hits

KRISTINE FJELLESTAD

Kategori: Trening og mat

Når kroppen endelig spiller på lag

 • Publisert: 16.03.2015, 20:18
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag har jeg virkelig hatt tidenes økt på trening og jeg følte jeg svevde på en sky når jeg dro ut fra shapes!

  Jeg meldte meg inn på senteret i slutten av oktober hvor jeg da fikk program fra PT. Jeg var jo da fortsatt nedbrutt etter cellegift og begynte mer eller mindre uten en eneste muskel i kroppen. Selv om jeg ønsket å ned i vekt så var hovedfokuset mitt å bygge muskler, stramme opp og bli sterkere. På bare en måned fikk jeg store resultater og økte betraktelig i styrke. Vekten stod stille men bildene viste at det tydelig skjedde noe med kroppen min.

     Disse bildene skiller kun en måned så mye skjedde på kort tid. Nå har jeg jo ekstremt mye overflødig hud slik at man vil jo ikke kunne se særlig stram og fit ut uansett hvor mye man trener. Heldigvis skal dette fjernes og dette skal jeg skrive om i eget innlegg!

  Den siste tiden har jeg fokusert veldig mye på vekten da den har gått opp noen kilo. Jeg har prøvd mye forskjellig men vekten vil rett og slett ikke spille på lag. Jeg spiser alltid ren og sunn mat, kun utskeielser en gang i uken og trening tre dager i uken. Det som derimot er litt gøy er at jeg har nesten doblet vekten jeg løfter i de forskjellige øvelsene så det betyr jo at jeg begynner å bygge ganske mye muskler! Heldigvis har jeg heller ikke gått opp i fett% eller i cm så det er rett og slett vann + musklene som gjør at vekten har gått litt opp.

  Etter hvert skal jeg få fult program med diett og oppfølging av pt men kjenner at jeg ønsker å prøve og feile litt på egenhånd først. En ting er hvertfall sikkert og det er at det gir en utrolig mestringsfølelse når man merker hvordan kroppen endrer seg, blir sterkere og strammere. Jeg har også fult fokus på å bygge rumpe som var ikke eksistrerende tidligere men nå begynner det heldigvis å bli litt junk in the trunk!
  Nå gleder jeg meg bare til veien videre etter jeg har fjernet alle kiloene med hud henger og slenger rundt på meg. Selv om kropp, slanking og muskelbygging kan være utrolig frustrende til tider så er det så utrolig gøy når kroppen spiller på lag!

   

   

 • Publisert: 16.03.2015, 20:18
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">5 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Hjemmelaget og sunn tikka masala

 • Publisert: 29.08.2013, 14:55
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag fikk jeg endelig eksperimentert litt på kjøkkenet igjen og denne gangen ville jeg prøve å få til en sunn og hjemmelaget tikka masala. Indisk er noe av det beste jeg får men de ferdig glassene er mer lørdagsmat enn hverdagsmat så hva er vel da bedre enn å lage noe man kan spise daglig uten dårlig samvittighet? Var litt skeptisk på om jeg fikk til krydderet med de riktige smakene men denne var mye bedre enn forventet og jeg kommer aldri til å kjøpe ett ferdig glass i mitt liv!

      

  Til to personer trenger du:


  - Ris (Jeg bruker bare en pose med boil in bag)
  - To kyllingfileeter
  - En sjalottløk
  - To hvitløksfedd
  - Champingjong etter ønsket mengde
  - En halv boks hermetiske og hakkede tomater
  - En halv boks creme fraiche
  - En spiseskje sukkerfri ketchup/tomatpure
  - Tandoori masala krydder
  - Paprikakrydder
  - En teskje kanel
  - Litt olje til steking

   

  Du begynner med å kutte opp champingjong og sjalottløken og steker dette. Når det er ferdig legger du det til sides i mens du steker kyllingen (i biter) sammen med olje, tandoori masala krydder og paprika krydder. Tar ca halvparten av paprika krydderet i forhold til masala krydder. På slutten av steketiden tar du oppi kanelen.

  Når dette er ferdig har du løk og sopp tilbake i panna sammen med tomat, ketchup, hvitløk og creme fraiche. Rør godt og la det stå å putre på lav varme i noen minutter. Gjerne smak til med krydderet men tandoori masala krydderet skal ikke dominere smaken.

  Enklere blir det ikke! Selv om retten kanskje ikke ser så delikat ut så er det noe av det beste jeg har spist. Perfekt sammensetning av krydder og perfekt konsistens på sausen. Gleder meg allerede til neste måltid så LOV meg at dere tester denne ut :)

   


 • Publisert: 29.08.2013, 14:55
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">19 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Sunnere pitapizza

 • Publisert: 08.02.2013, 19:41
 • Kategori: Trening og mat
 • Min nye favorittmat! Såå godt og så enkelt!

   

  Du trenger:

  - En pakke karbonadedeig (400gr)
  - Rødløk
  - To fedd hvitløk
  - Tomatpure
  - Jack Daniels barbequesaus
  - Salt/paprikakrydder
  - Pitabrød (Jeg foretrekker grove, men de var utsolgt på butikken)

     Begynn med å kutt pitabrødene på langs slik at du får dobbelt så mange. Jeg bruker bare 4 -5 halve slik at jeg får mer proteiner og mer "fyll". Dersom du ønsker flere så ville jeg hatt mer kjøtt slik at det blir rundt 100gr på hvert pitabrød.

  Etterpå kutter du opp to hvitløksfedd og en halv rødløk. Hvitløken skal oppi kjøttdeigen mens rødløken skal oppå fyllet.  Deretter bruner jeg kjøttdeigen i teflonpanne slik at jeg slipper smør/olje. Salter kjøttet litt og tilsetter hvitløken mot slutten av steketiden sammen med paprikakrydder.

     Når kjøttdeigen er ferdig stekt så har jeg oppi ett helt glass/boks med tomatpure og ca 3 spiseskjeer med bbq saus. Rør godt sammen og fordel ut over pita brødene, ta deretter på rødløk og avslutt med mozarella ost. Jeg har ca 50gr på fem pitabrød.  Stekes i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Kjempe godt, sunt og næringsrikt måltid! Jeg spiser ca en halv av gangen men jeg prøver å få til to middagsmåltider til dagen pga næringen. Veldig greit å ffryse ned :)

   

  Nå har nettopp Trine gått og jeg skulle egentlig ut å spise med Kelly. Desverre måtte jeg avlyse for jeg er helt utslitt og har vondt i hele kroppen. Fryktelig kjedelig når kroppen jobber meg i mot men heldigvis har jeg gode venner som forstår også skal jeg til Kelly i morgen for å feire bursdagen hennes så da går det greit :)

   

   

 • Publisert: 08.02.2013, 19:41
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">8 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Styr unna x-life

 • Publisert: 07.10.2012, 21:28
 • Kategori: Trening og mat
 • Når jeg var på helsekost å kjøpte proteinpannekaker på fredag så stusset jeg over at dem var så billige. Tidligere handlet jeg dem fra x-life men regnet jo med at de fleste la seg på ca samme prisnivå. Endte opp med å undersøke dette litt nøyere og fikk sjokk når jeg fant ut at x-life tar 50kr mer enn andre steder!! Hadde det vært en krone eller til så skulle jeg ikke sagt noe men femti kroner er ganske stor forskjell!

  X-life har fått en vanvittig oppmerksomhet den siste tiden fordi dem sponser alt av bloggere og folk som da ikke har peiling på nettbutikker, de handler da naturligvis fra den eneste siden dem kjenner til uten å tenke over at det finnes billigere alternativer.

  Jeg handler det meste mitt i fra http://gymgrossisten.no/. Favoritt proteinpulveret mitt fra Whey får du til 159kr pr kilo herfra blant annet. Treningstøyet i merket better bodies ligger likt begge steder men det tror jeg handler om hva better bodies selv ønsker da jeg aldri har sett noe forskjell i pris på dette merket, selv i utlandet.

   

  Jeg vet det er mange av dere som handler fra x-life men vil absolutt anbefale dere å sjekke ut andre sider før dere handler. Det er mye penger å spare!  BCAA, proteinpulver og proteinsjokolade fra gymgrossisten

   


 • Publisert: 07.10.2012, 21:28
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">5 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Styrketrening for nybegynnere

 • Publisert: 04.10.2012, 12:35
 • Kategori: Trening og mat
 • Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker fitnessbloggen. De tar opp viktige temaer og gir meg svar på mer eller mindre alt jeg lurer på. Nå nettopp kom jeg over en artikkel som heter styrketrening for nybegynnere og jeg vil anbefale absolutt ALLE å ta seg tiden til å lese igjennom denne artikkelen. Spesielt dem som drar på treningssenteret kun for å ha en time spinning eller løpe på mølla. Du blir IKKE bulkete av styrketrening og du kommer garantert til å få mer igjen for treningen din dersom du begynner med litt seriøs styrketrening.

  Denne artikkelen tar for seg blant annet hvorfor du skal trene styrke, hvilke øvelser man bør ta og hvordan dem utføres (Video), ett komplett treningsprogram til nybegynnere, kosthold og hvorfor man ikke har lykkes tidligere. Det er aldri for sent å begynne og styrketrening er virkelig for alle! Personlig så har jeg troen på at riktig styrketrening kan gi meg drømmekroppen og jeg leker litt med tanken på å stille i bikinifitness om og hvis tiden er inne for det.

   

  Men helt seriøst dere.. Sleng dere på fitness trenden og tren styrke!

   
 • Publisert: 04.10.2012, 12:35
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">6 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Dag to på diett

 • Publisert: 02.10.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag føler jeg at jeg har fått til kostholdet mye bedre enn i går. Jeg har fått i meg riktige menger, næringsstoffer og kalorier. Det ble ikke noe morgenkardio på meg siden jeg såklart sovnet på sofaen. I stedet tok jeg det før jobb og det ble en time i lysløypa med musikken i ørene. Den løypa er virkelig helt forferdelig da det bare er bakker og jeg holder på å krepere allerede i første bakke. Likevel er det jo slikt det blir resultater av og i morgen skal jeg tilbake på gymmet og pumpe litt jern!

  Her er dagens matinntak;

   

  Frokost  En halv skyr med bringebær, 1/3 med vaniljekesam, ett par skjeer musli og bringebær

   

  Mellommåltid/før trening  Proteinshake i smaken banan og en neve nøtter.

   

  Lunch  150gr kylling i bbq saus (inneholder kun 45kcal per porsjon) med ris. Jeg laget to porsjoner slik at jeg har til i morgen også.

   

  Middag  Hjemmelaget tacogryte med karbonadedeig, ost og magerkesam. Denne er heeelt fantastisk!

   

  Kommer nok til å lage meg en liten porsjon med friske jordbær og vaniljekesam til kvelds i dag også. Fungerer liksom som ett eget måltid også er det jo så forfriskende, godt og ikke minst sunt!

  Jeg var også på posten i dag og hentet meg masse pakker. Blant annet shampoo, balsam, deksel til mobilen og dataen. Det til dataen var knallfint men problemet er at det drysser glitter i fra den og det er himla upraktisk. Noen som vet om jeg kan bruke hårspray for å få det til å sitte? I tillegg har jeg fått masse gøy til bilen, makeup organizer og litt annet stasj. Har funnet masse fine vesker til en latterlig billig penge så gjett om jeg skal svi av mer penger på ebay i nærmeste fremtid!


