hits

KRISTINE FJELLESTAD

Tannlege og vaksine

 • Publisert: 31.10.2013, 17:24
 • Kategori: Min hverdag
 • I går fikk jeg min dose av smerte hvertfall.. Jeg var hos tannlegen for å begynne å fikse opp i munnen og jammen fikk vi ikke tatt tre hull samtidig, så nå er det bare to igjen. Heldigvis har jeg tidenes kuleste tannlege som gjør skrekken min mindre enn den trenger å være. Uten å dra den for langt så var det ikke så ille som jeg forventet. Hehe!

  Etter tannlegen skulle jeg innom jobb å ta den årlige influensavaksinen men siden jeg hadde god tid så tok jeg meg en tur innom favoritt skobutikken; skopunkten. De har alltid tilbud der og generelt lave priser så jeg fikk ett par lukkede pumps og støvletter til kun 150kr. DET er glede det!

  Når jeg kom på jobb var det mer smerte med vaksinen (Ja, jeg hater nåler) og siden jeg måtte vente 20 minutter etterpå for å se at alt går greit så tok jeg meg likegodt en runde på bygget. Det er jo såå lenge siden jeg har vært der så det var gøy å se alle forandringene og ikke minst hilse på noen av kollegaene. Jeg møtte også på to av de gamle teamlederene mine og han ene kjente meg ikke igjen, til tross for at han leser bloggen. Haha, er det mulig? Trodde ikke jeg hadde forandret meg såå mye?

  Det var hvertfall veldig koselig å innom en tur og nå gleder jeg meg masse til å komme tilbake igjen, men alt til sin tid. Har begynt å bli ufattelig sliten igjen for tiden så jeg sover på sofaen to ganger daglig for å i det hele tatt fungere. Kjempe slitsomt men kroppen har jo vært igjennom en helt vill påkjenning så den får den hvilen den trenger, når den trenger :)

  Ellers gleder jeg meg til helgen hvor jeg skal treffe familien fra Sandnes, middag hos Tine, bryllupsmesse med Rebecca og forhåpentligvis bursdagsmiddag med Miriam som kommer hjem til sørlandet for helgen. Mandag reiser jeg til Michelle på Vegårshei for ett par dager, så det er fult opp fremover men det er slik jeg liker det. Prøver å fokusere på en så normal hverdag som mulig, bare med en god del flere pauser og powernaper og foreløpig funker det veldig greit :)

  Og forresten.. Min skjønne lillebror er i se og hør i dag. Artikkelen kan leses her http://www.seher.no/annet/han-har-norges-minste-h%C3%A5nd-67107.

   
 • Publisert: 31.10.2013, 17:24
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Prinsesse på tur

 • Publisert: 28.10.2013, 21:30
 • Kategori: Roadtrips
 • Hei dere!

  Nå har jeg kommet hjem etter en helt fantastisk helg i Århus sammen med noen av de fineste menneskene jeg vet om. ♥ Vi kom til Århus ganske sent på fredagskvelden så da sjekket vi inn på hotellet før vi tok en liten matbit på sunset boulevard og gikk tilbake på hotellet for en tidlig kveld. Vi bodde på scandic city Århus som lå midt i sentrum, noe som var helt perfekt slik at vi slapp å gå så langt. Her haddde vi både kanalen med barer og handlegata rett utenfor døren.

  Lørdagen begynte vi med frokost på en av de beste sushi stedene i Århus før vi traff skjønne Karoline som studerer der nede. Det ble litt shopping etter sushien men jeg kom bare tilbake igjen med ett par sko, to bukser og selvbruning faktisk så noe storhandling ble det ikke.

   

  På den ene broen over kanalen så var det flere kjærlighetslåser hvor folk skriver navnet til seg selv og sin utkårede for så å feste hengelåsen fast og kaste nøkkelen i elven for evig kjærlighet. Jeg syntes egentlig dette var kjempe romantisk men litt tidlig med evig kjærlighet allerede så det ble ikke noe hengelås på oss. Hehe.. Next time!

  Etter shoppingen dro vi til hotellrommet for å slappe av ett par timer før vi dollet oss opp med kjole og alt annet stasj en jente trenger for å se bra ut. Vi hadde nemlig reservert bord på jensens bøffhus for kvelden. Man kan ikke reise til Danmark uten å dra på Jensens bøffhus.

  Meg og Rebecca delte bbq spareribs og likevel klarte vi ikke å spise opp. Nå skal det sies at den var på 700gr men likevel.. Det smakte hvertfall helt himmelsk!

