Når kroppen endelig spiller på lag


I dag har jeg virkelig hatt tidenes økt på trening og jeg følte jeg svevde på en sky når jeg dro ut fra shapes!

Jeg meldte meg inn på senteret i slutten av oktober hvor jeg da fikk program fra PT. Jeg var jo da fortsatt nedbrutt etter cellegift og begynte mer eller mindre uten en eneste muskel i kroppen. Selv om jeg ønsket å ned i vekt så var hovedfokuset mitt å bygge muskler, stramme opp og bli sterkere. På bare en måned fikk jeg store resultater og økte betraktelig i styrke. Vekten stod stille men bildene viste at det tydelig skjedde noe med kroppen min.

 Disse bildene skiller kun en måned så mye skjedde på kort tid. Nå har jeg jo ekstremt mye overflødig hud slik at man vil jo ikke kunne se særlig stram og fit ut uansett hvor mye man trener. Heldigvis skal dette fjernes og dette skal jeg skrive om i eget innlegg!

Den siste tiden har jeg fokusert veldig mye på vekten da den har gått opp noen kilo. Jeg har prøvd mye forskjellig men vekten vil rett og slett ikke spille på lag. Jeg spiser alltid ren og sunn mat, kun utskeielser en gang i uken og trening tre dager i uken. Det som derimot er litt gøy er at jeg har nesten doblet vekten jeg løfter i de forskjellige øvelsene så det betyr jo at jeg begynner å bygge ganske mye muskler! Heldigvis har jeg heller ikke gått opp i fett% eller i cm så det er rett og slett vann + musklene som gjør at vekten har gått litt opp.

Etter hvert skal jeg få fult program med diett og oppfølging av pt men kjenner at jeg ønsker å prøve og feile litt på egenhånd først. En ting er hvertfall sikkert og det er at det gir en utrolig mestringsfølelse når man merker hvordan kroppen endrer seg, blir sterkere og strammere. Jeg har også fult fokus på å bygge rumpe som var ikke eksistrerende tidligere men nå begynner det heldigvis å bli litt junk in the trunk!
Nå gleder jeg meg bare til veien videre etter jeg har fjernet alle kiloene med hud henger og slenger rundt på meg. Selv om kropp, slanking og muskelbygging kan være utrolig frustrende til tider så er det så utrolig gøy når kroppen spiller på lag!

 

 

Hjemmelaget og sunn tikka masala


I dag fikk jeg endelig eksperimentert litt på kjøkkenet igjen og denne gangen ville jeg prøve å få til en sunn og hjemmelaget tikka masala. Indisk er noe av det beste jeg får men de ferdig glassene er mer lørdagsmat enn hverdagsmat så hva er vel da bedre enn å lage noe man kan spise daglig uten dårlig samvittighet? Var litt skeptisk på om jeg fikk til krydderet med de riktige smakene men denne var mye bedre enn forventet og jeg kommer aldri til å kjøpe ett ferdig glass i mitt liv!

  

Til to personer trenger du:


- Ris (Jeg bruker bare en pose med boil in bag)
- To kyllingfileeter
- En sjalottløk
- To hvitløksfedd
- Champingjong etter ønsket mengde
- En halv boks hermetiske og hakkede tomater
- En halv boks creme fraiche
- En spiseskje sukkerfri ketchup/tomatpure
- Tandoori masala krydder
- Paprikakrydder
- En teskje kanel
- Litt olje til steking

 

Du begynner med å kutte opp champingjong og sjalottløken og steker dette. Når det er ferdig legger du det til sides i mens du steker kyllingen (i biter) sammen med olje, tandoori masala krydder og paprika krydder. Tar ca halvparten av paprika krydderet i forhold til masala krydder. På slutten av steketiden tar du oppi kanelen.

Når dette er ferdig har du løk og sopp tilbake i panna sammen med tomat, ketchup, hvitløk og creme fraiche. Rør godt og la det stå å putre på lav varme i noen minutter. Gjerne smak til med krydderet men tandoori masala krydderet skal ikke dominere smaken.

Enklere blir det ikke! Selv om retten kanskje ikke ser så delikat ut så er det noe av det beste jeg har spist. Perfekt sammensetning av krydder og perfekt konsistens på sausen. Gleder meg allerede til neste måltid så LOV meg at dere tester denne ut :)

 


Sunnere pitapizza


Min nye favorittmat! Såå godt og så enkelt!

 

Du trenger:

- En pakke karbonadedeig (400gr)
- Rødløk
- To fedd hvitløk
- Tomatpure
- Jack Daniels barbequesaus
- Salt/paprikakrydder
- Pitabrød (Jeg foretrekker grove, men de var utsolgt på butikken)

 Begynn med å kutt pitabrødene på langs slik at du får dobbelt så mange. Jeg bruker bare 4 -5 halve slik at jeg får mer proteiner og mer "fyll". Dersom du ønsker flere så ville jeg hatt mer kjøtt slik at det blir rundt 100gr på hvert pitabrød.

Etterpå kutter du opp to hvitløksfedd og en halv rødløk. Hvitløken skal oppi kjøttdeigen mens rødløken skal oppå fyllet.Deretter bruner jeg kjøttdeigen i teflonpanne slik at jeg slipper smør/olje. Salter kjøttet litt og tilsetter hvitløken mot slutten av steketiden sammen med paprikakrydder.

 Når kjøttdeigen er ferdig stekt så har jeg oppi ett helt glass/boks med tomatpure og ca 3 spiseskjeer med bbq saus. Rør godt sammen og fordel ut over pita brødene, ta deretter på rødløk og avslutt med mozarella ost. Jeg har ca 50gr på fem pitabrød.Stekes i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Kjempe godt, sunt og næringsrikt måltid! Jeg spiser ca en halv av gangen men jeg prøver å få til to middagsmåltider til dagen pga næringen. Veldig greit å ffryse ned :)

 

Nå har nettopp Trine gått og jeg skulle egentlig ut å spise med Kelly. Desverre måtte jeg avlyse for jeg er helt utslitt og har vondt i hele kroppen. Fryktelig kjedelig når kroppen jobber meg i mot men heldigvis har jeg gode venner som forstår også skal jeg til Kelly i morgen for å feire bursdagen hennes så da går det greit :)

 

 

Styr unna x-life


Når jeg var på helsekost å kjøpte proteinpannekaker på fredag så stusset jeg over at dem var så billige. Tidligere handlet jeg dem fra x-life men regnet jo med at de fleste la seg på ca samme prisnivå. Endte opp med å undersøke dette litt nøyere og fikk sjokk når jeg fant ut at x-life tar 50kr mer enn andre steder!! Hadde det vært en krone eller til så skulle jeg ikke sagt noe men femti kroner er ganske stor forskjell!