  Mobildeksel til 40kr!

   

   

  Hva pleier dere å handle på ebay?

   


 • Publisert: 02.10.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">26 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Første dag på diett

 • Publisert: 01.10.2012, 21:23
 • Kategori: Trening og mat
 • Dagen i dag har gått overraskende bra selv om jeg merket raskt at frokosten burde vært annereledes. I dag fikk jeg heldigvis handlet så kostholdet i morgen kommer til å bli bedre!

  Jeg hadde en fantastisk økt på elixia hvor jeg tok styrke på hele kroppen. Husker ikke hva alle øvelsene heter men her er sånn ca det jeg gjorde;

  - Beinpress 120kg 3x10
  - Øvelsen jeg ikke vet hva heter men som SIlje gjør HER 3x10
  - Nedtrekk forran 39kg 3x8
  - Sittende roing 39kg 3x8
  - Knebøy med kun stang (20kg) 3x5 (Teknikk trening)
  - Hip thrust 5 på hvert ben x2


  Kroppen min fikk kjørt seg godt og i morgen tenkte jeg å kjøre litt morgen kardio hvis været holder seg. Matplanen min har også gått greit men jeg har vært på farten i hele dag og endte opp med å spise middag på Pizzakiosken hvor mer eller mindre hele gjengen jobber. Heldigvis så kan jeg velge mye selv så det ble fajitas med salat, ris, krydret kylling, salsa og litt lett rømme. Mange mener at man skal være forsiktig med karboene men så lenge man trener og spiser karbo med ett sunt vett så ser jeg ikke noe problem i det.

  Desverre for meg så var jeg ekstremt sugen på noe godt og det ble ikke akkurat bedre da jeg så at de har fått julebrus og kakemann i butikken. Kjøpte med meg en flaske med sukkefri julebrus som egentlig ikke er spesielt god, men shit au. Det er julebrus!!! I tillegg kjøpte jeg med meg en kurv med friske jordbær så nå skal jeg kose meg med en bolle vaniljekesam, ferske jordbær og ett stort glass julebrus. Jeg lider ikke noe nød akkurat. Hehe
 • Publisert: 01.10.2012, 21:23
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">16 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Fit for fight

 • Publisert: 01.10.2012, 11:36
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag er første dagen min på diett og heldigvis har Rebecca delt sin diett med meg slik at jeg har litt inspirasjon. Jeg fikk sjokk når jeg gikk på vekten i dag men heldigvis er mye av det bare vann så det vil forsvinne fort. Dagen i dag skal bli brukt til forberedelser og trening. Tenkte meg en tur på butikken for å handle inn det jeg trenger til måltidene mine fremover også skal jeg ta meg en god powerwalk før jeg avslutter dagen med å pumpe litt jern.

  Dagens inntak av mat kommer til å se slik ut;

   

  Frokost - Yoplait dobbel 0 youghurt
  Lunch - Vaniljekesam, skyr, bringebær og ett par skjeer musli
  Middag - Laks med woket grønnsaker og dressing av mager kesam

  I tillegg skal jeg ha BCAA under treningsøkten og proteinshake etterpå. Dette er ikke ett optimalt kosthold og i utgangspunktet ville jeg spist lunchen til frokost, kylling måltid til lunch og latt middagen stå. Jeg kommer til å fokusere på ren mat med mye proteiner, sunne fettkilder og litt karbo. Vil dere jeg skal legge ut hva jeg spiser i løpet av en dag? Kanskje litt lettere for meg og holde meg i tøylene da. Hehe..

      

  Wish me luck!!

   


 • Publisert: 01.10.2012, 11:36
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">10 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Hun holdt på å krepere

 • Publisert: 26.09.2012, 12:30
 • Kategori: Trening og mat
 • I går tok jeg med meg Rebecca på elixia slik at vi kunne få kjørt oss litt begge to. Vi hadde ikke noe plan med treningen bortsett fra å få inn teknikk trening. Fant derfor ut at jeg kunne ta en Jens Petter og kjøre en god økt med crossfit.

  Rebecca sin økt så slik ut;

  10min

  - 20 knebøy på boks
  - 5 kettlebell swing 12 kg
  - Burpees
  - 5 kettlebell swing med to kuler på 8kg hver  Målet her er jo en effektiv økt som får opp kondisen men samtidig får inn styrkeøkten. Jeg frydet meg over å se at hun syntes det var like tungt som jeg syntes. Forskjellen er jo bare at jeg gjør det med 80kg mer enn henne. Min økt så likevel litt annerledes ut enn hennes fordi jeg ville få inn teknikk med markløften men har funnet ut at jeg må legge den på hylla litt. Pga størrelsen min så kommer jeg ikke i riktig posisjon og da skader den mer enn den hjelper også får jeg heller kjøre på med knebøy i stedet. Er jo mer eller mindre samme øvelsen når det kommer til teknikk.

  Slik så min økt ut;

  - 10 knebøy på boks
  - 5 kettlebell swing 12kg
  - 5 markløft
  - 7 kettlebellswing med to kuler på 8kg  Jeg kjenner jeg er utrolig takknemlig for all kunnskapen jeg har lært av Jens Petter. Nå som jeg trener på egenhånd så er det gullverdt å ha med seg alt jeg har lært! Er så glad for å trene med Rebecca også fordi det gjør treningen gøy og vi virkelig storkoser oss der. Hadde vi trent sammen flere ganger i uka fast så skal jeg love dere at vi hadde fått resultater! Gleder meg til hun flytter hjem for godt

  Etter treningen i går dro jeg til Therese for å sette på hår. Denne gangen satt vi på nesten 200gr med hår og jeg syntes resultatet ble kjempe bra. Det verste jeg ser er når man har for lite hår og man ser tydelig at det er extension. Therese disket også opp med hjemmelaget pizza og jeg kjenner jeg blir flau når jeg sier at vi spiste opp nesten hele pizzaen.. Godt jeg hadde svettet rompa av meg på trening selv om det ikke kommer resultater av sånn tull :P Vi hadde også maraton med Supernatural og de mannekjøttene der altså. GOD DAMN!


  Første gangen jeg satt på tape. For ett rot! Øvelse gjør heldigvis mester :)

   

   

  Nå skal leiligheten shines også er det klart for Rebeccakos igjen


 • Publisert: 26.09.2012, 12:30
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">1 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Workout

 • Publisert: 21.09.2012, 14:21
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå er vi tilbake etter en gøy økt på treningssenteret her hvor Rebecca bor. I dag ville vi ha mest fokus på teknikk så vi drev ikke å makset slik vi gjorde i går, bortsett fra på noen øvelser. Jeg ønsket å teste ut hvor mye jeg klarte i beinpress og denne jenta klarte jammen med 160kg!!!!! Da tok jeg i tillegg 5 reps men herlighet så gøy. I benkpress tok jeg 20kg men det er en øvelse hvor jeg ønsker å bli tryggere på før jeg presser meg selv. I knebøy tok jeg kun stangen og i markløft tok jeg 30kg. Jeg hadde mye mer å gå på men syntes det er minst like viktig å få inn en god teknikk som å løfte tungt. Du kommer ikke langt dersom du løfter feil.
  Jeg kjenner jeg er så glad for å ha ei bestevenninne som Rebecca. Ikke bare fordi hun er min soulmate og bedre halvdel men fordi hun støtter meg og ønsker at jeg skal lykkes. Hun engasjerer seg for det samme som meg og vi ønsker begge å komme på samme sted. Begge digger å løfte vekter som en av gutta og være litt badass. Vi har fokus på mye proteiner og trener for å bli fit og sterk, ikke for å bare holde oss vedlike slik som mange andre gjør. Nå gleder jeg meg bare til å bli kvitt alle kiloene mine slik at jeg kan bygge opp kroppen min slik jeg vil. Jeg har jo bevist at jeg har nok av muskler under alle kiloene. Hvor mange jenter kjenner dere som tar 160kg i beinpress liksom? Knallgøy!

  I går jobbet vi også med designet på bloggen hennes. Sant det ble bedre? Hun blir sikkert super takknemlig om dere klikker dere inn for å komme med konstruktiv kritikk til henne. Hun er jo litt ny i bloggverdenen men jeg syntes hun er flink jeg :)

   

   

 • Publisert: 21.09.2012, 14:21
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">6 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  På gymmet til Silje Mariela

 • Publisert: 20.09.2012, 19:15
 • Kategori: Trening og mat
 • That's right folkens! I dag har jeg nemlig hatt en privat pt time med selveste Silje Mariela på gymmet hennes. Jeg har virkelig ikke ord en gang.. FOR en dame!! Jeg har lenge fulgt med på bloggen hennes og beundret henne for den sinnsyke kroppen, styrken og kunnskapen. Det var derfor stort å endelig få møte henne og ikke minst ha henne for seg selv en hel time. Det er begrenset hva man får ut av kun en time så jeg ønsket full fokus på teknikk og kom ut igjen fra gymmet med mer kunnskap, motivasjon og mye tryggere på å utføre øvelsene riktig.  Øvelsene vi gikk igjennom i dag var hovedsaklig knebøy og markløft. Dette er to øvelser hvor du bruker mest mulig muskler som igjen er mest effektiv. Silje var veldig flink til å forklare seg og ikke minst hvorfor og ikke bare hvordan. Jeg syntes det er viktig å vite hvorfor man skal gjøre som man gjør i stedet for å bare bli fortalt hvordan det skal utføres. Nå gleder jeg meg i maks til å komme i gang med treningen hjemme igjen og i morgen skal jeg ha en prøvetime der Rebecca trener for at vi kan pushe hverandre litt.
  SJEKK DEN ROMPA!! (På Silje altså. Hehe)
  Her lærte hun meg øvelser for å strekke ut.

  Jeg kjenner jeg er litt starstrucked, haha!! Jeg har vært på bootygymmet OG få møtt Silje Mariela. Hvis ikke dere har vært innom bloggen hennes før så har dere virkelig gått glipp av noe og burde dere klikke dere inn her asap! www.siljemariela.com.


  Jeg fikk også æren av å pushe Rebecca i dag og hun knuste virkelig sine egne grenser! Jenta på under 50kg tok nemlig 100kg i beinpress. Hun fikk også kjørt seg på både benkpress og knebøyen også og tok mer enn hun trodde hun ville klare. Det er så gøy og se andre lykkes og jeg kjenner jeg blir så stolt. Etter økten så gikk vi opp på mølla hvor jeg tvang henne til å gjøre det samme som Jens Petter gjorde med meg, nemlig dra hele mølla. Jeg lot hun slippe etter åtte minutter men da tok hun åtte minutt med intervaller og holdt på å krepere. Godt å se det ikke bare er meg som hater den øvelsen, hehe!   

  For en fantastisk dag det har vært i dag!! Nå gleder jeg meg bare til å trene selv i morgen og ikke bare trene Rebecca. Bloggen hennes finner dere forresten her http://rebeccamaylam.blogg.no/.

