Girlsnight


I går inviterte jeg Stine og Kelly på en jentekveld her hos meg og som vi koste oss! Camilla som er søsteren til Stine kom også innom en tur. Jeg serverte ett fat med både ost, kjeks, druer og spekemat og tror det falt i smak hos alle. Syntes det er så koselig å diske opp med noe annet enn bare godteri og chips.
Det er så lenge siden vi tre har hatt litt kvalitetstid og slike kvelder som i går er virkelig balsam for sjela. Tenk at jeg faktisk har bodd med begge disse jentene (Hver for seg) og fortsatt den dag i dag er vennskapet sterkere enn noen gang.

Og siden Kelly har flyttet ut av byen så sov hun over her i natt og vi hadde en god gammeldags sleepover med kjas i sengen til langt på natt. Jeg setter så pris på de dagene jeg får tilbringe med noen av de nærmeste venninnene mine fordi jeg sjeldent har overskudd til å treffe folk. Heldigvis har jeg noen fantastisk forståelsesfulle venninner som alle vet at vi ikke blir noe mindre gode venninner bare fordi vi treffes sjeldent.

 

Tusen takk for en fantastisk kveld, jenter! Håper dere koste dere like mye som jeg gjorde :)

 

 

Feiring av nasjonaldagen


Hei dere!

Beklager for at jeg lover å publisere innlegg og generelt er dårlig med å få oppdatert. Grunnen er rett og slett at jeg har vært skikkelig dårlig i formen den siste tiden. Magen gror heldigvis greit men fatiguen har desverre slått inn for fult når kroppen har gått igjennom en så stor operasjon. Håper dere har forståelse og at jeg selvfølgelig prøver så godt jeg kan med å oppdatere. Skal prøve å komme med del to av spørsmålsrunden om ikke alt for lenge men i mellomtiden kommer det litt bildedryss fra min 17 mai feiring.

Dagen ble tilbringt nokså rolig og likevel hadde jeg store smerter i magen og hovnet godt opp. Ett tydelig tegn på at det fortsatt gror inni der og at man må ta det litt med ro. Vi begynte dagen med å se brødrene mine gå i tog før vi spiste litt kake og koste oss med dem. Etterpå dro vi hjem å hentet Bentley og fikk feiret videre med Paul sin familie. På ettermiddagen var det klart for grilling med Rebecca og Hans også tok vi rett og slett en kjempe tidlig kveld.

Litt bilder fra dagen;

 

 

 

I dag har mannen reist på en hastetur med jobb og blir borte hvertfall to uker. Selv om det alltid er trist når han drar så kjenner jeg det er ekstra tungt nå som jeg er operert og trenger hjelp til en del ting men også fordi dagene blir lange og ensomme når jeg hverken kan jobbe eller trene. Heldigvis har jeg snille mennesker som stiller opp men ingen kan erstatte kjæresten min <3

 


Lillegull


Min skjønnhet og lille stolthet :)

Bentley er virkelig helt fantastisk. De fleste syntes nok det om sin egen hund men han er snill, enkel å ha med å gjøre, masse personlighet og gir så mye glede i hverdagen. Jeg er utrolig nøye på oppdragelsen av han og merker vi får så mye igjen for det. Han er absolutt ikke noe veskehund selv om han veier knappe to kilo og jeg er så fornøyd med valget av rase og hund.

 
Bytur i finværet


Denne helgen passer vi småbrødrene mine og siden det nærmest var sommer på sørlandet i dag så bestemte vi oss for å ta med unger og hund på en liten bytur. Vi dro først ned i nupen for å lufte Bentely og la ungene leke seg litt med han før vi dro opp i byen. Der var vi både innom lekebutikk, interiørbutikk og hadde oss en god lunch på egon.

For en gangsskyld har jeg lekt litt rosablogger og hatt med meg kameraet slik at dere får ett lite bildedryss. Det er ikke så ofte jeg tar bilder lengre men så er det jo så koselig å kunne se tilbake på. Og ikke minst slik at dere får en liten update på hvordan jeg ser ut for tiden. :)Nå skal jeg straks i gang med å lage cookie med ungene også skal vi kose oss med lasagne og film til kvelden. På usunt vis såklart, det er jo tross alt lørda! I morgen er det avreise til Bergen så Bentely må da leveres til Rebecca som skal være barnevakt i mens vi er borte og alt må gjøres klart. Kl 11 på mandag skal jeg møte på sykehuset og kjenner nervene er i høyspenn! Oppdaterer dere så fort jeg kan igjen, så må dere ha en gooood helg! :)

 

 

Wine and dine


På lørdag så var meg og Paul invitert til Stine og Morten for middag og vin. De har bygget seg en splitter ny leilighet så denne måtte jo sees og innvies. Vet ikke om noen av dere har fulgt meg lenge nok til å huske når jeg bodde med Stine og rottweileren Tass? Vi hadde det vært kjempe gøy sammen i den tiden og jeg koser meg fortsatt like mye i Stines selskap. Vi er igrunnen litt som knoll og tott sammen.

 

Her er ett lite bildryss fra kvelden.

Innflyttingsgave. Jeg vurderte å kjøpe en blomst men er jo mye koseligere med en liten kurv fylt med masse ting til ny leilighet?

 Og noen oppdaterte bilder av meg. Det er mitt eget hår men som dere ser er det fryktelig tynt pga slankeoperasjonen. Håper det går seg til etterhvert og at det en gang kan bli fyldig og fint igjen.Var også godt med litt Tasskos igjen. Lille godklumpen min som jeg ble fryktelig knyttet til.

 

 

Jeg har forresten også noen spennende nyheter ang veien videre, så følg med fremover så kommer det snart ett etterlengtet blogginnlegg!

 

Fordi jeg fortjener det


Forrige helg var meg og kjæresten på dagstur til Arendal for å nyte vårværet og hverandre. Jeg hadde ett lite mål om å finne meg en ny veske som jeg har letet etter i sikkert ett år nå. Er det noe jeg er kresen på så er det nemlig vesker og når jeg først finner en jeg liker så bruker jeg den daglig til den går i oppløsning.

Vi var igjennom hele sentrum uten å se en eneste veske jeg kunne tenkt meg. Jeg ville ha en enkel sort veske men med litt detaljer. En praktisk en som kunne brukes til hverdags men også til fest. Når jeg først vet hva jeg er ute etter så hjelper det ikke om jeg finner noe som likner, da må jeg ha akkurat det jeg har sett for meg.

