshelg. Den siste noen gang faktisk, for i morgen av skal jeg begynne å jobbe kun dagtid. Det skal bli fryktelig deilig å komme inn i litt andre rutiner og ikke minst ha fri hver kveld og helg men til gjengeld så må jeg si farvel til både team, avdeling og en fantastisk teamleder. Jeg er kjempe spent på i morgen men jeg er sikker på at det kommer til å minst like bra som å jobbe med gamle gjengen, også er vi jo flere fra min avdeling som går over til dagtid.

  Ute er det skikkelig surt og jeg måtte ta meg en lang dusj for å få varmen i meg. Nå sitter jeg i pysjen med stearinlysene tent og middagen står på komfyren. Skal kose meg under teppe med sesong premier av the vampire diaries og ny episode av Jersey shore. Hverdagslykke

  Resten av helgen min har også vært fantastisk koselig. På fredag hadde jeg besøk av Hilde og vi satt og kjaset i mange timer. Er så godt med slike mennesker du føler du har kjent i en evighet og alt kommer så naturlig. I går kveld var jeg på besøk hos Heidi sammen med en ett knippe herlige mennesker. Neste helg setter jeg faktisk nesa mot Vegårshei igjen for da er det nemlig plumbo konsert. Gleder meg til bygdefest og Michelle er overbevist om at hun skal finne ett mannekjøtt til meg der oppe slik at det kan bli bondekone av meg. Da skulle han i det minste bygget stall til meg foråsidetsånn..
 • Publisert: 14.10.2012, 21:43
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Tårene triller og tankene svirrer

 • Publisert: 10.10.2012, 21:51
 • Kategori: Overvekt
 • Jeg føler meg så mislykket.. Nok en gang har jeg hatt en sprekk og jeg føler meg så fæl etterpå. Tenker på hvor mye det ødelegger og hvis jeg bare hadde holdt meg unna alt det søte så hadde resultatene kommet. Jeg trener og spiser som jeg skal men søtsuget tar overhånd og jeg tenker "bare i dag". Bare i dag har blitt til flere dager og det gjør såklart at resultatene uteblir.

  Jeg har også i bakhodet at jeg ikke får operasjonen dersom jeg ikke går ned i vekt men det øyeblikket hvor jeg sprekker så står det ingenting annet i hodet mitt enn hvilken fantastisk følelse det gir meg av å spise ett saftig kakestykke. Jeg tenker konsekvenser i ettertid og hater meg selv. Jeg begynner å lurer på om alle kommentarene om at jeg har en spiseforstyrrelse faktisk stemmer og blir ennå mer redd for å ikke få operasjonen. Jeg er så redd for å ikke lykkes og jeg vet ikke hva jeg gjør dersom jeg får avslag. Jeg skulle ønske det var så enkelt som å "bare la være" og jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjør dette med meg selv.

  Nå er denne dietten frivillig og jeg skal egentlig ikke på diett før 1.november men jeg er så redd for å ikke klare å gå ned syv kilo på en måned og dermed ønsket jeg å gå ned endel før dette. Jeg begynner også å tenke på tiden etter operasjon og hører om dem som sliter med narkose-depresjon. Jeg tenker på den tiden hvor jeg ikke kan ha noe annet enn suppe og barnemat og er så redd for å sprekke da også. Hvis jeg sprekker den første tiden så kan ting gå veldig galt på grunn av operasjonssårene.

  Jeg skulle ønske jeg hadde en større viljestyrke men mest av alt skulle jeg ønske at jeg aldri ble feit..
 • Publisert: 10.10.2012, 21:51
 • Kategori: Overvekt
 • #comments">36 kommentarer
 • Mamma Kristine

 • Publisert: 10.10.2012, 20:13
 • Kategori: Min hverdag
 • De siste dagene har gått i ett og dermed har jeg vært helt utslitt. Jeg var til og med på trening i dag og klarte såvidt samme antall kilo som jeg har tatt tidligere og slet som en gal med å få gjennomført.