X-life har fått en vanvittig oppmerksomhet den siste tiden fordi dem sponser alt av bloggere og folk som da ikke har peiling på nettbutikker, de handler da naturligvis fra den eneste siden dem kjenner til uten å tenke over at det finnes billigere alternativer.

Jeg handler det meste mitt i fra http://gymgrossisten.no/. Favoritt proteinpulveret mitt fra Whey får du til 159kr pr kilo herfra blant annet. Treningstøyet i merket better bodies ligger likt begge steder men det tror jeg handler om hva better bodies selv ønsker da jeg aldri har sett noe forskjell i pris på dette merket, selv i utlandet.

 

Jeg vet det er mange av dere som handler fra x-life men vil absolutt anbefale dere å sjekke ut andre sider før dere handler. Det er mye penger å spare!BCAA, proteinpulver og proteinsjokolade fra gymgrossisten

 


Styrketrening for nybegynnere


Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker fitnessbloggen. De tar opp viktige temaer og gir meg svar på mer eller mindre alt jeg lurer på. Nå nettopp kom jeg over en artikkel som heter styrketrening for nybegynnere og jeg vil anbefale absolutt ALLE å ta seg tiden til å lese igjennom denne artikkelen. Spesielt dem som drar på treningssenteret kun for å ha en time spinning eller løpe på mølla. Du blir IKKE bulkete av styrketrening og du kommer garantert til å få mer igjen for treningen din dersom du begynner med litt seriøs styrketrening.

Denne artikkelen tar for seg blant annet hvorfor du skal trene styrke, hvilke øvelser man bør ta og hvordan dem utføres (Video), ett komplett treningsprogram til nybegynnere, kosthold og hvorfor man ikke har lykkes tidligere. Det er aldri for sent å begynne og styrketrening er virkelig for alle! Personlig så har jeg troen på at riktig styrketrening kan gi meg drømmekroppen og jeg leker litt med tanken på å stille i bikinifitness om og hvis tiden er inne for det.

 

Men helt seriøst dere.. Sleng dere på fitness trenden og tren styrke!

 
Dag to på diett


I dag føler jeg at jeg har fått til kostholdet mye bedre enn i går. Jeg har fått i meg riktige menger, næringsstoffer og kalorier. Det ble ikke noe morgenkardio på meg siden jeg såklart sovnet på sofaen. I stedet tok jeg det før jobb og det ble en time i lysløypa med musikken i ørene. Den løypa er virkelig helt forferdelig da det bare er bakker og jeg holder på å krepere allerede i første bakke. Likevel er det jo slikt det blir resultater av og i morgen skal jeg tilbake på gymmet og pumpe litt jern!

Her er dagens matinntak;

 

FrokostEn halv skyr med bringebær, 1/3 med vaniljekesam, ett par skjeer musli og bringebær

 

Mellommåltid/før treningProteinshake i smaken banan og en neve nøtter.

 

Lunch150gr kylling i bbq saus (inneholder kun 45kcal per porsjon) med ris. Jeg laget to porsjoner slik at jeg har til i morgen også.

 

MiddagHjemmelaget tacogryte med karbonadedeig, ost og magerkesam. Denne er heeelt fantastisk!

 

Kommer nok til å lage meg en liten porsjon med friske jordbær og vaniljekesam til kvelds i dag også. Fungerer liksom som ett eget måltid også er det jo så forfriskende, godt og ikke minst sunt!

Jeg var også på posten i dag og hentet meg masse pakker. Blant annet shampoo, balsam, deksel til mobilen og dataen. Det til dataen var knallfint men problemet er at det drysser glitter i fra den og det er himla upraktisk. Noen som vet om jeg kan bruke hårspray for å få det til å sitte? I tillegg har jeg fått masse gøy til bilen, makeup organizer og litt annet stasj. Har funnet masse fine vesker til en latterlig billig penge så gjett om jeg skal svi av mer penger på ebay i nærmeste fremtid!


Mobildeksel til 40kr!

 

 

Hva pleier dere å handle på ebay?

 


Første dag på diett


Dagen i dag har gått overraskende bra selv om jeg merket raskt at frokosten burde vært annereledes. I dag fikk jeg heldigvis handlet så kostholdet i morgen kommer til å bli bedre!

Jeg hadde en fantastisk økt på elixia hvor jeg tok styrke på hele kroppen. Husker ikke hva alle øvelsene heter men her er sånn ca det jeg gjorde;

- Beinpress 120kg 3x10
- Øvelsen jeg ikke vet hva heter men som SIlje gjør HER 3x10
- Nedtrekk forran 39kg 3x8
- Sittende roing 39kg 3x8
- Knebøy med kun stang (20kg) 3x5 (Teknikk trening)
- Hip thrust 5 på hvert ben x2


Kroppen min fikk kjørt seg godt og i morgen tenkte jeg å kjøre litt morgen kardio hvis været holder seg. Matplanen min har også gått greit men jeg har vært på farten i hele dag og endte opp med å spise middag på Pizzakiosken hvor mer eller mindre hele gjengen jobber. Heldigvis så kan jeg velge mye selv så det ble fajitas med salat, ris, krydret kylling, salsa og litt lett rømme. Mange mener at man skal være forsiktig med karboene men så lenge man trener og spiser karbo med ett sunt vett så ser jeg ikke noe problem i det.

Desverre for meg så var jeg ekstremt sugen på noe godt og det ble ikke akkurat bedre da jeg så at de har fått julebrus og kakemann i butikken. Kjøpte med meg en flaske med sukkefri julebrus som egentlig ikke er spesielt god, men shit au. Det er julebrus!!! I tillegg kjøpte jeg med meg en kurv med friske jordbær så nå skal jeg kose meg med en bolle vaniljekesam, ferske jordbær og ett stort glass julebrus. Jeg lider ikke noe nød akkurat. Hehe
Fit for fight


I dag er første dagen min på diett og heldigvis har Rebecca delt sin diett med meg slik at jeg har litt inspirasjon. Jeg fikk sjokk når jeg gikk på vekten i dag men heldigvis er mye av det bare vann så det vil forsvinne fort. Dagen i dag skal bli brukt til forberedelser og trening. Tenkte meg en tur på butikken for å handle inn det jeg trenger til måltidene mine fremover også skal jeg ta meg en god powerwalk før jeg avslutter dagen med å pumpe litt jern.