  Etter en bedre middag tok vi turen ned til kanalen på en coctailbar som het Fidels hvor de hadde helt fantastiske drinker og bartendere som flairet. Dødskult! Her ble vi sittende noen timer før vi tok turen til ett annet sted hvor jeg begynte å helle innpå med tequila, noe som gikk fryktelig galt. Det var ikke langt unna at jeg måtte bæres tilbake til hotellet, men hey. Er man i Danmark så er man i Danmark!

  Jeg ble også spurt om legg på begge stedene vi var på. Jeg som aldri blir spurt og Rebecca så dem ikke på en gang. På det ene stedet påstod dørvakten at det bare var fordi han prøvde å sjekke meg opp da. Hehe.. Dansker altså!

  På søndagen var det utsjekk av hotellet ganske tidligså da ble det nok ett måltid på sunset før vi dro på en bar i mens Rebecca og Hans dro på shopping. Jeg var så dårlig at alt av fysisk aktivitet fristet lite, så mannen fikk seg en ølog jeg fikk slappet av. Tror Hans var litt misunnelig da, men han fikk seg nå en øl etter shoppingen. Repareringspils!  Vi dro ut å spiste ett siste måltid i Århus før vi satt oss i bilen for hjemturen. Vi stresset litt med å finne veien ut av byen men fulgte skiltene mot Århus. Trodde vi.. Det var mørkt, det pøsregnet og mannfolka sov i baksetet. Etterhvert våknet dem og sa at det stod på skiltet at vi var nesten i Tyskland. Vi var på riktig vei, men vi hadde klart å kjørt sørover helt til vi kom til Tyskegrensa. Haha, er det mulig liksom!?

  Vi hadde ca to timer på oss før båten gikk så vi hadde ikke sjans til å kjøre fra Tyskland og til Hirtshals på to timer så vi bestilte oss hotell rom i Ålborg i stedet så fikk vi jammen med en natt til i Danmark. Vi tok morgenbåten til Norge igjen og denne gangen satt vi med gps hele veien og beregnet gooood tid. Vi rakk båten og kom oss hele hjem igjen.

  Jeg har virkelig storkost meg på tur og har blitt skjemt skikkelig bort og følt meg som en prinsesse. Dette var akkurat det jeg trengte og jeg føler meg som ett nytt menneske :) Vi drev å snakket om en ny tur sammen, så hvem vet hvor vi havner neste gang? En ting er hvertfall sikkert og det er at det blir ikke siste gangen denne firkløveren drar på tur sammen

 • Publisert: 28.10.2013, 21:30
 • Kategori: Roadtrips
 • #comments">14 kommentarer
 • Hotellferie i Danmark

 • Publisert: 24.10.2013, 11:41
 • Kategori: Min hverdag
 • I morgen reiser jeg og min kjære til Århus for helgen sammen med Rebecca og Hans. Vi skal bo på hotell midt i sentrum og egentlig bare nyte dagene og hverandre. Vi tar båten i morgen kveld og går sikkert ut å spiser når vi ankommer Århus. På lørdagen er det litt shopping som står for tur, utelunch og sikkert noen drinker på kvelden. Søndagen tar vi kveldsbåten hjem så da har vi heldigvis god tid i Danmark den dagen også.

  Kjenner jeg er litt spent på formen min og hvor mye jeg orker, heldigvis er de andre flinke til å ta hensyn. Jeg har allerede planlagt en powernap på hotellet etter shoppingen slik at jeg klarer resten av kvelden og skulle det bli for ille så er det jo ikke verre enn at jeg går tilbake til hotellet for å legge meg. Krysser fingrene for at det går bra og det er jo en rolig ferie vi skal på. Kjenner hvertfall jeg gleder meg masse til å komme meg bort litt!

  Speilrefleksen er allerede pakket ned og jeg skal være flink til å ta bilder til dere, men det blir nok ikke noe oppdatering før jeg kommer hjem igjen. Har pakket med meg en nydelig kjole som jeg tenkte å gå med på lørdagskvelden så da kommer det noen antrekksbilder også :)

  Nå er jeg faktisk pakket og klar allerede, selv om vi ikke reiser før i morgen ettermiddag. Hvada reisefeber? Hehe!