På slutten av handleturen vår så var vi innom Harebakken senter og innom en veskebutikk der. Og plutselig ser jeg den.. Vesken jeg forelsket meg i og som bare måtte bli min. Nemlig en nydelig guess veske. Og heldig som jeg er så kjøpte min kjære den til meg, kun fordi jeg fortjener det :D

 
 

 

Når to blir til tre


Hei dere!

 

Nå er det ufattelig lenge siden jeg har oppdatert her inne og grunnen er rett og slett at det var fryktelig deilig å ikke være så offentlig for en periode. Det var utrolig tungt og slite med sitt og i tillegg oppleve at alle skulle ha en mening og vite alt om meg. Nå derimot begynner skrivelysten å komme tilbake igjen så det kommer til å bli litt hyppigere oppdateringer fremover!

 

Er det noe spesielt dere ønsker jeg skal skrive om eller noen spesifikke innlegg dere ønsker?

 

Ellers, tilbake til overskriften. For dere som ikke følger meg på instagram eller facebook så har vi hatt en liten familieforøkelse. I slutten av desember var vi å hentet lille Bentley som er en blanding av chihuahua og pomeranian. Jeg har lenge hatt lyst på hund og fikk tilslutt Paul med på tanken. Jeg har også vært veldig opptatt av hva jeg ønsket, nemlig en liten og praktisk hund som er like fornøyd med en gåtur som kvaltitetstid på sofaen. Dette er jo fordi jeg fortsatt har dårlige dager hvor jeg må ligge mesteparten av tiden, men igjen så har jeg gått av å ut på tur ellers og da er det greit med en hund som gjerne blir med.Nå er Bentely straks tre måneder allerede og vi storkoser oss som hundeiere! Av og til er han såklart ekstremt valpete og en håndfull å håndtere men jeg er også utrolig nøye på hvordan jeg vil ha hunden min så han får god oppdragelse og jeg merker vi får godt igjen for det allerede. Han begynner allerede å bli kjempe lydig og er ellers en ekstremt glad og lykkelig hund som elsker mennesker! Vi var veldig nøye på å sosialisere han godt fra vi fikk han siden begge rasene han er blanding av pleier å være nokså reservert for fremmede men ikke denne lille karen.

  Endelig har jeg fått min første helt egne hund og det føles fantastisk!

 


Kjærlighetsferie på Tenerife


 Hei dere!

På søndag kom vi hjem fra en fantastisk uke på Tenerife, nærmere sagt Playa de las americas. Vi har nemlig vært kjærester i ett år allerede pluss at Paul hadde bursdag, så da dro vi på ferie for å feire.

Hele ferien var helt magisk og nærmere 30 grader på dagen hver dag. 

Dagene ble i hovedsagt brukt til å ligge på stranden, ved bassenget, dra på sightseeing og shoppe. Her var det nemlig shoppingsenteret rett nedforbi hotellet og en lang handlegate med masse merkebutikker og andre kjeder som bershka, mango, pull and bear, zara osv. De hadde også michael kors, valentino, escada, guess og andre dyre butikker. 

Hotellet vårt var også helt fantastisk! Det het sunprime coral suites og var 16års aldersgrense så her slapp man unger løpende rundt over alt. Egentlig hadde vi bestilt ett vanlig hotellrom men endte opp med en stor suite som egentlig kostet det dobbelte av prisen uten at vi helt vet hvorfor. Ikke turte vi å spørre heller, vi nøt bare godene i stedet. Hehe..

Har tatt endel bilder da så her kommer ett lite bildedryss..

 

Her er gangen sett fra ytterdøren.

 

Og soverommet

 

Vi hadde faktisk to bad! Her er selve vasken og inn den ene døren var det do med badekar og på det andre var det dusj og do.

 

Utsikten fra vår svære balkong!

 

Vi fant også raskt vår favorittbar som het Harry's og lå på safari shoppingsenter. Her hadde de fantastiske drinker!Den ene dagen var vi på en spansk restaurant og spise tapas og så på flamenco show. Gøy med litt spansk kultur også! 

I denne fancy bygningen lå hard rock cafe med safari senteret over gaten.

 

Safari shopping senter sett fra topp etagen på hard rock. Rett bak hotellet man ser på bildet lå vårt hotell, så super beliggenhet.

 

Denne restauranten ble vi anbefalt av reiseselskapet men den var ikke noe favoritt. Det var en ekslusiv restaurant og god mat men stive priser. 

Siste kvelden var vi på favortitt restauranten vår hvor de hadde kinesisk mat. Det var noe annet enn man får på kinesiske restauranter hjemme! Her er det koreansk barbeque.
Selv om det var litt kipt å komme tilbake til kalde norge så har jeg nå endelig fått meldt meg inn på treningssenter og er godt i gang med styrketrening og ett bedre kosthold. Treningsprogram av PT er også bestilt så nå er det fult fokus på å bygge opp kroppen igjen mens mannen er på jobbreise i en måned. 


 

Rebecca og Hans sitt bryllup


På lørdag var endelig dagen kommet hvor min beste venninne skulle giftes bort. Dagen før sendte jeg mannen avgårde til Hans og hadde Rebecca og toastmaster Darki på overnatting. Dagen begynte tidlig med å hente blomstene før vi kjørte opp til Røyland gård hvor både vielsen og festen skulle finne sted. Jeg løp frem og tilbake som en gal i mange timer for å passe på at bordkortene var på plass, at alt var i orden der vielsen skulle være, at alt gikk greit med bruden og innimellom dette skulle jeg rekke å stelle meg selv og få på Rebecca kjolen.

Jeg var så heldig å få være forlover og selv om det er en ære å bli spurt så for en jobb! Men det var utrolig koselig og jeg liker jo å stille opp så mye jeg kan for venninnene mine.

Bryllupet var virkelig helt perfekt! Rebecca kom ridende på en hvit hingst, været var nydelig og maten fantastisk. Hele dagen var virkelig helt magisk! Tenkte å helle vise dere bilder fra dagen enn å skrive så mye mer. Ett bilde sier tross alt mer enn hundre ord.