  I går dro jeg opp til mamma og dem da de skal til Oslo på sykehuset og jeg må dermed passe ungene. Dagen min i dag begynte dermed halv syv med å gjøre klar unger og kjøre dem til skolen og når jeg kom hjem igjen var jeg så utslitt at jeg sov tre timer på sofaen. Fikk tilslutt kommet i gang med dagen og fikk rompa mi på trening og etter det var det rett til sfo for å hente dem igjen. Vi kom hjem og snudde i døra for Stian skulle nemlig i bursdag og når jeg kom hjem igjen så laget jeg middag til meg og Erik. Jeg klarte å slukne på sofaen igjen før jeg hentet Stian og endelig nå, klokken åtte på kvelden så senker freden seg.

  Jeg har funnet fram klær og laget matpakke allerede i kveld slik at jeg slipper det i morgen tidlig og kjente det var veldig deilig å sette seg ned med dataen og fulstendig ro rundt seg. Jeg er også veldig glad for at det ikke er mine unger. Altså.. De er verdens snilleste og enkleste å ha med å gjøre men livet som tobarns mamma frister lite akkurat nå. For gudsskyld tenk dere om før dere får barn! Det er ikke bare en dans på roser altså :)

  Fikk også vært på posten å hentet endel pakker i dag. Blant annet hårprodukter, ting fra ebay og en pakke fra iherb. Liten lykke i hverdagen


  Kjenner det hadde vært fryktelig godt med en husmorferie til Thailand igjen!

 • Publisert: 10.10.2012, 20:13
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">0 kommentarer
 • Styr unna x-life

 • Publisert: 07.10.2012, 21:28
 • Kategori: Trening og mat
 • Når jeg var på helsekost å kjøpte proteinpannekaker på fredag så stusset jeg over at dem var så billige. Tidligere handlet jeg dem fra x-life men regnet jo med at de fleste la seg på ca samme prisnivå. Endte opp med å undersøke dette litt nøyere og fikk sjokk når jeg fant ut at x-life tar 50kr mer enn andre steder!! Hadde det vært en krone eller til så skulle jeg ikke sagt noe men femti kroner er ganske stor forskjell!

  X-life har fått en vanvittig oppmerksomhet den siste tiden fordi dem sponser alt av bloggere og folk som da ikke har peiling på nettbutikker, de handler da naturligvis fra den eneste siden dem kjenner til uten å tenke over at det finnes billigere alternativer.

  Jeg handler det meste mitt i fra http://gymgrossisten.no/. Favoritt proteinpulveret mitt fra Whey får du til 159kr pr kilo herfra blant annet. Treningstøyet i merket better bodies ligger likt begge steder men det tror jeg handler om hva better bodies selv ønsker da jeg aldri har sett noe forskjell i pris på dette merket, selv i utlandet.

   

  Jeg vet det er mange av dere som handler fra x-life men vil absolutt anbefale dere å sjekke ut andre sider før dere handler. Det er mye penger å spare!  BCAA, proteinpulver og proteinsjokolade fra gymgrossisten

   


 • Publisert: 07.10.2012, 21:28
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">5 kommentarer
 • Min dag i bilder

 • Publisert: 06.10.2012, 18:04
 • Kategori: Min hverdag
 • Nå har jeg og Bella nettopp kommet hjem fra en deilig powerwalk. Sola skinner, trærene begynner å bli gule og det er virkelig terapi for sjela å gå seg en tur i disse nydelige omgivelsene. På veien gikk vi forbi ponniene og eselet så måtte såklart hilse på dem også.

  Etter turen lagde jeg meg en fantastisk god lunch. Eneste jeg hadda da var ett stekt egg, løk, sopp og kylling stekt i bbq saus. Fantastisk! Nå ligger heldigvis alle dyrene i hver sitt hjørne å sover, unntaket er Gossip som er det nyeste familie medlemmet til Michelle. Hun skal helst ligge på brystet men det er vel heller upraktisk så ligger hun på beina i stedet.

  Når det kommer til måltider i dag så hadde jeg proteinpannekaker med mager vaniljekesam og bringebær til frokost, ferske jordbær med kesam til mellom måltid og det over nå til lunch. Til middag så blir det kalkunfileet med stekte grønnsaker og lett bearnaisesaus. Heldigvis så får jeg greit til diett selv om jeg er på besøk hos andre også er de jo så flinke til å støtte og gjøre sitt beste for at jeg skal lykkes. Akkurat slik ekte venner skal være


  Nå kom akkurat Michelle og familien inn døra og senere skal vi ut i stallen en tur. Senere blir det sikkert litt baileys igjen og kanskje alias?