Dagens inntak av mat kommer til å se slik ut;

 

Frokost - Yoplait dobbel 0 youghurt
Lunch - Vaniljekesam, skyr, bringebær og ett par skjeer musli
Middag - Laks med woket grønnsaker og dressing av mager kesam

I tillegg skal jeg ha BCAA under treningsøkten og proteinshake etterpå. Dette er ikke ett optimalt kosthold og i utgangspunktet ville jeg spist lunchen til frokost, kylling måltid til lunch og latt middagen stå. Jeg kommer til å fokusere på ren mat med mye proteiner, sunne fettkilder og litt karbo. Vil dere jeg skal legge ut hva jeg spiser i løpet av en dag? Kanskje litt lettere for meg og holde meg i tøylene da. Hehe..

  

Wish me luck!!

 


Hun holdt på å krepere


I går tok jeg med meg Rebecca på elixia slik at vi kunne få kjørt oss litt begge to. Vi hadde ikke noe plan med treningen bortsett fra å få inn teknikk trening. Fant derfor ut at jeg kunne ta en Jens Petter og kjøre en god økt med crossfit.

Rebecca sin økt så slik ut;

10min

- 20 knebøy på boks
- 5 kettlebell swing 12 kg
- Burpees
- 5 kettlebell swing med to kuler på 8kg hverMålet her er jo en effektiv økt som får opp kondisen men samtidig får inn styrkeøkten. Jeg frydet meg over å se at hun syntes det var like tungt som jeg syntes. Forskjellen er jo bare at jeg gjør det med 80kg mer enn henne. Min økt så likevel litt annerledes ut enn hennes fordi jeg ville få inn teknikk med markløften men har funnet ut at jeg må legge den på hylla litt. Pga størrelsen min så kommer jeg ikke i riktig posisjon og da skader den mer enn den hjelper også får jeg heller kjøre på med knebøy i stedet. Er jo mer eller mindre samme øvelsen når det kommer til teknikk.

Slik så min økt ut;

- 10 knebøy på boks
- 5 kettlebell swing 12kg
- 5 markløft
- 7 kettlebellswing med to kuler på 8kgJeg kjenner jeg er utrolig takknemlig for all kunnskapen jeg har lært av Jens Petter. Nå som jeg trener på egenhånd så er det gullverdt å ha med seg alt jeg har lært! Er så glad for å trene med Rebecca også fordi det gjør treningen gøy og vi virkelig storkoser oss der. Hadde vi trent sammen flere ganger i uka fast så skal jeg love dere at vi hadde fått resultater! Gleder meg til hun flytter hjem for godt

Etter treningen i går dro jeg til Therese for å sette på hår. Denne gangen satt vi på nesten 200gr med hår og jeg syntes resultatet ble kjempe bra. Det verste jeg ser er når man har for lite hår og man ser tydelig at det er extension. Therese disket også opp med hjemmelaget pizza og jeg kjenner jeg blir flau når jeg sier at vi spiste opp nesten hele pizzaen.. Godt jeg hadde svettet rompa av meg på trening selv om det ikke kommer resultater av sånn tull :P Vi hadde også maraton med Supernatural og de mannekjøttene der altså. GOD DAMN!


Første gangen jeg satt på tape. For ett rot! Øvelse gjør heldigvis mester :)

 

 

Nå skal leiligheten shines også er det klart for Rebeccakos igjen


Workout


Nå er vi tilbake etter en gøy økt på treningssenteret her hvor Rebecca bor. I dag ville vi ha mest fokus på teknikk så vi drev ikke å makset slik vi gjorde i går, bortsett fra på noen øvelser. Jeg ønsket å teste ut hvor mye jeg klarte i beinpress og denne jenta klarte jammen med 160kg!!!!! Da tok jeg i tillegg 5 reps men herlighet så gøy. I benkpress tok jeg 20kg men det er en øvelse hvor jeg ønsker å bli tryggere på før jeg presser meg selv. I knebøy tok jeg kun stangen og i markløft tok jeg 30kg. Jeg hadde mye mer å gå på men syntes det er minst like viktig å få inn en god teknikk som å løfte tungt. Du kommer ikke langt dersom du løfter feil.
Jeg kjenner jeg er så glad for å ha ei bestevenninne som Rebecca. Ikke bare fordi hun er min soulmate og bedre halvdel men fordi hun støtter meg og ønsker at jeg skal lykkes. Hun engasjerer seg for det samme som meg og vi ønsker begge å komme på samme sted. Begge digger å løfte vekter som en av gutta og være litt badass. Vi har fokus på mye proteiner og trener for å bli fit og sterk, ikke for å bare holde oss vedlike slik som mange andre gjør. Nå gleder jeg meg bare til å bli kvitt alle kiloene mine slik at jeg kan bygge opp kroppen min slik jeg vil. Jeg har jo bevist at jeg har nok av muskler under alle kiloene. Hvor mange jenter kjenner dere som tar 160kg i beinpress liksom? Knallgøy!

I går jobbet vi også med designet på bloggen hennes. Sant det ble bedre? Hun blir sikkert super takknemlig om dere klikker dere inn for å komme med konstruktiv kritikk til henne. Hun er jo litt ny i bloggverdenen men jeg syntes hun er flink jeg :)

 

 

På gymmet til Silje Mariela


That's right folkens! I dag har jeg nemlig hatt en privat pt time med selveste Silje Mariela på gymmet hennes. Jeg har virkelig ikke ord en gang.. FOR en dame!! Jeg har lenge fulgt med på bloggen hennes og beundret henne for den sinnsyke kroppen, styrken og kunnskapen. Det var derfor stort å endelig få møte henne og ikke minst ha henne for seg selv en hel time. Det er begrenset hva man får ut av kun en time så jeg ønsket full fokus på teknikk og kom ut igjen fra gymmet med mer kunnskap, motivasjon og mye tryggere på å utføre øvelsene riktig.Øvelsene vi gikk igjennom i dag var hovedsaklig knebøy og markløft. Dette er to øvelser hvor du bruker mest mulig muskler som igjen er mest effektiv. Silje var veldig flink til å forklare seg og ikke minst hvorfor og ikke bare hvordan. Jeg syntes det er viktig å vite hvorfor man skal gjøre som man gjør i stedet for å bare bli fortalt hvordan det skal utføres. Nå gleder jeg meg i maks til å komme i gang med treningen hjemme igjen og i morgen skal jeg ha en prøvetime der Rebecca trener for at vi kan pushe hverandre litt.
SJEKK DEN ROMPA!! (På Silje altså. Hehe)
Her lærte hun meg øvelser for å strekke ut.

Jeg kjenner jeg er litt starstrucked, haha!! Jeg har vært på bootygymmet OG få møtt Silje Mariela. Hvis ikke dere har vært innom bloggen hennes før så har dere virkelig gått glipp av noe og burde dere klikke dere inn her asap! www.siljemariela.com.