 

Gratulerer så mye med bryllupsdagen, kjære Hans og Rebecca! Nå sitter heldigrisene på flyet til Mauritius og det er dem vel unt :)

 


17 mai bilder


Litt forsinket men her kommer ett bildedryss fra min feiring av nasjonaldagen :)

 Jeg stråler mer enn sola


Hva kan jeg si? Lurer på om jeg er litt ruset på livet for tiden. Våren har offisielt kommet her til sørlandet og jeg nyter hver eneste solstråle som treffer kroppen min. Jeg har jo tross alt ikke fått være i solen hele 2013.

Helgen min har også vært perfekt. På lørdag stod vi opp og tidlig og var ute av døren allerede klokken tolv. Vi dro opp til mamma og de en tur for kaffe og dekkskift. Endelig fikk sommerdekkene komme på! Videre dro vi en liten tur på sørlandssenteret og satt oss ute i solen med wok og sushi lunch. Resten av kvelden ble rolig med en bedre biffmiddag og ett glass vin.


Ny vårjakke! Kun 250kr på only. // Søskenkjærlighet

I går var også en ganske effektiv dag. Vi shinet hele leiligheten før frokost og koste oss med restene fra biffmiddagen. Videre dro vi hjem til meg for å hente flere ting så nå er det faktisk bare tv'en igjen før vi kan si oss ferdig flyttet! Når vi var ferdig med flyttelasset så dro vi en tur på egon og koste oss på uteservering i sola. FOR ett nydelig vær det var og for en fantastisk dag!

I dag har jeg vært på nok en powerwalk men valgte å gjøre løypa ennå mer utfordrende så vi bevegte oss inn i skogen og på stiene der i stedet. Det gikk masse opp og ned og var kjempe tungt men så mye gøyere! Som jeg har skrevet før så er det noe med å presse seg selv nok men ikke for mye og øke på aktivitetsnivået. Håper bare at det ikke var for mye og at jeg går på en smell i morgen.

Og nå er det dessert tid! Tenkte jeg skulle ha en bolle med jordbær, bringebær og jordbærprotein blandet med vaniljekesam. Det MÅ jo bli bra og ikke minst proppet med proteiner :)

 


Hjertet mitt og verdens beste ♡ // Ut på tur! Kjempe deilig i skauen i dag.En liten smell


Det jammen ikke lett å være en tidligere vektoperert kreftpasient. Daglig lærer jeg nye ting om kroppen min og prøver å finne ut hvor grensen går og hvor mye jeg kan presse meg selv. Det er noe med å komme seg ut av komfort sonen men likevel ikke presse seg for mye.. Siden formen min stadig endrer seg så må også aktivitetsnivået justeres deretter og noen ganger går jeg på en liten smell.

Når jeg begynte å gå turer så holdt vi oss til Hamresanden og hadde mer enn "kosetur" rett og slett for å begynne litt forsiktig. Nå i det siste har vi begynt å gå i lysløypen hvor det er ganske mange bratte opp og nedover bakker som gjør at muskulaturen min også får kjørt seg godt. Jeg var veldig spent etter første tur i lysløypen i forhold til formen og det gikk faktisk kjempe bra. Merket kun på slutten at jeg svimlet litt men jeg var akkurat så sliten man skal være uten at jeg hadde ødelagt meg selv helt. Som regel merker jeg det ikke før dagen etter hvis jeg har presset meg selv litt for mye og en slik dag har jeg i dag.

På søndag var nemlig meg og Rebecca ute på en times ridetur og jeg har jo ikke vært på hesteryggen på kjempe lenge. I tillegg fortsatte vi med flyttingen og innredningen og det tar på det også. I går var vi på en ny tur i lysløypa og jeg kjente allerede før vi begynte at energien ikke var på topp men ville gjennomføre likevel. Desverre fikk jeg svi for det senere på kvelden. Jeg hadde så vondt i hele kroppen at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Alle ledd verket og ikke på en god måte slik det skal være etter en god trimøkt. I dag til morgenen også så var jeg lys våken klokken åtte men hadde så vondt og var så ødelagt at jeg ikke klarte å bevege meg.

Selv om det er viktig med aktivitet og trim så fant jeg fort ut at to økter med god trening var for mye rett etter hverandre. Foreløpig tror jeg derfor jeg skal holde meg til å ha en pause mellom hver aktivitet/trening jeg har også får jeg heller prøve om en liten stund igjen. Heldigvis merker jeg stor fremgang på både kropp og sinn og nå begynner jammen med musklene mine også å komme tilbake! Hurra for powerwalk i bakker altså, jeg har nemlig savnet rumpa mi. Hehe..

Ellers er livet ganske så fint og jeg nyter hver eneste dag :)

 


Instagram bilder; Søte Tussa som jeg var så heldig å få låne // Fantastisk lørdagsmiddag som min kjære disket opp med.Flyttekaos


What a day! Jeg hadde fri fra jobb i dag og bestemte meg derfor å dra hjem til leiligheten å rydde/sortere/kaste. Allerede halv ti var jeg ute av døren og jammen fikk jeg ikke tømt nesten hele leiligheten. Eneste som mangler nå er tvbenken og kjøkkenet så er faktisk hele leiligheten tom og det kun på ett par dager.

Jeg var også på søpla en tur i dag og fikk kastet noen søppelsekker før jeg dro hjem, fikk dusjet og spist lunch før jeg skulle til psykolog. Jeg har jo snakket lenge om å søke psykolog hjelp og endelig er jeg i gang!

Rett etter psykologen hentet jeg min kjære på jobb før vi dro opp til leiligheten ennå en gang. Det var nemlig ei som skulle kjøpe stuebordet mitt. Nå er jeg også kvitt mesteparten av møblene og det føles såå godt. Eneste jeg har igjen er dobbelsengen så hvis noen trenger seng, hyl ut!

Når vi var ferdige i leiligheten så fylte vi opp bilen nok en gang med søppel og andre ting vi skulle ha med oss hjem før vi dro på ikea og kjøpte siste rest av møbler som vi mangler. Paul kjøpte nemlig leiligheten rett etter at vi ble sammen så jeg har vært med å innredet/kjøpt møbler fra begynnelsen og nå hadde vi bare soverommet igjen som manglet. Det er godt å få på plass hyller og kommoder nå som jeg kommer med flyttelasset mitt. Er det noe jeg ikke klarer så er det å ikke ha noe system i tingene mine, da blir jeg gal! Haha..