   


 • Publisert: 20.09.2012, 19:15
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">16 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Sunn biffsnadder

 • Publisert: 30.08.2012, 22:01
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå var det godt å komme inn døra etter en to timers powerwalk. Har nettopp fått i meg en proteinshake og tenkte jeg skulle kose meg med druer og vaniljekesam som snacks. Merket det ble mye med to økter i dag men så er det jo så deilig å vite at man har ytet sitt beste når man legger seg for kvelden. Hadde også en himmelsk middag i dag som virkelig var fest i munnen. Denne MÅ dere prøve!!

   

  Du trenger:

  - Strimlet biffkjøtt
  - Paprika
  - Champingjong
  - Løk
  - Lett bearnaise saus

   

  Sausen inneholder kun 68kcal pr dl og den vanlige er det 250 i, så det er STOR forskjell men du merker heldigvis lite på smaken. Normalt sett ville jeg spist denne retten uten karbo men siden jeg har trent i dag så trenger jeg karbo så jeg hadde to spiseskjeer ca med ris til.


  Begynner først å steke kjøttet sammen med grillkrydder. Jeg bruker teflonpanne og har derfor ikke behov for å steke i smør/olje. I mens kjøttet steker så kutter jeg opp grønnsaker og steker dem i samme panne som kjøttet. Kjøttet legger jeg tilsides i en skål i mens slik at alt skal bli godt gjennomstekt. Steker alt på høy varme og når grønnsakene er ferdige så hiver jeg kjøttet tilbake igjen  og lar det putre ett par minutter på svak varme i mens jeg lager sausen.


  Trenger jeg nevne at jeg er glad i sopp? Hihi   

   

  NYT!!!! Gleder meg allerede til rester i morgen :D

   


 • Publisert: 30.08.2012, 22:01
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">36 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  100kg i beinpress

 • Publisert: 30.08.2012, 17:30
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en fantastisk styreøkt på elixia. Jeg tok nemlig 100kg i beinpress i dag og likevel hadde jeg mer å gå på! Ingentvil om at styrken ligger i bena mine så nå blir det full fokus på armer, bryst, mage og rygg fremover. Nå skal jeg i gang med middagen som jeg har gledet meg til i over ett døgn og etterpå skal jeg ut å gå i lysløypa med Hilde. Er egentlig ganske skutt etter styrketrening men så er det jo så godt å ut å gå litt.

  Legger ut oppskrift på middagen senere i dag!


  Dagens frokost; Dobbel 0 youghurt, vaniljekesam, bringebær og en neve musli.


 • Publisert: 30.08.2012, 17:30
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">6 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Work out

 • Publisert: 27.08.2012, 13:49
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå er treningstøyet tatt på og jeg er klar for en hard økt hos elixia. Kjenner det kommer til å bli hardt å begynne igjen men siden jeg skal noe kjempe spennende i slutten av  september så er det greit å være litt trent på forhånd. Begynte dagen med proteinpannekaker med lett jordbærsyltetøy i dag og har pakket med meg nøtter og skyr i veska. Til middag blir det kylling i wok Gleder meg allerede!! Hehe


  Antrekket, minus sokkene. Hehe

   

   

  Jeg har forresten svart på del to av spørsmålsrunden på video men det tar jo en halv evighet før den er ferdig lastet opp. Satt den på nedlasting i går kveld og når jeg stod opp var den såvidt halvveis. Satser på at den er ferdig lastet til jeg er hjemme fra jobb og da kommer såklart svarene i kveld :)

   

   

 • Publisert: 27.08.2012, 13:49
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">3 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  My bootylicious girl

 • Publisert: 12.08.2012, 11:29
 • Kategori: Trening og mat
 • For ett par år siden så kom jeg over bloggen til Silje Mariela og ble tatt med stom umiddelbart. Naturligvis måtte jeg jo fortelle Rebecca om denne jenta som virkelig hadde drømmekroppen og tiltross for mye mas fra meg om at man ikke blir stor og bulkete av stryktrening, slik Rebecca trodde så var det ikke før hun fikk opp øynene for Silje at hun faktisk begynte å tro på dette.

  Siden hun nå har flyttet til Oslo så snakket hun litt om å bli en av bootylicious jentene til Silje og jammen kom hun ikke med på kurset hennes! Jeg kjenner jeg holder på å sprekke av både misunnelse og stolthet over at min Rebecca er en på vei til å bli en liten Silje Mariela junior. Nå skal jeg snart til Oslo en tur og da håper jeg på å få til ett eller annet med Silje, men det er nå en annen historie.

   
  Bildene er lånt fra helenedrage

   

   

  Det er godt at bestevenninna er like opptatt av trening/kosthold som jeg burde vært. Hurra for motivasjon!


 • Publisert: 12.08.2012, 11:29
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">2 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Påfyll av proteiner

 • Publisert: 05.08.2012, 14:08
 • Kategori: Trening og mat
 • Jeg bestilte meg nettopp en pakke fra x-life med litt påfyll av proteiner. Denne gangen var det orbilox proteinshake i smaken belgisk sjokolade, proteinpannekaker og stevia med sjokoladesmak. Hvada sjokoholiker? Haha! Jeg har nemlig planer om å prøve meg på en sunnere variant av min elskede oreo frappe som da kommer til å inneholde masse proteiner og koffein men lite sukker og fett. Proteinkaffe kalles det kanskje?

   


  Tenkte å prøve proteinpannekakene i morgen. De luktet himmelsk!!


  Tidligere har jeg hatt to glasskrukker på kjøkkenbenken med ris og pasta men siden jeg ikke spiser det lengre så tenkte jeg å putte proteinpulveret og pannekakene oppi her i stedet. Da er det lettere tilgjengelig, glasskrukkene blir brukt til noe og ikke minst så ser det mye penere ut! Desverre var det ett styr å få det oppi og det havnet mer på utsiden enn oppi..


  Endte opp med å bruke skje tilslutt!


  Resultatet ble i det minste bra!! :D

   

   

  I dag er det SISTE sjanse til å stemme på meg i kappAhl sin XLNT model search konkurranse.
  - Stem fra alle pc'er/mobiler i hus og såklart del videre!!! HERHERHER kan dere stemme :)

   

   

 • Publisert: 05.08.2012, 14:08
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">3 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Hjemmelaget tacogryte

 • Publisert: 29.07.2012, 12:36
 • Kategori: Trening og mat
 • I det siste har jeg blitt helt hektet på hjemmelaget tacogryte. Det er SÅ godt, kjempe enkelt å lage men også av den sunnere varianten. Dette er også nok til ca tre personer, avhengi av hvor mye man spiser. Jeg har også planer om å prøve å ha dette i grove tacolefser men foreløpig har jeg spist det uten karbo.

   

  Du trenger:

  1 boks hakkede tomater
  1 glass tomatpuree
  1 glass tacosaus (Den fra coop har bare 70kcal i hele glasset!)
  1 pose med tacokrydder (Kan byttes ut med sukkerfritt)
  1 pakke kjøttdeig

  + mager kesam og ost som tilbehør.

   

  Eneste du gjør er å steker kjøttdeigen før du har den sammen med de andre ingrediensene oppi en gryte. La det varmes litt før du serverer sammen med ost og masse kesam som smaker som rømme, bare med bedre samvittighet ;)

     Husk også å stemme på meg i kappAhl sin XLNT model search konkurranse. Jeg føler denne konkurransen kan representere det jeg står for og det jeg har oppnådd og hadde blitt kjempe glad dersom jeg gikk til finalen men da trenger jeg deres stemme.

  Dere kan stemme hver eneste dag HERHERHER. :)

   

   

   

 • Publisert: 29.07.2012, 12:36
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">12 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Meloner under haka

 • Publisert: 31.05.2012, 23:02
 • Kategori: Trening og mat
 • Dagens treningsøkt gikk betydelig bedre enn de andre har gjort denne uka. Jeg klarte å presse meg selv litt hardere og fant en bedre måte å ta knebøyene på. Shox er ikke de skoene som egner seg best til knebøy så jeg tok av meg dem, planta helen godt i bakken og når jeg var nede med rompa så holdt jeg der i ett par sekunder så lårene mine fikk kjørt seg godt.

   

  Dagens trening:

  20 minutter og 10reps av

  Knebøy på ball (Dette for å vite hvor lang ned jeg skal)
  Skulderpress 14kg
  Dobbel kettlebellswing 8kg i hver arm

   

  I tillegg lekte jeg meg også litt med andre styrke øvelser og tok blant annet glutebridge som ikke treneren er spesielt glad i den fordi det ikke er "normale" øvelser for kroppen. Jeg derimot digger den fordi den får kjørt rompa mi og alle jenter ønsker vel en godt trent rompe? Desverre er det tungt nok bare det å løfte raua mi opp fra gulvet foreløpig men jeg brukte en stang på ca 14kg og det var mer enn nok og tok 10x3 reps.

  Det er virkelig ikke det letteste å trene med ett fronparti som passer bedre under kategorien meloner enn pupper. Mens jeg lå på gulvet så hadde jeg puppene oppi haka og desverre for meg var det bare mannfolk rundt meg akkurat da. Kan ikke skjønne hvorfor. Haha!

  Intervallene ble ditchet i dag men til gjengjeld så skal jeg ut å gå en god tur senere i uka. Hadde likevel en flott økt!

   
 • Publisert: 31.05.2012, 23:02
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">9 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Kostholdet mitt på diett

 • Publisert: 30.05.2012, 21:08
 • Kategori: Trening og mat
 • Diett var kanskje litt feil ord å bruke for jeg er jo i utgangspunktet ute etter en skikkelig livsstilsendring. Tenkte likevel å dele kostholdet mitt med dere, sånn siden jeg ikke er på noe spesiell kur.

  Jeg har som utganspunkt å spise rent, mye proteiner og grønnsaker, lite karbo og ingen sukker. Dette funker helt supert for meg for jeg spiser "normalt", det eneste er at jeg prøver å holde meg unna poteter/ris og spiser fullkorns pasta og grovbrød.

   

  Frokost: I det siste har det kun blitt en proteinshake som ikke er noe slankeshake av noe slag, kun ren protein shake. Ellers er jeg også veldig glad i proteinpannekaker med mager vaniljekesam og bær, lett youghurt med ca en spise skje musli eller havregrøt med lett eple/pære syltetøy og masse kanel. Dette er det jeg har spist mest de siste dagene og det har funket helt supert!
  Lunch: Jeg spiser som regel to måltider på jobb og da går det mye i en salat med feks reker/kylling og omelett til og senere på dagen spiser jeg kanskje en grov baguett med ost og skinke. Prøver å variere, unngå altfor mye karbs/kalorier men samtidig spise noe som inneholder næring (Spesielt proteiner).

   

  Mellommåltid: Jeg har prøvd å trene på tom mage og det funker dårlig. Derfor kjøper jeg gjerne med meg ett lite måltid på butikke før trening. Det kan være alt i fra ett grovt rundstykke med en halv banan inni, en atkinsbar, skyr osv. Dårlig på å variere her men prøver å få i meg ett lett måltid som kan få opp energien litt.

   

  Middag: Her spiser jeg vel mer eller mindre "alt". Hvis jeg mangler matlyst så lager jeg meg en proteinsmoothie men ellers går det i sunn og næringsrik mat. Har fått veldig dilla på denne snadderen.