Jeg fikk også æren av å pushe Rebecca i dag og hun knuste virkelig sine egne grenser! Jenta på under 50kg tok nemlig 100kg i beinpress. Hun fikk også kjørt seg på både benkpress og knebøyen også og tok mer enn hun trodde hun ville klare. Det er så gøy og se andre lykkes og jeg kjenner jeg blir så stolt. Etter økten så gikk vi opp på mølla hvor jeg tvang henne til å gjøre det samme som Jens Petter gjorde med meg, nemlig dra hele mølla. Jeg lot hun slippe etter åtte minutter men da tok hun åtte minutt med intervaller og holdt på å krepere. Godt å se det ikke bare er meg som hater den øvelsen, hehe! 

For en fantastisk dag det har vært i dag!! Nå gleder jeg meg bare til å trene selv i morgen og ikke bare trene Rebecca. Bloggen hennes finner dere forresten her http://rebeccamaylam.blogg.no/.

 


Sunn biffsnadder


Nå var det godt å komme inn døra etter en to timers powerwalk. Har nettopp fått i meg en proteinshake og tenkte jeg skulle kose meg med druer og vaniljekesam som snacks. Merket det ble mye med to økter i dag men så er det jo så deilig å vite at man har ytet sitt beste når man legger seg for kvelden. Hadde også en himmelsk middag i dag som virkelig var fest i munnen. Denne MÅ dere prøve!!

 

Du trenger:

- Strimlet biffkjøtt
- Paprika
- Champingjong
- Løk
- Lett bearnaise saus

 

Sausen inneholder kun 68kcal pr dl og den vanlige er det 250 i, så det er STOR forskjell men du merker heldigvis lite på smaken. Normalt sett ville jeg spist denne retten uten karbo men siden jeg har trent i dag så trenger jeg karbo så jeg hadde to spiseskjeer ca med ris til.


Begynner først å steke kjøttet sammen med grillkrydder. Jeg bruker teflonpanne og har derfor ikke behov for å steke i smør/olje. I mens kjøttet steker så kutter jeg opp grønnsaker og steker dem i samme panne som kjøttet. Kjøttet legger jeg tilsides i en skål i mens slik at alt skal bli godt gjennomstekt. Steker alt på høy varme og når grønnsakene er ferdige så hiver jeg kjøttet tilbake igjen  og lar det putre ett par minutter på svak varme i mens jeg lager sausen.


Trenger jeg nevne at jeg er glad i sopp? Hihi 

 

NYT!!!! Gleder meg allerede til rester i morgen :D

 


100kg i beinpress


Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en fantastisk styreøkt på elixia. Jeg tok nemlig 100kg i beinpress i dag og likevel hadde jeg mer å gå på! Ingentvil om at styrken ligger i bena mine så nå blir det full fokus på armer, bryst, mage og rygg fremover. Nå skal jeg i gang med middagen som jeg har gledet meg til i over ett døgn og etterpå skal jeg ut å gå i lysløypa med Hilde. Er egentlig ganske skutt etter styrketrening men så er det jo så godt å ut å gå litt.

Legger ut oppskrift på middagen senere i dag!


Dagens frokost; Dobbel 0 youghurt, vaniljekesam, bringebær og en neve musli.


Work out


Nå er treningstøyet tatt på og jeg er klar for en hard økt hos elixia. Kjenner det kommer til å bli hardt å begynne igjen men siden jeg skal noe kjempe spennende i slutten av  september så er det greit å være litt trent på forhånd. Begynte dagen med proteinpannekaker med lett jordbærsyltetøy i dag og har pakket med meg nøtter og skyr i veska. Til middag blir det kylling i wok Gleder meg allerede!! Hehe


Antrekket, minus sokkene. Hehe

 

 

Jeg har forresten svart på del to av spørsmålsrunden på video men det tar jo en halv evighet før den er ferdig lastet opp. Satt den på nedlasting i går kveld og når jeg stod opp var den såvidt halvveis. Satser på at den er ferdig lastet til jeg er hjemme fra jobb og da kommer såklart svarene i kveld :)

 

 

My bootylicious girl


For ett par år siden så kom jeg over bloggen til Silje Mariela og ble tatt med stom umiddelbart. Naturligvis måtte jeg jo fortelle Rebecca om denne jenta som virkelig hadde drømmekroppen og tiltross for mye mas fra meg om at man ikke blir stor og bulkete av stryktrening, slik Rebecca trodde så var det ikke før hun fikk opp øynene for Silje at hun faktisk begynte å tro på dette.

Siden hun nå har flyttet til Oslo så snakket hun litt om å bli en av bootylicious jentene til Silje og jammen kom hun ikke med på kurset hennes! Jeg kjenner jeg holder på å sprekke av både misunnelse og stolthet over at min Rebecca er en på vei til å bli en liten Silje Mariela junior. Nå skal jeg snart til Oslo en tur og da håper jeg på å få til ett eller annet med Silje, men det er nå en annen historie.

 
Bildene er lånt fra helenedrage

 

 

Det er godt at bestevenninna er like opptatt av trening/kosthold som jeg burde vært. Hurra for motivasjon!


Påfyll av proteiner


Jeg bestilte meg nettopp en pakke fra x-life med litt påfyll av proteiner. Denne gangen var det orbilox proteinshake i smaken belgisk sjokolade, proteinpannekaker og stevia med sjokoladesmak. Hvada sjokoholiker? Haha! Jeg har nemlig planer om å prøve meg på en sunnere variant av min elskede oreo frappe som da kommer til å inneholde masse proteiner og koffein men lite sukker og fett. Proteinkaffe kalles det kanskje?

 


Tenkte å prøve proteinpannekakene i morgen. De luktet himmelsk!!


Tidligere har jeg hatt to glasskrukker på kjøkkenbenken med ris og pasta men siden jeg ikke spiser det lengre så tenkte jeg å putte proteinpulveret og pannekakene oppi her i stedet. Da er det lettere tilgjengelig, glasskrukkene blir brukt til noe og ikke minst så ser det mye penere ut! Desverre var det ett styr å få det oppi og det havnet mer på utsiden enn oppi..


Endte opp med å bruke skje tilslutt!


Resultatet ble i det minste bra!! :D

 

 

I dag er det SISTE sjanse til å stemme på meg i kappAhl sin XLNT model search konkurranse.
- Stem fra alle pc'er/mobiler i hus og såklart del videre!!! HERHERHER kan dere stemme :)

 

 

Hjemmelaget tacogryte


I det siste har jeg blitt helt hektet på hjemmelaget tacogryte. Det er SÅ godt, kjempe enkelt å lage men også av den sunnere varianten. Dette er også nok til ca tre personer, avhengi av hvor mye man spiser. Jeg har også planer om å prøve å ha dette i grove tacolefser men foreløpig har jeg spist det uten karbo.