Nå har vi nettopp kommet inn døren hjemme og jeg har fått sortert og plassert alle baderomstingene mine og dilldall. Paul er gang med middagen og jeg blogger. Kan det bli bedre? Kjenner jeg er heeeelt utslitt nå og har nok gjort litt mer enn jeg burde i dag men når jeg vet det er ting som må ordnes så klarer jeg ikke la være. Da skal alt skje med en gang. Regner med det er flere som kjenner seg igjen? Hehe..

Åh, nå skal det bli sååå godt å bli helt ferdig med alt. Bli kvitt alt av møbler, vaske ut av leiligheten og kommer ordentlig på plass med alt her. Kanskje jeg kan få overtalt Paul til å vise dere noen bilder av leiligheten? Regner med det er flere som er nysgjerrige :)

 
En ny start


Hei dere!

Nå tenkte jeg det var veldig på tide med en oppdatering. Det er så mye som har skjedd den siste tiden men likevel skal jeg ikke legge skjul på at det har vært godt å legge tilside bloggen og ikke være så offentlig.

Kan jo begynne med å si at livet smiler og ting går virkelig min vei. Jeg er så lykkelig og det føles så ufattelig godt! Jeg har begynt å jobbe så smått igjen også. Kun 20% og da fordelt over tre dager, men kjenner det er mer enn nok foreløpig. Likevel står jeg opp tidlig de dagene jeg har fri, slik at jeg har en normal døgnrytme og får mer ut av dagene. Jeg må også ha en powernap i løpet av dagen som regel, eller i det minste slappe litt av i mellom dagsplanene men det tror jeg er en bra ting uansett.

Jeg har også vært hos ernæringsfysiolog og ett år etter operasjonen så var jeg normal i både fett% og bmi. Jeg er dermed ikke overvektig lengre og det føles SÅ godt! Nå er det kun den overflødige huden som plager meg, men alt til sin tid.

Jeg har fortsatt ikke begynt på treningssenter selv om jeg klør i fingrene etter å løfte litt vekter. Kjenner det på kroppen at tiden ikke er inne ennå men vi har blitt flinke til gå turer i det siste. Heldigvis at jeg har en fantastisk mann som pusher meg, men likevel tar hensyn til formen min. Vi pleier somregel å gå 2 - 4 ganger i uken og da alt i fra 30 - 45 min. Nå på søndag hadde vi en mer utfordrende løype med masse bakker og selv om det ikke var lengre enn 2,6km så var jeg helt gele i bena og er super støl i rumpa ennå. Haha! Formen blir stadig bedre og selv om jeg syntes det går litt sakte så er det det viktigste.

Ellers nyter jeg livet til det fulle og føler jeg virkelig lever og ikke bare eksisterer. Jeg er ute å koser meg med venninner, drar på shopping, fester litt og generelt tar igjen tapt tid fra i fjor. Nå er jeg midt i flytting også og det kjenner jeg tar ekstra på. Jeg har bodd hos Paul mer eller mindre siden nyttår så nå fant vi ut at det var på tide å gjøre det offisielt og si opp leiligheten min. Det er litt trist å kvitte seg med den, har jo så mange fine minner derfra men det er på tide med en ny start og jeg er sikker på at jeg får minst like mange fine minner her med min kjære. Nå gleder jeg meg bare til å bli ferdig å komme ordentlig på plass! Tenk dere.. Jeg har blitt samboer! Hvem hadde trodd det for ett års tid siden? Ikke jeg hvertfall.. Hehe..

Jeg skal også prøve å oppdatere bloggen litt oftere men jeg må prioritere energien min på ting som er viktig, slik som mine nære og kjære. Men om dere har ønsker til innlegg eller ting jeg skal skrive om så gjerne legg igjen en kommentar under.

Håper ellers at dere har det fint, har savnet dere alle :)

 


Instagram bilder; Første flyttelasset // Picnic i vårsolen med ost,kjeks, vin og beste mannen i verden :)

 


Nyttårsfeiring i Alta


Nå er det noen dager siden jeg kom hjem igjen fra Alta og jeg vil allerede tilbake igjen. Jeg storkoste meg på gården til svigers med begge brødrene til Paul i hus, samt kjæresten til han ene. Søsteren var desverre dratt når jeg kom opp men det var folksomt likevel. De har tatt så godt i mot meg at det tok ikke lange tiden før jeg følte meg som en del av familien og hjemmet dems føltes som mitt. Og for en plass! Såå idyllisk.
Første dagen jeg kom opp så dro meg og Caroline (Kjæresten til broren) for å kjøre hund. Begge to trodde at vi bare satt på mens noen andre kjørte men neida, her skulle vi både gjøre klar hundene og kjøre selv. Herlighet så gøy det var og FOR en opplevelse!

Nyttårsaften ble feiret hjemme på gården med hele familien, pinnekjøtt og mimelek som vi holdt på med hele kvelden. Det var god mat, drikke, kjas og kos. Jeg hadde også tatt med meg wishing lights som vi skrev ønsker på å sendte opp da klokken slo tolv.
Min kjære i dyp konsentrasjon
NyttårskyssetFamilien har også en hytte ett lite stykke unna gården som meg og Paul hadde lyst å opp på kun for å være meg og han. Hytten lå langt ut i skogen så vi måtte kjøre snøscooter dit og det var sååå gøy. Jeg elsker jo alt med motor og som går fort. Hytten var også superkoselig med utedo og uten innlagt vann så her kunne vi virkelig slappe helt av og bare nyte hverandre og det var akkurat det vi gjorde. Fyr i peisen og stearinlys som eneste lyskilde. Ennå bedre var det jo at vi ikke gjorde en ting bortsett fra å kose oss i hverandres selskap og begge syntes tiden likevel gikk alt for fort.


Paul laget også reinsdyrwok til oss mens jeg lå på sofaen og slappet av. Snakk om å være bortskjemt :)


Godt kledd for scootertur :)

 

Jeg har virkelig hatt en helt perfekt tur, den beste nyttårsfeiringen noen gang og den beste begynnelsen på det nye året. Nå venter jeg bare på at min kjære også skal komme seg hjem så er livet mitt komplett. Jeg er faktisk så lykkelig at jeg bobler over!

 

God jul


Hei skjønne!