  Grøvt pitabrød, hjemmelaget guacamole, salat og svinekjøtt/kylling. NAM!!

   

  Jeg prøver altså å spise lite kalorier/karbo igjennom hele dagen. Jeg er ikke redd for å spise fett men da sunt fett som feks fra en avokado. Hvis jeg spiser karbo så er det fullkorn eller så grovt som mulig men ingenting hvitt mel, poteter eller vanlig pasta. Dette er fordi det ikke inneholder noe som er fornuftig for kroppen. Så lenge jeg skal ha i meg så lite kalorier så er det viktig å velge næringsrik mat.

  I utganspunktet burde jeg fått i meg mer mat enn jeg gjør nå men vekten går nedover og jeg fungerer så ingenting er bedre enn det. Jeg har heller ikke noe spise dag i uken men har troen på å kose seg litt i feks sosiale sammenkomster og slike ting. Vekten går fortsatt nedover så NOE riktig gjør jeg heldigvis!

  I dag dro jeg også på trening før jobb og det var kjempe deilig! Fikk en god intervall økt på romaskinen før jeg gikk over til utfall, kettlebellswing og benkpress. Nå skal jeg lage hjemmelaget spicy kjøttboller. NAM :)

   

   

 • Publisert: 30.05.2012, 21:08
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">18 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Har jeg møtt veggen?

 • Publisert: 29.05.2012, 19:31
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag var jeg skikkelig klar for trening igjen etter hele fire dagers pause! Min kjære trener har jo reist å jeg merker jeg blir litt lettere forvirret når jeg skal trene alene. Han satt opp diverse øvelser jeg kunne gjøre, men ikke antall kilo, repetisjoner eller hvilken dag jeg skal gjøre hva på.

  Jeg hadde store smerter i kneet før jeg begynte i dag og når jeg kom ned på Spenst så letet jeg meg i hjel etter flere av apparatene jeg skulle bruke. Jeg manglet totalt overskudd da jeg kun hadde sovet fem timer i natt og ikke rakk butikken før trening så jeg trente på tom mage. Bad girl! Jeg kjente også at jeg var skikkelig lei av å gjøre det samme og trengte en liten forrandring så jeg fikk kjørt litt real styrke på flere av apparatene og det ble en sånn halvveis ok økt likevel.

   

  Dagens trening:


  12kg kettelbellswing
  12kg skulderpress
  Knebøy på ball

  Dette var min "usle" økt i dag. Jeg begynte på ti reps og gikk nedover. Avsluttet etter den femte repetisjonen og ca 15 minutter så kan vel si det sånn at jeg var mindre fornøyd i dag. Heldigvis kommer det flere dager og jeg må bare plukke meg selv opp og hente frem styrken jeg vet jeg har. I dag har jeg kommet med altfor mange unnskyldninger og det er liksom ikke greit. No excuses!

   

  Det gikk også opp for meg at jeg har kost meg både lørdag, søndag OG mandag og fikk litt lettere panikk. Jeg ønsker jo å finne en sunn balanse men det betyr ikke å kose seg litt hver dag. På lørdagen spiste jeg jo poteter og noen flak chips, på søndag hadde jeg en kopp med baileys og i går en milkshake. I går var jeg likevel utrolig stolt over meg selv. Therese skulle nemlig på McDonalds og tidligere har jeg tenkt "Bare i dag" når vi har vært der. Denne gangen klarte jeg å si nei men falt for fristelsen med en iskald milkshake i sommervarmen.

  Selv om dette gnager litt mer enn det kanskje burde så hadde jeg tross alt fem harde økter forrige uke. Tre på spenst, en times tur på fredag og to timer på søndag så litt flink er jeg jo. Kjenner det er vanskelig å finne den berømte mellomtingen men når man tenker at jeg har levd 22år med dårlig kosthold så er det kanskje ikke så rart at det sunne kostholdet ikke kommer automatisk i løpet av en måned. Vi kan alle feile men det er viktig å hente seg selv inn igjen :)

   

  Nå skal jeg kose meg kyllingsalat også vurderer jeg en økt på trening før jobb i morgen. Fettet mitt trenger å grine litt!

   
 • Publisert: 29.05.2012, 19:31
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">4 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Minus 6,1kg!

 • Publisert: 28.05.2012, 12:14
 • Kategori: Trening og mat
 • Jeg jukset litt og veide meg i går i tillegg til i dag. Resultatet var helt likt og vekten viste 135,6!!!! Det vil altså si at jeg har gått ned 2,2kg fra forrige uke og 6,1kg tilsammen på fire uker. Jeg er strålende fornøyd! Bmi'en min er også under 50, noe som har vært målet slik at jeg kan søke meg inn i Arendal så med en gang jeg kommer hjem fra Thailand så skal jeg til Tønsberg for å veie meg og sende henvisning til Arendal i stedet.

  Hovedmålet mitt har jo lenge vært å veie 120kg innen operasjonsdato og det avhenger såklart av når jeg blir operert men det skal være fult oppnåelig. Denne uken skal jeg trene uten Jens Petter så det er viktig å presse meg selv hardt for å oppnå resultatene jeg ønsker å ha neste uke.

  I går skulle meg og Hildegunn egentlig i lysløypa men vi gikk forbi lysløypa i stedet og gikk inn til vannet hvor vi alltid pleier å bade for så å ta hovedveien hjem igjen. Det føltes mye lengre enn å gå i selve lysløypa og jeg var helt ødelagt etterpå! Tenkte jeg skulle unne meg en kopp med baileys så vi satt på terassen til langt på natt med kjas og baileys. Superkos

  I dag var planen egentlig å dra på stranden igjen men jeg er så solbrent at jeg nesten ikke har fått sove i natt så tror det er lurt å holde seg unna solen. Får ta å shine crib'en litt i stedet.

   

  Og dere? Nå er det bare en uke igjen også reiser jeg!!

   
 • Publisert: 28.05.2012, 12:14
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">13 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Gjesteinnlegg fra min personlige trener

 • Publisert: 24.05.2012, 16:13
 • Kategori: Trening og mat
 • Før jeg svarer på alle spørsmålene så vil jeg forklare litt hva jeg mener og hvorfor jeg har disse meningene.

  Trening er og skal være gøy, er det ikke morro så bør du revurdere hvordan du ser på trening eller om du virkelig trenger det. MÅ du trene av diverse grunner men ikke liker det så må du se på holdningen din til trening. Misliker du enda å trene men det er mangel på fysisk aktivitet som har fått deg i en situasjon som krever trening så «tough luck» gjør det da så intensivt som mulig. Uansett hva grunnen din til å trene er så vil jeg anbefale dere å gjøre det så intensivt som mulig.

  Intensivitet er arbeid delt på tid. Årsaken til dette er effektivitet, vi har alle bedre ting å gjøre en å dasse rundt på et helsestudio eller liknende. Finner man glede i tung og intensiv trening så kommer fantastiske resultater fort, det beste av alt man har det supert mens de kommer. Jeg mener at hvis du ikke skal stille i noe spesielt (styrke, fitness, maraton, birkebeiner, osv) så vil ALLE være best tjent med å trene allsidig. Med dette mener jeg ikke at løping og liknende er bortkastet men bare å løpe, gjør deg til en spesialist til å løpe men ubrukelig til det meste annet.  Samme mener jeg med kun styrketrening. Skal dere mestre det meste livet har å tilby så må dere være «all round». Det heter ikke «survival of the strongest eller fastest». Det heter «Survival og the fittest» Noe som betyr at den som er best på alt kommer lengst. Jeg pleier å si følgende:»Det er tungt å gjøre noe ofte. Er det for tungt å gjøre noe gjør du det ikke ofte nok».

  Med dette mener jeg at selv om en ting er tungt så ikke slutt for da blir det bare verre. Starter du å sluntre unna så blir det bare tyngre å komme igang igjen. Hold ut, tenk på prisen på andre siden. Det er ingen raske snarveier, eneste sikre måten er med hard arbeid. Det er ingen andre der ute som kan gjøre tingene for deg. Stort sett alle er i en situasjon på grunn av valgene man har tatt. Det kan krangles og hyles rundt men har du et par kilo for mye så ta tak i det lille ekstra og si til deg selv uten å lyve at du har gjort alt!

  Hvis du har det så fortell meg følgende: Hva er diverse maks løft? Hva løper du 3km på? Maks antall øvelser uten vekter(armhevinger, situps, knebøy, osv). Liten kunne fortsatt i det uendelige. Jeg er ikke ute etter å gi noen dårlig samvittighet, jeg vil bare på peke at de fleste er i en situasjon grunnet EGNE valg. Stort sett så står alt og faller på vilje. Kristine er et glimrende eksempel på akkurat dette. Hun kommer ned på treing og gir alt. Hun virkelig vil dette og se hva som skjer. Hun oppnår resultater hun aldri har oppnådd før. Hvorfor?!?! VILJE!  Mat er og blir en stor del av trening og livsstil. Jeg følger følgende: proteiner (egg, kjøtt, fisk, fjærkre, meieri produkter) Grønnsaker(ikke poteter, mais og gulrøtter) Nøtter og korn( nøtter er en viktig fett kilde sammen med fisk) Litt stivelse(trege karbohydrater samt litt poteter, ris, pasta) IKKE sukker. =) Bare på kosetimene en gang i uken. 

  Det er 168 timer i en uke, tenk på hvor mye du trener og finn ut hvor liten prosent andel det er. Da fatter man fort at det er hva man gjør de resterende prosentene som bestemmer store deler av utfallet. Jeg elsker crossfit og mentaliteten som følger dette. Det betyr at jeg liker å trene funksjonelt og høy-intensivt. Jeg forstå at ikke alle liker dette men man må se hva man gjør og hva man forventer å få igjen. Det er ingen som har fått noe gratis, de fleste av oss må jobbe raua av oss for å oppnå våres mål.

  Jeg vil anbefale dere å se inn i crossfit og se hva det går ut på (kan lage et lite innlegg om det en gang hvis det er ønsker om det). Jeg gikk ned mye med denne typen trening uten å miste noe styrke, hurtighet, eksplosivitet. Faktisk så ble jeg bedre i alle deler av fysisk form. Tren tungt og spis smart. Husk at man skal leve også, ikke bare trene og gå på diett. Hvis man jobber hardt når man skal så kan man leve ekstra godt når man kan. =) Skal man oppnå målene sine så må man virkelig ville det, hvis ikke så la andre gjøre det og innfinn deg med det.

   

  - Jens Petter Haugen

   

   

  (HER kan dere fortsette å spørre han om det dere måtte lure på)

 • Publisert: 24.05.2012, 16:13
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">4 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  And there she goes again

 • Publisert: 23.05.2012, 21:14
 • Kategori: Trening og mat
 • .. believing in something that is never going to happen.

   

  Det er ikke bare bare og være meg om dagene altså. Folk forstår ikke og jeg er bare ett eneste kaos som aller helst vil ligge på sofaen, uten å møte folk og bare sove. Jaja, livet kan ikke alltid være perfekt og det er i motbakke det går oppover! Thank god :)

   

  Jeg hadde derimot en fantastisk økt på Spenst igjen med Jens Petter. Dere husker på mandag hvor jeg hadde lyst å hive både ballen og Jens Petter ut av vinduet under den ene øvelsen? Samme øvelsen hadde jeg i dag, med en tvist. Jeg skulle nemlig gjøre det en gang første minuttet, to på andre minuttet og gi meg når jeg ikke klarte antall ganger før minuttet var over. Landet vel på 11 ganger og var GELE i bena!