   
 • Publisert: 24.10.2013, 11:41
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">8 kommentarer
 • Fredagens festligheter

 • Publisert: 20.10.2013, 19:27
 • Kategori: Min hverdag
 • På fredag var det klart for å feire bursdagen til Hans (Forloveden til Rebecca). Brunfargen var på, neglene fikset og kjolen var funnet frem. Jeg storkoste meg en hel kveld i kjole og følte meg bedre enn jeg har gjort på lenge. Jeg hadde på meg hold in strømpebukse, noe som var helt genialt med tanke på huden. Ingenting disset eller rynket seg. Haha!

  Det gikk hardt for seg med tequila shots og bodyshots og vi var vel alle ganske gode i gassen. På slutten så jeg i kryss så da var det på tide å finne senga, men alt i alt var det en kjempe koselig kveld og jeg tror bursdagsbarnet syntes det samme :)

  Fikk i det minste knipset en del bilder til dere;

    • Publisert: 20.10.2013, 19:27
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">11 kommentarer
 • Tannbehandling og cellegift

 • Publisert: 17.10.2013, 09:37
 • Kategori: Min hverdag
 • I dag var jeg en tur hos tannlegen. Jeg hadde nemlig fått noen sorte flekker på tennene og tenkte dette var greit å få fjernet eller i det minste finne ut av hva var for noe. Heldigvis var det ikke verre enn tannstein og tok maks ett par minutter å få fjernet. Nå er tennene mine perlehvite og fine igjen!

  Jeg tok endel bilder også og det viste seg at det var mye som måtte fikses opp i. Cellegiften går nemlig hardt ut over tennene men heldigvis er dette noe jeg får dekket. I utgangspunktet kom prisen på 6000kr men jeg må heldigvis bare ut med 1500 så da er det plutselig ikke like skummelt å gå til tannlegen lengre. Hehe! Skal hvertfall bli deilig å få fikset ordentlig opp i munnen.

  I dag er det skikkelig guffent høstvær her i Kristiansand så jeg har tent levende lys i hele stuen og tenkte å kose meg med en film. Senere må jeg smøre meg med ett nytt lag selvbruning før festen i morgen. Siden jeg ikke har vært noen ting i solen så er det godt det finnes selvbruning, man føler seg jo så mye mer vel! Jeg har også funnet en selvbruning som er kjempe naturlig, man slipper skjolder og gulskjær. Blir jo ikke bedre enn det? Neglene er også fikset og antrekket er klart. Jeg skal nemlig gå med kjole for første gang etter at jeg gikk ned i vekt og antrekksbilder kommer også selvfølgelig :)

  Skal dere noe gøy i helgen?

   
 • Publisert: 17.10.2013, 09:37
 • Kategori: Min hverdag
 • #comments">9 kommentarer
 • Tankekjør

 • Publisert: 15.10.2013, 17:40
 • Kategori: Tanker
 • Det å bære på bagasje og ikke minst å ha en vond fortid kommer å biter deg i rompa til tider. I går var en slik dag. Helt uforberedt fikk jeg en vond følelse i meg og var helt på gråten uten noe særlig grunn. Merkelig? Jeg tror det kommer av ting jeg ikke har fått bearbeidet og som dukker opp når jeg minst venter det. Jeg holder også på å nøste opp i noe fra fortiden som har med advokatstyr å gjøre, så det har nok en innvirkning det også.

  Jeg lå lenge på sofaen helt i ørska og kjente fort at dette kom til å bli en søvnløs natt. Sendte derfor en lang "klagemelding" til Rebecca før jeg puttet i meg noe imovane og sluknet i løpet av få minutter. Sov desverre ikke veldig godt men jeg fikk i det minste sove. Når jeg våknet i dag så føltes det ut som jeg hadde tidenes hangover og var blitt påkjørt av en lastebil. Hurra for bivirkninger!

  Nå venter jeg igrunnen bare på inkalling til psykolog slik at jeg kan få noe orden på hodet og tankene mine. Er fryktelig slitsomt å ha det slik, også går det jo ut over dem rundt meg som absolutt ikke fortjener det.