Ville bare innom å ønske dere en riktig god jul. Jeg sitter i pysjen og har nettopp pakket inn siste rest av gaver med tre nøtter til askepott i bakgrunnen, men fortsatt mangler julestemningen. Paul har også reist hjem til Alta for julen og det er skikkelig tomt og ensomt uten han her. Heldigvis er jeg så heldig at jeg skal feire nyttårsaften der oppe så det tror jeg blir bra :)

Ellers har jeg lagt vippeextensions til jula og dens festligheter men jeg er ikke veldig imponert. Jeg reagerer på limen så øynene mine bare svir og renner. I tillegg begynte første vippene og dette av allerede første dagen til tross for at jeg kke har brukt noe sminke overhode siden jeg la dem. De sier jo at man bør fylle på hver tredje uke men nå er det kun en uke siden jeg la dem og egentlig burde dem vært fylt på allerede. Jaja, det var gøy å prøve men ikke noe jeg kommer til å gjøre igjen.

Håper dere alle får en riktig god jul sammen med deres nære og kjære :)

 


Helg på Vegårshei


På fredag pakket jeg og min kjære baggene og reiste til Michelle og kjæresten på Vegårshei. Vi koste oss med vin og god mat før vi tok en tidlig kveld, helt utslitte begge to. På lørdagen var det sofakos som det pleier å være på bygda. Hehe.. Hildegunn og Atle kom oppom for en snarvisitt og Rebecca og Hans kom for å bli over natten.

Nå kvelden nærmet seg så dro mannfolka på butikken mens jeg fikk klippet håret til både Rebecca og Michelle. Når de andre kom tilbake stod de på kjøkkenet og kokkelerte en fantastisk ribbemiddag i mens vi jentene dro ned til typen til Michelle for å dusje, siden dusjen hennes ikke virket. Trenger jeg å si at vi er noen bortskjemte jenter som kommer til ferdig laget middag? Æ liår det! Hehe..

Etter middagen var det klart for litt alkohol, men smarte meg begynte å shotte 60% sprit når tequilaen min var tom. Jeg husker ikke så mye fra kvelden for å si det sånn, men det jeg husker var utrolig koselig.

I går pakket vi tursekken med pølser og pinnebrød og dro ned til vannet rett med Michelle for grilling. Det var såå deilig å komme seg ut i litt frisk luft når formen ikke var helt på topp. Jeg har hvertfall hatt en helt fantastisk helg med noen av de fineste menneskene jeg vet om

 

Nå er det også bare to dager til ettårsdagen for operasjonen så da kommer det ett utfyllende og oppsummerende innlegg. I morgen kommer Rebecca for å ta de offisielle før/etter bildene, så det er bare å glede dere :)

Fraværende


Hei mine skjønne!

Jeg vil bare beklage for at jeg har vært litt fraværende den siste tiden. For å være helt ærlig så føler jeg meg litt ferdig med "Blogger-Kristine". Jeg er ikke helt der hvor det frister å ta med kameraet over alt hvor jeg går for å dokumentere til dere etterpå. Det er fryktelig deilig med litt privatliv men likevel ønsker jeg ikke å slutte helt med skrivingen.

Det er begrenset hvor mye jeg kan skrive om bare kreften og operasjonen og slik vil jeg jo heller ikke ha det. Jeg vil la dere ta del i hverdagen min også men det må skje på mine premisser. Om jeg bare blogger en dag i uken så er det bedre enn ingenting sant? Det er flere av dere som har spurt etter innlegg om hva jeg spiser og før/etter bilder og det kommer såklart. Nå nærmer vi oss også ettårs dagen til operasjonen og da skal jeg skrive ett utfyllende og ordentlig innlegg til dere.

Ellers tenker jeg litt på min kjære også. Han er ikke noe blogger og har ikke valgt å være noe offentlig person så derfor prøver jeg å skjerme han så godt som mulig. Selv om han ikke har noe i mot å være på bloggen med bilder å tekst så er det ikke hans privatliv jeg bør skrive om her, så jeg syntes det er litt vanskelig.

Anyways.. På torsdag var jeg på legevakten med super hovne lymfer og hadde ikke fått i meg mat/drikke på to døgn. Heldigvis kom jeg inn med en gang og det viste seg å være en kraftig halsbetennelse, så jeg fikk antibiotika og er nå heldigvis på bedringens vei. Neste helg er det julebord med jobben til Paul og Hans og meg og Rebecca er med som dater. Gleder meg masse! :)

Og vekten? Den nærmer seg ENDELIG mål. Kommer med oppdatering på det også veldig snart!

Håper dere har det fint :)

 


Fantastisk helg


Denne helgen har jeg virkelig storkost meg. Jeg gjør vel igrunnen alltid det atlså, men denne helgen har vært ekstra koselig. På fredag var jeg på shopping med Hildegunn på det nye senteret også hos Stinemi på tacokveld. På lørdag møtte jeg tante fra Sandnes til frokost før jeg fikk lagt om til vinterdekk på bilen også middag hos Tine. Hun stilte opp med hvitvinsmarinert kylling og det er jo såå godt.

Etter middagen dro vi opp til fetteren til mannen hvor de hadde vors siden broren var i byen. Vi storkoste oss og dro til og med på byen en liten time. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var på byen i Kristiansand!

I går var igrunnen ganske rolig, slik som søndager pleier å bli. Vi var i familiebesøk hvor vi fikk tre retters middag med baconsurret svinefileet. Herligheeet så godt det var! Ikke noe hverdagskost på denne jenta for å si det slik. :)

Og nå har jeg nettopp våknet etter en powernap på sofaen og holder på å lage meg noe frokost. Skal igrunnen bare pakke bagen også komme meg på veien og opp til Michelle. Gleder meg såå til litt jentetid og kjas på bygda igjen. Vegårshei er terapi for sjela. Virkelig!

Har dere hatt en fin helg?

 
Tannlege og vaksine


I går fikk jeg min dose av smerte hvertfall.. Jeg var hos tannlegen for å begynne å fikse opp i munnen og jammen fikk vi ikke tatt tre hull samtidig, så nå er det bare to igjen. Heldigvis har jeg tidenes kuleste tannlege som gjør skrekken min mindre enn den trenger å være. Uten å dra den for langt så var det ikke så ille som jeg forventet. Hehe!