  Etterpå var det klart for romaskin, skulderpress og kettlebellsving. Begynte på kettlebell hvor jeg tok 10reps og 12kg, deretter romaskinen i 150meter også skulderpress med 16kg og 10reps. Deretter var det tilbake til romaskinen og slik holdt jeg på i ca 25minutter. Det ble 1,6km på romaskinen så fikk kjørt meg godt!

  Nå er jeg så varm at jeg tenkte å ta en lang og iskald dusj! Matlysten er heller ikke helt på topp så det frister mer med en iskald proteinshake enn middag, men det er jo ikke akkurat en dum ting. Frokosten byttet jeg også ut med proteinshake i dag men jeg blandet den bare med melk i stedet. Smakte jordbær melk! NAM :)

   

  Husk også at dere kan spørre Jens Petter om alt mellom himmel og jord HER.

   

  Meg og min fine Stephanie på jobb i dag
 • Publisert: 23.05.2012, 21:14
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">5 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Spør min personlige trener

 • Publisert: 23.05.2012, 11:59
 • Kategori: Trening og mat
 • Jeg har fått overtalt Jens Petter til å ha en liten spørsmålsrunde på bloggen, selv om han er flink til å svare på kommentarer fra før av. Tenkte det kunne være greit for dere å spør om det dere måtte lure på for Jens Petter er FLINK!! Jeg veide meg i dag selv om det ikke er veiedag og det eneste jeg klarte å si var WOW!! Nå gleder jeg meg til offesiell veiedag til mandag.

  Så.. Spør om det dere måtte lure på. Alt i fra mitt opplegg, hvordan jeg gjør det på trening, om jeg er lat eller gir alt, tips til trening/kostholdet deres. Her kan dere få svar på mye nyttig fra en som virkelig vet hva han prater om så benytt sjangsen!! Dere kan også såklart spørre han om ting som gjelder meg.

  Skal få han til å svare på spørsmålene i eget inlegg i løpet av uken. :)

    • Publisert: 23.05.2012, 11:59
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">18 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Veieresultater

 • Publisert: 21.05.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • Etter veiingen på mandag så skjøt plutselig vekten til værs og jeg veide to tilo mer, mer eller mindre hele uken. Jeg ønsket derfor å vite at jeg gjorde mitt beste og svettet derfor rompa av meg i lysløypa to dager på rad i tillegg til tre timer med PT Jens Petter. Når jeg veide meg i dag så viste vekten 137,8 noe som er 500gram mer enn forrige uke. Jeg er fult klar over at vekten kan variere og på slankekrigen kaller de jo uke to og tre for helvettes ukene, nettopp fordi de fleste stopper opp. Fikk forklart at det er pga vann som samler seg i musklene så det er helt greit egentlig. Jeg har jo hatt en sinnsyk vektnedgang på kort tid og jeg gir ikke opp så lett!

  Fikk også kjørt meg godt på trening i dag og hadde lyst å hive både den jævla ballen OG Jens Petter ut av vinduet på slutten. Haha!

  Meg: Du prøver virkelig å ta livet av meg i dag!
  Jens Petter: Jeg prøver vel helt ærlig å gjøre det motsatte.

  Haha, så sant så sant!

   

  Dagens trening:

  20min med

  Wallball 5kg: 6
  Dobbel Kettle-bell swing: 6
  MOFO: 3 pr bein
  Rotasjon skrått opp med strikk: 3 hver side

   

  Wallball var rett og slett en knebøy øvelse hvor jeg holdt en ball på fem kilo. I det jeg reiste meg opp skulle jeg hive ballen høyt opp på veggen. Knalltungt! MOFO var utfall men forskjellen var at jeg ikke hvilte det ene benet (Pga belastning). På slutten byttet jeg ut denne øvelsen med vanlig kettlebell sving, først med 12kg også 16. Det er faktisk dobbelt så mye som jeg slet med første gangen!!

  I tillegg til dette hadde jeg 12min på mølla hvor jeg fortsatt drar hele båndet. Rodde også på 600kcal i timen helt til jeg var oppe i 100kcal. Ble altså en god økt i dag!

   


  Sliten jente!

   

  I morgen skal jeg treffe Tine etter jobb og vi skal sette oss på fiskebrygga og kose oss i det fine været de har meldt! Det skal bli fantastisk godt å kle på seg noe annet enn treningstøy og ikke minst være litt sosial igjen. Eneste utfordringen blir maten.. What the fuck can I eat liksom?? Kamera blir med og det skal bli deilig å vise dere andre bilder enn en sliten og svett meg. Hehe!

   

   

 • Publisert: 21.05.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">5 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Proteinshake

 • Publisert: 20.05.2012, 15:33
 • Kategori: Trening og mat
 • I går lagde jeg som sagt verdens beste proteinsmoothie-shake. Den smakte litt som jordbær milkshake og litt som de rosa marshmellowsene hvis dere vet hvilke jeg mener? Den var hvertfall helt fantastisk god og det er gøy å kunne gjøre noe litt annet ut av en shake enn å bare blande melk i den. Ikke minst så digger jeg å kunne kose meg med noe som smaker tilnærmet like jordbær milkshake, med god samvittighet!

   

  Du trenger:

  Jordbær proteinpulver
  Vaniljekesam
  Melk
  Frossne jordbær
  Blender

     Hiv alt i blenderen og det er ferdig! Super enkelt.

     Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nok en tur i lysløypa og 6,5km er lagt bak meg sammen med verdens beste Kelly og Kita. Det har vært ett helt fantastisk vær i dag så det var godt å ut å gå litt. Vekten har ikke gitt de resultatene jeg har ønsket denne uken selv om det ikke er veiedag før i morgen, så derfor har jeg hatt tre økter på Spenst og to gode turer i lysløypa. Selv om vekten ikke viser de resultatene jeg ønsker så er det viktig å huske på at jeg gjør noe bra for kroppen og at den er i stadig endring!


  Mobilbilde

 • Publisert: 20.05.2012, 15:33
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">23 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Morgencardio

 • Publisert: 19.05.2012, 18:21
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag ringte Therese å vekket meg halv ti for å si fra at hun var på vei til meg. Vi hadde nemlig planlagt å ut å gå en tur i lysløypa i det fine været. Jeg begynte derfor dagen med proteinpannekaker med vaniljekesam og bringebær. Herlighet så godt det var! Desverre ble de ikke så veldig vellykket, men de smakte i det minste godt.  Etter vi hadde gått i lysløypa dro vi en tur på shopping og jeg fikk kjøpt meg både blender og nytt treningstøy. Denne gangen fikk jeg kjøpt meg en genser og en jakke. Jeg bor jo mer eller mindre i treningstøy for tiden så da er det greit å ha litt å velge i. Etter shoppingrunden dro vi hjem til meg og jeg lagde en helt fantastisk god proteinshake til oss. Skal legge ut oppskrift på den etterpå for den må virkelig prøves!

   

  Er så deilig både for kropp og sjel å gå i skogen.

   

 • Publisert: 19.05.2012, 18:21
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">2 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Egentrening

 • Publisert: 18.05.2012, 21:11
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag var første dagen hvor jeg skulle trene helt alene. Heldigvis fikk jeg melding av Jens Petter om hva jeg skulle gjøre. Det var lite folk der i dag så jeg tok likegodt å okkuperte hele den ene salen med min musikk på full guffe. Fantastisk! Det var også godt å vite at jeg klarte å presse meg selv like bra uten noen til stedet. Eller.. Nesten like bra. Hehe

   

  Dagens trening så slik ut;


  20min og ti reps

  12kg skulderpress
  12kg benkpress (6 i hver arm)
  8kg kettlebell "swing" (Samme som onsdag)
  Knebøy uten kasse

  I tillegg tok jeg også 10x3 reps av rygghev med 12kg og kjente det godt på baksiden av lårene. Ble også 12minutter på romaskinen så fikk kjørt meg godt på ukas siste økt. I morgen skal jeg ut å gå i lysløypa og er veldig spent på veiedag! Har en følelse av at jeg har spist litt for lite og litt for mye karbs denne uka, men time will show.

   

  Nå er det heeeeeelg!!

   


   

 • Publisert: 18.05.2012, 21:11
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">4 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Pakke fra gymgrossisten

 • Publisert: 18.05.2012, 15:26
 • Kategori: Trening og mat
 • Jeg ble overlykkelig når jeg endelig fikk pakken fra gymgrossisten. Jeg hadde nemlig bestilt meg både treningstøy og proteinpulver/pannekaker. Proteinpulveret har jeg planer om å bruke i smoothie slik at jeg får en god proteinsmoothie i stedet for bare en smoothie med frukt. Skal legge ut oppskrift etterhvert, må bare få kjøpt meg en blender. Hehe!

  Jeg bestilte meg også en bukse fra better bodies og den var om mulig, enda bedre enn røhnisch. Bittegranne liten men det er fult mulig å bruke den, pluss at det garantert ikke er lenge til den sitter som ett skudd!

     Det geniale med gymgrossisten er at desto mer du handler for, desto mer får du med på kjøpet. Her fikk jeg med shakeren og proteinbaren!


  Proteinpannekaker. Det jeg likte med disse er at man kun tilsetter vann! I mange andre må man ha både egg og olje.


  Proteinpulveret.


  Better bodies cherry hill jazzpant.

   

   

  Nå gleder jeg meg til å trene i nytt treningstøy!

   


 • Publisert: 18.05.2012, 15:26
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">7 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Døgnet skulle hatt flere timer

 • Publisert: 16.05.2012, 23:29
 • Kategori: Trening og mat
 • Timene strekker rett og slett ikke til. Jeg jobbet til åtte i dag og dro rett på trening for så å komme inn døren her hjeme for en halv time siden. Nå er jeg nydusjet, maten står på komfyren og oppvasken er tatt. Phuu, hva man får til på kort tid når man må altså! Desverre blir bloggen litt nedprioritert, men jeg håper dere har forståelse for at treningen er viktigere enn bloggen akkurat nå. Til gjengjeld har jeg masse gode innlegg på lager som jeg tror dere kommer til å like.

  Dagens trening:

  8kg kettlebell "swing" i hver arm
  5kg ball som jeg skulle sprette i gulvet (Den skulle komme opp igjen til meg)
  Nedtrekk med strikk til siden
  Knebøy uten kasse


  Kettlebell og nedtrekk gjorde jeg ti reps av, knebøy fem og ballen 15. Kettlebellen her er ikke den samme som jeg har gjort tidligere, men i følge Jens Petter er det ikke noe navn på den. Det går rett og slett ut på å ha en kettlebell i hver arm som du svinger opp for så å trekke de til brystet, skyve de ut og svinge de ned igjen. Vanvittig tung øvelse!