  I dag skal jeg heldigvis ha litt kvalitetestid med Stine Elise og Odin. Vi skal kose oss med sushi/kinamat og sikkert se en jentefilm eller to. Til helgen blir det bursdagsfest på Hortemo og helgen etter skal vi en tur til Århus på hotell med shopping, god mat og bare nyte livet. Har mye å glede meg til fremover hvertfall :))

   


 • Publisert: 15.10.2013, 17:40
 • Kategori: Tanker
 • #comments">4 kommentarer
 • Svar på spørsmålene

 • Publisert: 13.10.2013, 15:02
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Kan du forklare hvilken mat du spiser nå?
  -
  Jeg spiser "alt" men noen matvarer tåler jeg ikke. Pasta får jeg ofte magekramper av, for mye fett dumper jeg av og såklart godteri og andre søtsaker. Holder meg til en bit, så er jeg fornøyd :)

  Hva består maten din av iløpet av en dag? Og hvor mye?
  -
  Jeg er fryktelig dårlig til å variere men er kjempe nøye på kostholdet. Kun ren mat, brød er droppet, ingen brus og skal jeg "unne" meg noe så går det i en rute med 70% sjokolade. Frokost og lunch er somregel speltlompe og middag to ganger daglig. Da er det ingen halvfabrikata og jeg fokuserer på sunt fett og mye proteiner.

  Hvordan er det med alkohol etter operasjon?
  - Nå har jeg kun drukket en gang etter operasjonen og det gikk veldig greit. Hadde ca fire drinker, ble fort full og fort edru igjen. Man tåler såklart mindre men slik jeg har skjønt så varierer det ofte fra gang til gang.

  Hva er ditt mål i forhold til vektnedgang?
  - Jeg ønsker å bli slank men trent. Håper på å gå ned til 60kg for så å stabilisere meg på 65 med en god andel muskelmasse.

  Har du fått mye overflødig hud etter vektnedgang, skal du fjerne det ?
  -
  Etter ett vekttap på 75kg så er det såklart mye overflødig hud ja. Det kunne vært verre og har allerede begynt å trekke seg sammen. Likevel er jeg forberedt på å ta armer, pupper og mage. Lårene vil jeg ikke ta pga smerter og komplikasjoner. Håper på å få trent de til en grei form.

  Hvilke metoder for vektnedgang/slanking prøvde du før du bestemte deg for operasjon?
  -
  Jeg har prøvd "alt". Grete roede, lavkarbo, noka, herbalife, "sunt" kosthold osv.

  Og, og kanskje mest viktig, hvorfor tror du at de ikke fungerte?
  - Alle slankekurene funket og jeg gikk ned i vekt. Problemet var bare at når jeg skulle ned 90kg så mistet jeg fort motivasjonen og gikk tilbake til gamle vaner.

  Merker du at mennesker forholder seg annerledes til deg nå når du er normalvektig? F.eks familie, venner, kollegaer, butikkansatte, servitører osv.
  - Jeg tror faktisk det er mer meg selv som har forandret meg. Jeg er mer åpen, utadvendt og positiv. Ellers er det ikke noe jeg kan sette fingeren på og føler de fleste behandler meg som før.
  Mitt første spørsmål er vel, hvordan har du det egentlig? Det er lov å svare ærlig, og faktisk si ifra om livet er elendig for tiden! :)
  - Livet er faktisk heeeelt fantastisk og det er lenge siden jeg har hatt det så bra!! Men så koselig at du spør :)

  Også lurer jeg litt på hva planene dine er videre? Tenker du på noen utdanning eller har du kanskje en utdanning? :)
  -
  Jeg er jo fortsatt 100% sykemeldt og har blitt anbefalt av legene å ikke gå tilbake på jobb før over nyåret så en utdanning er siste prioritet akkurat nå. Likevel har jeg lyst på en utdannelse en dag og håper å kunne ta den samtidig som jeg jobber.

  De fleste, ettermin erfaring, må vente minst 2 år etter fedme operasjon og minst 1 år med stabil vekt før de får innvilget fjerning av hud. Slik du har pratet om det, så virker det som om du har fått innvilget operasjon med en gang du har nådd målet ditt, stemmer det?
  -
  Jeg har generelt pratet veldig lite om huden så skjønner ikke hvor du har fått det i fra? Huden trenger tid på å trekke seg sammen så jeg ser ikke for meg å begynne søkeprosessen før til sommeren. Da er det gått 1 1/2 år siden operasjonen også er det lang ventetid på de forskjellige sykehusene.

  Og hvordan påvirker gjenoppbygningen etter kreften eventuell fjerning av hud?
  -
  Det skal ikke ha noe å si bortsett fra at jeg må ha ett greit immunforsvar og være i grei form. Derfor hadde det heller ikke vært aktuelt å legge seg under kniven med det første, det er jeg alt for svak til.
  Jeg lurte på om du kunne hatt eget innlegg av overflødig hud og Bilder?
  -
  Jepp, det kommer :)
  Jeg lurer fryktelig på hvem dette mannebeinet ditt er jeg? :)
  -
  Hehe, jeg er nok ikke helt klar for å dele han på bloggen ennå :)
  Er du i et forhold nå ??
  - Jepp, det er jeg.

