hits

KRISTINE FJELLESTAD

Sukkerfri sjokoladekake med kokoskrem

 • Publisert: 28.10.2015, 10:56
 • Kategori: Proteinrike oppskrifter


 • Åh denne kaken, dere.. Herlighet så god den er! Det er egentlig en muffins oppskrift som jeg fant på en annen blogg og som jeg har gjort litt endring på og det er en storfavoritt hos meg. Den er såklart helt uten sukker/tilsatt fett og proppet med proteiner.

  Jeg er ikke så glad i å drikke proteinshake og da syntes jeg det er mye bedre å kunne lage meg en god dessert som dekker proteinbehovet mitt i stedet.

   

  Kakerøren:

  - 2 egg
  - 50gr sukrin gold
  - 50gr sukrinmelis
  - 30gr kakao
  - En liten ts bakepulver
  - 20gr havremel (Evt havregryn som man kjører i blender)
  - 20gr kokosmel
  - 10gr bakepro
  - 120gr mager kesam

  Du kan bruke valgfri tørrvare tilsvarende 50gr, men jeg syntes det er best å blande disse meltypene og tilsette bakepro for ekstra protein. Samme gjelder med søtning, bruk det du ønsker men ikke bare vanlig sukrin.

   

  Så er det egentlig så enkelt som å bare blande alt i en bolle. Jeg steker kaken min i to små hjerteformer men du kan egentlig bruke det du måtte ønske. Desto større form, desto lavere blir kaken. Kaken skal stå i ovnen på 180gr i ca 20 minutt. Kommer selvfølgelig ann på størrelsen.

      

  Kokoskrem:

  - En boks vanlig kokosmelk (Avkjølt)
  - 20gr sjokoladeprotein
  - 10gr kakao
  - 10gr sukrinmelis

   

  Her begynner du med å ta ut kun den stive delen av kokoskremen. Det som er "vannete" skal ikke brukes og dermed er det lurt å la den stå i kjøleskap noen timer først slik at man lettere får ut den harde delen. Når det kommer til kakao og sukrinmelis er det bare til å smake seg frem til en kombinasjon av hva du liker best men her er ca mål jeg har brukt.

     Når kaken er helt avkjølt så deler du den i to, smører på ett god lag kokoskrem i midten, legger på toppen og smører med kokoskrem på og rundt hele kaken.

  Kaken holder seg også fint i kjøleskap i noen dager men jeg anbefaler å la den stå i romtemperatur en stund før den skal spises.

   

  Denne MÅ dere prøve!

    • Publisert: 28.10.2015, 10:56
 • Kategori: Proteinrike oppskrifter
 • #comments">1 kommentarer
 • Q&A del 2

 • Publisert: 24.10.2015, 10:57
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Har du noe kontakt med Rebekka?
  - Rebecca er fortsatt min aller nærmeste venninne, så ja vi har masse kontakt.

  Hvordan føles det når det er så mye hud som er borte?(må være mye lettere)
  - Det er veldig mye lettere ja! Slipper hud som gnager, infeksjoner og at ting er ubahgelig ved aktivitet fordi det "disser".

  Vil du fortelle om hvordan du og din kjære møttes?
  -
  Vi møttes igjennom Rebecca og Hans faktisk. Hans og Paul er gode kompiser og en natt som jeg som hos Rebecca så ringte Paul til Rebecca og da jeg fikk høre at han var nordlending så fanget han interessen min. Etter dette avtalte vi en blinddate som du faktisk kan lese om HER.  Vet du hvor mye du har gått ned siden du startet reisen din til nå ?
  - Ca 80kg

  Hvordan føltes det da du fikk kreft beskjeden?
  -
  Helt uvirkelig. Det kan liksom ikke beskrives fordi det er ikke en beskjed man ser for seg å få.

  Når man får barn,så sier man at man ser hvem som er ekte venner og ikke,opplevde du noe slik da du fikk kreft?
  -
  Ja helt klart! Jeg har mistet mange venner på veien men de jeg sitter igjen med er helt klart venner som har vist hvordan ekte venner virkelig skal være og som jeg ønsker å ta vare på resten av mitt liv.

  Hva gjør du om dagen?
  -
  Ikke så veldig mye spennende. Dagene går til jobb, styrketrening, trening av hund, kos med kjæresten, venner og familie. Jeg har jo fortsatt fatiuge og dermed lite overskudd.  Hvordan går det med treningen?
  - Akkurat nå har en en ufrivillig pause pga brudd i en fot men ellers er jeg på treningssenteret tre dager i uken :)

  Føler du det er lettere matmessig nå enn det var før?
  -
  Det er nok lettere å holde motivasjonen nå men tankene er de samme som før og jeg har fortsatt ett anspent forhold til mat.