  I dag tok jeg også knebøy uten kasse, noe som jeg har gledet meg til lenge! Nå kjente jeg det nemlig i rompa baksiden av lårene. Jeg gjorde det også alene i dag med Jens Petter trenende ved siden så nå måtte jeg holde fokus og pushe meg selv, noe som gikk veldig bra. Jeg skulle ta 20min og var helt utslitt, likevel valgte jeg å fullføre runden så jeg endte på 21.41 minutter. Gøygøy!!

  Nåå skal jeg hive i meg noe mat også rett og slett legge meg. Kommer til å bli en lang dag i morgen så da er det viktig å være uthvilt. Kamera blir såklart med så jeg skal ta masse bilder til dere! Mange av dere som leste bloggen min på denne tiden i fjor? Slik så jeg hvertfall ut på 17.mai 2011;  Antrekket blir nok ikke så mye annerledes og jeg gleder meg til å gå med min nydelige trenchcoat igjen!

 • Publisert: 16.05.2012, 23:29
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">2 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  What a day

 • Publisert: 15.05.2012, 21:28
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på farten siden klokken syv i dag morges. Først var jeg på jobb til klokken fire, før jeg dro rett på trening hvor journalisten Tina ventet på meg. Hun hadde tatt fly fra Oslo for å være med meg på trening, se hvordan jeg trente og snakke med Jens Petter.

  Dagens trening så forresten slik ut;

  20min med 10 repetisjoner på hver

  12kg kettelbellswing
  Nedtrekk med strikk
  Knebøy på kasse
  Tornado(Something:P) på 5kg, men denne slet på ryggen så vi byttet den ut med en annen øvelse som jeg ikke husker hva het

  Og til slutt 11 min på mølla.

  Som dere ser så går det fremover. Vi har økt både på minutter og kg så det er knallgøy! Fantastisk å kjenne at kroppen blir sterkere.

   

  Etter økten dro meg og journalisten på Egon for å prate videre å spise litt. Jeg hadde absolutt ingen ide om hva jeg skulle velge men endte opp med en kyllingkebab uten dressing. Det eneste som var oppi var masse grønnsaker, krydret kylling og såklart brødet. Ikke det verste alternativet heldigvis! Vi satt faktisk å kjaset i ett par timer og jeg skal innrømme at jeg syntes det er fantastisk gøy. Sitte å prate om seg selv i flere timer, hvem har vel noe i mot det? Haha! Hun var utrolig hyggelig også, så det var som å sitte å prate med ei venninne faktisk.

  Det blir visst nok en stor artikkel men den kommer kun i papirutgave så jeg skal se om jeg kan få lagt den inn på bloggen på noe måte. Den kommer forresten ut neste fredag. Nå skal jeg ta en god og lang dusj før jeg ser siste episode av gossip girl og rett og slett tar kvelden. Jeg er utslitt!


 • Publisert: 15.05.2012, 21:28
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">6 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Endelig over kneika

 • Publisert: 14.05.2012, 21:01
 • Kategori: Trening og mat
 • Åhh, jeg er så glad!! Vekten i dag viste 137,3kg, noe som vil si at jeg har gått ned 4,4kg på to uker og ikke minst så er jeg over kneika som var på 140kg. Uansett hva jeg har gjort så har jeg ikke kommet meg under det tallet men nå.. Endelig!

  Det beste av alt er jo at jeg vet at det fettet som forsvinner nå, ikke muskler eller vann. Dersom jeg hadde spist meg ned i vekt, eller kun trent kondisjon så hadde det vært musklene som hadde forsvunnet først men nå trener jeg ganske hard styrketrening og bygger muskler i stedet. Ingenting er vel bedre enn det?

  Nå er det ikke mange kiloene igjen før jeg skal inn på veiing til Tønsberg og sende henvisning til Arendal i stedet. Alt jeg kan gjøre nå er å krysse fingrene for tidligere opersjon, for ja.. Jeg skal fortsatt operere meg. Jeg er kjempe redd for at vekten plutselig skal stoppe opp, selv om jeg ikke kan forvente like bra resultater hver uke. Hva er vel mer demotiverende enn en vekt som står stille? Tenkte jeg skulle begynne å måle meg i tillegg da, for man kan jo ofte gå ned i cm selv om man ikke ser resultater på vekten.

  Jeg er også veldig spent på denne uka som ikke blir helt "normal". Jeg skal få til tre treningsøkter men det er jo 17. mai og jeg vet ikke om jeg klarer å gå hele dagen uten å sprekke. Likevel så tenker jeg at så lenge jeg begrenser meg så går det greit. Altså i form av å kun spise en is i stedet for flere. Til nå så har det funket best å ikke spise noen ting usunt men kan jo ikke leve slik resten av livet heller. Til helga skal jeg også til min fine Silje for kjas, kos og baileys så jeg får ta meg en ny to timers tur i lysløypa.

  Fire kilo er liksom så "lite" og jeg gleder meg til de høye tallene begynner å komme. Planen nå er jo å fortsette helt til jeg får operasjon og det opprinnelige målet var jo å nå 120kg innen operasjonsdato noe som er fult mulig! 17,3kg igjen og det er ganske oppnåelig. Jeg har også fått ordnet meg slik at jeg kan få trent litt i Thailand. Funker dårlig å gå nesten tre uker uten en eneste treningsøkt.

  Jeg vet jeg sa jeg skulle ha treningsfri i går men jeg tok jammen med noen øvelser her hjemme på bena og kjørte meg selv ganske hardt. Faktisk såpass hardt at jeg har gangsperre i dag. Haha! Hjelper å ha stemmen til treneren i hodet altså som pusher meg.


  Man angrer ikke på de treningsøktene man har tatt, kun de man har droppet ;)

 • Publisert: 14.05.2012, 21:01
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">18 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Gårsdagens middag; Svin i pita

 • Publisert: 13.05.2012, 15:36
 • Kategori: Trening og mat
 • I går lagde jeg noe som var helt fantastisk godt. Nemlig marinert svin i grovt pitabrød med hjemmelaget guacamole. Dette var super enkelt og ikke minst en sunn og god middag. Guacamolen lagde jeg av to avocadoer, en halv boks mager kesam, to store hvitløksfedd og salt + pepper. Perfekt, kalorifattig dressing!  Jeg brukte ett fullkorns pitabrød, en fileet av svin og masse salat til.   

  Nyt!! Dette bør virkelig prøves. Heldigvis lagde jeg litt ekstra i går så jeg har nok til i dag også :D

   

   

 • Publisert: 13.05.2012, 15:36
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">9 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Ukas siste økt er over

 • Publisert: 11.05.2012, 21:53
 • Kategori: Trening og mat
 • Og jeg kjenner det er fryktelig deilig.

  I dag hadde jeg generelt en bedre dag enn i går med mer overskudd og det gjør automatisk økten gøyere når man klarer å gi det lille ekstra. Jeg prøvde meg også på benkpress i dag, noe som gikk veldig greit. Problemet var jo bare å komme seg opp igjen fra benken og det var jo ett syn i seg selv der jeg lå og rulla som en strandet hval. Haha!

  MinfineTrine var med i dag for å knipse noen bilder. 156 for å være nøyaktig, i tillegg til at hun fikk filmet. Skal redigere filmen og forhåpentligvis legge ut i morgen.

   

  Dagens trening:

  10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 repetisjoner
  Benk 6kg manualer på hver arm.
  Kettlebell swing 8kg
  Strikk belastet ned trekk

  9 + 2 minutter på tredemøllen

  Hadde også to runder med fem forskjellige apparater med lufttrykk slik at jeg desto fortere jeg gjorde det, jo tyngre ble det. Gjorde dette i 40sek på hvert apparat. Ble en god og lang treningsøkt i dag med andre ord!

   


  Ikke helt stødig. Hehe
  Hahaha, TYPISK Trine! (Dette er forresten Jens Petter og ikke en random fyr :P)
  Har ikke ord for mye jeg hater mølla. Meeeen, vi tar det med ett smil! :D
 • Publisert: 11.05.2012, 21:53
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">12 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Jævligste treningsøkten

 • Publisert: 10.05.2012, 20:16
 • Kategori: Trening og mat
 • "Jeg fikk kjørt meg hardt og tiltross for at jeg var helt gele i hele kroppen så følte jeg liksom ikke at det var hardt nok, hvis det gir noen mening?"

  Det "dumme" med å skrive slike ting på bloggener jo at min kjære trener leser dette og dermed gav meg økten fra helvette i dag. På toppen av det hele hadde jeg null overskudd og var fortsatt sår og støl etter tirsdagen så det hjalp jo ikke akkurat på. Ikke min dag i dag for å si det slik, men jeg gjennomførte uten å klage og uten å si "Jeg klarer ikke" eller "Jeg orker ikke".

  Jens Petter spurte meg om det var noen øvelser jeg hadde lyst å ta i dag;

  Meg: Alt som ikke har med bena å gjøre. Har så vondt etter tirsdagen!
  Han: Vondt eller stiv?
  Meg: Stiv.
  Han: Flott, da tar vi knebøy!

  Haha, takk for den liksom! Men helt ærlig.. For en fantastisk følelse det er å være stiv. Det er jo ikke behagelig men jeg føler ikke at jeg har hatt en god nok økt med mindre jeg blir stiv. Desto stivere jeg blir, desto bedre økt har jeg hatt og i dag verker det i hele kroppen allerede så det bør jo bety at jeg har gjort noe riktig?

   

  Dagens trening:

  Dobbel 8kg "Kettlebell swings": 10
  Knebøy på kasse: 10
  Vegg kast med 5kg ball: 10

  Gjorde dette i 20min (Jeg trodde det var 15 så kanskje ikke så rart at jeg var unormalt død etterpå, haha!)  Etter treningen dro jeg til byen en tur for å handle og gikk innom pip siden Tine var på jobb. Siden jeg hadde hatt en hard økt og trengte en liten belønning så handlet jeg meg noe nytt treningstøy like godt! Kjøpte samme röhnisch tighsten som jeg har fra før av, bare i en størrelse mindre og den satt perfekt! Den andre sklir litt så tenkte derfor jeg kunne kjøpe meg en størrelse mindre. Så om dere skal gå til innkjøp av samme tightsen, kjøp en størrelse mindre enn hva dere normalt bruker.

  Jeg kjøpte meg også samme toppen som jeg har på meg over bare i t-shirt i stedet og i en annen farge. Den var også helt fantastisk på og jeg håper virkelig at Röhnisch kommer ut med noen flere plagg. Siden jeg trener 3 - 4 dager i uken og som regel går rett fra jobb og på trening så tar jeg bare på meg treningstøyet fra morgenen av og da er det greit å ha litt å velge i!


  Fargen ble litt rar på bildet. Den er mer rosa-ish enn orange som den ser ut her.

   

  NÅ: Middag, jersey shore og en god nattsøvn før det klart for en ny treningsøkt i morgen.

   


 • Publisert: 10.05.2012, 20:16
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">8 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Sunn, hjemmelaget pastasaus

 • Publisert: 10.05.2012, 13:36
 • Kategori: Trening og mat
 • I går så lagde jeg helt fantastisk god pastasaus og det beste av alt er at den kan spises med god samvittighet! Veldig ofte så er det mye sukker og kalorier i de ferdig glassene man får kjøpt, så hva er vel da bedre enn å lage det fra bunnen?