 • Publisert: 06.10.2012, 18:04
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">9 kommentarer
 • Svar på kommentar

 • Publisert: 06.10.2012, 15:12
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Why? Koffor drikker du kosekaffe og baileys når du er så nærme drømmen din om operasjon? Eg mener...operasjonen er ikke sikker enda? Må du ikke fylle noen krav fra de?

  - Fra mandag har jeg gått ned fem kilo (Som såklart er mest vann, but still) og om jeg tar meg en kopp med baileys en fredagskveld så er ikke det verdens undergang. Egentlig skal ikke jeg på diett før 1.novemeber men ønsker å forberede meg så godt jeg kan og har derfor valgt en sunnere livsstil allerede. Nå skal jeg snart ut på en god powerwalk og da blir det fort til at jeg går i en time eller to og da har jeg fint klart å forbrenne den koppen med baileys og litt til.

  Jeg kommer ikke til å spise noe usunt til tross for at det er helg og de fleste anbefaler spisedag, men jeg kommer ikke til å være fanatisk før jeg faktisk trenger det. Når jeg skal på lavkalorikur så skal jeg kun ha 900kcal daglig og da kan jeg ikke ha noenting utenom så jeg tar den koppen med baileys med god samvittighet så lenge jeg trener såpass hardt som jeg gjør i tillegg.

  Operasjonen er også sikker, jeg har allerede fylt alle kravene jeg trenger. De har satt som neste og siste krav at jeg må gå ned til 128kg og jeg mangler nå seks av dem. Likevel har jeg aldri hørt om noen som ikke har fått operasjonen selv om de er ett par kilo unna men jeg tar ikke sjansen og det er mye av grunnen til at jeg har begynt på diett allerede nå.

   

  Vi  snakkes senere søtinger! Nå skal Michelle og familien i bursdag i mens jeg tar med meg hunden Bella på tur i sola :)

   


 • Publisert: 06.10.2012, 15:12
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • #comments">3 kommentarer
 • På shopping i Arendal

 • Publisert: 05.10.2012, 19:57
 • Kategori: Min hverdag
 • I går kjørte jeg til Michelle rett etter jobb og siden roadtrip er kjedelig alene så kjøpte jeg med meg snacks på veien og musikken på full guffe. Kjøpte med en pose nøtter, ferske jordbær og redbull uten sukker. Kostholdet til nå har gått supert selv om jeg merker det er vanskelig finne mat on-the-go når man er ute på farten en hel dag. Meg og Michelle har nemlig vært på shopping i Arendal i hele dag og kom ikke hjem til Vegårshei før nå.

  Jeg har fått svidd av litt for mye penger i dag men fikk kjøpt meg tre forskjellige neglelakker og to av de er sånn som "knekker" og den tredje var magnet neglelakk. I tillegg fikk jeg kjøpt meg spillet alias til halvpris og det er jo såå gøy. Fant meg også en kjempe fin pysjamas, strikke jakke, neglefil, solbriller, termokrus, duftlys, protein pannekaker og en fin genser.

   
  Treningsoutfit selv om ikke det ble noe trening i dag. Etter nesten åtte timer på shopping var vi SLITNE.


  Bilen var stappfull av poser når vi vendte nesa hjemover. Kan ikke skjønne hvorfor?

  Nå skal jeg ta meg en god, lang dusj og hoppe i den nye pysjen min. Senere i kveld blir det kalkunfileet med garnityr, ris og lett bernaisesaus. Alias skal også frem på bordet etterhvert og kanskje en liten kopp med baylies. Jeg elsker livet på landet altså

   


 • Publisert: 05.10.2012, 19:57
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">5 kommentarer
 • Styrketrening for nybegynnere

 • Publisert: 04.10.2012, 12:35
 • Kategori: Trening og mat
 • Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker fitnessbloggen. De tar opp viktige temaer og gir meg svar på mer eller mindre alt jeg lurer på. Nå nettopp kom jeg over en artikkel som heter styrketrening for nybegynnere og jeg vil anbefale absolutt ALLE å ta seg tiden til å lese igjennom denne artikkelen. Spesielt dem som drar på treningssenteret kun for å ha en time spinning eller løpe på mølla. Du blir IKKE bulkete av styrketrening og du kommer garantert til å få mer igjen for treningen din dersom du begynner med litt seriøs styrketrening.