Etter tannlegen skulle jeg innom jobb å ta den årlige influensavaksinen men siden jeg hadde god tid så tok jeg meg en tur innom favoritt skobutikken; skopunkten. De har alltid tilbud der og generelt lave priser så jeg fikk ett par lukkede pumps og støvletter til kun 150kr. DET er glede det!

Når jeg kom på jobb var det mer smerte med vaksinen (Ja, jeg hater nåler) og siden jeg måtte vente 20 minutter etterpå for å se at alt går greit så tok jeg meg likegodt en runde på bygget. Det er jo såå lenge siden jeg har vært der så det var gøy å se alle forandringene og ikke minst hilse på noen av kollegaene. Jeg møtte også på to av de gamle teamlederene mine og han ene kjente meg ikke igjen, til tross for at han leser bloggen. Haha, er det mulig? Trodde ikke jeg hadde forandret meg såå mye?

Det var hvertfall veldig koselig å innom en tur og nå gleder jeg meg masse til å komme tilbake igjen, men alt til sin tid. Har begynt å bli ufattelig sliten igjen for tiden så jeg sover på sofaen to ganger daglig for å i det hele tatt fungere. Kjempe slitsomt men kroppen har jo vært igjennom en helt vill påkjenning så den får den hvilen den trenger, når den trenger :)

Ellers gleder jeg meg til helgen hvor jeg skal treffe familien fra Sandnes, middag hos Tine, bryllupsmesse med Rebecca og forhåpentligvis bursdagsmiddag med Miriam som kommer hjem til sørlandet for helgen. Mandag reiser jeg til Michelle på Vegårshei for ett par dager, så det er fult opp fremover men det er slik jeg liker det. Prøver å fokusere på en så normal hverdag som mulig, bare med en god del flere pauser og powernaper og foreløpig funker det veldig greit :)

Og forresten.. Min skjønne lillebror er i se og hør i dag. Artikkelen kan leses her http://www.seher.no/annet/han-har-norges-minste-h%C3%A5nd-67107.

 
Hotellferie i Danmark


I morgen reiser jeg og min kjære til Århus for helgen sammen med Rebecca og Hans. Vi skal bo på hotell midt i sentrum og egentlig bare nyte dagene og hverandre. Vi tar båten i morgen kveld og går sikkert ut å spiser når vi ankommer Århus. På lørdagen er det litt shopping som står for tur, utelunch og sikkert noen drinker på kvelden. Søndagen tar vi kveldsbåten hjem så da har vi heldigvis god tid i Danmark den dagen også.

Kjenner jeg er litt spent på formen min og hvor mye jeg orker, heldigvis er de andre flinke til å ta hensyn. Jeg har allerede planlagt en powernap på hotellet etter shoppingen slik at jeg klarer resten av kvelden og skulle det bli for ille så er det jo ikke verre enn at jeg går tilbake til hotellet for å legge meg. Krysser fingrene for at det går bra og det er jo en rolig ferie vi skal på. Kjenner hvertfall jeg gleder meg masse til å komme meg bort litt!

Speilrefleksen er allerede pakket ned og jeg skal være flink til å ta bilder til dere, men det blir nok ikke noe oppdatering før jeg kommer hjem igjen. Har pakket med meg en nydelig kjole som jeg tenkte å gå med på lørdagskvelden så da kommer det noen antrekksbilder også :)

Nå er jeg faktisk pakket og klar allerede, selv om vi ikke reiser før i morgen ettermiddag. Hvada reisefeber? Hehe!

 
Fredagens festligheter


På fredag var det klart for å feire bursdagen til Hans (Forloveden til Rebecca). Brunfargen var på, neglene fikset og kjolen var funnet frem. Jeg storkoste meg en hel kveld i kjole og følte meg bedre enn jeg har gjort på lenge. Jeg hadde på meg hold in strømpebukse, noe som var helt genialt med tanke på huden. Ingenting disset eller rynket seg. Haha!

Det gikk hardt for seg med tequila shots og bodyshots og vi var vel alle ganske gode i gassen. På slutten så jeg i kryss så da var det på tide å finne senga, men alt i alt var det en kjempe koselig kveld og jeg tror bursdagsbarnet syntes det samme :)

Fikk i det minste knipset en del bilder til dere;

 Tannbehandling og cellegift


I dag var jeg en tur hos tannlegen. Jeg hadde nemlig fått noen sorte flekker på tennene og tenkte dette var greit å få fjernet eller i det minste finne ut av hva var for noe. Heldigvis var det ikke verre enn tannstein og tok maks ett par minutter å få fjernet. Nå er tennene mine perlehvite og fine igjen!

Jeg tok endel bilder også og det viste seg at det var mye som måtte fikses opp i. Cellegiften går nemlig hardt ut over tennene men heldigvis er dette noe jeg får dekket. I utgangspunktet kom prisen på 6000kr men jeg må heldigvis bare ut med 1500 så da er det plutselig ikke like skummelt å gå til tannlegen lengre. Hehe! Skal hvertfall bli deilig å få fikset ordentlig opp i munnen.

I dag er det skikkelig guffent høstvær her i Kristiansand så jeg har tent levende lys i hele stuen og tenkte å kose meg med en film. Senere må jeg smøre meg med ett nytt lag selvbruning før festen i morgen. Siden jeg ikke har vært noen ting i solen så er det godt det finnes selvbruning, man føler seg jo så mye mer vel! Jeg har også funnet en selvbruning som er kjempe naturlig, man slipper skjolder og gulskjær. Blir jo ikke bedre enn det? Neglene er også fikset og antrekket er klart. Jeg skal nemlig gå med kjole for første gang etter at jeg gikk ned i vekt og antrekksbilder kommer også selvfølgelig :)

Skal dere noe gøy i helgen?

 
Teknikktrening hos fysioterapaut


Nå har jeg nettopp kommet hjem etter min andre time hos fysioterapauten. Sist gang fikk jeg jo i "hjemmelekse" å trene knebøy med egen vekt for å styrke kjernemuskulaturen men jeg sliter så med teknikken at jeg lot det heller være. I dag når jeg kom var det derfor lite sjasing og mer trening. Vi gikk igjennom teknikken og plutselig måtte jeg trene med en helt annen teknikk enn tidligere.