   

  Du trenger:

  En pakke kjøttdeig
  To bokser hakkede tomater
  Ett lite glass tomatpure (Kan droppes da det er litt kalorier i)
  Champinjong
  Hvitløk
  Ananas
  Fullkornspasta

     Begynn med å stek kjøttdeigen og kok pastaen. I mens tar du tomatene, tomatpure, ananas og hvitøk oppi en gryte. Når kjøttdeigen er ferdig, steker du champingjong og hiver denne oppi gryten sammen med kjøttdeigen og lar den småkoke ett par minutter.

   

  SÅ enkelt og ett mye sunnere alternativ enn ferdig pastasaus!

   


 • Publisert: 10.05.2012, 13:36
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">10 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Rusa på endorfiner

 • Publisert: 09.05.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • Herlighet.. Tror dere ikke jeg klarte å svette bort kvalmen i går uansett hvor rart det høres ut? Jeg fikk kjørt meg hardt og tiltross for at jeg var helt gele i hele kroppen så følte jeg liksom ikke at det var hardt nok, hvis det gir noen mening? Det er vel kanskje fordi det faktisk blir lettere både fysisk og psykis. Jeg vet at jeg ikke kan presse kroppen hardere for jeg svimler og sliter med å holde meg på bena på slutten men så lenge det går lettere så føler jeg at det ikke er hardt nok. Skjønner?

  Dagens trening:

  Stående roing: 10stk
  Knebøy på kasse: 10stk
  Thunder ball(til den gikk i stykker): 20
  Skulderpress 15kg overtok for Thunder ball: 10
  Kettlebell swing 8kg: 20stk

  Gjorde dette uten pause i 15 min.

  I tillegg rodde i femten minutter og sist så skulle jeg holde meg på ett tempo på 500kcal i timen. Dette slet jeg med og i dag klarte jeg jammen med å ligge jevnt på 600 og tok skikkelig i på siste økten og landet faktisk på 700kcal i timen. Fikk forbrent litt kalorier hvertfall og jeg kjenner det godt i dag! Nok en gang har jeg problemer med å gå i trappene men overkroppen er heldigvis ikke så gal. Og gjett hva? Den nakken jeg har slitt med i flere uker.. Eneste som gjør vondt der nå er når jeg har hatt en hard økt og er litt stiv. Hvor fantastisk herlig er ikke det?

  Dagen i går var skikkelig hektisk så rakk derfor ikke å oppdatere dere på treningen før nå. I morgen har jeg fri fra jobb og har ikke noen andre planer enn å trene og handle inn masse god og sunn mat. På fredag er det også en ny treningsøkt før jobb og da skal Trine være med å ta noen bilder, lørdag er det kun jobb og søndag får jeg besøk av Michelle og vi skal ut å gå en lang tur i lysløypa. Herlig!

      

  Nå skal jeg bestille meg en pakke med masse gøy fra gymgrossisten og lage sunn, hjemmelaget pasta (Saus). Noen som vil ha oppskrift?

   

   

 • Publisert: 09.05.2012, 21:26
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">7 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  MOTIVASJON

 • Publisert: 08.05.2012, 15:07
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå skal jeg snart ha nok en treningsøkt på spenst sammen med Jens Petter og jeg håper han kjører meg til bristepunktet. Jeg har nemlig mål å nå! Hva passer vel bedre da enn litt motivasjon? Desverre er formen skikkelig crap. Jeg har vært kvalm i hele dag og skjønner ikke hvordan jeg kan bli dårlig av en sunnere livsstil. Jaja, sist gikk kvalmen over når jeg fikk svettet litt. Håper det er tilfellet i dag også.

    • Publisert: 08.05.2012, 15:07
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">12 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Invester i personlig trener

 • Publisert: 06.05.2012, 21:43
 • Kategori: Trening og mat
 • Som jeg har skrevet her tidligere så har jeg trent endel før. Jeg har trent hardt, jeg har blitt sliten og jeg har blitt støl. Trodde jeg.. Det verste av alt er at jeg til og med har trent med personlig trener som faktisk ikke har pushet meg så hardt nok eller har hatt den kompetansen de burde ha. Nå er ikke jeg noe verdens mester men ut i fra det jeg leser på blogger rundt forbi så finnes det mange såkalte personlige trenere som faktisk ikke burde tatt seg betalt en gang. Kanskje dere får resultater, men er det ikke fortvilende at dere kunne gjort det bedre? Fått resultatene dere ønsket fortere og bygget muskler i stedet for å miste dem?

  Jeg kjenner jeg er fryktelig glad for at jeg begynte å trene med min PT og han er beinhard akkurat slik en trener skal være. Det beste av alt er at han faktisk vet hva han snakker om når det kommer til trening og kosthold. Han er også serifisert crossfit trener og for de som ikke vet hva det er så betyr det kort fortalt konstant varierte funksjonelle øvelser, utført med høy intensitet. Man jobber maksimalt i løpet av en bestemt tidsperiode, utfører et gitt arbeid (reps, sett og runder) eller jobber en gitt tid med mål om å utføre mest mulig arbeid. Man konkurrer med deg selv, mot klokken, eller andre.  Det handler rett og slett om å trene flest mulig muskler i kroppen på få øvelser men også om utholdenhet. Den ene dagen hadde jo jeg bare tre øvelser jeg skulle gjøre men det var ikke en eneste muskel i kroppen som ikke var stiv dagen etter. Siden man gjør det konstant uten stopp og i ett jevnt tempo så går det også mye på kondisjon og det er ikke tvil om at dette er en god treningsmetode. Jeg har kun holdt på en uke men jeg digger det allerede.

  Siden jeg ønsker at alle dere skal få muligheten til oppleve en flink PT og virkelig få resultater så har jeg ordnet det slik at alle bloggleserene mine får en gratis konsultasjonstime MED trening. Det vil da altså si at dere kan få testet crossfit, dere får en treningstime med Jens Petter og ikke minst konsultasjon (prat for å kartlegge ønsker, behov og begrensinger) til veien videre.

  Personlig trener koster men når det kommer til helse så syntes ikke jeg det er noe man kan sette en pris på. Hva er vel viktigere enn egen helse?

  Dersom dere lurer på noe eller ønsker å avtale en time så kan dere sende han en mail på; jphaugen.pt@gmail.com
 • Publisert: 06.05.2012, 21:43
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">12 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Utfordrende søndag

 • Publisert: 06.05.2012, 14:56
 • Kategori: Trening og mat
 • I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å ligge på sofaen å sløve og gjett om  den dårlige samvittigheten setter inn da. Jeg er også forferdelig kjesken og har lyst på alt. Kjemper mot meg selv for å ikke å ha en spise dag. Hodet sier "bare i dag" men samtidig så tenker jeg hvor mye det ødelegger. Hvor mye jeg faktisk må trene rompa av meg for å forbrenne de kaloriene. Jeg spiste 100gr med nøtter i stad fordi nøtter skal jo være bedre enn sjokolade. Samtidig så inneholder nøtter mer kalorier enn sjokolade så hvorfor velger man da nøtter i stedet? Sånn seriously.

  Jeg veide meg i stad og har gått ned 1,4kg siden mandag. Er storfornøyd med det men siden vekta viste 140,3kg i dag så klarer jeg ikke helt å slappe av. Jeg har jo aldri klart å komme meg under de forbanna 140kg så fra i morgen av det er virkelig hardkjør og jeg håper Jens Petter finner de mest krevende og tyngste øvelsene sånn at jeg mer eller mindre ikke klarer å stå på bena. Forhåpentligvis har jeg samme resultatet om en uke til og dersom jeg har det så er det første delmålet mitt nådd. Det største målet mitt faktisk!

  Hadde egentlig planer om å ta en repeat av gårsdagen i lysløypa igjen i dag men jeg har faktisk hatt fire harde økter denne uka og jeg tror det er viktig og ikke overdrive sånn i begynnelsen. Det er jo første uken og jeg bør egentlig ta søndagen som en skikkelig hvile dag slik at jeg er fit for fight fra i morgen av igjen. Jeg har heller ikke vært på butikken så jeg har typisk ingenting kalorifattig i hus men heller 100kcal for mye i maten enn 500kcal for mye til godteri. Det er ikke slik at jeg spiser fastfood liksom men hadde planer om å ha tikka masala til middag i dag. Heldigvis er det lite kalorier i akkurat tikka masalaen så får heller bare kutte betraktelig ned på risen.

  Senere kommer jeg med en gladnyhet. GLED DERE!!

   
 • Publisert: 06.05.2012, 14:56
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">6 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Powerwalk i sola

 • Publisert: 05.05.2012, 10:45
 • Kategori: Trening og mat
 • God morgen fine mennsker. I dag våknet jeg faktisk klokken ni og bestemte meg like godt å for å stå opp da. Begynte dagen en helt fantastisk frokost. Lett skogsbær youghurt, mager kesam, litt musli og masse bringebær. NAM!!

  Hva trenger man vel sjokolade til når man kan spise noe så godt som dette? Hehe! Jeg har forresten tenkt mye på dette med spisedag og har bestemt meg for å ikke ha det. Hvis det er en dag hvor jeg har sinnsykt lyst på og det er lenge siden jeg har unnet meg noe sist så kommer jeg ikke til å være så nazi, men når jeg trener så hardt som jeg gjør så ønsker jeg ikke å ødelegge det med sjokolade og alt mulig annet dritt. Har nok av det i hus og så lenge jeg kan se på det og vite at det er der så trenger det heldigvis ikke å innta munnen.

  Nå tenkte jeg forresten å ta en powerwalk i det nydelige været. Tenkte lenge på hvor jeg skulle gå og kom frem til at lysløypa var perfekt. Der er det endel bakker også slik at jeg får kjørt meg litt i stedet for å bare gå på en rett flate. Desverre for meg så syntes jeg at turgåing er noe av det kjedeligste så jeg får stappe i øreproppene og nyte musikken i stedet. Da blir det liksom ikke like kjedelig.

   

  Hvordan syntes dere det er med alle oppdateringene om trening/kosthold forresten? Noe spesielt dere vil jeg skal skrive om?

   

 • Publisert: 05.05.2012, 10:45
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">10 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Godt å se treneren slite!

 • Publisert: 04.05.2012, 21:06
 • Kategori: Trening og mat
 • Nå er jeg sliten! Har sovet maks fem timer i natt også var det jobb fra 8 - 16 også rett på trening for en ny hard økt. Var ikke hjemme før klokken åtte så nå er det mat, vampire diaries og sofaen. Har friiii hele helgen og det skal bli så godt! I morgen skal jeg faktisk ut en liten tur men holder meg edru for å ikke ødelegge for mye av treningen. Trening og alkohol er ikke den beste kombinasjonen.

  Tine: Åååh, trenger du å bli så kjedelig selv om du har begynt å trene??
  Haha, søta!

   

  Også over til dagens trening.

  15min med
  10 ned-trekk i strikk
  10 stepp-ups
  10 ballkast på vegg (5kg ball)
  10 stepp-ups

  + Ti minutter på mølla hvor jeg dro båndet og ca ti minutter på romaskin.