  Denne artikkelen tar for seg blant annet hvorfor du skal trene styrke, hvilke øvelser man bør ta og hvordan dem utføres (Video), ett komplett treningsprogram til nybegynnere, kosthold og hvorfor man ikke har lykkes tidligere. Det er aldri for sent å begynne og styrketrening er virkelig for alle! Personlig så har jeg troen på at riktig styrketrening kan gi meg drømmekroppen og jeg leker litt med tanken på å stille i bikinifitness om og hvis tiden er inne for det.

   

  Men helt seriøst dere.. Sleng dere på fitness trenden og tren styrke!

   
 • Publisert: 04.10.2012, 12:35
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">6 kommentarer
 • Nesten som rehab

 • Publisert: 04.10.2012, 00:19
 • Kategori: Min hverdag
 • Jeg prøver å minne meg på at den første uken på diett er verst men kroppen skriker etter sukker, jeg sover dårlig og er rastløs. Typiske tegn på abstinenser, right? Jeg har ikke gått en eneste dag uten å innta sukker siden før sommeren så det er ikke rart at kroppen motarbeider meg.

  Kostholdet har vært mer eller mindre identisk til i går. Eneste forskjellen var at jeg droppet før trening måltidet og drakk en proteinshake etterpå i stedet. Treningen i dag var fantastisk og siden jeg ikke ønsker å bli større (I muskler) så øker jeg heller med reps enn kilo foreløpig. Presset grensene mine til det ytterste og det SVED i lårene. Da vet man i det minste at man har gjort noe riktig.

  Jeg veide meg forresten i dag og på mandag viste vekten 139kg og i dag viste den 136, thank god. Var nøyaktig som jeg trodde og det er kun vann jeg kvitter meg med.

  Dagens økt så forresten slik ut;

   

  Beinpress - 120kg 3X12
  Sittende lårcurl - 39kg 3x10
  Planken - 5sek x3
  Nedtrekk - 39kg 3x10
  Sittende roing - 39kg 3x10
  Knebøy - 20kg 3x10

   

  Har økt mer eller mindre på alle øvelsene i reps og det er jeg veldig fornøyd med. I morgen tar jeg helt treningsfri for da tar jeg meg en tur til Michelle rett etter jobb. Heldigvis er Michelle klar for sunn mat og masse mosjon så vi skal blant annet på treningssenterer der hvor hun bor i tillegg til å ut å gå i skauen. Kanskje vi kan ta med en hest eller to så får vi trimmet alle sammen? Hehe

  Prøvde meg forresten på sunn kakao nettopp og så for meg at den skulle bli såå god. Dem som mener stevia er godt har virkelig ikke prøvd ordentlig søtning. Men siden jeg er kinda på rehab så unnet jeg meg noen treats. Har blant annet klikket hjem ny veske, ring, selvbruning og en pakke fra iherb. Lykke i hverdagen


   
 • Publisert: 04.10.2012, 00:19
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">7 kommentarer
 • Dag to på diett

 • Publisert: 02.10.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag føler jeg at jeg har fått til kostholdet mye bedre enn i går. Jeg har fått i meg riktige menger, næringsstoffer og kalorier. Det ble ikke noe morgenkardio på meg siden jeg såklart sovnet på sofaen. I stedet tok jeg det før jobb og det ble en time i lysløypa med musikken i ørene. Den løypa er virkelig helt forferdelig da det bare er bakker og jeg holder på å krepere allerede i første bakke. Likevel er det jo slikt det blir resultater av og i morgen skal jeg tilbake på gymmet og pumpe litt jern!

  Her er dagens matinntak;

   

  Frokost  En halv skyr med bringebær, 1/3 med vaniljekesam, ett par skjeer musli og bringebær

   

  Mellommåltid/før trening  Proteinshake i smaken banan og en neve nøtter.

   

  Lunch  150gr kylling i bbq saus (inneholder kun 45kcal per porsjon) med ris. Jeg laget to porsjoner slik at jeg har til i morgen også.

   

  Middag  Hjemmelaget tacogryte med karbonadedeig, ost og magerkesam. Denne er heeelt fantastisk!

   

  Kommer nok til å lage meg en liten porsjon med friske jordbær og vaniljekesam til kvelds i dag også. Fungerer liksom som ett eget måltid også er det jo så forfriskende, godt og ikke minst sunt!