Jeg har nemlig alltid blitt fortalt at vekten skal ligge på helen og at det dermed er bedre å litt opp og ut med tåa men dette var fysioen helt uenig i. Han mente at jeg kom for langt ut med knærene så det var dette vi jobbet mest med i dag. Jeg var der i maks en halvtime og da med mest prating, likevel var jeg så gele i bena at jeg hadde problemer med å gå ned trappen å kjøre bil etterpå. Sier litt om hvor svak jeg faktisk er, men heldigvis går det riktig vei og det er såå gøy å endelig være i gang!

Nå begynner det også å skje ting med vekten igjen så skal prøve å skrive ett innlegg om dette i morgen. Endelig er den på vei ned igjen! Senere skal jeg på middag til min fineste Hilde, så det blir kos :)

 


Min tidligere teknikk i knebøy. Fikk ikke lov til å stå så langt fra hverandre med knærene lengre?

 

 

Dagens høstantrekk


I går storkoste jeg meg virkelig på Bakgården. Meg og Tine hadde sittet der en stund også ramler det plutselig ned fire mannfolk på nabobordet som vi ble sittende å kjase med. Lenge siden jeg har ledd så mye! Herlighet for noen gøye folk. Begynner også å få mer oppmerksomhet fra mannfolk og det er jo ikke jeg vant til. Som regel er det alltid venninnene som blir sjekket opp og endelig er det min tur!

 

Nå er jeg klar for en kaffe på herlig land og fikk lillebror til å ta noen antrekksbilder.

 Tapaskveld på Hortemo


Åh denne helgen har virkelig vært helt fantastisk! I går var jeg nemlig invitert til Rebecca og Hans på tapaskveld med noe godt i glasset. Dette var første gangen etter vektnedgangen at jeg har drukket mer enn halv kopp baileys så jeg var veldig spent men det gikk over all forventning! Verre med formen i dag. Haha..

Fikk også Rebecca til å ta noen bilder av meg og slik så jeg ut i går;

 

Jeg føler virkelig jeg stråler for tiden og det er så deilig. Endelig er det min tur til å skinne og jeg føler meg bedre enn noen gang :-D

 

Ellers stod mannfolka på kjøkkenet og laget maten i går mens vi satt i sofaen og kjaset. En luksus jeg utentvil kan bli vant til foråsidetsånn! Maten var himmelsk og etter den var fortært så fant vi frem alias og noe godt i glasset. Meg og Rebecca hadde store forventninger til å vinne siden mannfolka aldri hadde spilt det før, men vi ble KNUST. Vi skylder på alkoholen. Hehe!
Når klokken nærmet seg fire på natten så ville vi alle en tur ut av huset så vi jentene skiftet til noe mer behagelig tøy og pakket med oss tepper, musikk og drikke før vi dro bort på fotballbanen. Det var såå kos med kjas, fin musikk og stjernehimmel selv om det kun var jeg som så stjernene!? Vi ble sittende på fotballbanen i noen timer og var faktisk ikke i seng før klokken åtte på morgenen. Da var jeg så sliten at jeg ristet men det var såå verdt det! Lenge siden jeg har kost meg så mye med flotte mennesker :)

I dag har vi ligget rett ut i hver vår ende av sofaen med film, den ene dårligere enn den andre. På vei hjem var jeg en tur innom stallen og nå kjenner jeg at det jammen med er klart for å ta kvelden snart. Aah, livet <3

 

 

 

Skjemmer meg selv bort


Det er så deilig å endelig føle seg litt bra og bruke tid på utseende. Jeg har nettopp kommet hjem fra hudpleien hvor jeg vokset/farget bryn og i går var jeg hos skjønne Elina for legge negler. Hun er lærlig og trenger derfor modeller og tar kun 300kr. Ble kjempe fornøyd og var skikkelig fasinert over at hun laget tipper i stedet for å bare lime på ferdige. Dersom noen av dere ønsker å legge negler så kan dere sende en mail til Elina på mrsmiaa88@gmail.com.

 I morgen skal jeg ut en tur, eller.. Vi skal kun være hos Rebecca men det blir første gang på over ett år jeg drikker noe annet enn en halv kopp med baileys så kjenner jeg er veldig spent på hvordan det går. Ser for meg at det ikke er mye som skal til før det går rett i hodet på meg. Haha! Siden jeg ikke tåler kullsyre særlig godt så har jeg handlet inn ingredienser til sex on the beach så håper den blir god. Hans og Rebecca disker opp med tapas også tenkte jeg å ta med meg alias. Det er jo sååå gøy!

Kameraet blir hvertfall med så skal jeg få Rebecca til å ta noen nye bilder av meg :)

 

Ellers regner jeg med flere av dere har sett denne videoen av Ylvis på The Ellen show, men til dere andre.. Dere MÅ se den, jeg holdt på å døø av latter! Noe av det gøyeste jeg har sett på lenge :-D

 

Første time hos fysioterapaut


I dag har jeg vært på min første time hos fysioterapaut. Siden det er to måneders ventetid her i Kristiansand akkurat nå så valgte jeg å ta det privat og få time med en gang. Prisen var også den samme, eneste forskjellen er at jeg ikke får frikort når jeg kommer over 2500 men jeg kommer mest sannsynlig ikke opp i den prisen uansett.

Jeg har aldri vært hos fysioterapaut før så var usikker på hvordan dette funket. Vi begynte timen med at jeg fortalte historien min fra jeg ble operert og hvordan livet var nå, hva jeg slet med og hva jeg trengte hjelp til. Jeg hadde jo håpet på å få klarsignal til å løfte litt vekter igjen men han mente jeg ikke var klar for det ennå og at det var viktig å ha tålmodighet. Jeg likte fyren kjempe godt og han hadde (heldigvis) samme synspunkt som meg når det kom til det meste innen trening og man merket fort at det var en som hadde peiling på sakene sine. Heldigvis var han også lett å prate med så det kommer ikke til å bli noe problem til å gå til denne fyren fast (Hva er greien med at alle fysioterapauter er menn som ser bra ut!? Haha).

Vi satt opp ett program til hvordan jeg skal "trene" frem til neste gang som er allerede til neste onsdag. Jeg skal gå en tur daglig men da variere mellom hardt underlag, sand, skau eller en tur på senteret og byen. Jeg skal ikke presse meg selv for hardt men heller øke i minutter og gi meg mens leken er god, ikke gå til jeg er helt utslitt. I tillegg skal jeg ta knebøy 2 - 3 ganger daglig bare med egen kroppsvekt for å øke styrken i bena igjen.