 

Du trenger:

1 boks hakkede tomater
1 glass tomatpuree
1 glass tacosaus (Den fra coop har bare 70kcal i hele glasset!)
1 pose med tacokrydder (Kan byttes ut med sukkerfritt)
1 pakke kjøttdeig

+ mager kesam og ost som tilbehør.

 

Eneste du gjør er å steker kjøttdeigen før du har den sammen med de andre ingrediensene oppi en gryte. La det varmes litt før du serverer sammen med ost og masse kesam som smaker som rømme, bare med bedre samvittighet ;)

 Husk også å stemme på meg i kappAhl sin XLNT model search konkurranse. Jeg føler denne konkurransen kan representere det jeg står for og det jeg har oppnådd og hadde blitt kjempe glad dersom jeg gikk til finalen men da trenger jeg deres stemme.

Dere kan stemme hver eneste dag HERHERHER. :)

 

 

 

Meloner under haka


Dagens treningsøkt gikk betydelig bedre enn de andre har gjort denne uka. Jeg klarte å presse meg selv litt hardere og fant en bedre måte å ta knebøyene på. Shox er ikke de skoene som egner seg best til knebøy så jeg tok av meg dem, planta helen godt i bakken og når jeg var nede med rompa så holdt jeg der i ett par sekunder så lårene mine fikk kjørt seg godt.

 

Dagens trening:

20 minutter og 10reps av

Knebøy på ball (Dette for å vite hvor lang ned jeg skal)
Skulderpress 14kg
Dobbel kettlebellswing 8kg i hver arm

 

I tillegg lekte jeg meg også litt med andre styrke øvelser og tok blant annet glutebridge som ikke treneren er spesielt glad i den fordi det ikke er "normale" øvelser for kroppen. Jeg derimot digger den fordi den får kjørt rompa mi og alle jenter ønsker vel en godt trent rompe? Desverre er det tungt nok bare det å løfte raua mi opp fra gulvet foreløpig men jeg brukte en stang på ca 14kg og det var mer enn nok og tok 10x3 reps.

Det er virkelig ikke det letteste å trene med ett fronparti som passer bedre under kategorien meloner enn pupper. Mens jeg lå på gulvet så hadde jeg puppene oppi haka og desverre for meg var det bare mannfolk rundt meg akkurat da. Kan ikke skjønne hvorfor. Haha!

Intervallene ble ditchet i dag men til gjengjeld så skal jeg ut å gå en god tur senere i uka. Hadde likevel en flott økt!

 
Kostholdet mitt på diett


Diett var kanskje litt feil ord å bruke for jeg er jo i utgangspunktet ute etter en skikkelig livsstilsendring. Tenkte likevel å dele kostholdet mitt med dere, sånn siden jeg ikke er på noe spesiell kur.

Jeg har som utganspunkt å spise rent, mye proteiner og grønnsaker, lite karbo og ingen sukker. Dette funker helt supert for meg for jeg spiser "normalt", det eneste er at jeg prøver å holde meg unna poteter/ris og spiser fullkorns pasta og grovbrød.

 

Frokost: I det siste har det kun blitt en proteinshake som ikke er noe slankeshake av noe slag, kun ren protein shake. Ellers er jeg også veldig glad i proteinpannekaker med mager vaniljekesam og bær, lett youghurt med ca en spise skje musli eller havregrøt med lett eple/pære syltetøy og masse kanel. Dette er det jeg har spist mest de siste dagene og det har funket helt supert!
Lunch: Jeg spiser som regel to måltider på jobb og da går det mye i en salat med feks reker/kylling og omelett til og senere på dagen spiser jeg kanskje en grov baguett med ost og skinke. Prøver å variere, unngå altfor mye karbs/kalorier men samtidig spise noe som inneholder næring (Spesielt proteiner).

 

Mellommåltid: Jeg har prøvd å trene på tom mage og det funker dårlig. Derfor kjøper jeg gjerne med meg ett lite måltid på butikke før trening. Det kan være alt i fra ett grovt rundstykke med en halv banan inni, en atkinsbar, skyr osv. Dårlig på å variere her men prøver å få i meg ett lett måltid som kan få opp energien litt.

 

Middag: Her spiser jeg vel mer eller mindre "alt". Hvis jeg mangler matlyst så lager jeg meg en proteinsmoothie men ellers går det i sunn og næringsrik mat. Har fått veldig dilla på denne snadderen.


Grøvt pitabrød, hjemmelaget guacamole, salat og svinekjøtt/kylling. NAM!!

 

Jeg prøver altså å spise lite kalorier/karbo igjennom hele dagen. Jeg er ikke redd for å spise fett men da sunt fett som feks fra en avokado. Hvis jeg spiser karbo så er det fullkorn eller så grovt som mulig men ingenting hvitt mel, poteter eller vanlig pasta. Dette er fordi det ikke inneholder noe som er fornuftig for kroppen. Så lenge jeg skal ha i meg så lite kalorier så er det viktig å velge næringsrik mat.

I utganspunktet burde jeg fått i meg mer mat enn jeg gjør nå men vekten går nedover og jeg fungerer så ingenting er bedre enn det. Jeg har heller ikke noe spise dag i uken men har troen på å kose seg litt i feks sosiale sammenkomster og slike ting. Vekten går fortsatt nedover så NOE riktig gjør jeg heldigvis!

I dag dro jeg også på trening før jobb og det var kjempe deilig! Fikk en god intervall økt på romaskinen før jeg gikk over til utfall, kettlebellswing og benkpress. Nå skal jeg lage hjemmelaget spicy kjøttboller. NAM :)

 

 

Har jeg møtt veggen?


I dag var jeg skikkelig klar for trening igjen etter hele fire dagers pause! Min kjære trener har jo reist å jeg merker jeg blir litt lettere forvirret når jeg skal trene alene. Han satt opp diverse øvelser jeg kunne gjøre, men ikke antall kilo, repetisjoner eller hvilken dag jeg skal gjøre hva på.

Jeg hadde store smerter i kneet før jeg begynte i dag og når jeg kom ned på Spenst så letet jeg meg i hjel etter flere av apparatene jeg skulle bruke. Jeg manglet totalt overskudd da jeg kun hadde sovet fem timer i natt og ikke rakk butikken før trening så jeg trente på tom mage. Bad girl! Jeg kjente også at jeg var skikkelig lei av å gjøre det samme og trengte en liten forrandring så jeg fikk kjørt litt real styrke på flere av apparatene og det ble en sånn halvveis ok økt likevel.

