hits

KRISTINE FJELLESTAD

Kategori: Roadtrips

Prinsesse på tur

 • Publisert: 28.10.2013, 21:30
 • Kategori: Roadtrips
 • Hei dere!

  Nå har jeg kommet hjem etter en helt fantastisk helg i Århus sammen med noen av de fineste menneskene jeg vet om. ♥ Vi kom til Århus ganske sent på fredagskvelden så da sjekket vi inn på hotellet før vi tok en liten matbit på sunset boulevard og gikk tilbake på hotellet for en tidlig kveld. Vi bodde på scandic city Århus som lå midt i sentrum, noe som var helt perfekt slik at vi slapp å gå så langt. Her haddde vi både kanalen med barer og handlegata rett utenfor døren.

  Lørdagen begynte vi med frokost på en av de beste sushi stedene i Århus før vi traff skjønne Karoline som studerer der nede. Det ble litt shopping etter sushien men jeg kom bare tilbake igjen med ett par sko, to bukser og selvbruning faktisk så noe storhandling ble det ikke.

   

  På den ene broen over kanalen så var det flere kjærlighetslåser hvor folk skriver navnet til seg selv og sin utkårede for så å feste hengelåsen fast og kaste nøkkelen i elven for evig kjærlighet. Jeg syntes egentlig dette var kjempe romantisk men litt tidlig med evig kjærlighet allerede så det ble ikke noe hengelås på oss. Hehe.. Next time!

  Etter shoppingen dro vi til hotellrommet for å slappe av ett par timer før vi dollet oss opp med kjole og alt annet stasj en jente trenger for å se bra ut. Vi hadde nemlig reservert bord på jensens bøffhus for kvelden. Man kan ikke reise til Danmark uten å dra på Jensens bøffhus.

  Meg og Rebecca delte bbq spareribs og likevel klarte vi ikke å spise opp. Nå skal det sies at den var på 700gr men likevel.. Det smakte hvertfall helt himmelsk!

  Etter en bedre middag tok vi turen ned til kanalen på en coctailbar som het Fidels hvor de hadde helt fantastiske drinker og bartendere som flairet. Dødskult! Her ble vi sittende noen timer før vi tok turen til ett annet sted hvor jeg begynte å helle innpå med tequila, noe som gikk fryktelig galt. Det var ikke langt unna at jeg måtte bæres tilbake til hotellet, men hey. Er man i Danmark så er man i Danmark!

  Jeg ble også spurt om legg på begge stedene vi var på. Jeg som aldri blir spurt og Rebecca så dem ikke på en gang. På det ene stedet påstod dørvakten at det bare var fordi han prøvde å sjekke meg opp da. Hehe.. Dansker altså!

  På søndagen var det utsjekk av hotellet ganske tidligså da ble det nok ett måltid på sunset før vi dro på en bar i mens Rebecca og Hans dro på shopping. Jeg var så dårlig at alt av fysisk aktivitet fristet lite, så mannen fikk seg en ølog jeg fikk slappet av. Tror Hans var litt misunnelig da, men han fikk seg nå en øl etter shoppingen. Repareringspils!  Vi dro ut å spiste ett siste måltid i Århus før vi satt oss i bilen for hjemturen. Vi stresset litt med å finne veien ut av byen men fulgte skiltene mot Århus. Trodde vi.. Det var mørkt, det pøsregnet og mannfolka sov i baksetet. Etterhvert våknet dem og sa at det stod på skiltet at vi var nesten i Tyskland. Vi var på riktig vei, men vi hadde klart å kjørt sørover helt til vi kom til Tyskegrensa. Haha, er det mulig liksom!?

  Vi hadde ca to timer på oss før båten gikk så vi hadde ikke sjans til å kjøre fra Tyskland og til Hirtshals på to timer så vi bestilte oss hotell rom i Ålborg i stedet så fikk vi jammen med en natt til i Danmark. Vi tok morgenbåten til Norge igjen og denne gangen satt vi med gps hele veien og beregnet gooood tid. Vi rakk båten og kom oss hele hjem igjen.

  Jeg har virkelig storkost meg på tur og har blitt skjemt skikkelig bort og følt meg som en prinsesse. Dette var akkurat det jeg trengte og jeg føler meg som ett nytt menneske :) Vi drev å snakket om en ny tur sammen, så hvem vet hvor vi havner neste gang? En ting er hvertfall sikkert og det er at det blir ikke siste gangen denne firkløveren drar på tur sammen

 • Publisert: 28.10.2013, 21:30
 • Kategori: Roadtrips
 • #comments">14 kommentarer