  Jeg begynte på mølla igjen og var klar til å gi opp etter kort tid men jeg holdt ut og det gikk mye bedre denne gangen. Hele treningen gikk bedre i dag så enten pusher ikke Jens Petter meg like hardt eller så begynner det rett og slett å bli lettere. For all del.. Det var tungt i dag også og jeg er temmelig gele i hele kroppen, men hodet var liksom litt mer med i dag. I like!
  Skoene jeg bruker. Helt hvite nike shox!

  Når jeg var ferdig med min økt så skulle jeg se Jens Petter trene og det gikk ut på mye av det samme som jeg gjør (Minus en god del kilo såklart). Jeg skal ærlig innrømme at det var fantastisk å se han også slite. Det gir også meg mer motivasjon fordi han faktisk sliter rompa av seg like mye som jeg gjør så han er ikke en sånn som bare kjører andre hardt uten å tenke på seg selv! Ble også noen fantastisk bra uttrykk her. Jeg lo!


  I morgen tidlig tenkte jeg forresten å være flink jente å gå en lang tur siden jeg ikke skal trene igjen før mandag. Godt å få bevegt seg litt også kan jeg få besøkt fine Ymir samtidig


  NÅ TAR JEG HELG!!

 • Publisert: 04.05.2012, 21:06
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">8 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Treningsopplegget fremover

 • Publisert: 03.05.2012, 21:58
 • Kategori: Trening og mat
 • Ser det er flere av dere som lurer på endel ting ang treningen min så jeg tenkte at jeg skulle skrive ett utfyllende innlegg om dette. Jeg trener på Spenst Sør Arena som virkelig er en helt fantastisk plass. Jeg har hatt medlemskap hos de fleste treningssenterene men det er kun på Spenst jeg virkelig har blitt tatt godt i mot av absolutt alle. Jeg føler meg ikke utilpass selv om jeg er en god del kilo tyngre enn de fleste andre og du merker at det er ett godt samhold der hvor folk virkelig ønsker å løfte deg opp og motivere.

  Jeg skal få tilsendt en liste over diverse tilbud dem har og priser, for her er det blant annet masse gruppetreninger og ikke minst Grete Roede kurs, bare for å nevne noe av det. Kommer heller tilbake med mer info når jeg får alt av lister å priser. Her er det absolutt noe for enhver!


  Luksus å kunne trene ute i sola, rett ved sjøen!

  Når det kommer til opplegget mitt så skal jeg trene med PT tre dager i uken. Da er det kun meg og all fokus på meg. De andre dagene kommer jeg nok til å ta det ganske med ro siden jeg fortsatt har problemer med å bevege meg etter timen på tirsdag. Treningen vi holder på med går på crossfit og sirkel trening. På en normal styrke økt så tar du kanskje ti repetisjoner også er det pause. Her går du videre til neste øvelse med en gang og jeg skal love det er tungt!

  I forhold til hva jeg spiser så følger jeg ikke noe spesiell diett, kun sunn fornuft med masse innspill fra Jens Petter. Holder meg helt unna raske karbohydrater som ris, pasta, poteter og hvitt brød. Pga insulinresistensen så prøver jeg å begrense meg fra karbo generelt men jeg går ikke på lavkarbo. Jeg spiser blant annet karbo til frokost hvor jeg har en liten skål med lett youghurt og ca 50gr musli. Jeg har også begynt å drikke masse vann og ligger på 1 - 2 liter daglig. Før drakk jeg ikke vann i det hele tatt!

  Kunne skrevet mye om dette men vi tar det litt etter litt. Nå begynner endelig stølheten å gå litt over. Jeg klarer i det minste å bevege meg, så nå er jeg klar for ny time i morgen! • Publisert: 03.05.2012, 21:58
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">7 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Gårsdagens middag

 • Publisert: 03.05.2012, 15:24
 • Kategori: Trening og mat
 • I går spiste jeg noe som var helt fantastisk godt, kjempe sunt og enkelt å lage! Det eneste her som er en større kalorikilde er kyllingen men den steker jeg uten smør og da gjør det ingenting fordi det er så mye proteiner i den. Proteiner er viktig!

   

  Du trenger:

  3 kyllingfileeter
  1 rødløk
  5 store chamingjonger
  1 brokkoli
  Soyasaus

     Jeg stekte alt hver for seg slik at det ble gjennomstekt. Ble nemlig endel mat så stekte først champingjong, deretter brokkoli og løk sammen og tilslutt kyllingen. Når alt var ferdig stekt, hev jeg det oppi stekepanna igjen og helte over litt soyasaus for å få litt smak på det.
 • Publisert: 03.05.2012, 15:24
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">16 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  Jeg kjemper for meg selv

 • Publisert: 02.05.2012, 15:45
 • Kategori: Trening og mat
 • Don't blame anyone or anything for your situation or problems. When you do that, you are saying that you are powerless over your own life  which is utter crap. An empowering step to reclaiming your life is taking responsibility.

  Enten skylder jeg på oppveksten for at jeg er tjukk, insulinresistensen eller legene som ikke vil operere meg. Det er alltid en unnskyldning og jeg har aldri.. Eller vent. Jeg har jo faktisk kjempet hele livet for å gå ned i vekt på en eller annen måte men når det ikke funker så kan jeg faktisk ikke skylde på alle andre, jeg må ta ansvar for det selv. Sannheten er vel at jeg hadde gitt litt opp å så på ventetiden før operasjon til å kunne gjøre å spise som jeg ville. I stedet for å gjøre slik som nå at jeg kjemper for å gå ned i vekt, jeg kjemper for å komme i en bedre form slik at jeg klarer meg bedre etter operasjonen.

  Jeg så på slankekrigen i dag hvor Jillian sa til hun ene at det var på tide hun begynte å kjempe for seg selv. My god om det traff meg midt i hjerterota. Husker dere DETTE innlegget hvor jeg skrev at jeg skulle ønske at noen kjempet for meg? Men helt ærlig.. Hvordan kan jeg forvente at andre ønsker å kjempe for meg når jeg ikke ønsker å kjempe for meg selv en gang? Det er på tide å livet mitt i mine egne hender å vise hva jeg er god for. Hvilken viljestyrke jeg egentlig har å hva jeg klarer å oppnå så lenge jeg ønsker det nok.

  Det er ikke en eneste muskel som ikke verker i dag men FOR en følelse. Jeg har gjort noe riktig! Jeg skal kjempe for meg selv og jeg skal gjøre meg selv stolt. Jeg gjør dette for min del.

  I'm fit for fight!

   

  "You're right. It is easier to eat pizza than it is to run on the treadmill. It's easier to turn to ice cream rather than people for support. It's easier to say "Fuck it, I give up" than it is to say "Fuck this, I can do it."  If you don't believe you can, then you can't. You need to do this for you. And if you don't want it enough then you sure as hell won't achieve it. So take the easy way out and remain unhealthy and continue to gain weight because you can't realize you are the only one hurting yourself.

  I didn't say it would be easy. I said it would be worth it."
 • Publisert: 02.05.2012, 15:45
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">13 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  To timer med PT er overstått

 • Publisert: 01.05.2012, 22:49
 • Kategori: Trening og mat
 • Det har gått i ett både i hele går og i dag så jeg har rett og slett ikke rukket å blogge. I går dro jeg rett på min første trening etter jobb og jeg trodde jeg skulle .

  I går så opplegget slik ut;

  10 knebøy på kasse
  10 skulderpress a 12,5kg
  10 swing med tornado ball
  10 biceps curl med 12,5kg

  Dette gjorde jeg fire ganger uten pause før jeg gikk over på tredemølla uten fart hvor jeg drev hele greia i ti minutter. Innen det var gått to minutter så var jeg klar for å gi opp å tenkte hele tiden "Nå kreperer jeg". Heldigvis overlevde jeg og FOR en mestringsfølelse!


  "Unless You Puke, Faint or Die, Keep Going"- Ordene som strømmer igjennom hodet mitt når jeg er på nippet til å gi opp!

  I dag var det på'an igjen med ny økt og jeg trodde gårsdagen var tung. I dag var programmet slik;

  Romaskin: 10,12,14,16,18 calorier
  8kg Kettleell-swings: 15stk
  Knebøy på boks: 20,16,12,8,4

  Jeg begynte med å si at jeg ikke var sliten i bena etter gårsdagen og at jeg aldri hadde blitt sliten av romaskin før. Det skulle jeg aldri ha gjort! Gikk dypere på knebøyene og fikk kjørt meg så hardt på romaskinen at jeg klarte såvidt å holde meg på bena etterpå. Gjorde dette i fem runder og 20 min uten pause og jeg kjente blodsmaken i munnen!

  Altså.. Jeg har trodd jeg har trent før, jeg har trodd at jeg har blitt sliten før og jeg har også trent med personlig trener før men dette topper virkelig alt! Jeg var klar til å gi opp før jeg var halvveis å tenkte at hvis jeg fortsetter så besvimer jeg men Jens Petter kjørte meg milimeter fra bristepunktet og jammen klarte jeg ikke mer enn jeg hadde trodd. Om det var jævlig? Helt klart, men hva annet gir resultater? Glem løping på mølla eller en zumba time, det er dette som gir resultater!

  Jeg har allerede en ny time på fredag og kjenner at jeg grugleder meg. Gruer meg fordi jeg aldri vet hva Jens Petter kan finne på og fordi jeg vet hvor jævelig det er men gleder meg fordi jeg vet hvilke resultater det gir og hvor fantastisk det føles etterpå.


  Svett og sminkeløs  Har masse planer for bloggen fremover og masse innlegg som skal skrives men må ta det litt etter litt. Det kommer blant annet innlegg om spenst og tilbudene dems, spørsmålsrunde hvor dere kan spør min PT Jens Petter om alt dere måtte lure på og en gladnyhet til dere! Bloggen kommer såklart til å handle mye om trening fremover men skal prøve så godt jeg kan å ikke la det bli en ren treningsblogg.

  Og tilslutt.. Bilde av min kjekke PT!
 • Publisert: 01.05.2012, 22:49
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">13 kommentarer
 • Kategori: Trening og mat

  TRENINGSTØY

 • Publisert: 19.04.2012, 10:39
 • Kategori: Trening og mat


 • Dette klikket jeg hjem til meg i går kveld. Jeg har googlet og letet i mange timer etter riktig treningstøy, for let's face it.. Det skal se bra ut, føles bra på kroppen og ikke minst være behagelig å trene i. Det er ikke lett å finne treningstøy når man er en størrelse 52 - 54 men valget falt på Röhnisch da det både ser bra ut og er i fantastisk kvalitet og stoff. Når det kom til sko så skal man ha god demping til kondisjon men lite eller ingen demping når man trener styrke. Fant ut at jeg kunne begynne med ett par shox for det er greie sko å ha på seg når man går turer og slike ting også.

  Neste på listen står skoene fra otomix som man kan få kjøpt HER. Disse skal visst nok være geniale å trene styrke i da det er minimal såle på dem så man har god kontakt med gulvet. Jeg har også lyst på en treningsbukse fra better bodies som man kan kjøpe HER. Lekker!

      

  Det er ikke tvil om at riktig treningstøy gir stor motivasjon! Hva er vel bedre enn å kunne se bra ut mens man trener? Personlig syntes jeg treningstøy er hot

   


 • Publisert: 19.04.2012, 10:39
 • Kategori: Trening og mat
 • #comments">16 kommentarer