 

Dagens trening:


12kg kettelbellswing
12kg skulderpress
Knebøy på ball

Dette var min "usle" økt i dag. Jeg begynte på ti reps og gikk nedover. Avsluttet etter den femte repetisjonen og ca 15 minutter så kan vel si det sånn at jeg var mindre fornøyd i dag. Heldigvis kommer det flere dager og jeg må bare plukke meg selv opp og hente frem styrken jeg vet jeg har. I dag har jeg kommet med altfor mange unnskyldninger og det er liksom ikke greit. No excuses!

 

Det gikk også opp for meg at jeg har kost meg både lørdag, søndag OG mandag og fikk litt lettere panikk. Jeg ønsker jo å finne en sunn balanse men det betyr ikke å kose seg litt hver dag. På lørdagen spiste jeg jo poteter og noen flak chips, på søndag hadde jeg en kopp med baileys og i går en milkshake. I går var jeg likevel utrolig stolt over meg selv. Therese skulle nemlig på McDonalds og tidligere har jeg tenkt "Bare i dag" når vi har vært der. Denne gangen klarte jeg å si nei men falt for fristelsen med en iskald milkshake i sommervarmen.

Selv om dette gnager litt mer enn det kanskje burde så hadde jeg tross alt fem harde økter forrige uke. Tre på spenst, en times tur på fredag og to timer på søndag så litt flink er jeg jo. Kjenner det er vanskelig å finne den berømte mellomtingen men når man tenker at jeg har levd 22år med dårlig kosthold så er det kanskje ikke så rart at det sunne kostholdet ikke kommer automatisk i løpet av en måned. Vi kan alle feile men det er viktig å hente seg selv inn igjen :)

 

Nå skal jeg kose meg kyllingsalat også vurderer jeg en økt på trening før jobb i morgen. Fettet mitt trenger å grine litt!

 
Minus 6,1kg!


Jeg jukset litt og veide meg i går i tillegg til i dag. Resultatet var helt likt og vekten viste 135,6!!!! Det vil altså si at jeg har gått ned 2,2kg fra forrige uke og 6,1kg tilsammen på fire uker. Jeg er strålende fornøyd! Bmi'en min er også under 50, noe som har vært målet slik at jeg kan søke meg inn i Arendal så med en gang jeg kommer hjem fra Thailand så skal jeg til Tønsberg for å veie meg og sende henvisning til Arendal i stedet.

Hovedmålet mitt har jo lenge vært å veie 120kg innen operasjonsdato og det avhenger såklart av når jeg blir operert men det skal være fult oppnåelig. Denne uken skal jeg trene uten Jens Petter så det er viktig å presse meg selv hardt for å oppnå resultatene jeg ønsker å ha neste uke.

I går skulle meg og Hildegunn egentlig i lysløypa men vi gikk forbi lysløypa i stedet og gikk inn til vannet hvor vi alltid pleier å bade for så å ta hovedveien hjem igjen. Det føltes mye lengre enn å gå i selve lysløypa og jeg var helt ødelagt etterpå! Tenkte jeg skulle unne meg en kopp med baileys så vi satt på terassen til langt på natt med kjas og baileys. Superkos

I dag var planen egentlig å dra på stranden igjen men jeg er så solbrent at jeg nesten ikke har fått sove i natt så tror det er lurt å holde seg unna solen. Får ta å shine crib'en litt i stedet.

 

Og dere? Nå er det bare en uke igjen også reiser jeg!!

 
Gjesteinnlegg fra min personlige trener


Før jeg svarer på alle spørsmålene så vil jeg forklare litt hva jeg mener og hvorfor jeg har disse meningene.

Trening er og skal være gøy, er det ikke morro så bør du revurdere hvordan du ser på trening eller om du virkelig trenger det. MÅ du trene av diverse grunner men ikke liker det så må du se på holdningen din til trening. Misliker du enda å trene men det er mangel på fysisk aktivitet som har fått deg i en situasjon som krever trening så «tough luck» gjør det da så intensivt som mulig. Uansett hva grunnen din til å trene er så vil jeg anbefale dere å gjøre det så intensivt som mulig.

Intensivitet er arbeid delt på tid. Årsaken til dette er effektivitet, vi har alle bedre ting å gjøre en å dasse rundt på et helsestudio eller liknende. Finner man glede i tung og intensiv trening så kommer fantastiske resultater fort, det beste av alt man har det supert mens de kommer. Jeg mener at hvis du ikke skal stille i noe spesielt (styrke, fitness, maraton, birkebeiner, osv) så vil ALLE være best tjent med å trene allsidig. Med dette mener jeg ikke at løping og liknende er bortkastet men bare å løpe, gjør deg til en spesialist til å løpe men ubrukelig til det meste annet.Samme mener jeg med kun styrketrening. Skal dere mestre det meste livet har å tilby så må dere være «all round». Det heter ikke «survival of the strongest eller fastest». Det heter «Survival og the fittest» Noe som betyr at den som er best på alt kommer lengst. Jeg pleier å si følgende:»Det er tungt å gjøre noe ofte. Er det for tungt å gjøre noe gjør du det ikke ofte nok».

Med dette mener jeg at selv om en ting er tungt så ikke slutt for da blir det bare verre. Starter du å sluntre unna så blir det bare tyngre å komme igang igjen. Hold ut, tenk på prisen på andre siden. Det er ingen raske snarveier, eneste sikre måten er med hard arbeid. Det er ingen andre der ute som kan gjøre tingene for deg. Stort sett alle er i en situasjon på grunn av valgene man har tatt. Det kan krangles og hyles rundt men har du et par kilo for mye så ta tak i det lille ekstra og si til deg selv uten å lyve at du har gjort alt!

Hvis du har det så fortell meg følgende: Hva er diverse maks løft? Hva løper du 3km på? Maks antall øvelser uten vekter(armhevinger, situps, knebøy, osv). Liten kunne fortsatt i det uendelige. Jeg er ikke ute etter å gi noen dårlig samvittighet, jeg vil bare på peke at de fleste er i en situasjon grunnet EGNE valg. Stort sett så står alt og faller på vilje. Kristine er et glimrende eksempel på akkurat dette. Hun kommer ned på treing og gir alt. Hun virkelig vil dette og se hva som skjer. Hun oppnår resultater hun aldri har oppnådd før. Hvorfor?!?! VILJE!Mat er og blir en stor del av trening og livsstil. Jeg følger følgende: proteiner (egg, kjøtt, fisk, fjærkre, meieri produkter) Grønnsaker(ikke poteter, mais og gulrøtter) Nøtter og korn( nøtter er en viktig fett kilde sammen med fisk) Litt stivelse(trege karbohydrater samt litt poteter, ris, pasta) IKKE sukker. =) Bare på kosetimene en gang i uken. 