  Hva har du tenkt å studere videre eller gjøre med livet?
  - Det vet jeg ikke ennå men har jo fortsatt hele livet mitt på å finne ut av det.

  Har du noen gang tenkt å flytte til New York i en liten leilighet å se hvor livet tar deg hen??
  - Nei, kan ikke si jeg har noen planer om det. Har lyst å oppleve verden men man kan jo fint bo i Norge fordi om.


  Har du tenkt å gifte deg snart?
  -
  Ett steg av gangen kanskje? Jeg er jo bare 23 og syntes det er litt tidlig å gifte seg allerede.
  Hvilken kur gikk du på før operasjonen? (pulverkur, knekkebrødkur etc.. hvis førstnevnte, hva slags pulverkur?)
  - Jeg gikk på noka. To shaker til dagen, en bar og nudler/spaghettien dems til middag.

  Var du i tvil på forhånd?
  - Jeg var vel aldri i tvil men hadde mye nerver. Nå hadde jo jeg ventet i flere år på operasjonen og var hele tiden overbevist om at dette var riktig for meg.

  Har du noen gang angret? Hvis ja, hvorfor? Og angrer du fortsatt?
  - Ja, jeg angret når ting var på det verste med kreften. Cellegiften slo meg jo helt ut og pga operasjonen ble jeg jo ennå svakere. All maten jeg spiste reagerte jeg på så det var minimalt med næring jeg fikk i meg.

  Ville du gjort dette igjen hvis du hadde visst hva det innebar?
  - Helt klart! Jeg har fått livet i gave på nytt igjen :D

  Hvordan takler du kommentarer som "å, så fin du har blitt!"? Blir du glad eller lei deg liksom? Du er jo den samme Kristine som alltid!
  - Jeg blir bare glad! Jeg er den samme Kristine på innsiden men ikke utsiden. Jeg vet jo godt at jeg ser mye bedre ut nå enn hva jeg gjorde for mange kilo siden.  Får du mer oppmerksomhet av det motsatte kjønn nå enn før? Hvordan takler du det?
  - Hehe ja, nå blir jeg som regel alltid sjekket opp eller at noen flørter med meg og det syntes jeg bare er gøy. Er jo ikke vant til det og det er jo alltid gøy med oppmerksomhet!
  Hvordan ser du på det å leve resten av livet som vektoperert? Jeg vet så lite om det, derfor jeg spør. Utvider magesekken seg, eller må du spise så lite alltid?
  - Jeg har allerede vært vektoperert i nesten ett år så det har blitt så vanlig. Eneste som kan være litt pinlig er hvis jeg er ute å spiser men nesten ikke har rørt maten på tallerkenen og servitørene spør om det ikke smakte. Da smiler jeg somregel bare og sier at jeg har operert magen så jeg klarer ikke så mye.

  Har du et nært forhold til familien din?
  - Noen har jeg veldig nært forhold til og andre ikke.

  Hvilken trening kommer du til å satse på når du er helt klar for det?
  - Tung styrketrening! Build like a badass ;)

  Ser du veldig annerledes på livet etter kreftdiagnosen?
  -
  Jeg er nok mer takknemlig nå og setter mer pris på de små tingene i livet. Jeg føler at alt skjer for en grunn, uansett hvor tøft og tungt det er når ting står på som verst.
  Hva synes du er den beste måten vi rundt kan støtte og bidra for at den som tar operasjonen skal ha det bra og takle situasjonen best mulig?
  -
  Det beste tipset jeg kan komme med er å bare være der. Dra på besøk, ta henne med på lufteturer om hun orker og lytt til henne :)

  Har håret ditt vokst ut litt enda?
  -
  Jada, jeg har hår på hele hodet men det er helt kort. • Publisert: 13.10.2013, 15:02
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • #comments">7 kommentarer
 • Frykten for å føle

 • Publisert: 10.10.2013, 19:22
 • Kategori: Tanker
 • Det er ingen tvil om at det er mye som har forandret seg etter operasjonen og jeg merker endringer på meg selv hele tiden. Jeg har alltid vært en jente som er redd for føle og redd for å bry meg. Jeg er vant til at alle forlater meg og har generelt manglet trygghet opp igjennom. Det er vel en grunn til at jeg skjeldent får nye nære venner men heller holder de gode gamle close.