Neste onsdag når jeg skal tilbake så skal vi ha teknikktrening! Wuhuu, akkurat hva jeg trenger og da skulle vi også se ann om jeg var klar for å begynne på treningssenter igjen. Endelig går det litt raskere fremover og det er så gøy!


Gleder meg til å kjøre knebøy igjen å få rumpa til å gro! Den har jo forsvunnet helt.


Jeg gikk på en liten smell på shopping i dag også men heldigvis fikk jeg kjøpt meg det jeg trengte og ikke alt mulig annet. Jeg trengte nemlig noe nytt treningstøy så det ble en tights og to overdeler. Jeg trengte også en ny ytterjakke da jeg kun har en som er helt tynn og en regnjakke og det blir litt for kaldt nå. Har tykke vinterjakker men de er det jo greit å spare til vinteren så jeg fant meg en veldig fin mellom jakke som passer til alt og som var kjempe fin. Prisen var heller ikke noe å si på, 299 bare!

Nå mangler jeg kun treningssko også er det shoppestopp! Helt til jeg kommer på noe annet jeg trenger. Typisk meg! Hehe..

 

 

Slitsomt å være sykemeldt


Altså.. Man skulle jo tro at når man var sykemeldt så gikk dagene tregt og det var lett for å kjede seg. I mitt tilfelle er det omvendt og dagene går i ett. De to siste ukene har vært stappfulle før ukene begynte og samme gjelder den kommende uken.

På dagtid er det mye legetimer og diverse, og kveldene bruker jeg på mine nære og kjære. Da rekker jeg å få inn noen timer på sofaen før jeg beveger meg ut døren igjen og det funker egentlig veldig greit. Jeg begynner jo å bli driiiit lei av å bare ligge på sofaen etter å ha gjort det i mange måneder så nå er det bare godt å komme seg ut litt.

I morgen skal jeg på min første time hos fysioterapaut og jeg håper jeg kan få en del tips til videre trening. Gleder meg som en unge til å kunne begynne å løfte litt vekter igjen! På kvelden skal jeg på besøk til Silje som jeg ikke har sett på en evighet så det blir kjempe koselig. Resten av uken skal jeg i møte med nav og til legen og venninne kos på kveldene. Jeg må innrømme at jeg liker at ting går litt i ett men samtidig vet jeg mer hvor grensene mine går nå og hva kroppen klarer (Og ikke bare hodet). På mange måter føler jeg at jeg bobler over av energi men jeg vet jo at det er lite som skal til før jeg går på en skikkelig smell så jeg prøver å ta livet litt med ro.

Ellers har jeg hatt besøk av Rebecca fra i går til i dag. Hun skulle nemlig sitte litt på den ene hesten til Hildegunn som ikke er innridd ennå så da fikk vi litt kvalitetestid samtidig. Begge to hadde litt mangel på søvn så skravla gikk i ett og man skulle nesten tro at vi hadde hatt noe innabords. På kvelden dro vi opp til Hildegunn for en drink, litt baylies og kjas og da vi skulle legge oss for natta så kom vi inn på ganske seriøse (Og litt mindre seriøse) samtale emner. Ingen er så god som Rebecca, men det er jo derfor hun er min bedre halvdel og soulmate <3

Nå tenkte jeg faktisk å ta meg en liten gå tur i høstværet med musikken på ørene. Hva er vel bedre enn det? Kroppen min har også veeldig godt av å komme seg litt i bevegelse.

 


Laget ett nytt før/etter bilde. Det skiller 70kg på bildene og jeg kjenner ikke igjen meg selv!  // Lille ponnibølla, Charlie. Dette er "min" kjekkas som jeg har forelsket meg helt i. Gjør ikke noe å ha denne sjarmøren rett utenfor døren!Bakgården og minishoot på kaia


I går avtalte meg og Tine en etterlengtet tur på bakgården. Dette er jo vårt stamsted men vi har bare vært der er gang siden jeg ble syk. Jeg hadde også lyst på noen nye bilder av meg selv som flere av dere har etterlyst så jeg dollet meg opp og sminket meg for første gang siden jeg var i Kragerø i mars med Rebecca. Det var såå godt å føle seg litt ordentlig igjen og jeg tror aldri i mitt liv jeg har følt meg så bra før. Endelig føler jeg meg bra etter vekttapet (Med hår og sminke på såklart).

Jeg møtte Tine på kaia slik at hun kunne ta noen bilder før vi gikk videre. I mens jeg stod der å poserte så fikk vi publikum som drev å plystret. Haha, sjarmen med å være blogger altså!

 Selv om jeg har ett stort vekttap så er jeg fortsatt overvektig og skal derfor ned rundt 20kg til. Akkurat nå bruker jeg en størrelse 40/L på type vero moda og ønsker å ned i 36/S/M. Jeg vil ikke lengre være over gjennomsnittet!


Etter en liten time på kaia så dro vi opp på bakgården hvor det var overraskende mye folk til å være en torsdag. Meg og Tine bestilte det vanlige, nemlig mudslide til henne og combibo til meg. Alkoholfri såklart siden jeg kjørte. Er ikke heelt i form til å ta bussen ennå men den alkoholfrie er like god som den vanlige så det gjorde meg ingen verdens ting.

 Åh, det føles så fantastisk å være "tilbake" igjen. Endelig begynner jeg å bli den gamle meg igjen. Den sprudlende, blide og energiske Kristine! Finally :))
- Genseren og skoene jeg har på meg er forresten det jeg kjøpte på onsdag til dere som ønsket  bilde. Buksene og jakken er kjøpt brukt men er fra vero moda.

 

 Jeg trenger også sårt en ny header så om noen har lyst å lage til meg så blir jeg overlykkelig! Dere kan bruke bildene i dette innlegget og sende den til kristinefjellestad@yahoo.no :)

 


Les mer i arkivet » Januar 2016 » November 2015 » Oktober 2015


Hei! Mitt navn er Kristine Fjellestad og helt siden jeg var liten så har jeg kjempet mot overvekten. Den 04.12.12 tok jeg en gastric bypass operasjon og har totalt gått ned 80kg. Jeg kommer til å skrive om veien videre som slankeoperert og alle utfordringene det byr på. Akkurat nå er lidenskapen min sunn mat og trening så det er nok noe som kommer til å gå igjen her :)

For kontakt:
kristinefjellestad@yahoo.nohits