Det er 168 timer i en uke, tenk på hvor mye du trener og finn ut hvor liten prosent andel det er. Da fatter man fort at det er hva man gjør de resterende prosentene som bestemmer store deler av utfallet. Jeg elsker crossfit og mentaliteten som følger dette. Det betyr at jeg liker å trene funksjonelt og høy-intensivt. Jeg forstå at ikke alle liker dette men man må se hva man gjør og hva man forventer å få igjen. Det er ingen som har fått noe gratis, de fleste av oss må jobbe raua av oss for å oppnå våres mål.

Jeg vil anbefale dere å se inn i crossfit og se hva det går ut på (kan lage et lite innlegg om det en gang hvis det er ønsker om det). Jeg gikk ned mye med denne typen trening uten å miste noe styrke, hurtighet, eksplosivitet. Faktisk så ble jeg bedre i alle deler av fysisk form. Tren tungt og spis smart. Husk at man skal leve også, ikke bare trene og gå på diett. Hvis man jobber hardt når man skal så kan man leve ekstra godt når man kan. =) Skal man oppnå målene sine så må man virkelig ville det, hvis ikke så la andre gjøre det og innfinn deg med det.

 

- Jens Petter Haugen

 

 

(HER kan dere fortsette å spørre han om det dere måtte lure på)

And there she goes again


.. believing in something that is never going to happen.

 

Det er ikke bare bare og være meg om dagene altså. Folk forstår ikke og jeg er bare ett eneste kaos som aller helst vil ligge på sofaen, uten å møte folk og bare sove. Jaja, livet kan ikke alltid være perfekt og det er i motbakke det går oppover! Thank god :)

 

Jeg hadde derimot en fantastisk økt på Spenst igjen med Jens Petter. Dere husker på mandag hvor jeg hadde lyst å hive både ballen og Jens Petter ut av vinduet under den ene øvelsen? Samme øvelsen hadde jeg i dag, med en tvist. Jeg skulle nemlig gjøre det en gang første minuttet, to på andre minuttet og gi meg når jeg ikke klarte antall ganger før minuttet var over. Landet vel på 11 ganger og var GELE i bena!

Etterpå var det klart for romaskin, skulderpress og kettlebellsving. Begynte på kettlebell hvor jeg tok 10reps og 12kg, deretter romaskinen i 150meter også skulderpress med 16kg og 10reps. Deretter var det tilbake til romaskinen og slik holdt jeg på i ca 25minutter. Det ble 1,6km på romaskinen så fikk kjørt meg godt!

Nå er jeg så varm at jeg tenkte å ta en lang og iskald dusj! Matlysten er heller ikke helt på topp så det frister mer med en iskald proteinshake enn middag, men det er jo ikke akkurat en dum ting. Frokosten byttet jeg også ut med proteinshake i dag men jeg blandet den bare med melk i stedet. Smakte jordbær melk! NAM :)

 

Husk også at dere kan spørre Jens Petter om alt mellom himmel og jord HER.

 

Meg og min fine Stephanie på jobb i dag
Spør min personlige trener


Jeg har fått overtalt Jens Petter til å ha en liten spørsmålsrunde på bloggen, selv om han er flink til å svare på kommentarer fra før av. Tenkte det kunne være greit for dere å spør om det dere måtte lure på for Jens Petter er FLINK!! Jeg veide meg i dag selv om det ikke er veiedag og det eneste jeg klarte å si var WOW!! Nå gleder jeg meg til offesiell veiedag til mandag.

Så.. Spør om det dere måtte lure på. Alt i fra mitt opplegg, hvordan jeg gjør det på trening, om jeg er lat eller gir alt, tips til trening/kostholdet deres. Her kan dere få svar på mye nyttig fra en som virkelig vet hva han prater om så benytt sjangsen!! Dere kan også såklart spørre han om ting som gjelder meg.

Skal få han til å svare på spørsmålene i eget inlegg i løpet av uken. :)

 Veieresultater


Etter veiingen på mandag så skjøt plutselig vekten til værs og jeg veide to tilo mer, mer eller mindre hele uken. Jeg ønsket derfor å vite at jeg gjorde mitt beste og svettet derfor rompa av meg i lysløypa to dager på rad i tillegg til tre timer med PT Jens Petter. Når jeg veide meg i dag så viste vekten 137,8 noe som er 500gram mer enn forrige uke. Jeg er fult klar over at vekten kan variere og på slankekrigen kaller de jo uke to og tre for helvettes ukene, nettopp fordi de fleste stopper opp. Fikk forklart at det er pga vann som samler seg i musklene så det er helt greit egentlig. Jeg har jo hatt en sinnsyk vektnedgang på kort tid og jeg gir ikke opp så lett!

Fikk også kjørt meg godt på trening i dag og hadde lyst å hive både den jævla ballen OG Jens Petter ut av vinduet på slutten. Haha!

Meg: Du prøver virkelig å ta livet av meg i dag!
Jens Petter: Jeg prøver vel helt ærlig å gjøre det motsatte.

Haha, så sant så sant!

 

Dagens trening:

20min med

Wallball 5kg: 6
Dobbel Kettle-bell swing: 6
MOFO: 3 pr bein
Rotasjon skrått opp med strikk: 3 hver side

 

Wallball var rett og slett en knebøy øvelse hvor jeg holdt en ball på fem kilo. I det jeg reiste meg opp skulle jeg hive ballen høyt opp på veggen. Knalltungt! MOFO var utfall men forskjellen var at jeg ikke hvilte det ene benet (Pga belastning). På slutten byttet jeg ut denne øvelsen med vanlig kettlebell sving, først med 12kg også 16. Det er faktisk dobbelt så mye som jeg slet med første gangen!!

I tillegg til dette hadde jeg 12min på mølla hvor jeg fortsatt drar hele båndet. Rodde også på 600kcal i timen helt til jeg var oppe i 100kcal. Ble altså en god økt i dag!

 


Sliten jente!

 

I morgen skal jeg treffe Tine etter jobb og vi skal sette oss på fiskebrygga og kose oss i det fine været de har meldt! Det skal bli fantastisk godt å kle på seg noe annet enn treningstøy og ikke minst være litt sosial igjen. Eneste utfordringen blir maten.. What the fuck can I eat liksom?? Kamera blir med og det skal bli deilig å vise dere andre bilder enn en sliten og svett meg. Hehe!

 

 

Proteinshake


I går lagde jeg som sagt verdens beste proteinsmoothie-shake. Den smakte litt som jordbær milkshake og litt som de rosa marshmellowsene hvis dere vet hvilke jeg mener? Den var hvertfall helt fantastisk god og det er gøy å kunne gjøre noe litt annet ut av en shake enn å bare blande melk i den. Ikke minst så digger jeg å kunne kose meg med noe som smaker tilnærmet like jordbær milkshake, med god samvittighet!