  Jeg var også på posten i dag og hentet meg masse pakker. Blant annet shampoo, balsam, deksel til mobilen og dataen. Det til dataen var knallfint men problemet er at det drysser glitter i fra den og det er himla upraktisk. Noen som vet om jeg kan bruke hårspray for å få det til å sitte? I tillegg har jeg fått masse gøy til bilen, makeup organizer og litt annet stasj. Har funnet masse fine vesker til en latterlig billig penge så gjett om jeg skal svi av mer penger på ebay i nærmeste fremtid!


  Mobildeksel til 40kr!

   

   

  Hva pleier dere å handle på ebay?

   


 • Publisert: 02.10.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">26 kommentarer
 • Første dag på diett

 • Publisert: 01.10.2012, 21:23
 • Kategori: Trening og mat
 • Dagen i dag har gått overraskende bra selv om jeg merket raskt at frokosten burde vært annereledes. I dag fikk jeg heldigvis handlet så kostholdet i morgen kommer til å bli bedre!

  Jeg hadde en fantastisk økt på elixia hvor jeg tok styrke på hele kroppen. Husker ikke hva alle øvelsene heter men her er sånn ca det jeg gjorde;

  - Beinpress 120kg 3x10
  - Øvelsen jeg ikke vet hva heter men som SIlje gjør HER 3x10
  - Nedtrekk forran 39kg 3x8
  - Sittende roing 39kg 3x8
  - Knebøy med kun stang (20kg) 3x5 (Teknikk trening)
  - Hip thrust 5 på hvert ben x2


  Kroppen min fikk kjørt seg godt og i morgen tenkte jeg å kjøre litt morgen kardio hvis været holder seg. Matplanen min har også gått greit men jeg har vært på farten i hele dag og endte opp med å spise middag på Pizzakiosken hvor mer eller mindre hele gjengen jobber. Heldigvis så kan jeg velge mye selv så det ble fajitas med salat, ris, krydret kylling, salsa og litt lett rømme. Mange mener at man skal være forsiktig med karboene men så lenge man trener og spiser karbo med ett sunt vett så ser jeg ikke noe problem i det.

  Desverre for meg så var jeg ekstremt sugen på noe godt og det ble ikke akkurat bedre da jeg så at de har fått julebrus og kakemann i butikken. Kjøpte med meg en flaske med sukkefri julebrus som egentlig ikke er spesielt god, men shit au. Det er julebrus!!! I tillegg kjøpte jeg med meg en kurv med friske jordbær så nå skal jeg kose meg med en bolle vaniljekesam, ferske jordbær og ett stort glass julebrus. Jeg lider ikke noe nød akkurat. Hehe
 • Publisert: 01.10.2012, 21:23
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">16 kommentarer
 • Fit for fight

 • Publisert: 01.10.2012, 11:36
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag er første dagen min på diett og heldigvis har Rebecca delt sin diett med meg slik at jeg har litt inspirasjon. Jeg fikk sjokk når jeg gikk på vekten i dag men heldigvis er mye av det bare vann så det vil forsvinne fort. Dagen i dag skal bli brukt til forberedelser og trening. Tenkte meg en tur på butikken for å handle inn det jeg trenger til måltidene mine fremover også skal jeg ta meg en god powerwalk før jeg avslutter dagen med å pumpe litt jern.

  Dagens inntak av mat kommer til å se slik ut;

   

  Frokost - Yoplait dobbel 0 youghurt
  Lunch - Vaniljekesam, skyr, bringebær og ett par skjeer musli
  Middag - Laks med woket grønnsaker og dressing av mager kesam

  I tillegg skal jeg ha BCAA under treningsøkten og proteinshake etterpå. Dette er ikke ett optimalt kosthold og i utgangspunktet ville jeg spist lunchen til frokost, kylling måltid til lunch og latt middagen stå. Jeg kommer til å fokusere på ren mat med mye proteiner, sunne fettkilder og litt karbo. Vil dere jeg skal legge ut hva jeg spiser i løpet av en dag? Kanskje litt lettere for meg og holde meg i tøylene da. Hehe..

      

  Wish me luck!!

   


 • Publisert: 01.10.2012, 11:36
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">10 kommentarer