  Hvor gammel er hunden din?
  -
  Bentley er født 21 september 2014 så han er 13 måneder.  Hvor gammel er din kjære?
  -
  Han fylte akkurat 34.

  Beklager hvis dette er litt for personlig spørsmål,men tok det lang tid fra da du fikk cellegift første gang til du merket at håret startet å falle?
  -
  Det tok vel rundt en måned ca. Hadde to kurer før det begynte å dette av.

  Hvordan var det med bryn og øye vipper,forsvant dem også?
  -
  Ja, jeg mistet absolutt alt av hår og kroppshår.

  hva er ditt beste tips til en som mest sannsynligvis skal opereres (skal på siste vurdering neste uke) som ikke føler kjæreste eller de nærmeste støtter tanken på gastric sleeve operasjon?
  -
  Jeg ville visst hvorfor de ikke støtter deg. Kan det ligge noe i det? Ellers må du gjøre det som er riktig for deg og dersom du føler at operasjon er siste utvei og noe du virkelig vil så er det ingen andre som har noe med det.

  Er du tilbake på jobb?
  -
  Ja jeg jobber 50% og går 50% på aap penger.

  Hvilke fremtidsplaner har du?
  -
  Jeg ønsker å bli helt frisk en dag slik at jeg kan få meg en utdannelse, komme tilbake 100% i jobb og fungere optimalt. Ellers vil jeg oppleve verden og bli gammel sammen med min kjære.
  Husk at dere kan følge meg både på instagram (kristinefjellestad) og snapchat (kristinefjelle).
 • Publisert: 24.10.2015, 10:57
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • #comments">5 kommentarer
 • Min andre hudfjernings operasjon

 • Publisert: 22.10.2015, 13:54
 • Kategori: Hudfjering
 • Nå nærmer det seg tre måeder siden jeg hadde min forrige operasjon som var brystløft m/proteser, armer og axille. Jeg hadde det veldig tungt etter denne operasjonen og valgte derfor å ikke dele noe som helst bortsett fra med mine nærmeste.

  Jeg valgte å ta tre operasjoner i ett for å slippe å gå igjennom så mange narkoser, fraværsdager fra jobb og mindre helings tid. Desverre var ikke operasjonene helt vellykket og dette tok på psykisk. Jeg hadde store såroverflater, åpne sår som ikke ville gro på grunn av vanskelig område som snittene var lagt i og generelt mye smerter.

  Heldigvis var kirurgen enig med meg om at resultatet ikke var tilfredstillende men ønsket en oppdatering etter tre måneder. I løpet av de nærmeste dagene skal jeg sende han en ny mail med bilder slik at vi kan bli enige om veien videre. Jeg har jo fortsatt hofter og lår igjen så jeg er desverre langt fra ferdig med hudfjernings prossessen.  Her ser dere ett av "problemene". Snittet på høyre side er lagt lengre ned enn på venstre side slik at valken på ryggen nå er ujevn. Dette håper jeg på å få rettet opp i med en øvre ryggplastikk hvor snittet går fra bryst til bryst og over ryggen slik at de få løftet huden opp.

  I tillegg er snittet på armene lagt midt på armen slik at det er lite flatterende. Det er det nok ikke så mye å gjøre noe med og jeg har igrunnen innfunnet meg i at jeg vil heller ha ett snitt som er synlig enn all den huden jeg hadde.  Også den største frustrasjonen av dem alle. Jeg har en stor pose med hud igjen under armen (Axille) som rett og slett ser ut som en pung. Denne begynte å legge seg i en fold og gav meg store smerter. I tillegg ser snittet helt forferdelig å skjevt ut. Det er rett og slett gjort en forferdelig dårlig jobb så jeg gleder meg til det skal rettes opp i.

  Jeg kunne nok skrevet mye om hele denne operasjonen men velger nå å legge det negative bak meg og heller se fremover. Kirurgen har sagt at jeg er ett av de verste tilfellene jeg har sett så da er det ganske logisk at ikke alt kan fikses på første forsøk. Nå er alt heldigvis grodd, jeg har begynt å trene igjen og ser egentlig bare frem mot neste operasjon.

  Jeg har også skrevet ett innlegg om mine tips til infeksjonsfri hud som kommer i løpet av de nærmeste dagene. :)

   

   

 • Publisert: 22.10.2015, 13:54
 • Kategori: Hudfjering
 • #comments">6 kommentarer