  Nå i det siste har jeg virkelig fått utfordret meg selv og panikken har nådd nye høyder. Plutselig er det folk som bryr seg og som sier jeg er god nok. Jeg har kjent så smått på følelsene mine og latt hodet tatt overhånd og vært nære å avslutte noe som kunne blitt veldig bra. Jeg liker ikke å la hjertet styre og syntes det er fryktelig mye bedre å tenke realistisk men igjen.. Tenk alt jeg går glipp av?

  Altså, for all del.. Det er ikke det at jeg er ett følelsesløst menneske men jeg er redd. Jeg er redd for å kjenne på følelsene for å innse at jeg egentlig er veldig glad i en person. Jeg er redd for å miste dem jeg bryr meg om.

  Dette er noe jeg må jobbe med selv og allerede på kort tid har jeg utfordret meg selv mer enn jeg trodde var mulig. Og helt ærlig dere? Det er fantastisk å kjenne på følelsene når man bare tillater seg selv det :)

   

  Hvis det er noe dere lurer på så husk spørsmålsrunden HER.

 • Publisert: 10.10.2013, 19:22
 • Kategori: Tanker
 • #comments">1 kommentarer
 • Hva lurer du på?

 • Publisert: 09.10.2013, 15:20
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Hei skjønne!

  Fant ut at det var en stund siden forrige spørsmålsrunde så derfor tenkte jeg å kjøre i gang en ny en. Regner med dere har endel spørsmål til kreften, livet etter, operasjonen, vektnedgangen, hverdagen nå og personlige ting? Dere kan også spørre anonymt om dere ønsker det.

   

  Legg igjen en kommentar med spørsmålene dine så skal jeg prøve å få svart i løpet av helgen :))

   


 • Publisert: 09.10.2013, 15:20
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • #comments">17 kommentarer
 • Før og etter jeg mistet 75kg

 • Publisert: 06.10.2013, 16:33
 • Kategori: Før/etter bilder
 • Jeg har rotet litt i bildenen mine for å finne bilder av meg selv når jeg var på det største, altså 150kg. Altså.. Tenk at dette var meg for bare noen få år siden!!

   


   

  Og nå;

     Forandring fryder eller?

   


 • Publisert: 06.10.2013, 16:33
 • Kategori: Før/etter bilder
 • #comments">19 kommentarer
 • Spisevegring og vektoperasjon

 • Publisert: 04.10.2013, 16:36
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • Som dere vet så stod jeg jo lenge stille på vekten og var kjempe frustrert over dette. Ernæringsfysiologen gikk igjennom alt jeg puttet i munnen og mente jeg gjorde alt riktig men at kroppen trengte tid på å hente seg inn. Jeg lå stabilt på 80kg i to og en halv måned. Plutselig mistet jeg helt matlysten igjen og fikk i meg maks to måltider til dagen og minimalt med mengder når jeg først spiste.

  Plutselig da begynte vekten å rase igjen og jeg gikk ned seks kilo på rett over to uker så nå viser vekten min 74kg. Jeg merker at det tuller veldig med hodet mitt og tanker som at hvis jeg bare lar være å spise så går vekten ned, dukker såklart opp. Jeg merker jo også forskjell på formen og føler meg "svakere" nå siden jeg får i meg mindre næring. Kroppen trenger jo all næringen den kan få etter så mange måneder med cellegift hvor kroppen er brutt totalt ned.

  I tillegg strider det jo mot alle mine prinsipper å ikke spise. Jeg er jo vant med tung styrketrening og man kan ikke bygge muskler uten mat. Likevel er det litt for gøy å se vekten rase nedover..

  Nå har jeg faktisk gått ned 58kg siden operasjonen min og det er bare ti måneder siden. Det er ganske uvirkelig! Nå har jeg bare 14kg igjen til mål også gleder jeg meg veldig til å kunne trene styrke igjen å bygge opp kroppen. Fikk en kommentar i går om at jeg var blitt så tynn og at man kjente bare ben på meg men det er jo såklart fordi jeg har null muskler. Hello bony ass!

  Det er ingen tvil om at det er lett å miste hodet litt på veien etter en vektoperasjon men da er det fryktelig godt å få ned tankene her på bloggen. Dere er så gode :)

   
 • Publisert: 04.10.2013, 16:36
 • Kategori: Operasjon - Gastric bypass
 • #comments">7 kommentarer