 

Du trenger:

Jordbær proteinpulver
Vaniljekesam
Melk
Frossne jordbær
Blender

 Hiv alt i blenderen og det er ferdig! Super enkelt.

 Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nok en tur i lysløypa og 6,5km er lagt bak meg sammen med verdens beste Kelly og Kita. Det har vært ett helt fantastisk vær i dag så det var godt å ut å gå litt. Vekten har ikke gitt de resultatene jeg har ønsket denne uken selv om det ikke er veiedag før i morgen, så derfor har jeg hatt tre økter på Spenst og to gode turer i lysløypa. Selv om vekten ikke viser de resultatene jeg ønsker så er det viktig å huske på at jeg gjør noe bra for kroppen og at den er i stadig endring!


Mobilbilde

Morgencardio


I dag ringte Therese å vekket meg halv ti for å si fra at hun var på vei til meg. Vi hadde nemlig planlagt å ut å gå en tur i lysløypa i det fine været. Jeg begynte derfor dagen med proteinpannekaker med vaniljekesam og bringebær. Herlighet så godt det var! Desverre ble de ikke så veldig vellykket, men de smakte i det minste godt.Etter vi hadde gått i lysløypa dro vi en tur på shopping og jeg fikk kjøpt meg både blender og nytt treningstøy. Denne gangen fikk jeg kjøpt meg en genser og en jakke. Jeg bor jo mer eller mindre i treningstøy for tiden så da er det greit å ha litt å velge i. Etter shoppingrunden dro vi hjem til meg og jeg lagde en helt fantastisk god proteinshake til oss. Skal legge ut oppskrift på den etterpå for den må virkelig prøves!

 

Er så deilig både for kropp og sjel å gå i skogen.

 

Egentrening


I dag var første dagen hvor jeg skulle trene helt alene. Heldigvis fikk jeg melding av Jens Petter om hva jeg skulle gjøre. Det var lite folk der i dag så jeg tok likegodt å okkuperte hele den ene salen med min musikk på full guffe. Fantastisk! Det var også godt å vite at jeg klarte å presse meg selv like bra uten noen til stedet. Eller.. Nesten like bra. Hehe

 

Dagens trening så slik ut;


20min og ti reps

12kg skulderpress
12kg benkpress (6 i hver arm)
8kg kettlebell "swing" (Samme som onsdag)
Knebøy uten kasse

I tillegg tok jeg også 10x3 reps av rygghev med 12kg og kjente det godt på baksiden av lårene. Ble også 12minutter på romaskinen så fikk kjørt meg godt på ukas siste økt. I morgen skal jeg ut å gå i lysløypa og er veldig spent på veiedag! Har en følelse av at jeg har spist litt for lite og litt for mye karbs denne uka, men time will show.

 

Nå er det heeeeeelg!!

 


 

Pakke fra gymgrossisten


Jeg ble overlykkelig når jeg endelig fikk pakken fra gymgrossisten. Jeg hadde nemlig bestilt meg både treningstøy og proteinpulver/pannekaker. Proteinpulveret har jeg planer om å bruke i smoothie slik at jeg får en god proteinsmoothie i stedet for bare en smoothie med frukt. Skal legge ut oppskrift etterhvert, må bare få kjøpt meg en blender. Hehe!

Jeg bestilte meg også en bukse fra better bodies og den var om mulig, enda bedre enn røhnisch. Bittegranne liten men det er fult mulig å bruke den, pluss at det garantert ikke er lenge til den sitter som ett skudd!

 Det geniale med gymgrossisten er at desto mer du handler for, desto mer får du med på kjøpet. Her fikk jeg med shakeren og proteinbaren!


Proteinpannekaker. Det jeg likte med disse er at man kun tilsetter vann! I mange andre må man ha både egg og olje.


Proteinpulveret.


Better bodies cherry hill jazzpant.

 

 

Nå gleder jeg meg til å trene i nytt treningstøy!

 


Døgnet skulle hatt flere timer


Timene strekker rett og slett ikke til. Jeg jobbet til åtte i dag og dro rett på trening for så å komme inn døren her hjeme for en halv time siden. Nå er jeg nydusjet, maten står på komfyren og oppvasken er tatt. Phuu, hva man får til på kort tid når man må altså! Desverre blir bloggen litt nedprioritert, men jeg håper dere har forståelse for at treningen er viktigere enn bloggen akkurat nå. Til gjengjeld har jeg masse gode innlegg på lager som jeg tror dere kommer til å like.

Dagens trening:

8kg kettlebell "swing" i hver arm
5kg ball som jeg skulle sprette i gulvet (Den skulle komme opp igjen til meg)
Nedtrekk med strikk til siden
Knebøy uten kasse


Kettlebell og nedtrekk gjorde jeg ti reps av, knebøy fem og ballen 15. Kettlebellen her er ikke den samme som jeg har gjort tidligere, men i følge Jens Petter er det ikke noe navn på den. Det går rett og slett ut på å ha en kettlebell i hver arm som du svinger opp for så å trekke de til brystet, skyve de ut og svinge de ned igjen. Vanvittig tung øvelse!

I dag tok jeg også knebøy uten kasse, noe som jeg har gledet meg til lenge! Nå kjente jeg det nemlig i rompa baksiden av lårene. Jeg gjorde det også alene i dag med Jens Petter trenende ved siden så nå måtte jeg holde fokus og pushe meg selv, noe som gikk veldig bra. Jeg skulle ta 20min og var helt utslitt, likevel valgte jeg å fullføre runden så jeg endte på 21.41 minutter. Gøygøy!!

Nåå skal jeg hive i meg noe mat også rett og slett legge meg. Kommer til å bli en lang dag i morgen så da er det viktig å være uthvilt. Kamera blir såklart med så jeg skal ta masse bilder til dere! Mange av dere som leste bloggen min på denne tiden i fjor? Slik så jeg hvertfall ut på 17.mai 2011;Antrekket blir nok ikke så mye annerledes og jeg gleder meg til å gå med min nydelige trenchcoat igjen!

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Mai 2015 » April 2015


Hei! Mitt navn er Kristine Fjellestad og helt siden jeg var liten så har jeg kjempet mot overvekten. Den 04.12.12 tok jeg en gastric bypass operasjon og har totalt gått ned 80kg. Jeg kommer til å skrive om veien videre som slankeoperert og alle utfordringene det byr på. Akkurat nå er lidenskapen min sunn mat og trening så det er nok noe som kommer til å gå igjen her :)

For kontakt:
kristinefjellestad@yahoo.nohits